زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aytakin69

عضو جدید
خوش به حال اونایی که می تونن صبح زود پاشن...:( اینجانب از 1 مهر سعی میکنم 7 بیدار شم هنوزم موفق نشدم....:d امیدوارم روز کنکور بتونم بیدار شم...:biggrin::biggrin:

mehrnaz.architec

عضو جدید
از لطف همه بچه ها مهرناز عزیز،mon@ar,عارفه عزیز ،سجی عزیز وهمه ممنونم بابت تبریکاتون ..اگه اسم کسی جا انداختم نگه بوقمااا،همه تون تاج سرید..
فردا بابامو آنژیو میکنن ومن پیشش نیستم بلیطم پیدا نمیشه برم پیشش،از صب نتونستم تمرکز کنم تا الان ...
اصلا نمیخام با این حرفا پست ناراحتی بذارم انرژی منفی بدم باعث ناراحتیتون بشم ،ن اصلا،فقط میخام اگه امکانش هست دعا کنید براش ..ممنون دوستای گلم ،انشالاه امروز همه مفید ی ده ساعتی مطالعه بتونید داشته باشید

اورایاد...
سلام عزیزم دقیقا حال تورو من چند سال پیش داشتم،بابام ایست قلبی کرد و دکترا احیاش کردندهنوز حالش خوب نشده بود که مجبورم کردن برم تبریز(دانشجوی تبریز بودم)خودش مجبورم کرد، در تمام مراحل آنژیو و عمل و ......من نبودم پیشش اما خدا ی من اگر آن است که من میدانم شیشه را درمقابل سنگ نگه میدارد،انشالله که زود زود خوب میشه،انژیو هم اصلا عمل سخت و وحشتناکی نیست خیلی راحتتر از اون چیزیه که فکرشو کنی(از بس که بیمارستان قلب رفتم این چندسال خودم یه پا متخصصم:))

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی میدونه این فایل ورد من چه مرگشه چرا نصف عدد هارو اینجوری میاره؟؟؟؟؟؟؟؟///:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:Untitled.jpg:cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هيچوقت حرف دكترارو قبول نكنينا! همشون دروغگو ان! وقتى مى گن يه چى درد نداره يعنى خيلى درد داره!!!! مخصوصن بخيه كشيدن! هيچوقت به دكترا اعتماد نكنين! :w47: :crying: :crying2: :crying2:
:crying: :crying: :crying: :crying:

4 ساعت. رفتم دكتر... الانم مى رم به ديار باقى!! حلال كنين!
:w47:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سوال درکی

سوال درکی

ببخشیذ این سوال رو اینجا میپرسم راستش حال ندارم برم اون تاپیکها:D
آقا تو آزمون مرکز 89 اگه خونده باشین تستاشو تو جواب یکی از سوالاش گفته مثلث رنگ آبی ، مربع قرمز و دایره زرده در حالیکه من چند وقت پیش یه کتاب راجع به کاندینسکی خونده بودم گفته بود:
مثلث زرد ، مربع قرمز ، و دایره آبیه چند تا از تابلوهاشم زده بود که این اشکالو با همین رنگا کشیده بود .خواستم مطمئن بشم اشتباه نمیکنم و اینکه شمام اشتباه نکنین

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا تو آزمون مرکز 89 اگه خونده باشین تستاشو تو جواب یکی از سوالاش گفته مثلث رنگ آبی ، مربع قرمز و دایره زرده در حالیکه من چند وقت پیش یه کتاب راجع به کاندینسکی خونده بودم گفته بود:
مثلث زرد ، مربع قرمز ، و دایره آبیه چند تا از تابلوهاشم زده بود که این اشکالو با همین رنگا کشیده بود .خواستم مطمئن بشم اشتباه نمیکنم و اینکه شمام اشتباه نکنین
حتما این درسته : مثلث قرمز، مربع زرد و دایره آبی

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره این رو منم دیدم جزوه نور قیابک هم گفته شده دایره رو یادمه آبیه ...

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه رمز گذاشتم راحت حفظ شه : مثغر مرزر دااب----------حودتون که گرفتید؟
masghar marzar daab

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز

سجی جان مثلث با رنگ زرد متناسب چون مثلث یه شکل ستیزنده است و مربع هم چون ثبات داره با رنگ قرمز متناسب و رنگ آبی هم با دایره که این یکی تابلو چون آبی نشانه روحانیت و دایره هم به جاودانگی اشاره داره

منبع حرفام:مبانی هنرهای تجسمی هنرستان فنی و حرفه ای

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یعنی چی واسه چی گذاشتم؟
مثقر مرزر دااب : مثلث قرمز و مربع زرد و دایره آبی!
خسته نباشی اولن که غلطه.......دوما چرا خودتو میکشی دایره نماد آسمونه میشه آبی دیگه اون یکی هم که نماد زمین میشه قرمز (پرسپولیس )زرد هم واسه مثلث ...صلوات بفرستید

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها همراهی اومده اخم هم کرده من رفتم ..............

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

-تنها دو روز در سال هست که نمیتونی هیچ کاری بکنی!
یکی دیروز و یکی فردا .

-اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد ..باور محال بودنش را عوض کن .

-اگر می‌خواهید راه پیش‌رویتان را بشناسید، از کسی بپرسید که از آن رد شده باشد. – ضرب‌المثل چینی

هورااااااااااااااااا این سیصدمین جمله ای بود که براتون گذشتم انشالله رتبه همتون زیر صد بشه:)

آخرین ویرایش:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان کیا تا آخر آذر تاریخ ها رو تموم میکنن؟

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز

همین که خودت گفتی درسته
مربع قرمز مثلث زرد دایره آبی
منبع کاندینسکی هم هندسه مقدس که کتاب معروفیه، هست:)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان کیا تا آخر آذر تاریخ ها رو تموم میکنن؟

منم فقط گیر معاصرم.نمیدونم تموم میشه یا نه:redface:
من تا آخر آذر بیشتر روی منطر و تاریخ تمرکز میکنم که اساسی تمومش کنم و واسه مرورم مشکلی نداشته باشم( کم میخونم ولی خوب)..........یعنی دهن خودمو سرویس کردم با تاریخ.........کاری نداره ها........مدیریت کن منابعتو.مثلا من زارعی رو تا روم میخونم فقط از این ور کل بانی رو خوب دارم میخونم.یادتون نره قرار نیست صد بزنیم...................خودتون کتابی رو که قبلا خوندین بیارین دوباره بخونین ببینین به چقدر مرور نیاز دارین.......
من 8.5 تا الان

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

.
.
دوستان بر حذر باشید...
تاپیک برای لحظاتی قفل شد
ایشون دومین نفری هستن ک تو تاپیک ما پست گذاشتن
پس از این ب بعد مراعات میکنیم ک اسباب خنده ی افراد خوش خنده نباشیم:cool:

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ