زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
منم مجدد از فردا میام و البته با برنامه جدید و تصمیم جدید....توکل به خدا...ایشالله ک هیچ اتفاقی و مشکلی نه برای شما و نه برای من پیش نیاد و فردا واسه همه روز خوبی باشه....
ایشالله.....

ترنج

عضو جدید
منم مجدد از فردا میام و البته با برنامه جدید و تصمیم جدید....توکل به خدا...ایشالله ک هیچ اتفاقی و مشکلی نه برای شما و نه برای من پیش نیاد و فردا واسه همه روز خوبی باشه....
ایشالله.....

ای بابا هربار که چن ساعت نمیام چه اتفاقایی که نمیفته:surprised:

عارفه جون تو این مدت که میایم تو این تاپیک واقعا شخصیتت واسم تحسین برانگیز بوده;)
این که صب به این زودی که چه عرض کنم!!!نصفه شب پا میشی درس می خونی هم سر کار می ریو هم کنکورتو می خونی!حداقل من یکی که نمی تونم این کارارو بکنم:redface:
مشکلاتو سختیا تموم می شه و در آخر فقط نتیجه کار می مونه که ایشالا واسه همه خوب بشه:smile:
خوشحالم که تصمیم گرفتی دوباره شروع کنی:)

من اومدم با 10 ساعت:D بالاخره طلسمو شکستم.هورااااااااااا

ایول بابا;)

منم تا الان 8 ساعت

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام29682_gholi_poshte_parde.gif
امیدوارم تو تک تک ثانیه هاتون موفق باشید:heart::gol::heart::gol:
من ک برعکس شوووما همش ب فکرتونم79382_doset_daram.gif
انقد ک تو دنیای مجازی دوست دارم اونم دوست وااااااقعی........ تو دنیای واقعی ندارم:heart:
پویان جان...عارفه جون...یاسمن خانم گل.... سمانه عزیز.... هانی جان...مریم عزیز....و آقا علیرضا وخیلیااای دیگه.........از همه مهمتر مدیر عزیییییییییز نسترن بانو:heart:
امیدوارم این دیواره ی مجازی ی روز واقعی بشه:gol:

*.N

عضو جدید
منم دقیقا حالم مثله عارفه جون شده.اینقد که بقیه وقتمو بهم میریزن گاهی از ناراحتی دیگه حالی واسم نمیمونه امروزم از اون روزا بود تا الان 7 ساعت :(

orkide69

عضو جدید
بچه ها خوشبحالتون که می تونید درس بخونید قدر لحظه هاتونو بدونید من الان دارم ترم 1 غیرانتفاعی درس میخونم ولی ناراضیم تصمیم گرفتم بخونم ولی با درسای یونی سخته مخصوصا که داریم به آخر ترمم نزدیک میشیم ولی من تصمیمم جدیه برا منم دعا کنید.منم برا همتون دعا میکنم:rambo:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
راستى بچه ها، توى اين جزوه درك خوشنويس، يه جاييش راجع به كبوترخونه گفته، كه تا يه ارتفاعى سنگ بوده كه مار نره تو!!!!!!!!!!!!!!!!!! اين كاملن اشتباهه!!!!
كبوترخونه ها خشتى هستن، و روشون كاهگل ، بعد توى يك سوم بالايي ارتفاعشون، يه نوار سفيد گچى هست، كه اون واسه اينه كه مار اگه رفت بالا، ديگه نتونه ادامه بده و واسه اينم بالاس كه وقتى ليز خورد از ارتفاع بيفته بميره! و كبوترا هم ازش تغذيه كنن.
كلن منظور اينكه، جزوه كه مى خونيد، خيلى دقت كنيد و به همه چى اعتماد نكنيد، آدم ٦٠ درصد اطلاعات قطعى و درست داشته باشه خيلى بهتر از ١٠٠ درصد اطلاعات ناموثقه كه باعث غلط زدن بشه. ;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلاممشاهده پیوست 183715
امیدوارم تو تک تک ثانیه هاتون موفق باشید:heart::gol::heart::gol:
من ک برعکس شوووما همش ب فکرتونممشاهده پیوست 183716
انقد ک تو دنیای مجازی دوست دارم اونم دوست وااااااقعی........ تو دنیای واقعی ندارم:heart:
پویان جان...عارفه جون...یاسمن خانم گل.... سمانه عزیز.... هانی جان...مریم عزیز....و آقا علیرضا وخیلیااای دیگه.........از همه مهمتر مدیر عزیییییییییز نسترن بانو:heart:
امیدوارم این دیواره ی مجازی ی روز واقعی بشه:gol:

عزیزم مطمئنا واقعی میشه اگه فقط خودمون بخوایم...پارسال خیلی از بچه های اینجا رو تهران دیدیم...خیلی خوب بود....خیلی باحال بود...شاید نخوان اسمشون اینجا برده بشه...ولی هم تو کارگاه نهایی مرکز همو دیدم و هم سرآزمون اسکیس...خیلی ها الان دراند پیام نور و دانشگاه هنر تهران و چه اونهایی حقشون خورده شده و با رتبه 120-140 الان متاسفانه دارند آزاد میخونند

• Like
واکنش ها: imah

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم
امیدوارم همتون شاد و سرحال باشید و همه چیز براتون روبراه باشه.....

عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده:confused:......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم:cry:.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا........چی میشد زبان واسه ما هم مثل رشته عمران ضریبش 1 میشد.....
میترسم این زبان هم امسال بشه گربه سیاه ما و بازم سد بشه جلو قبولیمون

خدایا خودت گشایشی کن..........واقعا جلوش کم اوردم:(

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم

عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم:cry:.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا........چی میشد زبان واسه ما هم مثل رشته عمران ضریبش 1 میشد.....

شما با ٢٠ تا سوال باقى مونده هم ( بدون ١٠ تا لغت) درصدتون ٦٠ مى شه. اين خيلى خوبه ديگه! بچسبين به اونا!

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم

عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم:cry:.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......

fu34331.jpg

e5c8d8e759.jpg

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
شما با ٢٠ تا سوال باقى مونده هم ( بدون ١٠ تا لغت) درصدتون ٦٠ مى شه. اين خيلى خوبه ديگه! بچسبين به اونا!

آره ولی این خیلی ایده آل گرایانه است چون مطمئنم از اون 20 تا بعدی هم نمیوتونم بیشتر از 30 درصد بیارم حداقل باید از این 10 تا لغت 5 تا بزنم......
ولی بازم تلاش میکنم......من دوست ندارم کم بیارم:smile:......خدایا من تلاشمو میکنم بقیش با خودت....میدونم نا امیدم نمیکنی:)

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستای گلم

عاقااااااااااااااااا امروز خیلی خسته ام و حسابی آشفته.........این زبان حسابی ما رو ضربه فنی کرده:confused:......7 ماهه میخونم ولی دریغ از این که بتونم 1 تست از لغات سالهای قبل رو درست جواب بدم:cry:.........خلاصه که با اینکه دوست ندارم بگم جلو چیزی کم آوردم ولی خدایی جلو این 10 تا تست لغت کم آوردم......

علی جان لغت ها رو تو جمله بخون دیگه یادت نمیره و تو آزمون هم چون جملات هی به ذهنت میاد راحت میتونی درسترین گزینه رو انتخاب کنی از بین لغت هایی که معنیشون نزدیک هم هستش ...........من امتحان کردم از 10 تا لغت 8 -9 تا رو درست میزنم در عرض 1 ماه .................

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
چيه؟!؟! اين الان واسه منه؟ يا خوشنويس؟ يا چى؟!؟

آره ولی این خیلی ایده آل گرایانه است چون مطمئنم از اون 20 تا بعدی هم نمیوتونم بیشتر از 30 درصد بیارم حداقل باید از این 10 تا لغت 5 تا بزنم......
ولی بازم تلاش میکنم......من دوست ندارم کم بیارم:smile:......خدایا من تلاشمو میکنم بقیش با خودت....میدونم نا امیدم نمیکنی:)
انرژى خوب و مثبت داشته باشين. درك مطلبو به راحتى ميشه قوى كرد. ١٥ تا سواله و ٥٠ درصد!

mon-@-rchitect

عضو جدید
سلام دوستای گلم

سلام علی اقا ....نگران نباش فک نمیکنم زبان کسی داغون تر از زبان من باشه ولی کاملا امیدوارم زبان درصد بالا میزنم(اعتماد به نفس کاذبو حال کن:biggrin:) ذهنتو با این حرفا پر نکن..... از کجا میدونی شاید لغات تو ازمون همونایی باشن که تو بلدی بتونی زبان و عالی بزنی انشالا همینطوری هم خواهد بود موفق باشی دوست عزیز;)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با 63 ساعت ، این شب رو به پایان می رسونم و امیدوارم فردا 80 ساعت بخونم.:w14::w26::w18:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها کسی اینجا هنرهای ساخت امتحان نمیده ؟؟؟؟؟؟؟
که از کنکورای ساله های قبل عکس بگیره البته فقط پاسخ نامه تشریحی زبان هاشون لااقل شبی یک دونه را حل کنیم و درک مطلب اش بخونیم ،هیچی بهترا ز کنکورهای سال قبل نیست،چون معماری هاش همه موقع ازمون می خونیم هنرهای سخت و بعدش هم شهرسازی میگن خوبن

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نیستم بهتون خوش میگذره هاااااا،میبینم براهم دلستر باز میکنید بشینید درس بخونید مثل من ک 24ساعت کامل خوندم حححح

من امروز 6ساعت خوندم ....خب تولدم بود مشغول ،الان وقت کردم بیام اینجا،
بدجور وابستگی ب اینجا و شما دوستای واقعی و گلم کردم انگار ب عشق اینجا میخونم

mehrnaz.architec

عضو جدید
اورایاد...
سلام به همه و خدا قوت،دیدم عارفه جون یکم از مشکلاتش خسته شده گفتم شاید اینو بذارم بد نباشه:

روزی گنجشکی با دشواری روزگار لانه ساخت. بادی وزید لانه اش ویران شد از خدا گله مند شدو گریست خدا سکوت کرد گنجشک باز گله کردخدا جز لبخند پاسخی نداد. ای آدمیزاد کمی بیاندیش و آگاه باش سرابی که از نومیدی می نگری حکمتی بیش نیست چرا که اگر بادی نمی وزید و گنجشک به آشیانه می شد حال از گزند مار قلب کوچکش نمی تپید.

عارفه جون من مطمئنم تو اگه بخای میتونی فرق تو با اونایی که همه چی براشون فراهم همینه که تو یا راهی پیدا میکنی یا خودت یه راه میسازی ولی اونا اگه فراهم باشه مشاید موفق بشن اگه نباشه هم که.....تو میتونی همونطور که تا الان تونستی،شماها همه تون میتونید با همه تونم تمتم این سختی ها چند وقت دیگه تموم میشه وسال بعد این موقع همه تون تو دانشگاه دارین ارشد میخونین:)
فقط باید بخوایید........:victory:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا