زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
یعنی میخوای بگی نمیخونی؟؟باااااااااااااااااااااااااااااو...این نقشه ها فایده نداره عارییفففففففففففففف :biggrin:

ای بابا...من اگه درس بخونم...همه جارو پر میکنم و پزشون میدم....روحیه ----100...از 0 هم گذشته...دعا کنید رو روا بیوفتم...اوضاع داغون...وحشتناک...ولی چه کنیم ک همه روزها روزهای خوبه خداست...این خودمون و اطرافیانمون هستن ک میزنند روزمونو داغون میکنند....:crying2:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ای بابا...من اگه درس بخونم...همه جارو پر میکنم و پزشون میدم....روحیه ----100...از 0 هم گذشته...دعا کنید رو روا بیوفتم...اوضاع داغون...وحشتناک...ولی چه کنیم ک همه روزها روزهای خوبه خداست...این خودمون و اطرافیانمون هستن ک میزنند روزمونو داغون میکنند....:crying2:
عارفه! پاشو برو بيرون يه هوايى عوض كن خوب مى شى! من اگه تو اون آب و هوا زندگى مى كردم گوله انرژى بودم! خيلييييييييي خوبه هواى شهرتون! هعييييييي..... دلم تنگ شد.......

arefeh

کاربر ممتاز
یعنی میخوای بگی نمیخونی؟؟باااااااااااااااااااااااااااااو...این نقشه ها فایده نداره عارییفففففففففففففف :biggrin:

مرسی واقعا دعای قشنگی بود.............
اخیرا کشف کردم ملت ایران چقدر ماندلا شناس بودن خبر نداشیم:D
و اینکه به نظرتون مسی از سد دفاع قدرتمند ایران میتونه رد بشه؟
بریم واسه امروز ببینیم چیکار میکنیم............یا علی

عارفه! پاشو برو بيرون يه هوايى عوض كن خوب مى شى! من اگه تو اون آب و هوا زندگى مى كردم گوله انرژى بودم! خيلييييييييي خوبه هواى شهرتون! هعييييييي..... دلم تنگ شد.......

عزیزم از بیرون اومدم...از اون حالها نیست ک با هوا خوردن حل بشه...وگرنه با سر بیرون میرفتم...همش برنامه هام بهم میریزه...همش اطرافیانم برنامه هامو بهم میریزن...اینه ک آدمو بهم میریزه...خیلیها هستن شرایطشون عالیه همه چی براشون مهیا اما بلد نیستن ازش درست استفاده کنند...یکی هم مثل من ک میخواد با همه وجود به کارهاش برسه...بقیه مانع میشن...پارسالم همین شرایط رو داشتم...امسالم همین...آدم تنبلی هم نیستم ک بگن طرف همش یا خوابه یا در حال تفریح...تو 24 ساعت نهایت 12-13 ساعتش شاید واسه خودم بره ...ک شامل غذا خوردن و خوابیدن و بقیه اش هم خیلی زور بزنم درس خوندن...این واقعا نامردیه....:wallbash:

arefeh

کاربر ممتاز
هر وقت همچین مشکلی برام پیش میاد میخوابم یکم جالم بهتر میشه....برم بخوابم شاید خوب شدم...اگه خوابم ببره...از یه طرف استرس این همه کار عقب افتاده...از یه طرف..بیخیال من...بچه ها بخونید بخونید...خوب بخونید ک ایشاله همتون قبول بشید...براتون بهترینها رو آرزو میکنم...:gol::heart:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر وقت همچین مشکلی برام پیش میاد میخوابم یکم جالم بهتر میشه....برم بخوابم شاید خوب شدم...اگه خوابم ببره...از یه طرف استرس این همه کار عقب افتاده...از یه طرف..بیخیال من...بچه ها بخونید بخونید...خوب بخونید ک ایشاله همتون قبول بشید...براتون بهترینها رو آرزو میکنم...:gol::heart:

عزیزم از بیرون اومدم...از اون حالها نیست ک با هوا خوردن حل بشه...وگرنه با سر بیرون میرفتم...همش برنامه هام بهم میریزه...همش اطرافیانم برنامه هامو بهم میریزن...اینه ک آدمو بهم میریزه...خیلیها هستن شرایطشون عالیه همه چی براشون مهیا اما بلد نیستن ازش درست استفاده کنند...یکی هم مثل من ک میخواد با همه وجود به کارهاش برسه...بقیه مانع میشن...پارسالم همین شرایط رو داشتم...امسالم همین...آدم تنبلی هم نیستم ک بگن طرف همش یا خوابه یا در حال تفریح...تو 24 ساعت نهایت 12-13 ساعتش شاید واسه خودم بره ...ک شامل غذا خوردن و خوابیدن و بقیه اش هم خیلی زور بزنم درس خوندن...این واقعا نامردیه....:wallbash:
عزيزم اميدوارم كه زودى خوب شه حالت و بتونى درستم بخونى و بهترين جا قبول شى. مشكلات هم واسه همه هست، خدا رو شكر كه سلامت هستى و خونواده تم سلامتن و كنار هم هستين، حتى اگه برنامه تو به هم مى ريزن! ( مى دونم حرفم خيلى مامان بزرگيه، ولى واقعيته! :D )
نا اميد نشو و ميدونو خالى نكن! :w11: :w16:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم اميدوارم كه زودى خوب شه حالت و بتونى درستم بخونى و بهترين جا قبول شى. مشكلات هم واسه همه هست، خدا رو شكر كه سلامت هستى و خونواده تم سلامتن و كنار هم هستين، حتى اگه برنامه تو به هم مى ريزن! ( مى دونم حرفم خيلى مامان بزرگيه، ولى واقعيته! :D )
نا اميد نشو و ميدونو خالى نكن! :w11: :w16:
همه تون اینجا جمع بودید بازم دست پویان خان درد نکنه ک ب منم اطلاع داد...میگفتما چرا تایپیک همیشه گی کسی نمیاد فک میکردم همه بکوب درس،میخونن این منم ک همش میام حححح ..

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
همه تون اینجا جمع بودید بازم دست پویان خان درد نکنه ک ب منم اطلاع داد...میگفتما چرا تایپیک همیشه گی کسی نمیاد فک میکردم همه بکوب درس،میخونن این منم ک همش میام حححح ..
ئه!!! من فكر مى كردم اينجا هم مياى! تازه با خودم مى گفتم چه بكوب دارى درس مى خونى!:w15:

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
5ساعت و نیم.خسته نباشید;)
عارفه جان من مطمئنم که تو موفق میشی عزیزم.1کم استراحت کن ونگران هیچی نباش و بدون که این مشکلات واسه همه ی ما هم پیش میاد عزیزم.پس تو تنها نیستی:gol:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عارفه جون دختر ناراحت نباش میرسونی
زبان خوندم چند ساعته حالم بده:w06:

یه برنامه بگین که باهاش بشه تو pdf زیرش خط کشید هایلایت کرد ازین کارا
من زبانو واسه استراحت مى خونم! با زبان دوست باش تا اونم باهات دوست باشه! برنامه واسه pc؟ adobe acrobat reader pro همه اين كارا رو مى كنه، حتى واترماركارم بر مى داره، پى دى افى كه از كد گرفته باشى و لايه بندى داشته باشه رو هم مى تونى لايه هاشو خاموش روشن كنى! كلن خيلى دلبره!:w14:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

مصرف سه یار ماهی در طول هقته به سلامتی کمک میکنه:D

پاشو دختر این قرتی بازیارو بزار کنار..هر کی یه مشکلی داره مثلا من بخوام تعریف کنم همتون اشکتون جاری میشه ولی باید بیخیال بود و با غصه خوردن هیچی درست نمیشه.............پاشو دختر خوب برو سر درس و مخشت

آره بخواب من طی روز دو ساعت میخوابم چا که میشم مث اینکه دوباره صبح شده:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
نذار يه چى بت بگما!!!!!:neutral:

این منظر کنکاشم فراره،من تا الان مفید 4.30خوندم درس .مبانی سازه برا معماران گیجم کرد .من خیلی وقته زبانو گذاشتم کنار نمیدونم چطوری شروع کنمش البته من ب خودم سخت نمیگرم فقط لغاتای سال پیش میخونم والا غیر:biggrin:

orkide69

عضو جدید
من زبانو واسه استراحت مى خونم! با زبان دوست باش تا اونم باهات دوست باشه! برنامه واسه pc؟ adobe acrobat reader pro همه اين كارا رو مى كنه، حتى واترماركارم بر مى داره، پى دى افى كه از كد گرفته باشى و لايه بندى داشته باشه رو هم مى تونى لايه هاشو خاموش روشن كنى! كلن خيلى دلبره!:w14:

میشه با این برنامه خطوط رو به صورت رنگهای مختلف های لایت کرد؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
يعنى من عاشق اين نوتيفيكيشناى اپليكيشن ممرايزم! هى مى گه : hey gorgeous time to learn!
آدم احساس مى كنه خيلى جيگره با انگيزه مى ره كلمه حفظ مى كنه!:w15:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ ربطی به تایپیک نداره اما ه مقاله ای چیزی توضیحی کامل از وحدت در کثرت وکثرت در وحد داریند؟ توضیحات ابتدایی نمیخواما میدونم مفصلش رو میخوام کسی داره؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
هیچ ربطی به تایپیک نداره اما ه مقاله ای چیزی توضیحی کامل از وحدت در کثرت وکثرت در وحد داریند؟ توضیحات ابتدایی نمیخواما میدونم مفصلش رو میخوام کسی داره؟
كتاب حس وحدت! :D اين جمله اصلن از همونجا اومده.

یاسمن بانو

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
جملات انرژی بخش خاله یاسمن

جملات انرژی بخش خاله یاسمن

آقا این چه وضعیه من باید دنبال شما راه بیفتم جمله بذارم از این تاپیک به اون تاپیک:wallbash::w25:خب یجا وایسن دیگه:w08:

- تجربه به خطا نمی‌رود؛ این قضاوت شماست که با انتظار آنچه در توانش نیست مرتکب اشتباه می‌شود. – لئوناردو داوینچی

هرگز به اين فكر نكن كه در برابر فاجعه اي كه هنوز اتفاق نيفتاده، چگونه بايد عزا بگيري.-نادر ابراهيمي

تصور مي كنم كه اگر هر كس تنها يك ربع ساعت به فكر زندگي خويش باشد و بيانديشد كه آن را اصلاح كند، هر ماه زندگي او از ماه پيش بهتر خواهد شد.-فرانسوا ولتر

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:biggrin: فایل دانلود پی دی افیش رو میخواستم بابا
يعنى واقعن مى خواى حس وحدت بشينى بخونى؟!؟ من زيراكسشو دارم كه نمى دونمم كجاس! :D يه كم سرچ كن، به اضافه ى عرفان ملا صدرا و اينا. اونام همينه بحثاشون. اونو شايد پيدا كنى! ما كنكور داريم، يادته؟ :D اگه وقت بود مى گشتم ولى نيست! :D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه کتابی خونده بودم با عنوان هنر و معماری در فلسفه اسلامی خیلی خوب بو را جع به این مسئله...شما میتونبن........مطلب راجع به ملاصدرا و سهروردیم بخونین اگه کتاباشونو بتونی گیر بیاری

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه کتابی خونده بودم با عنوان هنر و معماری در فلسفه اسلامی خیلی خوب بو را جع به این مسئله...شما میتونبن........مطلب راجع به ملاصدرا و سهروردیم بخونین اگه کتاباشونو بتونی گیر بیاری

كتاباى صوتى سهروردى تو اين سايت هست. خوبيش اينه كه هم مى تونى كتاب گوش كنى هم كاراى ديگه!
Audiolib.ir

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من واسه کنکور یه خورده ازش خوندم یعنی خیلی سنگینه ...مغزت میترکه ولی معماری اسلامیو هندسه و تزئینات و .....رو ترکونده نادر اردلان نویسنده اشه +این که داده استادش لوئی کان هم خونده و مورد تائید لوئی کان هم هست کلا من اگه بتونم هر از چند گاهی میخونمش کتابه خوبیه ................

arefeh

کاربر ممتاز
خیلی خیلی خیلی دوستت دارم

خیلی خیلی خیلی دوستت دارم

تا همین الان یا خواب بودم یا خودم زدم بخواب...ایشالله مشکلات واسه هیشکی نباشه...اما قابل ذکر مشکلات من هیچ وقت تموم نمیشه از همون بچگی بوده تا الان.....هیچ وقت نالان نیستم و قبول کردم و باهاش کنار اومدم ولی بعضی وقتها واقعا دیگه جونمو میگیره...ای داد بیداد....
ولی از این بابت ...خیلییییییییییی خوشحالم چون فهیمدم حداقل بچه های اینجا با اینکه مجازی هستن ولی تهه تهه تهه تههههههههههههههههههههههههههههه رفاقت رو تموم کردن.....
از سمانه جون...نسترن جون...سجاد جون....هانی معمار عزیز....واقعا ممنون...که با حرفهاشون دلگرمم میکنند...نه تنها من همه بچه ها رو ......واقعا ممنونم.....:gol::gol::heart::heart::w36:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
تا همین الان یا خواب بودم یا خودم زدم بخواب...ایشالله مشکلات واسه هیشکی نباشه...اما قابل ذکر مشکلات من هیچ وقت تموم نمیشه از همون بچگی بوده تا الان.....هیچ وقت نالان نیستم و قبول کردم و باهاش کنار اومدم ولی بعضی وقتها واقعا دیگه جونمو میگیره...ای داد بیداد....
ولی از این بابت ...خیلییییییییییی خوشحالم چون فهیمدم حداقل بچه های اینجا با اینکه مجازی هستن ولی تهه تهه تهه تههههههههههههههههههههههههههههه رفاقت رو تموم کردن.....
از سمانه جون...نسترن جون...سجاد جون....هانی معمار عزیز....واقعا ممنون...که با حرفهاشون دلگرمم میکنند...نه تنها من همه بچه ها رو ......واقعا ممنونم.....:gol::gol::heart::heart::w36:
منم که بوقم:D ایشالا مشکلاتت حل بشه هر چه زودتر;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا