پویان خان اومد با کلی مشکلات و سر درد و ......با 7 ساعت درس خوندن در عین وجود مشکلات نفسگیر
خسته نباشید

پویان خان اومد با کلی مشکلات و سر درد و ......با 7 ساعت درس خوندن در عین وجود مشکلات نفسگیر
منم امروز دیگه انصراف دادم چون پایان نامه کار میکنمخسته نباشیدمنم با 7ساعت و 30 دقیقه انصراف میدم.همگی موفق باشید
![]()
منم مجدد از فردا میام و البته با برنامه جدید و تصمیم جدید....توکل به خدا...ایشالله ک هیچ اتفاقی و مشکلی نه برای شما و نه برای من پیش نیاد و فردا واسه همه روز خوبی باشه....
ایشالله.....
من اومدم با 10 ساعتبالاخره طلسمو شکستم.هورااااااااااا
سلاممشاهده پیوست 183715
امیدوارم تو تک تک ثانیه هاتون موفق باشید
من ک برعکس شوووما همش ب فکرتونممشاهده پیوست 183716
انقد ک تو دنیای مجازی دوست دارم اونم دوست وااااااقعی........ تو دنیای واقعی ندارم
پویان جان...عارفه جون...یاسمن خانم گل.... سمانه عزیز.... هانی جان...مریم عزیز....و آقا علیرضا وخیلیااای دیگه.........از همه مهمتر مدیر عزیییییییییز نسترن بانو
امیدوارم این دیواره ی مجازی ی روز واقعی بشه![]()
شما با ٢٠ تا سوال باقى مونده هم ( بدون ١٠ تا لغت) درصدتون ٦٠ مى شه. اين خيلى خوبه ديگه! بچسبين به اونا!سلام دوستای گلم
امیدوارم همتون شاد و سرحال باشید و همه چیز براتون روبراه باشه.....
عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا........چی میشد زبان واسه ما هم مثل رشته عمران ضریبش 1 میشد.....
میترسم این زبان هم امسال بشه گربه سیاه ما و بازم سد بشه جلو قبولیمون
خدایا خودت گشایشی کن..........واقعا جلوش کم اوردم![]()
سلام دوستای گلم
عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا........چی میشد زبان واسه ما هم مثل رشته عمران ضریبش 1 میشد.....
شما با ٢٠ تا سوال باقى مونده هم ( بدون ١٠ تا لغت) درصدتون ٦٠ مى شه. اين خيلى خوبه ديگه! بچسبين به اونا!
علی جان لغت ها رو تو جمله بخون دیگه یادت نمیره و تو آزمون هم چون جملات هی به ذهنت میاد راحت میتونی درسترین گزینه رو انتخاب کنی از بین لغت هایی که معنیشون نزدیک هم هستش ...........من امتحان کردم از 10 تا لغت 8 -9 تا رو درست میزنم در عرض 1 ماه .................سلام دوستای گلم
عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم
.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
چيه؟!؟! اين الان واسه منه؟ يا خوشنويس؟ يا چى؟!؟
انرژى خوب و مثبت داشته باشين. درك مطلبو به راحتى ميشه قوى كرد. ١٥ تا سواله و ٥٠ درصد!آره ولی این خیلی ایده آل گرایانه است چون مطمئنم از اون 20 تا بعدی هم نمیوتونم بیشتر از 30 درصد بیارم حداقل باید از این 10 تا لغت 5 تا بزنم......
ولی بازم تلاش میکنم......من دوست ندارم کم بیارم......خدایا من تلاشمو میکنم بقیش با خودت....میدونم نا امیدم نمیکنی
![]()
سلام دوستای گلم
عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم
.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
تشكرام تموم شده،
این شکلکای تو هم تو حلق من .............از کجا میاری اینارو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا خب تشكر ندارم!!! بچه ها در جريان باشين من كلن مچكرم!پررروووو نشو پویان برو با سجاد تو هم پچ پچ کن....