پس نشست آدمااا؟؟؟؟؟ خب همتون با هم نشینید.. نوبتیش کنیدآقا من داشتم میخوندم که باز زلزله اومد.با استرسی که ایجاد کرد هر چی خونده بودم پرید...دعا کنین دیگه نیاد کل مردم ریختن بیرون..................میگن مال نشست هستش...........البته نه نشست زمین
نخیر نشست ژنوپس نشست آدمااا؟؟؟؟؟ خب همتون با هم نشینید.. نوبتیش کنید
ایشالا طوری نمیشه
البته آهه منه.... خخخخخخخ 10 ساعتتو ب رخ کشیدی نفرینت کردم
(شوخی کردما بخدا)
گریه نکن خووو داداشمنخیر نشست ژنو..............واقعا شوکه شدم................دعا میکنم هیچ انسانی قربانی این بلایا نشه......
ده ساعت نخوندم با هقت ساعت و بیست و سه دقیقه امروز به کارم خاتمه دادمپس نشست آدمااا؟؟؟؟؟ خب همتون با هم نشینید.. نوبتیش کنید
ایشالا طوری نمیشه
البته آهه منه.... خخخخخخخ 10 ساعتتو ب رخ کشیدی نفرینت کردم
(شوخی کردما بخدا)
خاتمه رو خوب اومدیده ساعت نخوندم با هقت ساعت و بیست و سه دقیقه امروز به کارم خاتمه دادم
واااى! ببين بايد برى بازسازى پس از سانحه! اينا همش نشانه هايى است براى آنان كه مى انديشند! حالا هى قليون بكش!ده ساعت نخوندم با هقت ساعت و بیست و سه دقیقه امروز به کارم خاتمه دادم
نامرد هموطنت اون طرف کشور داره دلش میلرزه تو داری پایکوبی میکنی؟؟؟؟؟؟واااى! ببين بايد برى بازسازى پس از سانحه! اينا همش نشانه هايى است براى آنان كه مى انديشند! حالا هى قليون بكش!
من زدم تو گوش ده ساعت!![]()
هیچیت نمیشه داداشم...... دعای خیر من بدرقه ی راهت.........نامرد هموطنت اون طرف کشور داره دلش میلرزه تو داری پایکوبی میکنی؟؟؟؟؟؟..............خوبه موفق باشی من که امشب تا صبح احتمالا نخوابم و فردا کسلم
خدا کنه هی جون سالم به در ببرم و این امتحانه رو بدم بعد سونامی بیاد بگن فلانی فوقش لیسانس داشت عمرشو داد به شما
باور کن وقتی اومد همه از حول جون ریختن بیرون من تنها چیزی که با خودم بردم لب تاپم بود که اونم شات داون نمیشد وایستادم کامل خاموش شه.فدای تو آباج بادمجون بم آفت ندارههیچیت نمیشه داداشم...... دعای خیر من بدرقه ی راهت.........
ایشالا ک خبری نیس... اما خب اگه دیدی اوضاع آشفتس لغت زبان همرات داشته باش حفظ کن ک عذاب وجدان الکی هم نداشته باشی
باور کن وقتی اومد همه از حول جون ریختن بیرون من تنها چیزی که با خودم بردم لب تاپم بود که اونم شات داون نمیشد وایستادم کامل خاموش شه.فدای تو آباج بادمجون بم آفت نداره
باور کن وقتی اومد همه از حول جون ریختن بیرون من تنها چیزی که با خودم بردم لب تاپم بود که اونم شات داون نمیشد وایستادم کامل خاموش شه.فدای تو آباج بادمجون بم آفت نداره
من اصلا زبان بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم؟ 1100 لغت ضروری هم خریدم ولی خیلی سخته![]()
بیچاره داداشم....غصه نحور سجی .دیرو زود داره .سوختو سوز نداره .![]()
سلام دوستان من زیادنخوندم دلمم نمیاد تو این گرونی هرچی دارم بدم کتاب بخرم فقط میخوام اونایی رو که دارم خوب بخونم
مال منم شد 6 ساعت واسه این ماههای اخر خیلی کمه مگه نه؟
نمیدونم چرا ازاین بیشتر نمیشه؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
صب بخی ایران.![]()
منم که گفتم مال نشست بوده این زلزله هاصبح بخیر هموطن...دوستان بیدار میشن ک اعلام آمادگی کنند برای استارت 10 ساعت...من ک استارتم 7 ساعته...![]()