از لطف همه بچه ها مهرناز عزیز،mon@ar,عارفه عزیز ،سجی عزیز وهمه ممنونم بابت تبریکاتون ..اگه اسم کسی جا انداختم نگه بوقمااا،همه تون تاج سرید..
فردا بابامو آنژیو میکنن ومن پیشش نیستم بلیطم پیدا نمیشه برم پیشش،از صب نتونستم تمرکز کنم تا الان ...
اصلا نمیخام با این حرفا پست ناراحتی بذارم انرژی منفی بدم باعث ناراحتیتون بشم ،ن اصلا،فقط میخام اگه امکانش هست دعا کنید براش ..ممنون دوستای گلم ،انشالاه امروز همه مفید ی ده ساعتی مطالعه بتونید داشته باشید
بچه ها کسی میدونه این فایل ورد من چه مرگشه چرا نصف عدد هارو اینجوری میاره؟؟؟؟؟؟؟؟///مشاهده پیوست 183837
![]()
باز هم نشدهمین رو انتخاب کن بنداز تو تکست بعد از تکست دوباره پیست کن تو ورد خوب میشه
حتما این درسته : مثلث قرمز، مربع زرد و دایره آبیببخشیذ این سوال رو اینجا میپرسم راستش حال ندارم برم اون تاپیکها
آقا تو آزمون مرکز 89 اگه خونده باشین تستاشو تو جواب یکی از سوالاش گفته مثلث رنگ آبی ، مربع قرمز و دایره زرده در حالیکه من چند وقت پیش یه کتاب راجع به کاندینسکی خونده بودم گفته بود:
مثلث زرد ، مربع قرمز ، و دایره آبیه چند تا از تابلوهاشم زده بود که این اشکالو با همین رنگا کشیده بود .خواستم مطمئن بشم اشتباه نمیکنم و اینکه شمام اشتباه نکنین
آره این رو منم دیدم جزوه نور قیابک هم گفته شده دایره رو یادمه آبیه ...ببخشیذ این سوال رو اینجا میپرسم راستش حال ندارم برم اون تاپیکها
آقا تو آزمون مرکز 89 اگه خونده باشین تستاشو تو جواب یکی از سوالاش گفته مثلث رنگ آبی ، مربع قرمز و دایره زرده در حالیکه من چند وقت پیش یه کتاب راجع به کاندینسکی خونده بودم گفته بود:
مثلث زرد ، مربع قرمز ، و دایره آبیه چند تا از تابلوهاشم زده بود که این اشکالو با همین رنگا کشیده بود .خواستم مطمئن بشم اشتباه نمیکنم و اینکه شمام اشتباه نکنین
موتور 6000000 سی سی فعلن تعطیل کردم دارم به درس و مشقم میرسم.........بیکار که نیستم همش درس بخونم ..........5:30 ساعت!پویان جوانان کجایی که تا شب رندت می کنم!
ماها هم بیکار نیستیم ها!!!واسه ارشد می خونیم×!موتور 6000000 سی سی فعلن تعطیل کردم دارم به درس و مشقم میرسم.........بیکار که نیستم همش درس بخونم ..........
منم 5.30. ولی شما واقعا موتور گازی هستی،5:30 ساعت!پویان جوانان کجایی که تا شب رندت می کنم!
میدونی چرا موتور گازیه مثلن ظهر شروع میکنه هر ساعت 10 دقیقه میخونه یهو دیدی آخر شب رسیده به 10 ساعتمنم 5.30. ولی شما واقعا موتور گازی هستی،خسته نباشی...
![]()
ببخشیذ این سوال رو اینجا میپرسم راستش حال ندارم برم اون تاپیکها
اینو واسه چی گذاشتی ؟؟؟؟؟؟؟//یه رمز گذاشتم راحت حفظ شه : مثغر مرزر دااب----------حودتون که گرفتید؟
masghar marzar daab
چرا ؟![]()
یعنی چی واسه چی گذاشتم؟اینو واسه چی گذاشتی ؟؟؟؟؟؟؟//
خسته نباشی اولن که غلطه.......دوما چرا خودتو میکشی دایره نماد آسمونه میشه آبی دیگه اون یکی هم که نماد زمین میشه قرمز (پرسپولیس )زرد هم واسه مثلث ...صلوات بفرستیدیعنی چی واسه چی گذاشتم؟
مثقر مرزر دااب : مثلث قرمز و مربع زرد و دایره آبی!
ببخشیذ این سوال رو اینجا میپرسم راستش حال ندارم برم اون تاپیکها
مندوستان کیا تا آخر آذر تاریخ ها رو تموم میکنن؟
دوستان کیا تا آخر آذر تاریخ ها رو تموم میکنن؟
من تا آخر آذر بیشتر روی منطر و تاریخ تمرکز میکنم که اساسی تمومش کنم و واسه مرورم مشکلی نداشته باشم( کم میخونم ولی خوب)..........یعنی دهن خودمو سرویس کردم با تاریخ.........کاری نداره ها........مدیریت کن منابعتو.مثلا من زارعی رو تا روم میخونم فقط از این ور کل بانی رو خوب دارم میخونم.یادتون نره قرار نیست صد بزنیم...................خودتون کتابی رو که قبلا خوندین بیارین دوباره بخونین ببینین به چقدر مرور نیاز دارین.......منم فقط گیر معاصرم.نمیدونم تموم میشه یا نه![]()
منبع من هم خوشنویس بود! تو pdf اه هست.مشاهده پیوست 183846