زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
درصدام هنوز تفکیکین:confused:
بفرما :D
.
.
زبان : 38:biggrin:
فن : 52
تاریخ : 67
درک : 16.6 (دوس دارم اصن خخخخ)
منظر فداش شم : 30 :confused:
رتبه 78
فن و تاریخ رو خوب زدی...همینو ادامه بده...این دو درس خوبه...زبانم یه 20 تا ببریش بالا همون کافی میشه نیازی نیست بیشتر خودتو اذیت کنی...میمونه درک و منظر ک باید رو اونها تایم بیشتر بزاری آفرین

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
فن و تاریخ رو خوب زدی...همینو ادامه بده...این دو درس خوبه...زبانم یه 20 تا ببریش بالا همون کافی میشه نیازی نیست بیشتر خودتو اذیت کنی...میمونه درک و منظر ک باید رو اونها تایم بیشتر بزاری آفرین
مرسی گلم از راهنماییت
منظرو همیشه خوب میزنم نسبتا این آزمون سخت ک نه قاطی بود ی کم
درکو هم .................... بوووووووووووق
خخخخ

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
رتبه 78
ايول! زبان بخون خب! دركم غلط نزن!
زبان و دركو زدم فقط، آسون بود. 93 زبان /// 30 درك
ماكس زبان چند؟
دركش به نظرم غلط داشت! مثلن اون دياگرام سوال اولش منطقى نبود.. كلن رو درك آزمونا زياد حساب نكن. كنكوراى قبلى مهمن. :)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ايول! زبان بخون خب! دركم غلط نزن!
زبان و دركو زدم فقط، آسون بود. 93 زبان /// 30 درك
ماكس زبان چند؟
دركش به نظرم غلط داشت! مثلن اون دياگرام سوال اولش منطقى نبود.. كلن رو درك آزمونا زياد حساب نكن. كنكوراى قبلى مهمن. :)
میخونم بوووخدااااا......... اونو همیشه غلط میزدم .. اینبار کلا کم زدم

زبان عمومی 100
تخصصی 93.3

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دو تا vocab نزدم، اگه اين لغتا رو حفظ مى شدم خيلى خوب بود! :s
مرسى گلم از جوابت. :)
من بودم 100 می زدم،دیگه فرق من و شما تو اینه!:smoke::w18::w43:

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
صبح اول هفتتون بخیر....:smile:
اعلام حضور میکنم با 2:30 زبان...اکثر لغات رو مرور کردم+504 درس 36+هفته 4 -1100

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح اول هفتتون بخیر....:smile:
اعلام حضور میکنم با 2:30 زبان...اکثر لغات رو مرور کردم+504 درس 36+هفته 4 -1100

سلااااااام صبح همگی بخیر.اایشالا که صبح اول هفته ی خوب و سرشار از انرژی واسه همه باشه...:gol:

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
خوش به حالت :cry: خیلی حسودیم میشه بهتون که صبح هم میخونید:crying2::crying:

خوش به حال خودت که پایان نامه نداری و با خیال راحت میشینی میخونی :w47:

سلام......منم هیچی......کلا این سوالای مرکز رو دیدم اینجوری شدم:w45:
خدایی اگه کنکور اینجور باشه من یکی که باید خوابشو ببینیم قبول شم..............اینجوریم که بوش میاد امسال میخوان تو فن کولاک کنن......
آخه چرا بعضی ها همش میشینن میگن پارسال آسون بوده که اونها هم تلافی کنن و امسال ببینید تو فن چه حالی ازمون بگیرن:(

خلاصه که با این همه خوندن به این نتیجه رسیدم که .................بیخیال
راستی منم زبانو میخوام بذارم کنار کلی لغت خوندم ولی سوالارو که میزنم میبینم هر سال لغتاش با هم فرق داره و سختر میشه و اصلا هم منبع مشخصی نداره

خلاصه که این روزهای مثل مرگ شده واسه من یکی:w47:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
.
.
رتبه 78

من هیچ وقت کارنامما نمی ذاشتم ولی گفتم این بار بذارم چون در مقایشه با تو جالبه

زبان 42
فن 50
تاریخ 10 :eek:
درک 34
منظر 10

رتبه 66

mehrnaz.architec

عضو جدید
خدایی اگه کنکور اینجور باشه من یکی که باید خوابشو ببینیم قبول شم..............اینجوریم که بوش میاد امسال میخوان تو فن کولاک کنن......
آخه چرا بعضی ها همش میشینن میگن پارسال آسون بوده که اونها هم تلافی کنن و امسال ببینید تو فن چه حالی ازمون بگیرن:(

راستی منم زبانو میخوام بذارم کنار کلی لغت خوندم ولی سوالارو که میزنم میبینم هر سال لغتاش با هم فرق داره و سختر میشه و اصلا هم منبع مشخصی نداره

اورایاد...
این چه حرفهاییه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:exclaim:این همه تا الان زحمت کشیدین که الان که دقیقا چیزی نمونده به موفقیت نا امید شی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کی سوالها رو دیده که میگه امسال فن سخته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصا اگه هم سخت باشه برای همه سخته و اگه آسون باشه بازهم برای همه ست و چون تو کنکور نتیجه کار آدم بسته به این داره که بقیه چطور زدن هیچ فرقی نداره،با اینجور حرفا الکی روحیه ی خودتون رو نبازین هیچکس تا روز کنکور از کم و کیف سوالها باخبر نیست،اصلا شاید چیزی که از نظر بقیه سخته برای شما آسون باشه و در آخر با اجازه آقا مسعود:
شما اول خطوط قلب و ذهنتون رو اشغال نذارید چون خدا پشت خط و منتظر که بگی خدایا توکل بر تو....

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هیچ وقت کارنامما نمی ذاشتم ولی گفتم این بار بذارم چون در مقایشه با تو جالبه

زبان 42
فن 50
تاریخ 10 :eek:
درک 34
منظر 10

رتبه 66

پیر شدم اما هنوز نفهمیدم کدو درس تو رتبه خوب آوردن تاثیر داره:(
یکی توضیح بده لطفا

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام صبح همگی بخیرررررررر:w17:

من زبان رو گذاشتم کنار :w45: آخه حس میکنم یاد نمیگیرم و وقت کافی هم واسه خوندن ندارم چون من فقط یه 6/7 ساعتی وقت دارم که اگه بخوام بخونم همش سر زبان هدر میره:w18:

دمت گرم کاشکی همه مثل شما لایت برخورد میکردن با موضوع . من خودم هرچند وقت یه بار یه همچین فکری به سرم میزنه ولی وقتی میبینم بازه درصدهای زبان از منهای 30 هست تا بالای 70 اون وقت میگم حیفه که حداقل 20 30 درصد نزنم :)

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیر شدم اما هنوز نفهمیدم کدو درس تو رتبه خوب آوردن تاثیر داره:(
یکی توضیح بده لطفا

یه نگاه به جدول درصد ها و رتبه های پارسال بندازی دستت میاد
درک از همه مهمتر حتی 5 % هم خیلی جابه جا میکنه
بعدش زبان چون تو این درس خیلی بچه ها قوی نیستند یه درصد متوسط تو این درس خیلی موثر و اگه بشه درصدا بالا زد که دیگه شاهکار میشه
تاریخ و فن تاثیرشون مثل هم هست
چون همه توانشون را میذارن برای این دو تا درس و در صد ها تو این دو درس خیلی نزدیک به هم یه جوری میشه گفت وقتی رتبتا جابه جا میکنه که یا فوق العاده خوب بزنی یا فوق العاده بد
پارسال در صد تاریخ 90 درصد رتبه های زیر 1000 بین 30 تا 45 بود یعنی یه بازه 15 درصدی

ترنج

عضو جدید
سلام صبح همگی بخیرررررررر:w17:

من زبان رو گذاشتم کنار :w45: آخه حس میکنم یاد نمیگیرم و وقت کافی هم واسه خوندن ندارم چون من فقط یه 6/7 ساعتی وقت دارم که اگه بخوام بخونم همش سر زبان هدر میره:w18:

atrali;7117734 راستی منم زبانو میخوام بذارم کنار کلی لغت خوندم ولی سوالارو که میزنم میبینم هر سال لغتاش با هم فرق داره و سختر میشه و اصلا هم منبع مشخصی نداره خلاصه که این روزهای مثل مرگ شده واسه من یکی:w47:[/QUOTE گفت:
دمت گرم کاشکی همه مثل شما لایت برخورد میکردن با موضوع . من خودم هرچند وقت یه بار یه همچین فکری به سرم میزنه ولی وقتی میبینم بازه درصدهای زبان از منهای 30 هست تا بالای 70 اون وقت میگم حیفه که حداقل 20 30 درصد نزنم :)

بچه ها چرا همچین فکرایی می کنید؟منم که دو هفته پیش آزمون مرکزو گذاشتم جلوم دیدم اصلا یه جمله ام نمی تونم معنی کنم چه برسه به این که حتی ی سوالو بتونم ج بدم!!!:D

ولی خب این 2 هفته نشستم لغت خوندم بدون این که فک کنم نتیجش چی می خواد بشه!حالا دیشب که آزمون مرکزو زدم دیدم تونستم 30٪ بزنم;) شاید آزمون این دفه ای آسون تر بوده باشه ولی بازم واسه منی که زبانم صفر بوده خوبه!
اینارو گفتم که بگم اگه بخواین میشه نگین نمیشه!

دیشب با یکی از دوستام که پارسال رتبش خوب شده بود حرف می زدم گف من تا بعد آزمون فک نمی کردم رتبم خوب بشه!چون می دیدم بچه های دیگه زیاد خوندنو من کم و درصدام پایین میشه!ولی خب اون خوب شدو بعضیای دیگه که خیلی بیشتر خونده بودن نه!
پس تا کنکور هیچی معلوم نی که تا اون موقه زمان کمیم نمونده میشه کلی کتاب خوند!!
راستی بجه ها واسه زبان لغتایی که صالحی جان تو تاپیک زبان گذاشته خیلی خوبه چون مترادفارو کنار هم گذاشته و باعث میشه سریع تر پیش بره.حتما هم مرور کنین که زبان خیلی فراره.من خودم با لایتنر می خونم.

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم 1:30 ساعت!!رفته بودم کتاب بخرم ، معطل شده بودم!:cry:

در پاسخ به کسانی که می خواستند بپرسن کتاب های عصر کنکاش خوبن یا نه؟
کتاب درک عمومی بصورت درس و کنکوره.
;)
سیستم های ساختمانی در معماری هم مساوی است با جمع جزوه های سینا شریفی و احسان سزوش نیا.
;)
تنظیم شریط و تاسیسات هم خیلی خوبه.از اون کتاب های زیاد و مزخرف قیابکلو خیلی بهتره.
;)
کتاب ایستایی بزبان ساده هم کم و هم مفیده.
زبان تخصصی شو مزخرف ارزیابی کردم!
:d
تحلیل فضاهای شهری هم مزخرف بود.
مصالح ساختمانی هم زیاد بود و هم غیر مفید.
:surprised:
درک منظزش هم خوبه.
;)
در کل ارشد کنکاش تو کتاب ها بی رقیبه ، من همه کتاب های دو سه ناشر مطرح کشور رو دیدم و از همه بهتر همین عصر کنکاشه.
:redface::redface::redface:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با 3.30ساعت با کلی انرژی واضافه کردن ب ساعات مطالعه ام اومدم .
ی سوال؟؟؟من برای معاصر فقط فقط مانا قابوسی میخونم کار درستیه؟
من آزمونای مرکز دیروز دانلود کردم اما باز نمیکنه ارورر میده چیکار کنم میخام منم آزموناشو جواب بدمممممم

ترنج

عضو جدید
منم 1:30 ساعت!!رفته بودم کتاب بخرم ، معطل شده بودم!:cry:

در پاسخ به کسانی که می خواستند بپرسن کتاب های عصر کنکاش خوبن یا نه؟
کتاب درک عمومی بصورت درس و کنکوره.
;)
سیستم های ساختمانی در معماری هم مساوی است با جمع جزوه های سینا شریفی و احسان سزوش نیا.
;)
تنظیم شریط و تاسیسات هم خیلی خوبه.از اون کتاب های زیاد و مزخرف قیابکلو خیلی بهتره.
;)
کتاب ایستایی بزبان ساده هم کم و هم مفیده.
زبان تخصصی شو مزخرف ارزیابی کردم!
تحلیل فضاهای شهری هم مزخرف بود.
مصالح ساختمانی هم زیاد بود و هم غیر مفید.
:surprised:
درک منظزش هم خوبه.
;)
در کل ارشد کنکاش تو کتاب ها بی رقیبه ، من همه کتاب های دو سه ناشر مطرح کشور رو دیدم و از همه بهتر همین عصر کنکاشه.
:redface::redface::redface:
واقعا ممنون از اطلاع رسونیت.دست درد نکنه:gol:

من تاسیسات هیچی نخوندم.ینی جای کتابا و جزوه رو میگیره بخرمش؟؟راستی قیمتسم می دونی چنده؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
واقعا ممنون از اطلاع رسونیت.دست درد نکنه:gol:

من تاسیسات هیچی نخوندم.ینی جای کتابا و جزوه رو میگیره بخرمش؟؟راستی قیمتسم می دونی چنده؟
آره اگه بخری هم تنظیم شرایط داری و هم تاسیسات
فیمتش هم 15تومنه.
درک عمومی 30 تومنه--ایستایی بزبان ساده-12تومن---سیستم های ساختمانی هم15 تومنه----منظر 14هم تومنه.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دوستان من دیروز بعد دیدن این سوالات و کلی بد و بیراه به طراحان عزیز و مرکز معماری خرابشده .....تصمیم گرفتم دیگه شب نخونم خوابیدم صبح شنگول پاشدم شروع کردم به خوندن اومدم سوالا رو بررسی کردم خیلی ریز شدن تو سوالا یعنی رفتن تا ته جزئیات که جناب پروفسور گلابی اصلا و ابدا اینجوری سوال طرح نمیکنه ......
و اما علی آقای عزیز شما نگران چی هستید میدونید که اگه کنکور آسون باشه به ضرر من و تو و همه اونایی که خوندن هست و اونایی که خوب نخوندن یا کم خوندن میتونند به سوالای آسون ج بدن پس نگران نباش که پیروزی از آن صبر کنندگان و تلاشگران است
من نمیدونم چرا با این همه مشکلات هنوزم میتونم بخونم به خدا همه مشکل دارن همه دارن زندگی میکنن همین

mehrajavan

عضو جدید
یچه ها به نظرتون کتابایستایی فاطمی مرکز معماری یا سیستم های ساختمانی طباطبایی میتونه به جای منابع اصلی خونده بشه
لطفا کسانی این کتاب ها رو دیدین یا مطالعه کردن نظر بدن ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا