عزیزم...تحت هیج شرایطی صبح تا 12-1 خوابم نمیگیره...حتی اگه صبح 3 بیدار شم...از بچه گی عادت دارم به این تایم....عارفه بیا خوابتو درست کن یهووووووووووووووو دیدی تو کنکور صبح خوابت گرقتاااااااااااااااااراز ما گفتن یعنی من اگه مثله تو از خواب پا میشدم الان پروفسوری معماریمو از دست نورمن فاستر دریافت کرده بودم کم بخون دختر خدا رو خوش نمیاد پودر میشیا ولی این آیماه کجا رفته همه پودر شدن به جز من ...........اینا همش خرافاته عارفه میخوای خودتو درس خون جلوه ندی ولی به ما نگو که .........
پس پولمو بدیییییییییییییییییییییییییین بررررررررررررررررررررمعارفه نمیدونم چرا تورو میبینم یاد بابای هارف تو سریال ویلای من میفتم.عاریف..................پول منو بدین برررررررررررررم
میخونیم آقا ولی دیگه نه اینجوری به هر حال همیشه یه سری کار برای انجام دادن هس تو این سن و سال بچه دبیرستانی که نیستیم خودمونو حبس کنیم و همه بهمون برسن............
تا الان هفت ساعت...خدا نکنه مریض شی عارفه اون وقت من چیکار کنم![]()
عزیزم واقعااااا....موافقم...باهات باید قدرت خودمونو بهشون نشون بدیم....به خدا مى بينى عارفه؟؟؟؟؟؟ اصلن به يه هفته نكشيدا! جفتمون اينجورى شديم! واقعنا! بيا وودوو شون كنيم!![]()
مرسييييي عزيزم. خيلى سردرد داشتم. نگران نباش من به اين راحتيا صحنه رو خالى نمى كنم!![]()
عزیزم واقعااااا....موافقم...باهات باید قدرت خودمونو بهشون نشون بدیم....![]()
آی کسانی که ایمان آورده اید بترسید از روزی که سجاد صبح زود بیدار شود...موندم تو این همه روز چرا باید جمعه بیدار شم..............منم امروز یعنی کلا جمعه ها نصف تایمو استراحتم و گرنه طول هفته کم میارم به شما هم توصیه میکنم این کارو کنید که در طول هفته سرحال باشین........................
بچه ها عارفه تنها دختریه که از بچگی رفته خدمت
سمانه هم به میدان بازگشت و برای سلامتیش دعا میکنم
چه هوای دل انگیزی...................................من برم یه حلیم مشت با نون سنگک بگیرم بیارم خونه
پویان خان اومد با 1.15 دقیقه ....موتور گازی هم که خوابه پویان خانن ادامه میده..................سلام صبح همگی بخیر.منم دیگه تا ظهر بیشتر نمیخونم و میخوام عصر بعد از مدت ها برم بیرون.
همگی موفق باشید.
سمانه خودتو نکش بابا به ما نمیرسی..................همينه! بهترين روحيه!![]()
سمان دوباره با قدرت برگشت! از 6 تا حالا يه ساعت! با سرماخوردگيو مريضى! اوناييم كه برف اومده شهرشون خيلى .......!![]()
پویان یه امروز رو بهشون آوانس بدیم بنده خداهاا سمان و عارفه جفتشون مریض شدنسمانه خودتو نکش بابا به ما نمیرسی..................
............خیلی نامردی سجاد دلم خواست بدجورآی کسانی که ایمان آورده اید بترسید از روزی که سجاد صبح زود بیدار شود...موندم تو این همه روز چرا باید جمعه بیدار شم..............منم امروز یعنی کلا جمعه ها نصف تایمو استراحتم و گرنه طول هفته کم میارم به شما هم توصیه میکنم این کارو کنید که در طول هفته سرحال باشین........................
بچه ها عارفه تنها دختریه که از بچگی رفته خدمت
سمانه هم به میدان بازگشت و برای سلامتیش دعا میکنم
چه هوای دل انگیزی...................................من برم یه حلیم مشت با نون سنگک بگیرم بیارم خونه
پویان یه امروز رو بهشون آوانس بدیم بنده خداهاا سمان و عارفه جفتشون مریض شدن
![]()
دخترونه پسرونه شده گویا تایپیک؟ سمانه عارفه یه طرف سجاد وپویان هم یه طرف؟من که ستاد روحیه دهی هستم طرف کدوم باشم؟
![]()
پس تا ظرفاتو میشوری ما نمیخونیمکی گفته من مریض شدم؟؟؟هان؟!!!ها؟ها؟
من گفتم کار خونه باید انجام بدم....ک هنوز شروع نکردم به انجام دادنش...تازه فکر کنم بهترین کاره ک امروز اندازه یه هفته نهارامو درست کنمراحت شم از این تنبیه مامانی
تازشم
تا الان 3
آقا کوروش شوما داور باش.البته به نفع مادخترونه پسرونه شده گویا تایپیک؟ سمانه عارفه یه طرف سجاد وپویان هم یه طرف؟من که ستاد روحیه دهی هستم طرف کدوم باشم؟
![]()
یا امام زاده بیيژن...دیگه خودت میدونی...فقط حواست به من باشه ها...گفته باشم بد ازت کینه دارم...خودت حالا تصمیم بگیر ک کدوم طرفی هستی![]()
طرف منه بی کسدخترونه پسرونه شده گویا تایپیک؟ سمانه عارفه یه طرف سجاد وپویان هم یه طرف؟من که ستاد روحیه دهی هستم طرف کدوم باشم؟
![]()
بابا یه جزوه نفرستادم این همه کینه زشته بده قباحت دارهدیگه خودت میدونی...فقط حواست به من باشه ها...گفته باشم بد ازت کینه دارم...خودت حالا تصمیم بگیر ک کدوم طرفی هستی![]()
ای بابا...دشتتون درد نکنه...نه الان بخونید بخونید....هر وقت گفتم دیگه نخونیدپس تا ظرفاتو میشوری ما نمیخونیم![]()
آره اما ما بازم میگیم بیژن چون هیچی بیژن نمیشهیا امام زاده بیيژن...کوروش و شما ببر ترنج رو بده ما.............ولی شما قوی شدین هاااااااااا...............راستی آقا دیشب قضیه امام زاده بیژن رو شد اول بی جن بوده چون مردم از جن میترسیدن شده بیژن...............شیک و پیک و باکلاس
طرف منه بی کس![]()
بابا یه جزوه نفرستادم این همه کینه زشته بده قباحت دارهاز دلت در میارم نگران نباش
![]()
باید فکر کنمبرو برو ...نمیخوام از دلم در بیاری...جزوتم مال خودت...خسیس...
حالا چجوری میخوای از دلم دربیاری؟؟اونو بگو شاید نظرم عوض شد؟!!!![]()
باید فکر کنممیتونم وفتی داری غرق میشی نجاتت بدم خوبه؟ یا وقتی کنکور داری بهت بگم تو میتونی تو میتونیی
یه کادو برات بخرم بفرستم گرگان
![]()
آخری رو موافقم....خوشگل باشه بی زحمت....ببینم شاید اون آدرس به دردت بخوره....فقط بی زحمت سریعتر ک میخوام درموردت تصمیم بگیرم
![]()
عزيزم جوجه رو آخر پاييز مى شمرن،. بذارن اينا خوش باشن تو خواب خرگوشى!کی گفته من مریض شدم؟؟؟هان؟!!!ها؟ها؟
من گفتم کار خونه باید انجام بدم....ک هنوز شروع نکردم به انجام دادنش...تازه فکر کنم بهترین کاره ک امروز اندازه یه هفته نهارامو درست کنمراحت شم از این تنبیه مامانی
تازشم
تا الان 3
بله، مسلمن! من هنوز نتونستم به روشى برسم كه 7.5 ضربدر 2 بشه 14,!!!! شما برو پايه تو قوى كن !سمانه خودتو نکش بابا به ما نمیرسی..................
برو .... برو خونه تون حليم خور..... نذار يه چى بت بگم!!پویان یه امروز رو بهشون آوانس بدیم بنده خداهاا سمان و عارفه جفتشون مریض شدن
![]()