زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shahmirzadi

عضو جدید
بابا! زبانو که من هزاربار گفته م! می شینی از امروز کنکورای سالای پیشو می زنی. مهم هم نیس درصدات. با دقت و با حوصله می زنی، صحیح می کنی، کلمه هاشو در میاری و یاد می گیری، یه دور که همه رو زدی، از اول...درک مطلبارم ترجمه نمی کنی! فقط کلماتی که بلد نیستیو در میاری و یاد می گیری! تضمین می کنم که حداقل ۵۰ درصد میشه زبانت.

:D

مرسیییییییییییی( یه مدل مرسیه مخصوص دارم، از هموناا)

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
شروعشم خودم. بهم نخندینا، همینجوری خجسته رفتم سر جلسه، بعد از دو سال فاصله از دانشگاه و درس که ببینم همینجوری راهم می دن شهید بهشتی یا نه! :D

زبان 60
فن 15 !!!!
تاریخ 17
درک عمومی 30
درک منظر 30
تاریخ شهر 25
سانحه!! 31 !!

رتبه ها
معماری 2022 -----> مجاز
منظر 1320 -----> مجاز
اسلامی 1600 -----> مجاز
مطالعات 1034 -----> مجاز
بازسازی!!! 740 -----> مجاز
داخلی 2020 -----> غیر مجاز

اسکیسم هوا گرم بود نرفتم! :D

خیلی عجیبه درصدای من و تو خیلی نزدیک به همه ولی چرا تو رتبه اینقدر اختلاقه؟! :surprised:

زبان : 65
فن : 28
تاریخ : 16
درک : 26
درک منظر : 35
تاریخ شهر : 25
بازسازی : 53

رتبه ها :
معماری : 681
منظر : 303
اسلامی : 475
مطالعات : 432
بازسازی : 58
داخلی : 754

من چون پارسال آزمایشی شرکت کرده بودم همه سوالا رو شانسی زدم :D
برای همین خیلی غلط داشتم مخصوصا معماری جهان و معاصر و درک
توصیه اینکه هر سوالی رو که مطمئنین جواب بدین و به این فکر کنید که اگه نصف سوالا رو هم بزنید درصدتون میشه 40 تا 50 درصد که میانگین یه رتبه دو رقمیه!;)

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
من کنکورای سالای قبلو میزنم
یه بار درصدم میشه 50-60
یه بار میشه 10
چیکار کنم؟
واس درک هم فقط کتاب عسگری رو دارم میخونم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی عجیبه درصدای من و تو خیلی نزدیک به همه ولی چرا تو رتبه اینقدر اختلاقه؟! :surprised:

زبان : 65
فن : 28
تاریخ : 16
درک : 26
درک منظر : 35
تاریخ شهر : 25
بازسازی : 53

رتبه ها :
معماری : 681
منظر : 303
اسلامی : 475
مطالعات : 432
بازسازی : 58
داخلی : 754

من چون پارسال آزمایشی شرکت کرده بودم همه سوالا رو شانسی زدم :D
برای همین خیلی غلط داشتم مخصوصا معماری جهان و معاصر و درک
توصیه اینکه هر سوالی رو که مطمئنین جواب بدین و به این فکر کنید که اگه نصف سوالا رو هم بزنید درصدتون میشه 40 تا 50 درصد که میانگین یه رتبه دو رقمیه!;)
من عاشق حضور زیرپوستی تشکر آمیزتم! :D فن منو ببین! اون فن آسونو حسابی خراب کردم! وقتی آسون باشه یه چیزی از یه حدی پایین تر خیلی تاثیر داره رو رتبه! و درکا هم خیلی موثرن، چون ۲۰ تا سوالن هر سوالشون کلیه! یه نتیجه دیگه هم اینکه منظر بنده خدا رو دست کم نگیرین! و غلط نزنییین!

نکنه حق منو خورده ن پارسال؟ :D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشق حضور زیرپوستی تشکر آمیزتم! :D فن منو ببین! اون فن آسونو حسابی خراب کردم! وقتی آسون باشه یه چیزی از یه حدی پایین تر خیلی تاثیر داره رو رتبه! و درکا هم خیلی موثرن، چون ۲۰ تا سوالن هر سوالشون کلیه! یه نتیجه دیگه هم اینکه منظر بنده خدا رو دست کم نگیرین! و غلط نزینییین!

دقیقا مشکل منم همینه سمانه.هر چیزی که شک دارم میزنم.واسه همین پارسال گند زدم....غلط نزینییین!

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پارسال دفاع داشتم اما درسم میخوندم...اصلا توقع نداشتم در این حد افتضاح بشه...
زبان:12
فن:28
تاریخ:28
درک:20
منظر:43
رتبه:3603
درصد اسکیس:46.2
رتبه نهایی:674
نتیجه: اهمیت و معجزه اسکیس:biggrin:

منم پارسال پایان نامه داشتم از آذر شروع کردم به خوندن
زبان 30
فن55
تاریخ30
درک 31
منظر 23!!!
رتبه معماری 434
منظر 843
475
698
519
داخلی377

اسکیس خراب کردم اسکیس معماری 26 :( رتبه نهاییم شد 390 اما چه فایده.... کلا بگم اسکیس جدی کار نکردم......عبرت بگیرید ....اسکیسو جدییییییی بگیرید....
اسکیس داخلی 62

من اگه اسکیسمو مث hanimemarمیزدم احتمالا تهران قبول میشدم ...هیییییییی.....فقط افسوس مونده واسم

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
من عاشق حضور زیرپوستی تشکر آمیزتم! :D فن منو ببین! اون فن آسونو حسابی خراب کردم! وقتی آسون باشه یه چیزی از یه حدی پایین تر خیلی تاثیر داره رو رتبه! و درکا هم خیلی موثرن، چون ۲۰ تا سوالن هر سوالشون کلیه! یه نتیجه دیگه هم اینکه منظر بنده خدا رو دست کم نگیرین! و غلط نزینییین!

نکنه حق منو خورده ن پارسال؟ :D

نمی دونم احتمالا همون فن باعث شده ! ولی واسم خیلی عجیب بود
آخه درس نمی خونم روم نمیشه پست بذارم !
تازه دارم اهمیت طراحی فنی رو درک می کنم :surprised: چقدر کارش زیاده!

البته دارم عصر کنکاش، کنکورای سالای قبل مرمت رو کم و بیش می زنم بد نیست دو تا سالشو زدم ولی میانگین درصدام از 37 بیشتر نشد!

امیدوارم شماها که اینقدر زحمت می کشید هر جایی دوست دارید قبول شید

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 30
فن55
تاریخ30
درک 31
منظر 23!!!
رتبه معماری 434
منظر 843
475
698
519
داخلی377

اسکیس خراب کردم اسکیس معماری 26 :( رتبه نهاییم شد 390 اما چه فایده.... کلا بگم اسکیس جدی کار نکردم......عبرت بگیرید ....اسکیسو جدییییییی بگیرید....
اسکیس داخلی 62

من اگه اسکیسمو مث hanimemarمیزدم احتمالا تهران قبول میشدم ...هیییییییی.....فقط افسوس مونده واسم
امتحانو که دادیم اسکیسو می ترکونیم! ناله و زاری و غر و من می دونم نمی شه هم نداریم! تنبلی هم نداریم! با هر رتبه ای و هر جور که شد امتحان اسکیس حسابی کار می کنیم! بعله!

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 30
فن55
تاریخ30
درک 31
منظر 23!!!
رتبه معماری 434
منظر 843
475
698
519
داخلی377

اسکیس داخلی 62

عزیزم ایشالا امسال حتما قبول میشی...;)

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
امتحانو که دادیم اسکیسو می ترکونیم! ناله و زاری و غر و من می دونم نمی شه هم نداریم! تنبلی هم نداریم! با هر رتبه ای و هر جور که شد امتحان اسکیس حسابی کار می کنیم! بعله!

حتمااااااااااااااا .... من پایه اممممم....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
منم زودتر از9بیدار نمیشمم
چیکار میکننی سجی منو تو خیلی در بعضی جاهات مشکل همو داریم زبانو ب کجا رسوندی راستی رفتم ب برح میلادم ی سرچی کردم
زبانو که عشقمه.هر روز تست مسزنم نمیدونی از صفر زبانتو بکشی بالا چه کیفی میده.....

بابا! زبانو که من هزاربار گفته م! می شینی از امروز کنکورای سالای پیشو می زنی. مهم هم نیس درصدات. با دقت و با حوصله می زنی، صحیح می کنی، کلمه هاشو در میاری و یاد می گیری، یه دور که همه رو زدی، از اول...درک مطلبارم ترجمه نمی کنی! فقط کلماتی که بلد نیستیو در میاری و یاد می گیری! تضمین می کنم که حداقل ۵۰ درصد میشه زبانت.

:D
در ست میگه سمانه کاپ زبانو باید بدن به سمانه که بچه هارو راهنمایی میکنه.خودمم مدیون سمانم.............
بچه ها خدا کنه رتبه تئوریمون خوب باشه............همینجا با هم اسکیس رو به حد اعلا می رسونیم..................

shima jo0on

عضو جدید
سلام دوووستای گلم ،بچه ها امروز نشد که بخونم دندون پزشکی بودم اصلا چند روز که همش برنامه هام به هم میریزه :(میشه یکی لینک دانلود جزوه جزئیات ارتقا دهنده و فیزیک 4 رو برام بذاره؟اخه مدت زیاد نت نیستم که بتونم دنبالش بگردم این سرچ اینجا رو هم اخر من یاد نگرفتم ....

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
ک چی کارنامه های سال پیشو گذاشتید ک چی بشه ؟!ک بفهمیم دو تا کارنامه تو ی رنج درصده اما رتبه هاش هزارتا تفاوت داره
ک بفهمیم هرکی شانسش بیشتر رتبه بهتر
هرکی اسکیس بهتر رتبه کمتر ..
کار امروزتون کمتر از کاری ک اونروز اون پیمان بود یا هرکی اسمش یادم نمیاد بدتر بود ....اون غریبه بودو اومد اون حرفارو زد رفت ک برای من مهم نبود تاثیری نداشت اما شما غریبه نیستید اینجا تو این تایپک چند وقته باهمیم
ی ماه مونده فقط ب کنکور با این کارا شاید روحیه ها تضعیف بشه ک هرچقدم بخونه زیاد تاثیر نداره یا بی عدالتی سنجشو ب رخ همه کشیدن هیچ سودی نداره
گیرم فهمیدیم ک چ سوتی هایی دادن چی میرسه!!!میتونید کاری بکنید !؟؟؟؟ن!!!!.....

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
ک چی کارنامه های سال پیشو گذاشتید ک چی بشه ؟!ک بفهمیم دو تا کارنامه تو ی رنج درصده اما رتبه هاش هزارتا تفاوت داره
کار امروزتون کمتر از کاری ک اونروز اون پیمان بود یا هرکی اسمش یادم نمیاد بدتر بود ....اون غریبه بودو اومد اون حرفارو زد رفت ک برای من مهم نبود تاثیری نداشت اما شما غریبه نیستید اینجا تو این تایپک چند وقته باهمیم
ی ماه مونده فقط ب کنکور با این کارا شاید روحیه ها تضعیف بشه ک هرچقدم بخونه زیاد تاثیر نداره یا بی عدالتی سنجشو ب رخ همه کشیدن هیچ سودی نداره

!!!! ما اصلا هدفمون این چیزایی که شما گفتین نبود!!! من به شخصه خواستم که بچه ها ببینن و عبرت بگیرن ...خوبه آخرش نوشتم اسکیس و جدی بگیرید ....
ما هدفمون این بود که تجربه هامون افسوس هامون و به بقیه بگیم که دیگه اونا این تجربه ها رو تکرار نکنن!
من واقعا تعجب میکنم از این برداشت شما!!!

mehrajavan

عضو جدید
از همه ی بچه ها که پیام دادن تشکر کردن ممنونم . خیلی زیاد میشه به تک تکتون جواب بدم همتون رو دوست دارم :heart:

واما جواب سوالهای اکثر بچه ها /

بخدا خودم دو سه روز بود اونا به دستم رسید سریع گذاشتم رو سایت .
اونهایی که هم کیفیت پایین بود همونجوری به دستم خودمم رسیده سعی میکنم اگه امکان داشته باشه کیفیت بهترشونو پیدا کنم بزارم رو سایت .
بازم اگه چیزی دیگه ی بود بود مطمئن باشید رو سایت میزارم کوتاهی نمیکنم

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزيزم چرا عصبانى مى شى؟؟؟؟ من نمى فهمم كجاى اينكار بده؟؟؟؟ خودت بارها اومدى و گفتى كه من رفتم جدول پارسالو نگاه كردم و ..... اگه اين كار بده كه خب نبايد برى اون جدولم نگاه كنى... بعدشم. بايد تو اين مدت شناخته باشى منو، و همينطور بقيه رو.... كه مسلمن قصدم تضعيف روحيه نبود. پيشنهاد دادم و اگر هم اينقد بد بود پيشنهادم بچه ها ادامه نمى دادن. نه قراره بى عدالتى اى به رخ كشيده بشه نه چيزى. كارنامه هايى كه مى گى تو يه رنج درصدن ولى تفاوت رتبه دارن، عوض اين كه نيمه خالى رو ببينى اينو ببين كه حتى با يه تست وضعت بهتر مى شه، ٢٠٠ -٣٠٠ تا رتبه ت بهتر مى شه. يا واسه اسكيس اينجورى ببين قضيه رو كه حتى اگه تئوريت عالى نشه ولى بازم يه شانس ديگه دارى كه با تلاش سرنوشتتو عوض كنى. چرا همشو بد مى بينى؟؟؟؟؟؟؟
ما كسى رو داشتيم ترم يك كه توى پرسپكتيو يه خيابون درختا رو روى زمين مى كشيد از شدت اينكه دركى نداشت از اصولش، ولى عوض غصه خوردن، هر روز مى رفت كروكى مى زد، با وجود همه كارا و درسا. ترم ٥ كروكياش عالى شدن. بازنده اونيه كه منفى بافى مى كنه و با غصه خوردن تلاشو مى ذاره كنار يا بازدهيشو مياره پايين. ( اينارو اصلن با لحن دعوايى بهت نمى گما، هرچند لحن خودت اصلن خوب نبود ولى به عنوان دوستت فك مى كنم بايد بگم)

منو ياد اون شخصيته تو گاليور ميندازى كه هى مى گفت من مى دونم نميشه من مى دونم يه اتفاق بدى مى افته.... اين روحيه مى زندت زمين....

حتى، حتى ، حتى اگه حرفات درست و اينكار اشتباه بود، آدم نبايد با يه حرفى بريزه به هم سريع، به قول معروف با يه غوره سرديش كنه با يه مويزگرميش. قوى بودن و جنگندگى از همه چيز مهم تره. خوش بين بودن در عين واقع بين بودن سلاح هزاربار بهتريه تا بدبين بودن و چشم به واقعياتا بستن.....

و راجع به شانس، همه تو دبيرستان احتمالات خونديم، شانس هم هميشه هست، همون احتماله، و هيچى قطعى نيس، همه ى سيستما درصد خطاى پيش بينى نشده دارن، همه هم مى دونيم كه هزار تا اتفاق ميفته تو زندگى... با كتمان كردن احتمالات اونا حذف نمى شن، اما با دونستنشون و تحليلشون مى شه درصد احتمالو به نفع خودمون بكنيم. اصن فرض كه هيچ آدم خبيثى روحيه تو تضعيف نكنه ( خواسته يا نا خواسته) همه درساتم بتركونى تا كنكور، سوالات هم از شانس تو اونايى باشن كه بلدى، اما ممكنه كنكورو كه دادى تصادف كنى. ( اصن تو رو نمى گم، خودم، كه يه موقع حس منفى نگيرى!!!!) تصادف كنم..... بايد به خاطر دونستن و وجود اين احتمال دست از تلاش بردارم؟؟؟؟؟؟ يا غصه بخورم،؟!؟!؟! يا بگم چرا ممكنه من تصادف كنم؟!؟!؟

دست بردار عزيز من.... بهانه جويى و منفى بافى به هيچ جا نمى رسونه آدمو...

من متاسفم اگه ناراحتت كردم، ولى انتظار هم نداشتم بعد از اين مدت اينطورى برخورد كنى.... واقع بين باش و آدما رو بشناس در زمينه بدى و خوبى هاى گذشته شون...

از هر كس ديگه كه روحيه ش تضعيف شد عذر مى خوام، مى سپارمتون به خدا تا بعد از كنكور.

:gol:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نمی دونم احتمالا همون فن باعث شده ! ولی واسم خیلی عجیب بود
آخه درس نمی خونم روم نمیشه پست بذارم !
تازه دارم اهمیت طراحی فنی رو درک می کنم :surprised: چقدر کارش زیاده!

البته دارم عصر کنکاش، کنکورای سالای قبل مرمت رو کم و بیش می زنم بد نیست دو تا سالشو زدم ولی میانگین درصدام از 37 بیشتر نشد!

امیدوارم شماها که اینقدر زحمت می کشید هر جایی دوست دارید قبول شید
استادتون احیانا مهندس موسوی نیست که !!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جان من ن منظورم این بود ک شما تضعیف روحیه میکنید و من همیشه از خوبی های شما گفتمو میگم از خوبی های همتون آنقدم خوبی دیدیم
من میگم ماها اینقد از هم تاثیر میگیریم میذاریم چون بیشتر جند وقته اینجا هستیم این کارنامه ها گذاستنا بیشتر مشوش میکنه درسته بله من میرفتم نکا میکردم اما دیگه بعد اینکه ی بار با حرف شما دوست خوبم ک آنقد حرفاتون برامن ،ارزش داشت دیگه ن رفتم نگا کنم ب تلاشم ادامه دادم .شماهم از بعد منفی نگا نکنید من منظورم این بود اینجا انقد بین چند نفر خاصی اعتمادی بوجود اومده ک همونطور ک همیشه تاثیر مثبت داشتین ممکنه منفی بشه ..نمیدونم منظورمو رسوندم یا ن!!؟
و اینکه شما خدافظی میکنی میگی تا بعد کنکور کار درستی نیس اینجا ب شما امثال شما ک اینجا واقعا ب همه ک اولیش خودم باشم کمک زیاد کردید پس بهتره ب این فعالیت و کمکاتون ادامه بدید و کسایی ک زیاد نقش مثبتی نداشتن از جمله خودم تا بعد کنکور خدافظی کنن ..اگر منم ناراحت کردمت عذر میخام..
همتونو اول ب خدا بعد بازم ب خدا میسپارم انسالاه موفق باشید ..

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
سمانه جان من ن منظورم این بود ک شما تضعیف روحیه میکنید و من همیشه از خوبی های شما گفتمو میگم از خوبی های همتون آنقدم خوبی دیدیم
من میگم ماها اینقد از هم تاثیر میگیریم میذاریم چون بیشتر جند وقته اینجا هستیم این کارنامه ها گذاستنا بیشتر مشوش میکنه درسته بله من میرفتم نکا میکردم اما دیگه بعد اینکه ی بار با حرف شما دوست خوبم ک آنقد حرفاتون برامن ،ارزش داشت دیگه ن رفتم نگا کنم ب تلاشم ادامه دادم .شماهم از بعد منفی نگا نکنید من منظورم این بود اینجا انقد بین چند نفر خاصی اعتمادی بوجود اومده ک همونطور ک همیشه تاثیر مثبت داشتین ممکنه منفی بشه ..نمیدونم منظورمو رسوندم یا ن!!؟
و اینکه شما خدافظی میکنی میگی تا بعد کنکور کار درستی نیس اینجا ب شما امثال شما ک اینجا واقعا ب همه ک اولیش خودم باشم کمک زیاد کردید پس بهتره ب این فعالیت و کمکاتون ادامه بدید و کسایی ک زیاد نقش مثبتی نداشتن از جمله خودم تا بعد کنکور خدافظی کنن ..اگر منم ناراحت کردمت عذر میخام..
عزيزم الان يك ماه مونده همه يكم عصبي هستيم. بيايين از هم ناراحت نباشيم. فكرمي كنم بيشتر بخاطر طرز نوشتنتون ناراحت شده باشن ولي مسلماً كسي از ما به قصد نخواست تضعيف روحيه كنه كه ما رو با اون اقايي كه اومد دروغ بافت مقايسه كردي و ما رو بدتر از اون اقا مي دونيد. ما فقط خواستيم رتبه هامونو مقايسه كنيم.و اشتباه تكرار نكنيم. نمي دونم والا. ولي كلاً بييييييخيال يك ماه مونده. خوش باشيييييد. سمانههههه بيا بينيييييم. خدافظي مي كنه!!! بيااااااااا.

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزيزم الان يك ماه مونده همه يكم عصبي هستيم. بيايين از هم ناراحت نباشيم. فكرمي كنم بيشتر بخاطر طرز نوشتنتون ناراحت شده باشن ولي مسلماً كسي از ما به قصد نخواست تضعيف روحيه كنه كه ما رو با اون اقايي كه اومد دروغ بافت مقايسه كردي و ما رو بدتر از اون اقا مي دونيد. ما فقط خواستيم رتبه هامونو مقايسه كنيم.و اشتباه تكرار نكنيم. نمي دونم والا. ولي كلاً بييييييخيال يك ماه مونده. خوش باشيييييد. سمانههههه بيا بينيييييم. خدافظي مي كنه!!! بيااااااااا.
واجب شد یه بازی خداحافظی بزاریم انگار بچه شدن بابا شما ها لیسانس معماری دارین خوب بعیده این کارا ...
نانی گلدیماااااااا
مهم نیت نانی منم درسدام اینا بوده
زبان 22
فن 52
تاریخ 3
درک 25
منظر 15
رتبه 2015
اینو بدونی یکی دیگه هم بزاره میفهمی که یه سری درسا غوغا میکنن
مثلن تاریخ سال پیش
درک و زبان

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
عزيزم چرا عصبانى مى شى؟؟؟؟ من نمى فهمم كجاى اينكار بده؟؟؟؟ خودت بارها اومدى و گفتى كه من رفتم جدول پارسالو نگاه كردم و ..... اگه اين كار بده كه خب نبايد برى اون جدولم نگاه كنى... بعدشم. بايد تو اين مدت شناخته باشى منو، و همينطور بقيه رو.... كه مسلمن قصدم تضعيف روحيه نبود. پيشنهاد دادم و اگر هم اينقد بد بود پيشنهادم بچه ها ادامه نمى دادن. نه قراره بى عدالتى اى به رخ كشيده بشه نه چيزى. كارنامه هايى كه مى گى تو يه رنج درصدن ولى تفاوت رتبه دارن، عوض اين كه نيمه خالى رو ببينى اينو ببين كه حتى با يه تست وضعت بهتر مى شه، ٢٠٠ -٣٠٠ تا رتبه ت بهتر مى شه. يا واسه اسكيس اينجورى ببين قضيه رو كه حتى اگه تئوريت عالى نشه ولى بازم يه شانس ديگه دارى كه با تلاش سرنوشتتو عوض كنى. چرا همشو بد مى بينى؟؟؟؟؟؟؟
ما كسى رو داشتيم ترم يك كه توى پرسپكتيو يه خيابون درختا رو روى زمين مى كشيد از شدت اينكه دركى نداشت از اصولش، ولى عوض غصه خوردن، هر روز مى رفت كروكى مى زد، با وجود همه كارا و درسا. ترم ٥ كروكياش عالى شدن. بازنده اونيه كه منفى بافى مى كنه و با غصه خوردن تلاشو مى ذاره كنار يا بازدهيشو مياره پايين. ( اينارو اصلن با لحن دعوايى بهت نمى گما، هرچند لحن خودت اصلن خوب نبود ولى به عنوان دوستت فك مى كنم بايد بگم)

منو ياد اون شخصيته تو گاليور ميندازى كه هى مى گفت من مى دونم نميشه من مى دونم يه اتفاق بدى مى افته.... اين روحيه مى زندت زمين....

حتى، حتى ، حتى اگه حرفات درست و اينكار اشتباه بود، آدم نبايد با يه حرفى بريزه به هم سريع، به قول معروف با يه غوره سرديش كنه با يه مويزگرميش. قوى بودن و جنگندگى از همه چيز مهم تره. خوش بين بودن در عين واقع بين بودن سلاح هزاربار بهتريه تا بدبين بودن و چشم به واقعياتا بستن.....

و راجع به شانس، همه تو دبيرستان احتمالات خونديم، شانس هم هميشه هست، همون احتماله، و هيچى قطعى نيس، همه ى سيستما درصد خطاى پيش بينى نشده دارن، همه هم مى دونيم كه هزار تا اتفاق ميفته تو زندگى... با كتمان كردن احتمالات اونا حذف نمى شن، اما با دونستنشون و تحليلشون مى شه درصد احتمالو به نفع خودمون بكنيم. اصن فرض كه هيچ آدم خبيثى روحيه تو تضعيف نكنه ( خواسته يا نا خواسته) همه درساتم بتركونى تا كنكور، سوالات هم از شانس تو اونايى باشن كه بلدى، اما ممكنه كنكورو كه دادى تصادف كنى. ( اصن تو رو نمى گم، خودم، كه يه موقع حس منفى نگيرى!!!!) تصادف كنم..... بايد به خاطر دونستن و وجود اين احتمال دست از تلاش بردارم؟؟؟؟؟؟ يا غصه بخورم،؟!؟!؟! يا بگم چرا ممكنه من تصادف كنم؟!؟!؟

دست بردار عزيز من.... بهانه جويى و منفى بافى به هيچ جا نمى رسونه آدمو...

من متاسفم اگه ناراحتت كردم، ولى انتظار هم نداشتم بعد از اين مدت اينطورى برخورد كنى.... واقع بين باش و آدما رو بشناس در زمينه بدى و خوبى هاى گذشته شون...

از هر كس ديگه كه روحيه ش تضعيف شد عذر مى خوام، مى سپارمتون به خدا تا بعد از كنكور.

:gol:

.........:w22::w22::w22:
دو ساعت نبودم ببینین چه به سر تاپیک آوردین.................بچه ها آروم باشین.........nani_67 حدس میزنم این چند روزه فشار عصبی داشته و از پستاشم معلوم بود عوض اینکه کمکش کنیم میریزین سرش که چی
در ضمن نانی پیشنهاد سمانه هم پیشنهاد خوبی بود فقط خواست کمک کنه.اینو به همتون قول میدم همتون رتبتون خوب میشه و دیگه میره سر اسکیس.اون دوستمونم که اومد راجع به اسکیس گفت دستش درد نکنه بیشتر از پیش به اهمیت اسکیس پی بردیم و من امروز کلی برنامه ریختم برا اسکیس و اینکه چه کارایی باید انجام بدم.....فشار عصبی رو بعضیا زیاده بهتره به هم کمک کنیم نه اینکه مثل دختر پسرای کلاس اول قهر کنیم....
ناسلامتی معماری خوندین....با کلی فلسفه و جهان بینی و انسان شناسی و غیره و ذالک.اگه متالوژی بودن یه چیزی.ولی شما معمارین معمار

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
نانی:surprised:
رتبه های 2000-3000-4000-4900(خودم) دقیقا کجاش تضعیف روحیه است؟؟؟؟

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها کسی نت برداری نکرده از این متدین دو .................اولین بناها و بهتریناشو به همراه اوج دوره ها بزاره............بزاره؟؟؟؟؟؟ من نمیرسم بخونم اجرکم عند ا...................

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
بچه ها کسی نت برداری نکرده از این متدین دو .................اولین بناها و بهتریناشو به همراه اوج دوره ها بزاره............بزاره؟؟؟؟؟؟ من نمیرسم بخونم اجرکم عند ا...................

من نت برداری نکردم ولی خوندم (واسه کنکور خودما نه کنکور معماری، الان دوباره دعوا نشه!)
یکمی گفتی ولی بگو دقیق چیا رو به صورت نت بنویسم ، نوی پاورپوینت می نویسم اگه شد عکس هم اضافه می کنم می زارم واستون :)

memare iran

عضو جدید
دوستان پیشنهادتون به کسی که تاحالا تاریخ هارو نخونده چیه
لطفا بگید از چی شروع کنم تو این مدت مفید باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا