زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم خوشحالم كه امتحانت خوب شده. قبول بشى انشالا سال ديگه هم منو راهنمايي كنى. :D منم امروزو گذاشته م واسه برنامه ريزى مرورم، خيلى دقيق و ريز به ريز، ديگه هم چيزى نمى خونم اضافه بر اونايى كه خوندم! سعى مى كنم رو همينا خوب مسلط بشم! تو مدرسه هميشه مى گفتن تسلط ٨٠ درصدى خيلى بهتر از عدم تسلط رو ١٠٠ درصد از منابعه! پيشنهاد مى كنم همه بشينن برنامه ريزى كنن مرورشونو كه بعد استرس نگيرن. :)

یکی مث من که هنوز اونایی که شروع کرده رو تموم نکرده باید چیکار کنه استرس نگیره؟؟:cry:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یکی مث من که هنوز اونایی که شروع کرده رو تموم نکرده باید چیکار کنه استرس نگیره؟؟:cry:
دوست عزیز من هم قبلا همینجور منابعو با هم پیش میبردم یهو دیدم نه کتابی تموم کردم نه برنامم درست پیش میره چی کار کردم یهو برنامه رو عوض کردم هر کتابی که خونده بودم سعی کردم تمومش کنم مثلن هر روز من قبلا چند تا کتاب میخوندم ولی تو برنامه جدید شد 2 تا تا اینکه یه سری کتابارو کامل تموم کردم خیلی از استرسم کم شد .............الانم هر روز که درس جدید میخونم یه سری درسای قبلی رو هم که خوندم سرعتی مرور میکنم یا یه خلاصه ای که از باشگاه دانلود کردم میخونم .............یعنی در کنار درسای جدید مرور هم بکنید چه اشکالی داره ............

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امروز چون کلاس دارم زیاد نمیخونم تا الان 1 ساعت +1.5 ساعت کلاس ........دوستانی که آزمون دادن سوالارو واسه ماهم بزارید خواهشن

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من امروز چون کلاس دارم زیاد نمیخونم تا الان 1 ساعت +1.5 ساعت کلاس ........دوستانی که آزمون دادن سوالارو واسه ماهم بزارید خواهشن

نم چمعه ها استراحت میکنم.3 ساعت خوندم.دیگه میرم تا فردا.همگی خسته نباشید.;)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
روش پيشنهادى سمانه خانوم گل گلاب واسه برنامه ريزى مرور! :D

روش پيشنهادى سمانه خانوم گل گلاب واسه برنامه ريزى مرور! :D

عزيزم منم هنوز همه رو تموم نكرده م. الان روش خودمو مى نويسم واستون.

اینم یه قانون مدیریتی:

قانون پارتو:20 درصد از کار پر بازده نتیجه ای 80 درصدی در بر دارد و 80 درصد کار کم بازده 20 درصد نتیجه را در بر دارد

پس به زیاد خوندن نیست به درست خوندن
دقيييقن! كاملن درسته. اينو بزرگ بنويسين بزنين به ديوار اتاقتون. جدى!

ایشالله....قبول بشم راحت میشم......عزیزم من ک هیچی نخوندم...چیو مرور کنم؟؟؟!!!!:eek::surprised:

چجوری باید برنامه ریزی کنیم مرورمونو؟؟؟:gol::gol:

ببينين، همه كتاباتون بردارين، اونايى كه خوندين، اونايى كه نخوندين و به نظرتون حتمن بايد بخونين و اونايى كه مثل كنكاش يا راهيان تست يا جمع بندى طور هستن، بقيه رم كلن بذارين كنار!!!!!
بعدش من يه ليست درست كردم اول تقسيم بندى بين تاريخ ، فن، درك، منظر. حالا تاريخ اينجورى تقسيم مى شه، معمارى اسلامى، معمارى جهان، معاصر غرب، معاصر ايران،
بعد مى ريم سر معمارى اسلامى، جلوش كتابايى كه الان ديگه واسه ادامه مسير انتخاب كردم رو مى نويسم: سبك شناسى. معمارى ايرانى، يه بخشايى از جزوه متدين. تستاى راهيان. سبك شناسى رو خونده م، سيستم راهيان هم با سبك شناسى هماهنگه. اين دو تا با هم جفت مى شن و شيوه شيوه مرور. معمارى ايرانى نصفه خونده م، متدين هم كمتر از نصف. اونا هم همزمان با مرور خونده مى شن. هم پوشانى هاشونم ناخودآگاه مرور مى شه. پس واسه معمارى اسلامى يه درس دارم به اسم مرور سبك شناسى و راهيان، يه معمارى ايرانى، يه متدين. ( اينا رو تعريف مى كنم تا بعدش واسه توى برنامه م بتونم متعادل بچينمشون)
به همين ترتيب واسه جهان و غرب و ايران..... درسايى كه واسه تاريخ تعريف كردم معلوم شدن. حالا مى رم سر فن، اونم همينطورى، به ايستايى و سيستم و تنظيم و صوت و نور و تاسيسات تقسيم مى شه، اسم درساشم معلوم مى شه، واسه تست فن ولى هنرهاى ساخت سالاى پيش رو مى زنم.
آخر سر يه سرى اسم درس دارم، حالا زمانمو بين دسته بندى هاى اصلى تقسيم مى كنم، يعنى فن و تاريخ و درك ها و زبان. بعد مثلن سهم تاريخو طبق اولويت شخصى اى كه چقد بلدم يا چقد مهمه يا چقد يادم رفته و استرسشو دارم، بين درسايى كه واسه تاريخ تعريف كردم تقسيم مى كنم.
اينجورى هم اونايى كه هنوز تموم نشده ن رو مى خونم، هم خونده ها رو مرور. الان هم مرورمو اولويتشو مى دم به اونايى كه كم تر يادم مونده و استرسشونو دارم. آخر هفته هم برنامه مو بازبينى مى كنم و واسه هفته بعد با همين سيستم بهينه ش مى كنم. كم كم هم يه تايمى رو اختصاص مى دم به زدن كنكوراى گذشته. ولى مثلن اواسط دى احتمالن.

اين بود انشاى من! :D

آخرین ویرایش:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من امروز 12.30 بیدار شدم ایول دارم خداییش
من تا اول دی تاریخ و منظر تاسیسات و فیزیکارو تموم میکنم........تاریخ و خوب میخونم ولی تاسیسات و فیزیک به مرور نیاز داره.1 تا 10 کتابای اصلی فن رو میخونم......10-20 فن آوری نوین.....جزییات ارتقادهنده.فن اوری نوین ....ساختمانها و خلاصه هر چی که از فن مونده البته فک کنم تا 30 کشیده بشه ولی هر چب خوندم خوب میخونم که قال قضیه تموم شه..........باز 15 روز اول بهمن.مرور فن و تاریخ و مابقی قضایا..........
زبان که هر روز میخونیم..............درک هم تسته فقط زیاد کار کنی زیاد میزنی.منظر یه کتابه.تاریخم که میخونیم.فن هم که چیزی نیست...........پش استرس واسه چیه.............
من تاریخارو دیر میرم جلو و از خودم راضیم منابعم کمه ولی همونارو خوب خوندم..................قول میدم همتون قبولین.من دارم به این فک میکنم سمانه رو چه جوری دو سال تو هنر زیبای تهران تحمل کنم:)........بچه ها اسکیس کلاس کی خوبه بریم:D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تا اول دی تاریخ و منظر تاسیسات و فیزیکارو تموم میکنم........تاریخ و خوب میخونم ولی تاسیسات و فیزیک به مرور نیاز داره.1 تا 10 کتابای اصلی فن رو میخونم......10-20 فن آوری نوین.....جزییات ارتقادهنده.فن اوری نوین ....ساختمانها و خلاصه هر چی که از فن مونده البته فک کنم تا 30 کشیده بشه ولی هر چب خوندم خوب میخونم که قال قضیه تموم شه..........باز 15 روز اول بهمن.مرور فن و تاریخ و مابقی قضایا..........
زبان که هر روز میخونیم..............درک هم تسته فقط زیاد کار کنی زیاد میزنی.منظر یه کتابه.تاریخم که میخونیم.فن هم که چیزی نیست...........پش استرس واسه چیه.............
من تاریخارو دیر میرم جلو و از خودم راضیم منابعم کمه ولی همونارو خوب خوندم..................قول میدم همتون قبولین.من دارم به این فک میکنم سمانه رو چه جوری دو سال تو هنر زیبای تهران تحمل کنم:)........بچه ها اسکیس کلاس کی خوبه بریم:D
من مى رم بهشتى شما راحت باش! دوستام اونجان مى رم پيش همونا! :D

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشید همگی ... عصر جمعتون بخیر
منم امروز خستگی در میکنم و درس نمیخونم :)
یعنی 2 ساعت مرور داشتم ....

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا نمیشه کلا تهران نیای دوس ندارم تا شعاع 100 کیلومتری حست کنم:biggrin:
بچه به غیر از ماهی چی مصرف کنیم برا سلامتی:D
شییییر
خسته نباشید همگی ... عصر جمعتون بخیر
منم امروز خستگی در میکنم و درس نمیخونم :)
یعنی 2 ساعت مرور داشتم ....
خسته نباشی مهندس
تو دل منو خالی کردی اونروز
اثر کرد
2تا از کتابام تموم شد خخخخخ
خدا خیرت بده مسعود جان

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شییییر

خسته نباشی مهندس
اثر کرد
خدا خیرت بده مسعود جان
الهامی روبراهی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دانشگاه قبول شیم سهمیه شیر میدن بهموون؟؟؟بچگی که بهمون ندادن
ایول بابا بچه ها این الهام رتبش زیر دهه بیاید ناکارش کنیم:cry:

• Like
واکنش ها: imah

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
الهامی روبراهی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟دانشگاه قبول شیم سهمیه شیر میدن بهموون؟؟؟بچگی که بهمون ندادن
ایول بابا بچه ها این الهام رتبش زیر دهه بیاید ناکارش کنیم:cry:
:D
شیر ک نمیدن ب جاش بهمون زهرمار میدن
چی چی میگی تو سجاد... کجا زیر ده؟؟ کی ؟؟؟ من؟؟؟؟
تو خودت ک ترکوندی

من همه کتابام دارن برگه هاشون جدا میشن ناراحتم واسشون :|

منتظر کارنامه ی مرکزم.... زبانش:love:
درک :w06:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو خودت ک ترکوندی

كتاباى منم همينطور! البته جديدا، اوناييشون كه قديمين خيلى جنس چسباشون خوبه! كتابم كتاباى قديم! :D

• Like

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نکته طلایی برای آمادگی در ایام کنکور

نکته طلایی برای آمادگی در ایام کنکور

1ـ واقع بینی و تفکر مبتنی بر منطق و همراه با ذهنیت مثبت، رمز اصلی موفقیت شما در ادامه راه است. آنچه مهم به نظر می رسد استفاده از معلومات و فراخوانی مطالب خوانده شده است. بنابر این در هر زمان با توجه به ایام باقیمانده، بر اساس اولویت مطالعه کنید و مطالب قبلی را سازماندهی نمایید. قبل از تسلط کامل بر موضوعات خوانده شده قبلی به سراغ مطالب دیگر نروید. از میان انبوه داوطلبان کنکور، آن دسته از داوطلبانی که علاوه بر معلومات کافی، توان استفاده از معلومات را داشته باشند گوی سبقت را از دیگران خواهند ربود.

۲ـ از هیجانات روحی خود به بهترین نحو استفاده کنید، کلیه عواملی که ممکن است شما را در ایام امتحانات و نزدیک شدن ایام کنکور مضطرب و نگران سازد نشانه های مثبتی هستند که میزان هوشیاری شما را افزایش می دهند و در صورتی که بتواند آنها را از قبل شناسایی و کنترل کنید نتایج مثبتی نصیبتان خواهد شد بنابراین بدون توجه به عامل به وجود آمدن آن، سعی کنید به عنوان پیام مثبت از آن استفاده کنید تا تصاویر ذهنی شما مثبت شود شما فرصت زیادی ندارید که بخواهید ساعاتی از روز خود را به تجزیه و تحلیل مسائل روانی خود اختصاص دهید بلکه باید بلافاصله نشانه های مثبت حالات روحی خود را شناسایی و پتانسیل حاصل از آن را در راستای اهدافتان مصرف کنید.

۳ـ هر یک از ما دارای سطحی از هوشیاری هستیم که ذهن و بدن ما در آن سطح بیشترین بازده خویش را داراست و به آن سطح اوج عملکرد استرس می گویند (PPSL ـ Performance Stress Peak). برای کنترل استرس درسی در ایام امتحانات و کنکور باید از قبل برنامه ریزی کرد، درک شش عامل کلیدی زیر در این رابطه ضروری است:

الف. آگاهی : باید خودتان با نظارت دقیق متوجه شوید که در چه ساعاتی از روز در نقطه اوج هوشیاری قرار دارید. دروس مشکلتر و مباحث مهمتر را در آن ساعات سازماندهی و مرور کنید.

§ تاریخ و زمان: بعضی اوقات با تغییری کوچک در برنامه های درسی استرس کاهش می یابد.
§موقعیت: از برخورد با آدمها و محیطهای استرس زا دوری کنید. و در صورتی که ممکن نبود، موضع گیری مثبت داشته باشید.
§ احساسات: احساسات و افکار خود رابه مثابه یک خدمتکار بی قید و شرط برای تحقق اهدافتان مورد استفاده قرار دهید.
‌ب. پیش بینی: با تجسم مثبت می توانید مکانیسم های مناسبی برای پیشگیری ایجاد کنید.

‌ج. اجتناب: حتی الامکان سعی کنید حالات خود را به گونه ای تنظیم کنید که تحت تأثیر فشار و استرس نباشید.

‌د. ارزیابی: کنترل و نظارت سیستم مستمر.

‌ه. قاطعیت: با احساسات واقعی خود در یک حالت آرامش و صداقت با خود قرار گیرید و از حقوق خود نیز دفاع کنید. جلوگیری از اتلاف وقت و بهره گیری مؤثر از زمان نوعی دفاع از حقوق خود به شمار می آید.

‌و. اقدام: اغلب برای حل مسائل زندگی خود، فقط فکر می کنیم و کاری مؤثر انجام نمی دهیم . توصیه می شود همین الان در فرصتهای باقیمانده دست به عمل بزنید و با شعار « هر روز بهتر از دیروز » روزهای آتی را به پلهای اصلی موفقیت خود تبدیل سازید.

shahmirzadi

عضو جدید

خیلی خووب بوود :)))) خوشم میاد همه عین همیماا :))

shahmirzadi

عضو جدید
تو خودت ک ترکوندی

من همه رو سیمی کردم.:redface:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها منم دوباره از فردا شروع میکنم...2 روزی بود ک نخونده بودم اون از دیروز ک از صبح تا شبم رفت به آزمون...امروزم کلا خستگیه دیروز رو داشتم و البته کاررهای عقب افتاده و همینطور برا 4 روز هفته آینده هم غذا درست کردم:Dچه خوب بود یه ربات داشتم هر روز برام غذا درست میکرد و ظرفهامو میشست...وااااای ک از این دو تا کار چقدر بدم میاد...احساس میکنم کلی از وقت و جوونیمو میگیره:razz:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خسته نباشی مهندس
اثر کرد
خدا خیرت بده مسعود جان
ممنون
شما هم خسته نباشی الهام خانوم ....
چه خوب؟؟ ینی اینقد زود نتیجه داد؟؟:)
خوب راه افتادی اااااا ....اینطور پیش بری تا اول دی بقیه کتابا رو هم تموم میکنی : )

• Like

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون
شما هم خسته نباشی الهام خانوم ....
چه خوب؟؟ ینی اینقد زود نتیجه داد؟؟:)
خوب راه افتادی اااااا ....اینطور پیش بری تا اول دی بقیه کتابا رو هم تموم میکنی : )
4تا کتاب مونده کلا :D
دوتاش ب لطف شما تموم شد
مونده دوتای دیگه
ایشالا بعدش مرووووووووووووووووووووووووووور مجدد:confused:

MisyoMasoud

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها منم دوباره از فردا شروع میکنم...2 روزی بود ک نخونده بودم اون از دیروز ک از صبح تا شبم رفت به آزمون...امروزم کلا خستگیه دیروز رو داشتم و البته کاررهای عقب افتاده و همینطور برا 4 روز هفته آینده هم غذا درست کردم:Dچه خوب بود یه ربات داشتم هر روز برام غذا درست میکرد و ظرفهامو میشست...وااااای ک از این دو تا کار چقدر بدم میاد...احساس میکنم کلی از وقت و جوونیمو میگیره:razz:

موفق باشی مهندس ...منم 2 روز تعطیل کردم خوندن رو ینی در حد غیر قابل قبول بودم ....
ایشالا استارتش رو از فردا میزنم و با برنامه پیش میرم ....
به نظرتون روزی 12 الی 14 ساعت بخونم خوبه ؟؟؟
ینی از کله صب تا 11 شب ..البته خسته کننده هم هست :(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
موفق باشی مهندس ...منم 2 روز تعطیل کردم خوندن رو ینی در حد غیر قابل قبول بودم ....
ایشالا استارتش رو از فردا میزنم و با برنامه پیش میرم ....
به نظرتون روزی 12 الی 14 ساعت بخونم خوبه ؟؟؟
ینی از کله صب تا 11 شب ..البته خسته کننده هم هست :(
به نظرم يه جورى هم نخون كه خسته بشى و نزديك كنكور نتونى روزى ١٠-١١ ساعت بخونى. داستان خرگوش و لاك پشتو فراموش نكن! چون من خودم اين مدلى ام كه اگه الان اينقد بخونم، يهويي دم كنكور مى ره رو ٥ ساعت اينا و خيلى بد مى شه.
١٤ ساعت؟؟؟؟؟؟؟!؟!؟!؟ خدا وكيلى؟!؟!؟!؟!؟ بازدهى داره واست؟؟؟؟؟ تا حالا اينو تجربه نكرده م! اين كارا رو نكن با خودت پسر جون!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا