زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
صبح همتون به خیر و خوشی.....................امیدوارم روز روز خوبی باشه که قظعا همینظوره................:)

سلام به دوستان گل....
صبح همتون فانتزی...اینجا گرگان است و آسمونم سرخ سرخ...(معلوم نی میخواد برف بیاد تگرگ بیاد ....)
تا الان 40 مین سازه در معماری...(نمیدونم چرا فکر میکردم چند فصل کوچیک از سازه در معماری مونده...از دیروز ک نشستم سرمرور میبینم فقط 100 ص اولشو + بعضی فصلهای دیگه اش رو خوندم...در هر صورت الان 160...ببینیم چطور پیش میره....
روز خوبی برا همگی باشه;)

دوستان سحر خیز صبح بخیر.. میشه یه راه و روشی به من بگیم که منم بتونم زود بیدار شم؟؟؟خودمو میکشم ساعت 8 بیدار میشم...حالا نمیخوام ساعت 4 5 بیدار شماااا من به ساعت 7 هم قانع هستم:redface: شما چیکار میکنید شب کی میخوابید یا کلن چند ساعت در روز میخوابید...راهنماییم کنید لطفا...اعصابم خورده که انقد در مقابل خواب بی اراده ام:wallbash::w22:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان سحر خیز صبح بخیر.. میشه یه راه و روشی به من بگیم که منم بتونم زود بیدار شم؟؟؟خودمو میکشم ساعت 8 بیدار میشم...حالا نمیخوام ساعت 4 5 بیدار شماااا من به ساعت 7 هم قانع هستم:redface: شما چیکار میکنید شب کی میخوابید یا کلن چند ساعت در روز میخوابید...راهنماییم کنید لطفا...اعصابم خورده که انقد در مقابل خواب بی اراده ام:wallbash::w22:
من گوشیمو جوری تنظیم میکنم که چند بار تو بازه های زمانی 2 -3 دقیقه ای زنگ بخوره و یه جای دور دو اتاق میزارم .روزای اول خاموش میکردم و باز زنگ میخورد و بالاخره بیدار میشدم.برای اینکه احساس خوابالودگی نکنم میام باشگاه یه سر یه چرخی میزنم که حسابی خوابم می پره.همین..........این بود داستان زندگی من..............عارفه هم که صد بار گفته که از بچگی عادت داشته زود بیدار میشده ولی من از بچگی کلا عادت نداشتم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من عاشقتم;) تو نبودی من زبان رو گذاشته بودم کنار:w30::w27:
هانی جون الان تو زبان ب چند درصد رسوندی؟؟؟چ لغتایی میخونی؟؟
گفتم ازتو بپرسم ک مثل من کنار گذاشته بودی از بس از سمانه پرسیدم خجالت میکشم میشه یکم راهنماایی،کنی چون میگی ک گداشته بودی کنار ..من ب حد30،25برسونم درک مطلب سالای پیشو جواب میدی؟؟یا هرچی دستت بیاد من با لایتنر کار میکنم ن اون سایتی ک میگید

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من گوشیمو جوری تنظیم میکنم که چند بار تو بازه های زمانی 2 -3 دقیقه ای زنگ بخوره و یه جای دور دو اتاق میزارم .روزای اول خاموش میکردم و باز زنگ میخورد و بالاخره بیدار میشدم.برای اینکه احساس خوابالودگی نکنم میام باشگاه یه سر یه چرخی میزنم که حسابی خوابم می پره.همین..........این بود داستان زندگی من..............عارفه هم که صد بار گفته که از بچگی عادت داشته زود بیدار میشده ولی من از بچگی کلا عادت نداشتم

من که ساعت 8 بیدار میشم گوشیم از ساعت 7 هر 5 دیقه زنگ میخوره!!! اینجور بی اراده ام من !!!...حالا ایندفه گوشیمو میندازم یه گوشه ای ببینم چی میشه...!!!

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم زودتر از9بیدار نمیشمم
چیکار میکننی سجی منو تو خیلی در بعضی جاهات مشکل همو داریم زبانو ب کجا رسوندی راستی رفتم ب برح میلادم ی سرچی کردم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز

میخوای زود بیدار شی و خوابت بپره صبح زود دوش بگیر تا آخر شب سرحالی
طی تحقیقاتم تو این 6-7 ماه به این نتیجه رسیدم:D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
هانی جون الان تو زبان ب چند درصد رسوندی؟؟؟چ لغتایی میخونی؟؟
گفتم ازتو بپرسم ک مثل من کنار گذاشته بودی از بس از سمانه پرسیدم خجالت میکشم میشه یکم راهنماایی،کنی چون میگی ک گداشته بودی کنار ..من ب حد30،25برسونم درک مطلب سالای پیشو جواب میدی؟؟یا هرچی دستت بیاد من با لایتنر کار میکنم ن اون سایتی ک میگید

نانی جون من اول فقط با همین سایت ممورایز 504 و 15 درس تافل خوندم اما اصلا نمیتونستم تست بزنم...به همین خاطر گفتم دیگه زبانو میذارم کنار..تا اینکه سمانه گفت هر روز 1 درک مطلب بزن.منم شروع کردم هر روز 1متن از کنکور سالای پیش رو زدم اولا خیلی کند بودم اما الان سرعتم رفته بالا. با این روش الن درصدم رسیده به 40-50. حتی بعضی وقتا 70 میزنم. مثلا از کتاب رستگار پور هیچی نمیفهمیدم اما الان برام راحت شده.حتما هر روز 1درک مطلب بزن و لغتا رو تو متن حفظ کن اینجوری تو 1 هفته کلیییییی پیشرفت میکنی....;) با تشکر از سمانه عزیز...:w36:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
داشتم اين جدول سال قبل رو مي ديدم اونجا نوشته بودن معدل خيلي تاثير ميزاره. شما معدل هاتون خوبه. من احساس مي كنم معدلم خيلي بده :(
معدل طبق دانشكده اي كه بودي بهش ضريب ميخوره. من سال قبل معدلمو زدم ٠.٣٠ تا بهش اضافه كردن

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
داشتم اين جدول سال قبل رو مي ديدم اونجا نوشته بودن معدل خيلي تاثير ميزاره. شما معدل هاتون خوبه. من احساس مي كنم معدلم خيلي بده :(
معدل طبق دانشكده اي كه بودي بهش ضريب ميخوره. من سال قبل معدلمو زدم ٠.٣٠ تا بهش اضافه كردن
من كه كلن ترجيح ميدم به معدلم فك نكنم!!!! با اين استاداى عقده اى كه ما داشتيم! از كجا ميشه فهميد هر يونى اى چه ضريبى داره؟!؟ اگه شانس منه كه مال ما تازه كم تر مى شه! :w15: تو كجا بودى؟!

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
من كه كلن ترجيح ميدم به معدلم فك نكنم!!!! با اين استاداى عقده اى كه ما داشتيم! از كجا ميشه فهميد هر يونى اى چه ضريبى داره؟!؟ اگه شانس منه كه مال ما تازه كم تر مى شه! :w15: تو كجا بودى؟!
:)))))) كمتر كه نميشههههههه. من سال قبل ثبت نام كردم. معدلمو وارد كردم. بعداً نوشت معدل موثر. كه اونجا ضريبو وارد كردن. وقتي كارنامه اول بياد مي فهمي. راستي يادم نرفنهههه. كارنامه هاي مركزو امروز ميزارم.

من روزانه شريعتي تهران بودم. هم كارداني. هم كارشناسي

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
:)))))) كمتر كه نميشههههههه. من سال قبل ثبت نام كردم. معدلمو وارد كردم. بعداً نوشت معدل موثر. كه اونجا ضريبو وارد كردن. وقتي كارنامه اول بياد مي فهمي. راستي يادم نرفنهههه. كارنامه هاي مركزو امروز ميزارم.

من روزانه شريعتي تهران بودم. هم كارداني. هم كارشناسي
مرسى مرسى! :w36: چرا كم نشه؟! ممكنه، نيست؟! يا شايدم ضريب از يك به بالا مى خوره. :D نييييدونم خو! اينا خودشونم باور كن نمى دونن چيكار مى كنن! :D منم پارسال كنكور دادم، برم ببينم چى نوشته معدل موثرو ولى فك كنم هيچ فرقى نكرده! :D

بچه ها اونايى كه پارسال كنكور دادن و نيستن توى جدول اگه دوس داشتن بيان بگن درصدا و ايناشونو بشينيم با هم يه تحليلى بكنيم، و اينكه چه سوتيايى داده ن يا چيكار مى كردن بهتر مى شد. :redface: هومم؟

zahra.2014

عضو جدید
مرسی دوست من کریسمس مبارک تواولین عضوی هستی با تاریخ ثبت نام 2014.که میبینم میتونی به خودت افتخار کنی و بری دوستات پزشو بدی:D

هورااااااااااااااااا
کریسمس همه مبارک...دیشب بابا نوئل اومد یه هدیه خوشگل بهم داد:cap:

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
مرسى مرسى! :w36: چرا كم نشه؟! ممكنه، نيست؟! يا شايدم ضريب از يك به بالا مى خوره. :D نييييدونم خو! اينا خودشونم باور كن نمى دونن چيكار مى كنن! :D منم پارسال كنكور دادم، برم ببينم چى نوشته معدل موثرو ولى فك كنم هيچ فرقى نكرده! :D

بچه ها اونايى كه پارسال كنكور دادن و نيستن توى جدول اگه دوس داشتن بيان بگن درصدا و ايناشونو بشينيم با هم يه تحليلى بكنيم، و اينكه چه سوتيايى داده ن يا چيكار مى كردن بهتر مى شد. :redface: هومم؟
كارنامه هارو كذاشتم :) من والاااا سال قبل ترم ٧ بودم :) همينجوري رفتم سر جلسه. زبان ٧٠ فن ٥ تاريخ ١٥ درك ٢٤ منظر ٣٠. رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

شروعشم خودم. بهم نخندینا، همینجوری خجسته رفتم سر جلسه، بعد از دو سال فاصله از دانشگاه و درس که ببینم همینجوری راهم می دن شهید بهشتی یا نه! :D

زبان 60
فن 15 !!!!
تاریخ 17
درک عمومی 30
درک منظر 30
تاریخ شهر 25
سانحه!! 31 !!

رتبه ها
معماری 2022 -----> مجاز
منظر 1320 -----> مجاز
اسلامی 1600 -----> مجاز
مطالعات 1034 -----> مجاز
بازسازی!!! 740 -----> مجاز
داخلی 2020 -----> غیر مجاز

اسکیسم هوا گرم بود نرفتم! :D

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
كارنامه هارو كذاشتم :) من والاااا سال قبل ترم ٧ بودم :) همينجوري رفتم سر جلسه. زبان ٧٠ فن ٥ تاريخ ١٥ درك ٢٤ منظر ٣٠. رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.
مرررررسیییییی! دست گلت درد نکنه. :) منم گذاشتم درصدامو! امسالم رتبه هامون مث هم شه چه بامزه می شه!
:w15:
بچه هاا جون شما متدین و خووندیییین؟؟؟
من هنوز کامل نه ولی می خونم. متدین ۲.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
شروعشم خودم. بهم نخندینا، همینجوری خجسته رفتم سر جلسه، بعد از دو سال فاصله از دانشگاه و درس که ببینم همینجوری راهم می دن شهید بهشتی یا نه! :D

زبان 60
فن 15 !!!!
تاریخ 17
درک عمومی 30
درک منظر 30
تاریخ شهر 25
سانحه!! 31 !!

رتبه ها
معماری 2022 -----> مجاز
منظر 1320 -----> مجاز
اسلامی 1600 -----> مجاز
مطالعات 1034 -----> مجاز

سمانه هيييي بهت ميكم مثل هميم :)))))
كارنامه هارو كذاشتم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-(-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-)/images/smilies/smile.gif من والاااا سال قبل ترم ٧ بودم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-(-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-)/images/smilies/smile.gif همينجوري رفتم سر جلسه.
زبان ٧٠
فن ٥
تاريخ ١٥
درك ٢٤
منظر ٣٠.
رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان 11:redface:
فن 32:redface:
درک3:biggrin:
تاریخ 23:redface:
منظر 25:surprised:

رتبه 4900(غیر مجاز)
دلیل عدم موفقیت :تحویل پروژه و 6 زدن(اومدم خونه دیدم اکثر سوالا رو بلت بودم،نمیدونم سر جلسه چرا قاطی کرده بودم.)
مدت مطالعه :3 ماه
محکومیت: 1سال پشت کنکور
وضعیت:نادم:cry:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

رتبه 4900(غیر مجاز)
دلیل عدم موفقیت :تحویل پروژه و 6 زدن(اومدم خونه دیدم اکثر سوالا رو بلت بودم،نمیدونم سر جلسه چرا قاطی کرده بودم.)

۶ زدن! ما ۵ می زنیم معمولن! :D دلیل عدم موفقیت من نخوندن و پررویی! به اضافه غلط زدن! کاش مث هری پاتر که قلم ضد تقلب داشتن، ما هم قلم ضد غلط داشتیم!!! نمی ذاشت غلط بزنیم، حالا درستا رو نگه ها، ولی هر موقع غلط می خواستیم بزنیم نمی ذاشت! :D

سمانه هيييي بهت ميكم مثل هميم :)))))
كارنامه هارو كذاشتم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-(-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-)/images/smilies/smile.gif من والاااا سال قبل ترم ٧ بودم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-(-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-)/images/smilies/smile.gif همينجوري رفتم سر جلسه.
زبان ٧٠
فن ٥
تاريخ ١٥
درك ٢٤
منظر ٣٠.
رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.
وااااای آره! سه ساعته دارم می خندم! :w15:

shahmirzadi

عضو جدید
من هنوز کامل نه ولی می خونم. متدین ۲.[/QUOTE]
خیلی پراکندس .استرس میگیرم حین خوندنش

shahmirzadi

عضو جدید

زبان 60
فن 15 !!!!
تاریخ 17
درک عمومی 30
درک منظر 30
تاریخ شهر 25
سانحه!! 31 !!

رتبه ها
معماری 2022 -----> مجاز
منظر 1320 -----> مجاز
اسلامی 1600 -----> مجاز
مطالعات 1034 -----> مجاز

خب بمنم بگو زبانو از الان چی میتونم بکنم؟ :confused: چقد شما ها خوبین .!

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هنوز کامل نه ولی می خونم. متدین ۲.
خیلی پراکندس .استرس میگیرم حین خوندنش[/QUOTE]
نگاه به حجمش نکن، یه عالمه از حرفاش تکراریه، از اونایی که قر و قاطین سریع رد شو، روشون انرژی نذار، بیشتر روی ترین ها و اولینا و اینا تمرکز کن. نکات به درد بخورشم دربیار جدا بنویس، یه مجموعه نکته شسته رفته می شه. راحت می شی. :)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب بمنم بگو زبانو از الان چی میتونم بکنم؟ :confused: چقد شما ها خوبین .!

بابا! زبانو که من هزاربار گفته م! می شینی از امروز کنکورای سالای پیشو می زنی. مهم هم نیس درصدات. با دقت و با حوصله می زنی، صحیح می کنی، کلمه هاشو در میاری و یاد می گیری، یه دور که همه رو زدی، از اول...درک مطلبارم ترجمه نمی کنی! فقط کلماتی که بلد نیستیو در میاری و یاد می گیری! تضمین می کنم که حداقل ۵۰ درصد میشه زبانت.

:D

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

رتبه 4900(غیر مجاز)

منم پارسال دفاع داشتم اما درسم میخوندم...اصلا توقع نداشتم در این حد افتضاح بشه...
زبان:12
فن:28
تاریخ:28
درک:20
منظر:43
رتبه:3603
درصد اسکیس:46.2
رتبه نهایی:674
نتیجه: اهمیت و معجزه اسکیس:biggrin:

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پارسال دفاع داشتم اما درسم میخوندم...اصلا توقع نداشتم در این حد افتضاح بشه...
زبان:12
فن:28
تاریخ:28
درک:20
منظر:43
رتبه:3603
درصد اسکیس:46.2
رتبه نهایی:674
نتیجه: اهمیت و معجزه اسکیس:biggrin:
واااااااای‌! واقعنا! چقدددددددد اثر داره! رتبه منظرت چند بود؟؟؟؟ اسکیس منظر که خیلییییی تاثیر داره!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا