زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نظرم يه جورى هم نخون كه خسته بشى و نزديك كنكور نتونى روزى ١٠-١١ ساعت بخونى. داستان خرگوش و لاك پشتو فراموش نكن! چون من خودم اين مدلى ام كه اگه الان اينقد بخونم، يهويي دم كنكور مى ره رو ٥ ساعت اينا و خيلى بد مى شه. ١٤ ساعت؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟ خدا وكيلى؟!؟!؟!؟!؟ بازدهى داره واست؟؟؟؟؟ تا حالا اينو تجربه نكرده م! اين كارا رو نكن با خودت پسر جون!
آخه همین 2 هفته قبلی رو روزی تا 10 حتی 12 ساعت هم خوندم . همچین خسته هم نمیشم ..آخه سلولای خاکستری مغزم رو باید به کار بندازم خیلی وقته خوابن تنبلا :)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخه همین 2 هفته قبلی رو روزی تا 10 حتی 12 ساعت هم خوندم . همچین خسته هم نمیشم ..آخه سلولای خاکستری مغزم رو باید به کار بندازم خیلی وقته خوابن تنبلا :)
خب اگه واقع بازدهی داره واست که موفق باشی! :D

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
2_19.jpg
پست موقت :
بچه ها بچه ها اگه تونستین منو اینجا پیدا کنید...الان رفتم تو سایت نظام شهرمون...دیدم عکس منو دیروز سر آزمون بودم گذاشتن...کلا خیلی مفتخر شدم...و البته از سعادت سایت هم بود ک منم داخل تصویر باشم:D:cool:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 184724
پست موقت :
بچه ها بچه ها اگه تونستین منو اینجا پیدا کنید...الان رفتم تو سایت نظام شهرمون...دیدم عکس منو دیروز سر آزمون بودم گذاشتن...کلا خیلی مفتخر شدم...و البته از سعادت سایت هم بود ک منم داخل تصویر باشم:D:cool:
جلو سمت چپ؟ بند کفشت صورتیه؟ :D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
4:30 ساعت.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 184724
پست موقت :
شهرتون چقد مهندس خانم داره یعنی اینهمه کار هست؟؟؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااام.منم ازرفردا ب امید خدا فعالیتمو شروع میکنم امروز خسته راه بودمو مهمون داشتیم نتونستم شروع کنم

از همه بجه ها بخاطر هفته ای ک گذشت همراهم بودن تو شرایط سختم تشکررررررررررررر میکنم.خدا همراهتون باشه.

من نسبت ب شما کتابای کمتری خوندم :سازه در معماری ،درک رفتار ،مبانی سازه با نصف بیشتر تاریخ زارعی با پیرنیا با چندتاجزوه نانو تاسیات فصل 17ساختمانها چگونه..زبانم فقط لغات چند سال پیشو تا سال 90خوندم.میشه یکم راهنمایی کنید ک چیکار کنم البته اینا تو برنامه ام هست:1)جزوه طراحی لرزه ای.2)ساختمانهای بلند ک تازگیا قسمت قسمت گذاشتن.
اهان یادم رفت نصف درک منظرم خوندم .
حالا ب نظرتون چیا واقعا واجبه ک من بهش اشاره نکردم باید بخونم از کی مرور کنم.؟؟مرور منم ایتطور میخام باشه ک همه کتابارو دوباره از نو شروع کنم بخونم

shahmirzadi

عضو جدید
منم دوسدارمبشه 14 ساعت بخونم.بازدهی داره .ولی خب تا حالاا از دور باهاش بای بای کردم.من به ده میرسمو تنبل میشم.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
مشاهده پیوست 184724
پست موقت :
اونیکه ایستاده و ریش داره؟:cool:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
12 ساعت زیاد نیست فقط میخونی آخر شب خوابت نمیبره
نه خب شبا تقریبأ تا یازده بیدار میمونم دیگه میخوابم در عوض صب زود بیدار میشم ...اینجوری بهتر هم هست .... چون واقعأ دم صبی ذهنم خوب مطلب رو میپذیره.

arefeh

کاربر ممتاز
شهرتون چقد مهندس خانم داره یعنی اینهمه کار هست؟؟؟؟؟؟؟؟
چی فکر کردی پویان این فقط یه کلاس بود 5 تا دیگه هم بود با همین جمعیت...تازه همه ک برای کار نیست برای کسب علم و دانشه....تازه منو پیدا کن...زود باش....

اونیکه ایستاده و ریش داره؟:cool:

وااااااااااااااااای خدااااااااااااااای من...عجب هوووووووووووشی/.....تنها کسی که تونست حدس بزنه فقط خودت بودی...مرحباااااا:biggrin:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چی فکر کردی پویان این فقط یه کلاس بود 5 تا دیگه هم بود با همین جمعیت...تازه همه ک برای کار نیست برای کسب علم و دانشه....تازه منو پیدا کن...زود باش....

وااااااااااااااااای خدااااااااااااااای من...عجب هوووووووووووشی/.....تنها کسی که تونست حدس بزنه فقط خودت بودی...مرحباااااا:biggrin:
اونی که موهاش دیده میشه سمت راست پائین

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نه خب شبا تقریبأ تا یازده بیدار میمونم دیگه میخوابم در عوض صب زود بیدار میشم ...اینجوری بهتر هم هست .... چون واقعأ دم صبی ذهنم خوب مطلب رو میپذیره.
من 11 میخونم شب مغزم میترکه ولی مجبورم چون عقبم

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله

جملات انرژی بخش خاله

سلام عزیزانم ببخشید چند روز نبودم
قراربود دیگه نیام به خاطر مشکلات ولی هرجوربودتا کنکور میام یک ماه و نیم بیشتر نمونده

سوآمی ویوکاناندن
در یک روز، اگر شما با هیچ مشکلی مواجه نمی‌شوید، می توانید مطمئن باشید که در مسیر اشتباه حرکت می‌کنید.

ویلیام شکسپیر

سه جمله برای کسب موفقیت:
الف) بیشتر از دیگران بدانید.
ب) بیشتر از دیگران کار کنید.
ج) کمتر انتظار داشته باشید.

بونی بلر

برنده شدن همیشه به معنی اولین بودن نیست. برنده شدن به معنی انجام کار، بهتر از دفعات قبل است.

mon-@-rchitect

عضو جدید
مشاهده پیوست 184724
پست موقت :

ردیف اول سمت چپ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

mon-@-rchitect

عضو جدید
بچه ها کتاب برا درک مطلب تافل چی بگیرم به نظرتون؟؟؟؟؟؟[/QUOTE]

دوستان میشه نظرتونو بگید ؟خواهش میکنم:crying:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه جون این هم 80تا تست که گفتم مال لغت توی کتاب امیری هستش گفتم برات بزارم اگه کیفیت عکس هاش خوب نیست باید ببخشید فتوشاپم قاطی کرده باید حذف کنم دوباره نصب کنم اگه دیدی خوب نبود بگو برم دوربین دیجیتالم بیارم عکس بگیرم
http://s5.picofile.com/file/8103968626/80تا_تست_تافل.zip.html

arefeh

کاربر ممتاز
عارفه جون این هم 80تا تست که گفتم مال لغت توی کتاب امیری هستش گفتم برات بزارم اگه کیفیت عکس هاش خوب نیست باید ببخشید فتوشاپم قاطی کرده باید حذف کنم دوباره نصب کنم اگه دیدی خوب نبود بگو برم دوربین دیجیتالم بیارم عکس بگیرم
http://s5.picofile.com/file/8103968626/80%D8%AA%D8%A7_%D8%AA%D8%B3%D8%AA_%D8%AA%D8%A7%D9%81%D9%84.zip.html

عزیزم مرام کش کردی ما رو....دست گلت درد نکنه...دوست جونم....بوووووووووووووووووووووووس

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
http://s5.picofile.com/file/8103968626/80%D8%AA%D8%A7_%D8%AA%D8%B3%D8%AA_%D8%AA%D8%A7%D9%81%D9%84.zip.html
بابت اینا ازت تشکر می کنم ، فقط اینو می خواستم از بچه ها بپرسم که اینا رو سخت می بینن یا معمولی و یا هرچی ....
من همه این رو تو 5 دقیقه زدم و خیلی راحت بود ، واسه زبان هم کتاب کار نکردم، الان سطح این سوالا با کنکورهای آزمایشی که می دین ، چقدر فرق داره؟

arefeh

کاربر ممتاز
بابت اینا ازت تشکر می کنم ، فقط اینو می خواستم از بچه ها بپرسم که اینا رو سخت می بینن یا معمولی و یا هرچی ....
من همه این رو تو 5 دقیقه زدم و خیلی راحت بود ، واسه زبان هم کتاب کار نکردم، الان سطح این سوالا با کنکورهای آزمایشی که می دین ، چقدر فرق داره؟

منم چشمی دیدم سئوالها رو 5 تاشو زدم...بقیه رو نخوندم....و نمیدونم چی به چیه...اما بد نبود...حتی لازم نبود کل جمله رو معنی کنم...سطح آزمایشی ها از این راحتتر بود حتی امروزم ک یه نیگاه کردم به سئوالهای زبانش 5-6 تارو زدم اما چک نکردم ک درسته یا نه...چون گذاشتم به وقتش ک بیشینم از اول تا آخر سر آزمونش و خودمو بسنجم تو همه درسهاش....ولی شما زبانت خوبه...کسی ک تافل و 504 و 1100 رو بلد باشه بایدم تو 5 مین همه رو بزنه...آآآآآآقاااااااااااا:)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم چشمی دیدم سئوالها رو 5 تاشو زدم...بقیه رو نخوندم....و نمیدونم چی به چیه...اما بد نبود...حتی لازم نبود کل جمله رو معنی کنم...سطح آزمایشی ها از این راحتتر بود حتی امروزم ک یه نیگاه کردم به سئوالهای زبانش 5-6 تارو زدم اما چک نکردم ک درسته یا نه...چون گذاشتم به وقتش ک بیشینم از اول تا آخر سر آزمونش و خودمو بسنجم تو همه درسهاش....ولی شما زبانت خوبه...کسی ک تافل و 504 و 1100 رو بلد باشه بایدم تو 5 مین همه رو بزنه...آآآآآآقاااااااااااا:)
:redface::love::child::heart:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخواستی ک ازت تعریف کنیم خخخخخخخخخخ
خب باوووشه
تو عااالی هستی خخخخخخخخخخ
ما هم تو سطح خودمون جامون خوبس:D
تا 50 درصد میشیم حالشو میبریم:biggrin:
چرا ايندفعه نمياين درصداتونو بگين؟!؟ كه واسه مام انگيزه بشخ بريم بزنيم سوالاى آزمونو! :D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا ايندفعه نمياين درصداتونو بگين؟!؟ كه واسه مام انگيزه بشخ بريم بزنيم سوالاى آزمونو! :D
درصدام هنوز تفکیکین:confused:
بفرما :D
.
.
زبان : 38:biggrin:
فن : 52
تاریخ : 67
درک : 16.6 (دوس دارم اصن خخخخ)
منظر فداش شم : 30 :confused:
رتبه 78

آخرین ویرایش:
وضعیت