زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگی چیکار کنم
مار گزیدم و از ریسمون سیاه و سفید میترسم دیگه
:confused:
میخوام اصفهان قبول شم..... دعا کنید بشم

ببین الهام جون وسواسی فقط نشو چون خطرناک میشه اوضاع ،این جور فک کن پارسال خدا نخواسته که بری ارشد بخونی حالا انشاله امسال برات یک جای خوب میخواد ،به نظر خودت الان که ارشد نخوندی تا الان چی را از دست دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر رسیمان های رنگ وارنگ هم نکن،راهت ادامه بده
من خیلی دوست داشتم پارسال قبول می شدم ولی خب زمستون نخوندم بعدش هم حالم بدش موقع امتحان ،درسته دانشگاه نرفتم ولی به جاش بعد 4سال اومدم خونه مون پیش پدرو مادر مادرم دوست نداشت پارسال قبول شم
ولی امسال میگه خیلی دوست داره اصفهان قبول شم من میگم دعا کن تهران اون میگه خدایا نه اگه قراره دانشگاه در بیاد اصفهان خوبه :biggrin:

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یه سری پلانا تو کتاب زارعی و بانی تناقض داره؟؟؟؟خواستم مطمئن شم من که گیج شدم

من هم توی یک جزوه با کتابی دیدم بعضی جاها تناقضه ،البته اون جزوه فک کنم از بانی گفته بود چون من هم زمان کتاب جزوه را میخونم ،فک میکنم حق با تویه؟
یک چیزی دیگه فک کنم بعضی پلان ها کتاب بانی مسعود توی کتاب زارعی نیست ،حالا همه را شما حفظ می کنید یا چی؟؟؟؟؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
یکشنبه هفته بعد پس از 1 سال الافی و بدبختی سر پایان نامه دفاع میکنم هووووووووررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااا دیروز جناب آقای دکتر موافقت خود را با دفاع بنده اعلام نمودند
خلاص میشم یعنی هفته پیش گفت نمیرسی دفاع کنی انقد شب و روز بیدار موندم که الان تقریبا جمعش کردم دیگه از درس و کنکور دور افتادم ولی همش یه حسی بهم میگه امسال تهرانو میارم

انشاله هر چی زودتر خلاص شی بیایی به جمع خوانندگان کنکور

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه به نظرت كي اين ادمو مجبور كرده يه سري از كلمه هاي تو جزوه متدين رو انكليسي بنويسه؟ من جدي مي خوام بدونم. يك دونشم درست نيست. خط فارسيش يه ور اين خارجي نوشتنش يه ور. حله!!! شهيد بهشتي. :)
عاليه يارو! واقعن دلم مى خواد ببينمش و دستشو بفشارم و به احترامش كلاه از سر بردارم! ( البته به هرحال خدا خيرش بده بابت جزوه واقعن. :). فك كنم متدين هى انگليسى بلغور مى كرده اين بنده خدام بلد نبوده هرچى ميشنيده مى نوشته! اين "سنبل" بيشتر از همه رو مخ من بود! :D

ترنج

عضو جدید
بچه ها سوالی که می پرسم خیلی تاریخ گذشتس ولی ببخشید دیگه!!
من زبانو با لایتنر مرور می کنم ولی چن روزیه دیگه حوصلم نمی گیره می خوام با سایت ممرایز ازین به بعد بخونم حالا میشه بگین چجوری؟؟؟آخه نمی دونم سیستمش چجوریاس!!!:redface:

ی سوال دیگه ام این که متدین 1 تایپیو دست نویسش با هم فرق نداره؟؟؟آخه دیگه عادت کردیم به سختی!وقتی خوندنش راحت میشه به خوب بودنش شک می کنیم!!!!می گیم ی جای کار باید بلنگه!!!هم چین آدمایی هستیم ما معمارا!!!:D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها سوالی که می پرسم خیلی تاریخ گذشتس ولی ببخشید دیگه!!
من زبانو با لایتنر مرور می کنم ولی چن روزیه دیگه حوصلم نمی گیره می خوام با سایت ممرایز ازین به بعد بخونم حالا میشه بگین چجوری؟؟؟آخه نمی دونم سیستمش چجوریاس!!!:redface:

ی سوال دیگه ام این که متدین 1 تایپیو دست نویسش با هم فرق نداره؟؟؟آخه دیگه عادت کردیم به سختی!وقتی خوندنش راحت میشه به خوب بودنش شک می کنیم!!!!می گیم ی جای کار باید بلنگه!!!هم چین آدمایی هستیم ما معمارا!!!:D
ممرايز كه آسونه مى رى course مورد نظرو پيدا مى كنى و شروع مى كنى به خوندن، خودش ديگه بت مى گه ادامه شو.
جزوه هه هم همونه، مريم جون لطف كرده تايپش كرده عكسم واسش پيدا كرده و گذاشته. يه همچين بچه هاى گلى داريم اينجا. بعله!

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال توی تاریخ معماری اسلامی بیشتر چه چیزهایی را باید حفظ کنیم ،یعنی شما همه پلان ها و کاشی کاری ها و اجر کاری گنبدها و جزییات ها را حفظ میکند،اگه کسی نظر ی برا خوندن تاریخ داره ممنون میشم بگه
مشق معماری هم مرور میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟و اگه اره شما چه جور بررسی اش میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

memare iran

عضو جدید
دوستان شما روزانه برا زبان چقدر وقت میذارید؟؟؟من واقعا باهاش مشکل دارم

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها یک سوال توی تاریخ معماری اسلامی بیشتر چه چیزهایی را باید حفظ کنیم ،یعنی شما همه پلان ها و کاشی کاری ها و اجر کاری گنبدها و جزییات ها را حفظ میکند،اگه کسی نظر ی برا خوندن تاریخ داره ممنون میشم بگه
مشق معماری هم مرور میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟و اگه اره شما چه جور بررسی اش میکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاریخو زیاد مرور کن یعنی چشمت زیاد به پلانا خورده باشه واسه پلانا برای اینکه قاطی نکنی نشونه بذار تو هر پلان یه فضای خاص یا یه چیز خاصی برای خودت پیدا کن که هر وقت اونو ببینی اسم بنا تو ذهنت تداعی بشه این روش خیلی جواب میده من بدون مرور الان خیلی از پلان هایی که پارسال خوندمو میدونم چه شکلیه

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
تاریخو زیاد مرور کن یعنی چشمت زیاد به پلانا خورده باشه واسه پلانا برای اینکه قاطی نکنی نشونه بذار تو هر پلان یه فضای خاص یا یه چیز خاصی برای خودت پیدا کن که هر وقت اونو ببینی اسم بنا تو ذهنت تداعی بشه این روش خیلی جواب میده من بدون مرور الان خیلی از پلان هایی که پارسال خوندمو میدونم چه شکلیه

مرسی از راهنمایی ات مهندس ، به جز پلان ها به نظرت هر بنا چه اجریا کاشی داشته را هم حفظ کنم یا فقط مهم هاش ؟؟؟؟؟یا اینکه به طور کلی توی هر دوره چی را کار میکردن؟؟؟؟؟؟

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممرايز كه آسونه مى رى course مورد نظرو پيدا مى كنى و شروع مى كنى به خوندن، خودش ديگه بت مى گه ادامه شو.
جزوه هه هم همونه، مريم جون لطف كرده تايپش كرده عكسم واسش پيدا كرده و گذاشته. يه همچين بچه هاى گلى داريم اينجا. بعله!
این جزوه تایپ شده کجاس لینکشو میدی؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
14 ساعت ! خودکشی هم نکنید حالا ارشد خبری نیست مرحله دوم که اسکیسه مهمتره
خوبه خودت می دونی اسکیس چه کارها نمی کنن ها!!!!!
الان خوب بخونم و رتبه زیر 100 بیارم بهتره !شانس قبولیم بیشتر می شه!
در ضمن چه خبرا؟ می خونی؟در چه وضعی؟

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسی از راهنمایی ات مهندس ، به جز پلان ها به نظرت هر بنا چه اجریا کاشی داشته را هم حفظ کنم یا فقط مهم هاش ؟؟؟؟؟یا اینکه به طور کلی توی هر دوره چی را کار میکردن؟؟؟؟؟؟
اونقدر جزئیات مهم نیس بدونی البته پارسال چند تا سوال خیلی جزییات دار ! دادن که به سوالای مرمت بیشتر شبیه بود تا تاریخ مطمئنا کسی اونا رو نزده ولی در کل بستگی به وقتی که داری خودت برنامه ریزی کن
بناهای اصفهان (نقش جهان -مسجد جامع ) کلا مهمن ریز به ریز بلد باشی خیلی خوبه دوره های مختلف هم اون چیزی که از هر سبک کلی مطرح میشه رو بدونی کافیه

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
این خلاصه متدین 2 : از صفجه 1 تا 82 :)
صفجه 82 تا 102 همش نکتست و مربوط به سبک هاست پیشنهاد می کنم اون رو کامل بخونید
جزوش پر نکته بود، ولی راستش داشتم خلاصه می کردم به نظرم برای کنکور معماری زیادی جزئی اومد، متدین 1 بهتر بود
یکم هم خلاصش زیاد شد ، ببخشید به بزرگی خودتون :(

http://www.mediafire.com/download/pvutjah6bw4zenp/Motedayen2-Nokat.rar

:gol:

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوبه خودت می دونی اسکیس چه کارها نمی کنن ها!!!!!
الان خوب بخونم و رتبه زیر 100 بیارم بهتره !شانس قبولیم بیشتر می شه!
در ضمن چه خبرا؟ می خونی؟در چه وضعی؟
اون که بله تلاشتو بکن که حداکثر رتبه ای که میتونی بیاری مرحله اول که اسکیس راحت تر باشی
من دنبال کتابام بودم که به ملت داده بودم امشب تمومشونو پس گرفتم از فردا صبح استارتو میزنیم

http://www.www.www.iran-eng.ir/show...اری**/page49?p=7040612&viewfull=1#post7040612

مرسی و تشکر از مریم فریز !

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون که بله تلاشتو بکن که حداکثر رتبه ای که میتونی بیاری مرحله اول که اسکیس راحت تر باشی
من دنبال کتابام بودم که به ملت داده بودم امشب تمومشونو پس گرفتم از فردا صبح استارتو میزنیم
ایشالله نتیجه می گیری!
انتقام سال قبلو می گیریم!!!!!!!!!!!
در ضمن نامه هم باید تا آخر سال علنی بشه تا راه مون همواربشه!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام دوستان صبح همگی بخییییییییییر....
ساعت 2:12 بامداد...اینجا منم هستم ....روز قبل تا ساعت 9 تونستم 10:30 دقیقه برای اولین بار در سال جاری درس بخونم....:D
ببینیم امرور میتونیم با بازدهیه بالا درس بخونیم یا خیر....:razz:
هر چند ک از شرکت تماس گرفته شده برای انجام کاری باید برم....:((ولی خدا خیرش بده....1 ماه مرخصیم تموم شد...من به روی خودم نیوردم ...دیروز خودش تماس گرفت گفت چرا خبر ما رو نمیگیری....منم گفتم آخه گفتم حتما یکی رو استخدام کردین....:cry:بعد بنده خدا گفت هستن کسایی ک بخوایم استخدام کنیم اما نه به خوبیه تووووو:D....واسه همین بدون نگرانی درستو بخون...ااووووووووووووف;)یعنی مردم از این همه حمایت...ولی قبول نشم چ ضایع میشم...حالا بنده خدا خبر نداره تازه 2 روز دارم خوب درس میخونم)
ولی زودتر بیدار شدم ک جبران اون زمانی ک میخواد از دست بره رو بکنم...:)
بریم سر تاریخ .....;)

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
:huh::w05::w46::w47:
تنبلها چرا بیدار نمیشید....ای باباااااااا...
وااااای 1:05 مین تاریخ خوندم بخش رنسانس البته دوبار خوندمش...ک مرورم بعد بکنم...
یه 50 مینم زبان گرامر تست برای بخش صفت و قید و شروع بخش ضمایر....
مجموعا 1:55
یه 20 مینم وسطش خوابیدم ک از چرت در بیام....بریم بقیه ضمایر رو بخونیم....
تا 45 مین دیگه کسی نیاد ما میریم یکم بخوابیم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا