عارفه هنووز بیدااااااااااره؟منم 8 ساعت. باهات موافقم که شب اصلا نمیشه خوند.
![]()
مگه من الان باید خواب باشم عزیزم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عارفه هنووز بیدااااااااااره؟منم 8 ساعت. باهات موافقم که شب اصلا نمیشه خوند.
![]()
مگه من الان باید خواب باشم عزیزم؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!آره آخه یا پای تی وی ام یا در حال شام خوردن یا نتم...ولی صبح خونه نیستم...اگه میشد ک تا شب میموندم .....اما نمیشه....
شوخی کردم عزیزموچون گفتی دیشب 8 خوابیدی،خسته نباشی غزیزم.![]()
عزیزم استرس داری...باید خودتو ریلکس کنی...آهنگ ملایم بزار چشماتو ببند...استراحت کردن فقط خوابیدن نی...تو جسم و روحت ک خسته نباشه بد نیس اگه خوابتم نبره...بعدم برو بیرون یکم هوای آزاد بخور...یا اینکه ورزش کن...و سعی کن اگه چای و قهوه میخوری کمش کنی....بچه ها من یک مشکل بزرگ پیدا کردم ،نمی تونم بخوابممممممممممممممممممممم،نه شب خوابم میبره نه روز ،یعنی اگه 12 بیامبخوابم تا 2و 3 حداقل ساعت نیگاه میکنم بیدارم ،ظهر هم هرچی از چشم هام اشک میادمیخوام بخوابم خوابم نمیبره
من چیکار کنممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من یک زمانی سرم به بالش می خورد درجا رفته بودم اون دنیا حال واقعا اذیتم چونساعت های اخری که میخونم بازده ام کم میشه
وقتی شبا میخوابیم عارفه خانوم بیداره..............دوستان ما با همون 7 ساعت امشب رو تموم میکنیم ایشالله فردا بهتر ازامروز باشه...مطمئنا هست...چون هر روز 30 مین بیشتر میشه...خخخخ...واقعا این همه تلاش...جای بسی قدردانی داره...دوستان
صبح استارت یادتون نره...
برنامه من اگه به هم نخوره اینه:
ابنیه سنتی مرور تا آخر فصل 9 بخش مسجد
اکوستیک کل کتاب
زبان 504 درس 32 و تافل درس 20 و تو برگ فلش کارت لغات کنکور
معماری اسلامی ایرانی رو اصلا نخوندم فردا شروع میکنم...و البته سبک شناسی رو هم مرور سبک پارتی-پارسی-خراسانی-رازی-آذری و البته شروع جزوه نسیم عسگری برای تکمیل خلاصه ها و جمع بندی...
اگرم فرصت بشه یه سری هم به درک رفتار سازه و سازه در معماری میزنم تا خدا چی بخواد
شب همگی شکلاتی...خواهرها بووووس...برادرها به ما چه..مشکل خودشونه....
![]()
10..........وقتی شبا میخوابیم عارفه خانوم بیداره..............
منم تا الان 9 ساعت خوندم ولی حتما دهش میکنم بعد میخوابم.............
پایتم ترنج .......................تا الان شد 8 ساعت!
امیدوارم 1 ساعت دیگه ام بتونم بخونمو پرونده امشبو با 9 ساعت ببندم![]()
10..........![]()
من10 ساعت خوندم هنوزم وقت هست که بشه 11 تا پودرم نمیشمآهااای دوستانی ک 10 ساعت خوانده اید........ امشب پودر میشوییید
مشاهده پیوست 182711
پودر شو خبمن10 ساعت خوندم هنوزم وقت هست که بشه 11 تا پودرم نمیشم![]()
پویا زود تند سریع بگو امروز چی حوندیمن10 ساعت خوندم هنوزم وقت هست که بشه 11 تا پودرم نمیشم![]()
خوش به حالت من هم اینجا میخوابم هم موقع درس خوندن کلن خوابمبچه ها من یک مشکل بزرگ پیدا کردم ،نمی تونم بخوابممممممممممممممممممممم،نه شب خوابم میبره نه روز ،یعنی اگه 12 بیامبخوابم تا 2و 3 حداقل ساعت نیگاه میکنم بیدارم ،ظهر هم هرچی از چشم هام اشک میادمیخوام بخوابم خوابم نمیبره
من چیکار کنممممممممممممممم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا من یک زمانی سرم به بالش می خورد درجا رفته بودم اون دنیا حال واقعا اذیتم چونساعت های اخری که میخونم بازده ام کم میشه
2 تا درس 1100+نور قیابک از رو جزوه و حیدری +تاریخ نسیم +16 تا درس تافل مرور کردم +1 فصل تنظیم شرایط قیابکلو............ یادم رفت بگم یه 20 تا هم درک تست زدمپویا زود تند سریع بگو امروز چی حوندی
من ١١ تا خوندم! پودرم نشدم!آهااای دوستانی ک 10 ساعت خوانده اید........ امشب پودر میشوییید
مشاهده پیوست 182711
ازمون آزمایشی رتبه شما تو ازمون ملاک قبولیتون اصلا نیست متاسفانه کنکور معماری خیلی سلیقه ای رفتار میشه ومیبینی 10 تا کتاب واسه تاریخ ایران خوندی یه سوال میاد بعد 2 تا کتاب که نخوندی بقیه سوالات از اون میاد ودپرس میشی مثل پارسال من البته خوشبختانه فن ساختمانم خوب بود کشید بالا البته تاریخم هم به نسبت خوب شد. تو مرکز معماری من معمولا زیر 400 بود همیشه ولی زیر 300 هم نوبدم اما من قبول شدم وخیلی ها با رتبه های خوب تو آزمون آزمایشی تو کنکور قبول نشدندبچه ها من دیروز یه سوال پرسیدم مثه این که همه مشغول روحیه دهی بودن کسی سوالمو ندید
دوباره می پرسم!
واسه این که تو کنکور رتبه خوبی بیاریم تراز کنکورای آزمایشیمون باید تو چه مایه هایی باشه؟؟
و این که تو کنکور آزمایشی یه تراز با تاثیر معدله یکیم بدون تاثیر معدل،رو کدومش باید حساب کنیم؟
به زیاد خوندن نیست ما کند ذهنیم 10 ساعت ما قد 5 ساعت شماهاستموفق باشید دوستان
دست راستتونم تو فرق سر ما
ایشالا ببینم تا آخر هفته 20 ساعتو خوندید ........ منم ب 10 برسم![]()
خوش به حالت من هم اینجا میخوابم هم موقع درس خوندن کلن خوابم
دلداریه خوبی بودبه زیاد خوندن نیست ما کند ذهنیم 10 ساعت ما قد 5 ساعت شماهاست
چه محیط جلفی شده اینجاآهااااان حالا بیا...منم اومدم وسط همه حلقه بزنن...میخوام وسط برقصم.
یه مرغ نازی داشتم خوب نیگرش نداشتم...کلاغه اومد و بردش رو بام نشسته و خوردش.....هاهاها...حالا کی پر؟؟؟عارفه پر....با من کی پر میشه....
خدارو چ دیدی شاید این کنکور باعث شد بزنه به سرمون بریم قاطی مرغ و خروس ها....
من متاسفانه همون 7 ساعت گفتم شب نمیشه خوند...![]()
جدی نگیر داداش بچه از شدت درس خوندن شنگول میزنندسلام قضیه این نه ساعت و ده ساعت چیه؟