زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینجا ستاده روحیه دهیه دیگه ؟؟ آره ؟؟
اینم روحیه:D
24812_gholi_jaz.gif24812_gholi_jaz.gif24812_gholi_jaz.gif

18672_bandari.gif18672_bandari.gif18672_bandari.gif18672_bandari.gif

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آقا من داشتم میخوندم که باز زلزله اومد.با استرسی که ایجاد کرد هر چی خونده بودم پرید...دعا کنین دیگه نیاد کل مردم ریختن بیرون..................میگن مال نشست هستش...........البته نه نشست زمین

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا من داشتم میخوندم که باز زلزله اومد.با استرسی که ایجاد کرد هر چی خونده بودم پرید...دعا کنین دیگه نیاد کل مردم ریختن بیرون..................میگن مال نشست هستش...........البته نه نشست زمین
پس نشست آدمااا؟؟؟؟؟ خب همتون با هم نشینید.. نوبتیش کنید:D
ایشالا طوری نمیشه
البته آهه منه.... خخخخخخخ 10 ساعتتو ب رخ کشیدی نفرینت کردم:w07::w07:
(شوخی کردما بخدا)

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا طوری نمیشه
(شوخی کردما بخدا)
نخیر نشست ژنو:cry:..............واقعا شوکه شدم................دعا میکنم هیچ انسانی قربانی این بلایا نشه......

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا طوری نمیشه
(شوخی کردما بخدا)
ده ساعت نخوندم با هقت ساعت و بیست و سه دقیقه امروز به کارم خاتمه دادم

ترنج

عضو جدید
بچه ها چرا آمار نمی دین؟؟؟:mad:

من تا الان 8 ساعتو 45 دقیقه!
البته تا 1 وقت دارم برسونمش به 10 ساعت!!!

شما چی؟؟
:)
یه سوال!
واسه این که تو کنکور رتبه خوبی بیاریم تو کنکور آزمایشیا باید چه ترازی داشته باشیم؟
بعد این که یه تراز با تاثیر معدله یکی بدونه تاثیرش،رو کدومش باید حساب کرد؟

m.a24

عضو جدید
سلام دوستان من زیادنخوندم دلمم نمیاد تو این گرونی هرچی دارم بدم کتاب بخرم فقط میخوام اونایی رو که دارم خوب بخونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
ده ساعت نخوندم با هقت ساعت و بیست و سه دقیقه امروز به کارم خاتمه دادم
واااى! ببين بايد برى بازسازى پس از سانحه! اينا همش نشانه هايى است براى آنان كه مى انديشند! حالا هى قليون بكش!
من زدم تو گوش ده ساعت!:w33:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واااى! ببين بايد برى بازسازى پس از سانحه! اينا همش نشانه هايى است براى آنان كه مى انديشند! حالا هى قليون بكش!
من زدم تو گوش ده ساعت!:w33:
نامرد هموطنت اون طرف کشور داره دلش میلرزه تو داری پایکوبی میکنی؟؟؟؟؟؟:mad:..............خوبه موفق باشی من که امشب تا صبح احتمالا نخوابم و فردا کسلم:cry: خدا کنه هی جون سالم به در ببرم و این امتحانه رو بدم بعد سونامی بیاد بگن فلانی فوقش لیسانس داشت عمرشو داد به شما

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نامرد هموطنت اون طرف کشور داره دلش میلرزه تو داری پایکوبی میکنی؟؟؟؟؟؟:mad:..............خوبه موفق باشی من که امشب تا صبح احتمالا نخوابم و فردا کسلم:cry: خدا کنه هی جون سالم به در ببرم و این امتحانه رو بدم بعد سونامی بیاد بگن فلانی فوقش لیسانس داشت عمرشو داد به شما
هیچیت نمیشه داداشم...... دعای خیر من بدرقه ی راهت.........:D
ایشالا ک خبری نیس... اما خب اگه دیدی اوضاع آشفتس لغت زبان همرات داشته باش حفظ کن ک عذاب وجدان الکی هم نداشته باشی

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هیچیت نمیشه داداشم...... دعای خیر من بدرقه ی راهت.........:D
ایشالا ک خبری نیس... اما خب اگه دیدی اوضاع آشفتس لغت زبان همرات داشته باش حفظ کن ک عذاب وجدان الکی هم نداشته باشی
باور کن وقتی اومد همه از حول جون ریختن بیرون من تنها چیزی که با خودم بردم لب تاپم بود که اونم شات داون نمیشد وایستادم کامل خاموش شه.فدای تو آباج بادمجون بم آفت نداره

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
باور کن وقتی اومد همه از حول جون ریختن بیرون من تنها چیزی که با خودم بردم لب تاپم بود که اونم شات داون نمیشد وایستادم کامل خاموش شه.فدای تو آباج بادمجون بم آفت نداره
:cry: بادمجون آبجی .. مراقب خودت باش:D
زلزله خیلی بده..... ایشالا ک زووود تموم شه نا آرومیه شهرتون:(

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

من ترم 1 کارشناسی ناپیوسته ام.خخخخخخ:redface:
بخونید
بخونید
از همین تریبون واستون آرزوی موفقیت میکنم;)
آقا سجی کرمانشاه زلزله اومده؟:eek:

ترنج

عضو جدید

اگه امشب قراره شب زنده داری کنی بگو ما هم حاضریم بشینیم تا صب بخونیما!!!
من یکی که اگه کسی پایه باشه شب تا صبو میخونم صبو می خوابم:D

اصن آیه داریم روزو بستر آرامشو خواب قرار دادیم!:biggrin:

پایه این؟؟؟

shahmirzadi

عضو جدید
من اصلا زبان بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم؟ 1100 لغت ضروری هم خریدم ولی خیلی سخته :cry:

ببین تو باید یماه زبان بخونی .بدون اینکه فک کنی بلدی نیستی یا هرچی.بشین یه کتابو یا یه منبعو انتخاب کنو بخون.بخون فقط. بعده یماه میبینی اگه فبلن نمیتونستی جمله رو بفهمی ، الان میفهمی ، شاید هنوز نتونی درست جواب بدی ولی الان میتونی بخونی و بفهمی سوالو. خب میری مرحله بعد .بازم بهون .یماه دیگه میبینی که میتونی جواب بدی.غم به دلت راه نده.بخون .بی فکرو خیال.چون فکروخیال عاجز کننده اس.واس خودمو میگگمم

shahmirzadi

عضو جدید

غصه نحور سجی .دیرو زود داره .سوختو سوز نداره .:Ph34r:

ghasedakkk

عضو جدید
کاربر ممتاز
بابا چه خبره اینجا............
سجی جان هیچی نمیشه. اصلا نگران نباش. تجربه ثابت کرده در اینجور مواقع هر بخواد بشه بعد کنکور و ............ میشه.:D

آقا من در حسرت یک عدد 10 تو ساعتمام موندم.
این چه وضعیه.
امروز داشت میرسید به 10 حتی 11 که داییم اومد خونمون............... خونه خرابم کرد:confused:
البته فعلا بیدارم. ولی خوب اون میره تو ساعتای فردام.
احتمالا فردا تو کتابخونه فقط چرت بزنم

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان من زیادنخوندم دلمم نمیاد تو این گرونی هرچی دارم بدم کتاب بخرم فقط میخوام اونایی رو که دارم خوب بخونم

کار خوبی میکنی،بابا دور اخرزمونه کی پول میده کتاب همون جزوه ها را بخون:biggrin:
جدی میگم منابع کمتر تسلطبیشتر استرس کمتر نتیجه بهتر

m.a24

عضو جدید
دوستان به نظرمن داشتن روحیه کاملا وابسته به داشتن و مشخص کردن هدفه بیاید به هم بگیم هدفمون کدوم رشته و کدوم دانشگاهه.
من خودم درحالت ایده عال دوست دارم معماری یا داخلی تهران ویا بازسازی بهشتی بخونم:biggrin::)
اما درحالت واقع بینانه معماری سمنان فک کنم نهایتا قبول بشم:eek: اونم تازه اکه خوب درس بخونم شاید شبانه:redface:

ترنج

عضو جدید
بالاخره شد 10 ساعت و ربع!!!

هوراااااا:D
حالا می تونم با خیال راحت بگیرم بخوابم;)
بچه ها فردام بیاین با هم بریم شاخ غول 10 ساعتو بشکنیم

mon-@-rchitect

عضو جدید
مال منم شد 6 ساعت واسه این ماههای اخر خیلی کمه مگه نه؟:(
نمیدونم چرا ازاین بیشتر نمیشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مال منم شد 6 ساعت واسه این ماههای اخر خیلی کمه مگه نه؟:(
نمیدونم چرا ازاین بیشتر نمیشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wallbash:

عزیزم منم 7 ساعت خوندم و ساعت 8 شب جنازه افتادم خوابیدم تا الان...ک ساعت 3:46 دقیقه...مفید بخون...اصلا به تایم نیگاه نکن جونم...
سجاد جان اون زلزله نی...کشور داره اورانیوم های غنی کردشو جمع میکنه بده به آمریکا ک نشون بده بچه خوبی شده...این کارمندهای دست و پا چلفتیش...5 تا رو بر میدارند یکی از دستشون در میره...خاک برسرها...با اون اورانیومها به جای نابودیه آمریکا...خودمونو از بین میبرند....والاااااااا

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
صبح بخیر هموطن...دوستان بیدار میشن ک اعلام آمادگی کنند برای استارت 10 ساعت...من ک استارتم 7 ساعته...;)
منم که گفتم مال نشست بوده این زلزله ها:biggrin: حرف سیاسی نزن میبرنمون کهریزک ها:eek:
عاقا مملکنمونو خیلی دوست داریم و عاشقشیم واگه الان تلاشی هست برای اینه که به این مرز و بوم و آدماش خدمنت کنیم:)
یا نام و یاد اللاه و رمز عملیات یا عارفه عملیات امروز رو برای فتح کرانه هایی از ده ساعت آغاز میکنیم........................شروع8/10 صبح
در ضمن احیانا شما کارمند کله پزی نیستین که از ساعت 4 پا شدین خانوم عارفه خانوم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا