زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگماااا
مرکز با من خصومتی چیزی نداره؟؟؟:cool:
چرا انقد رتبه ی من با بقیه فرق داره پس؟؟؟:crying2::cry:
زبان انقد موثره؟؟:question:

خب منم دوس دارم از مهر تو مشخصاتم بزنم دانشجوی ارشد:love:
یعنی میشه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w05:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا نانی نمیخواستم ریا بشه دیگه همه فهمیدن کاش نمیگفتی .........
ممنون پویا خان..هم بابت جواب آزمون وهم راهنماییت.منم زبان15
فنی30
تاریخ30درک1 خخخخخخخخخ.عوض منم پویاخان زدن
درک منظرم نخونده بودم

آخرین ویرایش:

mitra2470

عضو جدید
بچه ها این آزمونای مرکز همینجوریه منم اولا ناراحت میشدم اما به مشاور که گفتم ،گفتش که عمدا از جزییات میدن از قسمتایی که معمولا دانشجوها کمتر بهش توجه میکنن که حواسمون جمع بشه چون این 6 تای اول جنبه اموزشی داره.تازه مرکز عینا عکس از منبع میذاره میگه این میشه چی! گرچه میگن واسه کنکور باشد مفهومی خونده باشی

بچه ها واسه خوندن مبحث 19 راهکاری توصیه ای ندارین؟مثلا کجاها مهم تره که بخونیم؟؟اخه من نشستم بخونم دیدم کلییییییی توضیحات و تبصره زده که بعضیاش امکان سواشم کمه
میدونید کجا سوال خیز تره آیا؟؟!!!!

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها فرمول پایداری و ناپایداری خرپا
و فرمول معینی و نا معینی خرپا رو میشه بگین؟
کتاب ایستایی به بیان ساده فرمول پایداری رو داده
اما جزوه فیروزی همون فرمول رو زده فرمول معینی:(
قاطی کردم:((

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایستایی رو یادتون رفته بزنید ؟؟؟؟؟؟؟
درصد زبانت رو خیلی خوب زدی تبریگ میگم . اگه امکانش هست رمز موفقیت خودتون رو تو زبان برای بچه های باشگاه توضیح بدین ( چند وقته شروع کردین ، قبلا در چه سطحی بودین ، چه منابعی استفاده کردین و چه توصیه های برای درس زبان دارین) ؟

خیلی ممنون:gol::gol::gol:
ايستايي ٢٤ زدم :) فكر كنم منو اينجا بكشن دوستان اين قدر كفتن :)) ولي من انكليس بزرك شدم براي همين زبانم خوبه. براي ازمونا زبان نمي خونم اطلاعات عمومي خودمه. لغاط براي من سخته درك مطلب راحت تره :) راستب ببخشيد با كوشي ميام p و g ندارم :ي

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
تایپک تکمیل ظرفیت امسال میدیدم خیلیا با رتبه خوب قبول نشدن ی جوری شدم یعنی همه این درس خوندنا بی فایده است اگه اسکیس بالای 60نزنیم قبول نمیشیم؟؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
تایپک تکمیل ظرفیت امسال میدیدم خیلیا با رتبه خوب قبول نشدن ی جوری شدم یعنی همه این درس خوندنا بی فایده است اگه اسکیس بالای 60نزنیم قبول نمیشیم؟؟؟
شما 60 درصد رو بزن،خودم تو رو تو شهید بهشتی ثبت نام می کنم!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
جناب منظورم این بود ک باید این درصدو بزنی تا شاید قبول شی ..همه چیزو ب مسخره میگیری..
به همه 10 یا 20 درصد می دن و کسایی که 60 می زنن شاید به 40نفر هم نرسن ، اونوقت شما می گی نمی شه؟با رتبه 2000 . اسکیس 55 ،کسی تو گرگان روزانه می خونه!
باز هم می گم کنکور معماری = زبان +شانس+اسکیس
که اسکیس همه چیز رو تغییر میده و قوانین رو می شکنه!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
به همه 10 یا 20 درصد می دن و کسایی که 60 می زنن شاید به 40نفر هم نرسن ، اونوقت شما می گی نمی شه؟با رتبه 2000 . اسکیس 55 ،کسی تو گرگان روزانه می خونه!
باز هم می گم کنکور معماری = زبان +شانس+اسکیس
که اسکیس همه چیز رو تغییر میده و قوانین رو می شکنه!
پس چطور سال پیش با اسکیس 40قبول نشدن!!!!!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
لطفا رتیه نظری و معدل شون رو بگین.

رتبه نظری 3رقمی بود 134 .معدل نمیدونم.تو تایپیک سال 92 ام معمار باشی ی جدولی درست کرده ک اونجام خیلیا با رتبه های خوب اسکیس 30.40مردود شدن.
میخام بدونم اگه واقعا این تعوری تاثیر نداره بدونیم ..سال پیش تو این تایپک امین بود رتبه اشم خوب اومده بوده ک من تازه فهمیدم قبول نشده

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
رتبه نظری 3رقمی بود 134 .معدل نمیدونم.تو تایپیک سال 92 ام معمار باشی ی جدولی درست کرده ک اونجام خیلیا با رتبه های خوب اسکیس 30.40مردود شدن.
میخام بدونم اگه واقعا این تعوری تاثیر نداره بدونیم ..سال پیش تو این تایپک امین بود رتبه اشم خوب اومده بوده ک من تازه فهمیدم قبول نشده
انتخاب رشته هم خیلی مهمه، این دوستتون مردود شدن؟یعنی یه دهکوره رو نزدن؟
رتبه تئوری زیر 150 شانس بالایی داره ولی با اسکیس 40 به بالا !یعنی اگه کسی قبول نشه شاید انتخاب رشته بد کرده و یا معدل کم داره و یا شانس بدی تو ظرفیت اون رشته داره.
شما با انرژی هر چه تمام بخون که نظری خیلی مهمه و نخونی بعدا حسرت این فرصت رو می خوری.

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin:
انتخاب رشته هم خیلی مهمه، این دوستتون مردود شدن؟یعنی یه دهکوره رو نزدن؟
رتبه تئوری زیر 150 شانس بالایی داره ولی با اسکیس 40 به بالا !یعنی اگه کسی قبول نشه شاید انتخاب رشته بد کرده و یا معدل کم داره و یا شانس بدی تو ظرفیت اون رشته داره.
شما با انرژی هر چه تمام بخون که نظری خیلی مهمه و نخونی بعدا حسرت این فرصت رو می خوری.

اوکی مرسی حتما نزده ک قبول نشده ک..
پس رتبه39خودمم ،نمیدونم چرا 39ب زبونم اومد..یک گذاشتم برای شماها ک خیلی اینجا هستن ک واقعا میخونن کسایی ک درک50میزنن یا کسیایی ک 12ساعت مرسونن:biggrin:;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کار دارم وگرنه اگه بخام بخونم تا سات 7 بعدالظهر 12 تا رو پر میکنم
یه لحظه !!!از ساعت 7 صبح تا 7 شب، یعنی چرت عصرگاهی + دست به آب (چند بار!)+ناهار خوردن+صبحونه خوردن+کار با نت و لپتاپ!!!!!
همه رو باهم جمع میزنی؟آی شلوغ!!!!!

بهانه جور نکن که من خودم بهادرم!(شاه بهانه!)
دیگه از یه تراختور انتظار نمیره ولی از من 12 سیلندر 6500 سی سی یه شهر حساب می بره!:biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من از جزوه خانم قابوسی باروکم ناقصه و حس میکنم معماری معاصر غربم همین طور میشه یکی به من کمک کنه و باروک برام بزاره و سر فصل های معماری معاصر غرب بزار اخه من کتاب بانی مسعود ندارم بدونم جریان از چه قراره ،از کتاب قبادیان میخوام بخونم و اون را لطفا کمک کنید مرسی

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه لحظه !!!از ساعت 7 صبح تا 7 شب، یعنی چرت عصرگاهی + دست به آب (چند بار!)+ناهار خوردن+صبحونه خوردن+کار با نت و لپتاپ!!!!!
همه رو باهم جمع میزنی؟آی شلوغ!!!!!

بهانه جور نکن که من خودم بهادرم!(شاه بهانه!)
دیگه از یه تراختور انتظار نمیره ولی از من 12 سیلندر 6500 سی سی یه شهر حساب می بره!:biggrin:

مهندس رهرو ان نیست که گهی تند و گهی اهسته رود رهرو ان است که اهسته و پیوسته رود :D

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگماااا
مرکز با من خصومتی چیزی نداره؟؟؟:cool:
چرا انقد رتبه ی من با بقیه فرق داره پس؟؟؟:crying2::cry:
زبان انقد موثره؟؟:question:

خب منم دوس دارم از مهر تو مشخصاتم بزنم دانشجوی ارشد:love:
یعنی میشه خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:w05:

اره الهام جون چرا نشه ، توکل به خدا تو تا الان تلاش خودت کردی بعد از این هم میکنی ،بقیه اش بسپار به بالایی حله

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا