ممنون پویا خان..هم بابت جواب آزمون وهم راهنماییت.منم زبان15#87
ای بابا نانی نمیخواستم ریا بشه دیگه همه فهمیدن کاش نمیگفتی .........
ايستايي ٢٤ زدمایستایی رو یادتون رفته بزنید ؟؟؟؟؟؟؟
درصد زبانت رو خیلی خوب زدی تبریگ میگم . اگه امکانش هست رمز موفقیت خودتون رو تو زبان برای بچه های باشگاه توضیح بدین ( چند وقته شروع کردین ، قبلا در چه سطحی بودین ، چه منابعی استفاده کردین و چه توصیه های برای درس زبان دارین) ؟
خیلی ممنون![]()
شما 60 درصد رو بزن،خودم تو رو تو شهید بهشتی ثبت نام می کنم!تایپک تکمیل ظرفیت امسال میدیدم خیلیا با رتبه خوب قبول نشدن ی جوری شدم یعنی همه این درس خوندنا بی فایده است اگه اسکیس بالای 60نزنیم قبول نمیشیم؟؟؟
شما 60 درصد رو بزن،خودم تو رو تو شهید بهشتی ثبت نام می کنم!
اسم ، نام پدر ،شماره شناسنامه،کد ملی و کد پستی با کپی مدارکت بفرست،رو چشمم!میشه منم ثبت نام کننیییی:|
شما 60 درصد رو بزن،خودم تو رو تو شهید بهشتی ثبت نام می کنم!
به همه 10 یا 20 درصد می دن و کسایی که 60 می زنن شاید به 40نفر هم نرسن ، اونوقت شما می گی نمی شه؟با رتبه 2000 . اسکیس 55 ،کسی تو گرگان روزانه می خونه!جناب منظورم این بود ک باید این درصدو بزنی تا شاید قبول شی ..همه چیزو ب مسخره میگیری..
پس چطور سال پیش با اسکیس 40قبول نشدن!!!!!!به همه 10 یا 20 درصد می دن و کسایی که 60 می زنن شاید به 40نفر هم نرسن ، اونوقت شما می گی نمی شه؟با رتبه 2000 . اسکیس 55 ،کسی تو گرگان روزانه می خونه!
باز هم می گم کنکور معماری = زبان +شانس+اسکیس
که اسکیس همه چیز رو تغییر میده و قوانین رو می شکنه!
لطفا رتیه نظری و معدل شون رو بگین.پس چطور سال پیش با اسکیس 40قبول نشدن!!!!!!
باز هم شدی همون موتور گازی سابق که .......درضمن 6 ساعت.![]()
لطفا رتیه نظری و معدل شون رو بگین.
فردا کورس بزاریم هر کی به 12 ساعت رسید برنده تورنومنت می شه!!باز هم شدی همون موتور گازی سابق که .......
انتخاب رشته هم خیلی مهمه، این دوستتون مردود شدن؟یعنی یه دهکوره رو نزدن؟رتبه نظری 3رقمی بود 134 .معدل نمیدونم.تو تایپیک سال 92 ام معمار باشی ی جدولی درست کرده ک اونجام خیلیا با رتبه های خوب اسکیس 30.40مردود شدن.
میخام بدونم اگه واقعا این تعوری تاثیر نداره بدونیم ..سال پیش تو این تایپک امین بود رتبه اشم خوب اومده بوده ک من تازه فهمیدم قبول نشده
انتخاب رشته هم خیلی مهمه، این دوستتون مردود شدن؟یعنی یه دهکوره رو نزدن؟
رتبه تئوری زیر 150 شانس بالایی داره ولی با اسکیس 40 به بالا !یعنی اگه کسی قبول نشه شاید انتخاب رشته بد کرده و یا معدل کم داره و یا شانس بدی تو ظرفیت اون رشته داره.
شما با انرژی هر چه تمام بخون که نظری خیلی مهمه و نخونی بعدا حسرت این فرصت رو می خوری.
من کار دارم وگرنه اگه بخام بخونم تا سات 7 بعدالظهر 12 تا رو پر میکنمفردا کورس بزاریم هر کی به 12 ساعت رسید برنده تورنومنت می شه!!
lieutenant
عزیزم مرام کش کردی ما رو....دست گلت درد نکنه...دوست جونم....بوووووووووووووووووووووووس
یه لحظه !!!از ساعت 7 صبح تا 7 شب، یعنی چرت عصرگاهی + دست به آب (چند بار!)+ناهار خوردن+صبحونه خوردن+کار با نت و لپتاپ!!!!!من کار دارم وگرنه اگه بخام بخونم تا سات 7 بعدالظهر 12 تا رو پر میکنم
یه لحظه !!!از ساعت 7 صبح تا 7 شب، یعنی چرت عصرگاهی + دست به آب (چند بار!)+ناهار خوردن+صبحونه خوردن+کار با نت و لپتاپ!!!!!
همه رو باهم جمع میزنی؟آی شلوغ!!!!!
بهانه جور نکن که من خودم بهادرم!(شاه بهانه!)
دیگه از یه تراختور انتظار نمیره ولی از من 12 سیلندر 6500 سی سی یه شهر حساب می بره!![]()
رهرو آن است که درس خواند و wc رفتن را جمع نزند!مهندس رهرو ان نیست که گهی تند و گهی اهسته رود رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود![]()
درست جمع نزدی!!!!!54 روز!هنوز داریند درس میخونید شماها؟
راستی تا کنکور تنها 53 روز دیگر فرصت باقیست![]()
میگماااا
مرکز با من خصومتی چیزی نداره؟؟؟
چرا انقد رتبه ی من با بقیه فرق داره پس؟؟؟
زبان انقد موثره؟؟
خب منم دوس دارم از مهر تو مشخصاتم بزنم دانشجوی ارشد
یعنی میشه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا![]()