زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sina-Arch

عضو جدید
خسته نباشید به همه!

خسته نباشید به همه!

یه خسته نباشید حسابی به همه دوستام
دوستای خوبی که می خونن و من فقط کارایی رو که انجام میدین و مینویسین دنبال می کنم
صبح نزدیک است!:)

Sina-Arch

عضو جدید
بچه ها متاسفم ولی خبر مهمیه...
چند دقیقه پیش نلسون ماندلا از دنیا رفت...خدا رحمت کنه و درود به روح آزادیخواهش....

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
عارفه بیا خوابتو درست کن یهووووووووووووووو دیدی تو کنکور صبح خوابت گرقتااااااااااااااااار:biggrin::biggrin::biggrin::biggrin::biggrin: از ما گفتن یعنی من اگه مثله تو از خواب پا میشدم الان پروفسوری معماریمو از دست نورمن فاستر دریافت کرده بودم کم بخون دختر خدا رو خوش نمیاد پودر میشیا ولی این آیماه کجا رفته همه پودر شدن به جز من ...........اینا همش خرافاته عارفه میخوای خودتو درس خون جلوه ندی ولی به ما نگو که .........
عزیزم...تحت هیج شرایطی صبح تا 12-1 خوابم نمیگیره...حتی اگه صبح 3 بیدار شم...از بچه گی عادت دارم به این تایم....
یه تربیت خوانداگیمو برات میگم.:ک خونواده ما از همون موقع ک کلاس اول ابتدایی بودم باید راس ساعت 5 بیدار میشد و سفره صبحونه تا 6 جمع می شد..اگه میرسیدی ک یه صبحونه مفصل میخوردی اگه نه ک گرسنه میرفتی...:cool:ابن علت تایم منه...و البته واسه همینه ک از اونور تا 12 دیگه بیشتر بیدار نمیمونم...و الان من خیلی راضی ام ;)

عارفه نمیدونم چرا تورو میبینم یاد بابای هارف تو سریال ویلای من میفتم.عاریف..................پول منو بدین برررررررررررررم:D
میخونیم آقا ولی دیگه نه اینجوری به هر حال همیشه یه سری کار برای انجام دادن هس تو این سن و سال بچه دبیرستانی که نیستیم خودمونو حبس کنیم و همه بهمون برسن............
تا الان هفت ساعت...خدا نکنه مریض شی عارفه اون وقت من چیکار کنم:cry:
پس پولمو بدیییییییییییییییییییییییییین بررررررررررررررررررررم:biggrin:کاره دیگه دیدی مریض شدم...هر چند ک دوباره چشم نمکیها ابنجارو نخونند ولی بزنم به تخته...چند سالی هست ک حتی سرما نخوردم...ماشالله سالم و سلامتم...(اما باید ک سونوگرافی کلیه برم)توجه توجه:دوست من چند روز پیش همینجوری الکی رفت دکتر و آزمایش داد و الان متوجه شده هر دو تا کلیه اش نصفش از بین رفته همسنه خودمونو بنده خدااااا...بچه حتما تو هفته آینده برید یه آزمایش یا بهتره سنوگرافی برید...درد کلیه درمان نداره....برای دوست منم دعا کنید....هرچند با ما قهره و نمیدونه ک من فهمیدم...اما آدم بی رحمی نیستم و سلامتیشو آرزو میکنم;)

arefeh

کاربر ممتاز
به خدا مى بينى عارفه؟؟؟؟؟؟ اصلن به يه هفته نكشيدا! جفتمون اينجورى شديم! واقعنا! بيا وودوو شون كنيم! :D :w35:

مرسييييي عزيزم. خيلى سردرد داشتم. نگران نباش من به اين راحتيا صحنه رو خالى نمى كنم! :D
عزیزم واقعااااا....موافقم...باهات باید قدرت خودمونو بهشون نشون بدیم....;)

arefeh

کاربر ممتاز
صبح جمعتون بخیر ...درسته از ساعت 2 هیییییی بیدار شدم و خواستم درس بخونم...اما نخواستم در حق دوستان اجحاف کنم و بچه ها روز جمعشونو با عذاب وجدان شروع کنند...:cool:
ساعت 5:40 دقیقه...الان گفته باشم...امروز خیلی درس نخواهم خوند...دختر بودن همین درگیری هارو داره دیگه....خونه باید تمیز کنم...وگرنه مامانم منو طلاق میده:biggrin:
شاید یه 6 ساعتی با شما دوستان همراه بودم...;)
از ساعت 6 شروع میکنم و تا 9 میخونم ک ملت از خواب بیدار شن ک جارومون صدا داره در حد تیم ملی ایران....کل مجتمع به لرزه میوفته:redface::biggrin:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم واقعااااا....موافقم...باهات باید قدرت خودمونو بهشون نشون بدیم....;)

همينه! بهترين روحيه! :D

سمان دوباره با قدرت برگشت! از 6 تا حالا يه ساعت! با سرماخوردگيو مريضى! اوناييم كه برف اومده شهرشون خيلى .......! :w29::w18:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آی کسانی که ایمان آورده اید بترسید از روزی که سجاد صبح زود بیدار شود...موندم تو این همه روز چرا باید جمعه بیدار شم..............منم امروز یعنی کلا جمعه ها نصف تایمو استراحتم و گرنه طول هفته کم میارم به شما هم توصیه میکنم این کارو کنید که در طول هفته سرحال باشین........................
بچه ها عارفه تنها دختریه که از بچگی رفته خدمت:biggrin:
سمانه هم به میدان بازگشت و برای سلامتیش دعا میکنم:)
چه هوای دل انگیزی...................................من برم یه حلیم مشت با نون سنگک بگیرم بیارم خونه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آی کسانی که ایمان آورده اید بترسید از روزی که سجاد صبح زود بیدار شود...موندم تو این همه روز چرا باید جمعه بیدار شم..............منم امروز یعنی کلا جمعه ها نصف تایمو استراحتم و گرنه طول هفته کم میارم به شما هم توصیه میکنم این کارو کنید که در طول هفته سرحال باشین........................
چه هوای دل انگیزی...................................من برم یه حلیم مشت با نون سنگک بگیرم بیارم خونه

سلام صبح همگی بخیر.:gol: منم دیگه تا ظهر بیشتر نمیخونم و میخوام عصر بعد از مدت ها برم بیرون.:)همگی موفق باشید.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام صبح همگی بخیر.:gol: منم دیگه تا ظهر بیشتر نمیخونم و میخوام عصر بعد از مدت ها برم بیرون.:)همگی موفق باشید.
پویان خان اومد با 1.15 دقیقه ....موتور گازی هم که خوابه پویان خانن ادامه میده..................

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
............خیلی نامردی سجاد دلم خواست بدجور:razz:

arefeh

کاربر ممتاز
پویان یه امروز رو بهشون آوانس بدیم بنده خداهاا سمان و عارفه جفتشون مریض شدن
:biggrin:

کی گفته من مریض شدم؟؟؟هان؟!!!ها؟ها؟
من گفتم کار خونه باید انجام بدم....ک هنوز شروع نکردم به انجام دادنش...تازه فکر کنم بهترین کاره ک امروز اندازه یه هفته نهارامو درست کنم:Dراحت شم از این تنبیه مامانی:biggrin:
تازشم
تا الان 3

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دخترونه پسرونه شده گویا تایپیک؟ سمانه عارفه یه طرف سجاد وپویان هم یه طرف؟:biggrin: من که ستاد روحیه دهی هستم طرف کدوم باشم؟:D

arefeh

کاربر ممتاز
دخترونه پسرونه شده گویا تایپیک؟ سمانه عارفه یه طرف سجاد وپویان هم یه طرف؟:biggrin: من که ستاد روحیه دهی هستم طرف کدوم باشم؟:D

دیگه خودت میدونی...فقط حواست به من باشه ها...گفته باشم بد ازت کینه دارم...خودت حالا تصمیم بگیر ک کدوم طرفی هستی:cool:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من گفتم کار خونه باید انجام بدم....ک هنوز شروع نکردم به انجام دادنش...تازه فکر کنم بهترین کاره ک امروز اندازه یه هفته نهارامو درست کنم:Dراحت شم از این تنبیه مامانی:biggrin:
تازشم
تا الان 3
پس تا ظرفاتو میشوری ما نمیخونیم

آقا کوروش شوما داور باش.البته به نفع ما;)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دیگه خودت میدونی...فقط حواست به من باشه ها...گفته باشم بد ازت کینه دارم...خودت حالا تصمیم بگیر ک کدوم طرفی هستی:cool:
یا امام زاده بیيژن...:cry:کوروش و شما ببر ترنج رو بده ما.............ولی شما قوی شدین هاااااااااا...............راستی آقا دیشب قضیه امام زاده بیژن رو شد اول بی جن بوده چون مردم از جن میترسیدن شده بیژن...............شیک و پیک و باکلاس

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا یه جزوه نفرستادم این همه کینه زشته بده قباحت داره:razz: از دلت در میارم نگران نباش:D

arefeh

کاربر ممتاز
پس تا ظرفاتو میشوری ما نمیخونیم
ای بابا...دشتتون درد نکنه...نه الان بخونید بخونید....هر وقت گفتم دیگه نخونید:)

بچه این سایت memrise روانه منو پاک کرده...خوب این چشه؟؟؟یه بار میشه خوند...یه بار دیگه فیلتر میشه....ما میگم ایرانی ها کلاه بردارند و جنسهاشون قلابیه....این دیگه آخرشه:razz:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
یا امام زاده بیيژن...:cry:کوروش و شما ببر ترنج رو بده ما.............ولی شما قوی شدین هاااااااااا...............راستی آقا دیشب قضیه امام زاده بیژن رو شد اول بی جن بوده چون مردم از جن میترسیدن شده بیژن...............شیک و پیک و باکلاس
آره اما ما بازم میگیم بیژن چون هیچی بیژن نمیشه:biggrin:

arefeh

کاربر ممتاز
بابا یه جزوه نفرستادم این همه کینه زشته بده قباحت داره:razz: از دلت در میارم نگران نباش:D

برو برو ...نمیخوام از دلم در بیاری...جزوتم مال خودت...خسیس...:mad:
حالا چجوری میخوای از دلم دربیاری؟؟اونو بگو شاید نظرم عوض شد؟!!!:cool:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
3 ساعت. اين بازى ها و دست هاى پشت پرده آخر عاقبت نداره!
سجاد تو برو حليمتو بخور اصن، نمى خواد واسه من آوانس بدى! هى مياى با حليمو اينا تضعيف روحيه مى كنى! :neutral:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
برو برو ...نمیخوام از دلم در بیاری...جزوتم مال خودت...خسیس...:mad:
حالا چجوری میخوای از دلم دربیاری؟؟اونو بگو شاید نظرم عوض شد؟!!!:cool:
باید فکر کنم:biggrin: میتونم وفتی داری غرق میشی نجاتت بدم خوبه؟ یا وقتی کنکور داری بهت بگم تو میتونی تو میتونیی:D یه کادو برات بخرم بفرستم گرگان:surprised:

arefeh

کاربر ممتاز
باید فکر کنم:biggrin: میتونم وفتی داری غرق میشی نجاتت بدم خوبه؟ یا وقتی کنکور داری بهت بگم تو میتونی تو میتونیی:D یه کادو برات بخرم بفرستم گرگان:surprised:

آخری رو موافقم....خوشگل باشه بی زحمت....:Dببینم شاید اون آدرس به دردت بخوره....فقط بی زحمت سریعتر ک میخوام درموردت تصمیم بگیرم:biggrin:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخری رو موافقم....خوشگل باشه بی زحمت....:Dببینم شاید اون آدرس به دردت بخوره....فقط بی زحمت سریعتر ک میخوام درموردت تصمیم بگیرم:biggrin:

سو استفاده میکنند میدونند من قلبی مهربان دارم :razz: هرچی بود باید بگی خوبه من سلیقم خوبه:biggrin:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تازشم
تا الان 3
عزيزم جوجه رو آخر پاييز مى شمرن،. بذارن اينا خوش باشن تو خواب خرگوشى! :D

سمانه خودتو نکش بابا به ما نمیرسی..................
بله، مسلمن! من هنوز نتونستم به روشى برسم كه 7.5 ضربدر 2 بشه 14,!!!! شما برو پايه تو قوى كن ! :whistle:

پویان یه امروز رو بهشون آوانس بدیم بنده خداهاا سمان و عارفه جفتشون مریض شدن
:biggrin:
برو .... برو خونه تون حليم خور..... نذار يه چى بت بگم!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا