صبح همتون به خیر و خوشی.....................امیدوارم روز روز خوبی باشه که قظعا همینظوره................![]()
سلام به دوستان گل....
صبح همتون فانتزی...اینجا گرگان است و آسمونم سرخ سرخ...(معلوم نی میخواد برف بیاد تگرگ بیاد ....)
تا الان 40 مین سازه در معماری...(نمیدونم چرا فکر میکردم چند فصل کوچیک از سازه در معماری مونده...از دیروز ک نشستم سرمرور میبینم فقط 100 ص اولشو + بعضی فصلهای دیگه اش رو خوندم...در هر صورت الان 160...ببینیم چطور پیش میره....
روز خوبی برا همگی باشه![]()

من گوشیمو جوری تنظیم میکنم که چند بار تو بازه های زمانی 2 -3 دقیقه ای زنگ بخوره و یه جای دور دو اتاق میزارم .روزای اول خاموش میکردم و باز زنگ میخورد و بالاخره بیدار میشدم.برای اینکه احساس خوابالودگی نکنم میام باشگاه یه سر یه چرخی میزنم که حسابی خوابم می پره.همین..........این بود داستان زندگی من..............عارفه هم که صد بار گفته که از بچگی عادت داشته زود بیدار میشده ولی من از بچگی کلا عادت نداشتمدوستان سحر خیز صبح بخیر.. میشه یه راه و روشی به من بگیم که منم بتونم زود بیدار شم؟؟؟خودمو میکشم ساعت 8 بیدار میشم...حالا نمیخوام ساعت 4 5 بیدار شماااا من به ساعت 7 هم قانع هستمشما چیکار میکنید شب کی میخوابید یا کلن چند ساعت در روز میخوابید...راهنماییم کنید لطفا...اعصابم خورده که انقد در مقابل خواب بی اراده ام
![]()
هانی جون الان تو زبان ب چند درصد رسوندی؟؟؟چ لغتایی میخونی؟؟من عاشقتمتو نبودی من زبان رو گذاشته بودم کنار
![]()
من گوشیمو جوری تنظیم میکنم که چند بار تو بازه های زمانی 2 -3 دقیقه ای زنگ بخوره و یه جای دور دو اتاق میزارم .روزای اول خاموش میکردم و باز زنگ میخورد و بالاخره بیدار میشدم.برای اینکه احساس خوابالودگی نکنم میام باشگاه یه سر یه چرخی میزنم که حسابی خوابم می پره.همین..........این بود داستان زندگی من..............عارفه هم که صد بار گفته که از بچگی عادت داشته زود بیدار میشده ولی من از بچگی کلا عادت نداشتم
منم زودتر از9بیدار نمیشمممن گوشیمو جوری تنظیم میکنم که چند بار تو بازه های زمانی 2 -3 دقیقه ای زنگ بخوره و یه جای دور دو اتاق میزارم .روزای اول خاموش میکردم و باز زنگ میخورد و بالاخره بیدار میشدم.برای اینکه احساس خوابالودگی نکنم میام باشگاه یه سر یه چرخی میزنم که حسابی خوابم می پره.همین..........این بود داستان زندگی من..............عارفه هم که صد بار گفته که از بچگی عادت داشته زود بیدار میشده ولی من از بچگی کلا عادت نداشتم
دوستان سحر خیز صبح بخیر.. میشه یه راه و روشی به من بگیم که منم بتونم زود بیدار شم؟؟؟خودمو میکشم ساعت 8 بیدار میشم...حالا نمیخوام ساعت 4 5 بیدار شماااا من به ساعت 7 هم قانع هستمشما چیکار میکنید شب کی میخوابید یا کلن چند ساعت در روز میخوابید...راهنماییم کنید لطفا...اعصابم خورده که انقد در مقابل خواب بی اراده ام
![]()

هانی جون الان تو زبان ب چند درصد رسوندی؟؟؟چ لغتایی میخونی؟؟
گفتم ازتو بپرسم ک مثل من کنار گذاشته بودی از بس از سمانه پرسیدم خجالت میکشم میشه یکم راهنماایی،کنی چون میگی ک گداشته بودی کنار ..من ب حد30،25برسونم درک مطلب سالای پیشو جواب میدی؟؟یا هرچی دستت بیاد من با لایتنر کار میکنم ن اون سایتی ک میگید
با تشکر از سمانه عزیز...
من كه كلن ترجيح ميدم به معدلم فك نكنم!!!! با اين استاداى عقده اى كه ما داشتيم! از كجا ميشه فهميد هر يونى اى چه ضريبى داره؟!؟ اگه شانس منه كه مال ما تازه كم تر مى شه!داشتم اين جدول سال قبل رو مي ديدم اونجا نوشته بودن معدل خيلي تاثير ميزاره. شما معدل هاتون خوبه. من احساس مي كنم معدلم خيلي بده
معدل طبق دانشكده اي كه بودي بهش ضريب ميخوره. من سال قبل معدلمو زدم ٠.٣٠ تا بهش اضافه كردن
تو كجا بودى؟!من كه كلن ترجيح ميدم به معدلم فك نكنم!!!! با اين استاداى عقده اى كه ما داشتيم! از كجا ميشه فهميد هر يونى اى چه ضريبى داره؟!؟ اگه شانس منه كه مال ما تازه كم تر مى شه!تو كجا بودى؟!
))))) كمتر كه نميشههههههه. من سال قبل ثبت نام كردم. معدلمو وارد كردم. بعداً نوشت معدل موثر. كه اونجا ضريبو وارد كردن. وقتي كارنامه اول بياد مي فهمي. راستي يادم نرفنهههه. كارنامه هاي مركزو امروز ميزارم. مرسى مرسى!))))) كمتر كه نميشههههههه. من سال قبل ثبت نام كردم. معدلمو وارد كردم. بعداً نوشت معدل موثر. كه اونجا ضريبو وارد كردن. وقتي كارنامه اول بياد مي فهمي. راستي يادم نرفنهههه. كارنامه هاي مركزو امروز ميزارم.
من روزانه شريعتي تهران بودم. هم كارداني. هم كارشناسي
چرا كم نشه؟! ممكنه، نيست؟! يا شايدم ضريب از يك به بالا مى خوره.
نييييدونم خو! اينا خودشونم باور كن نمى دونن چيكار مى كنن!
منم پارسال كنكور دادم، برم ببينم چى نوشته معدل موثرو ولى فك كنم هيچ فرقى نكرده! 
مرسی دوست من کریسمس مبارک تواولین عضوی هستی با تاریخ ثبت نام 2014.که میبینم میتونی به خودت افتخار کنی و بری دوستات پزشو بدی![]()

كارنامه هارو كذاشتممرسى مرسى!چرا كم نشه؟! ممكنه، نيست؟! يا شايدم ضريب از يك به بالا مى خوره.
بچه ها اونايى كه پارسال كنكور دادن و نيستن توى جدول اگه دوس داشتن بيان بگن درصدا و ايناشونو بشينيم با هم يه تحليلى بكنيم، و اينكه چه سوتيايى داده ن يا چيكار مى كردن بهتر مى شد.هومم؟
من والاااا سال قبل ترم ٧ بودم
همينجوري رفتم سر جلسه. زبان ٧٠ فن ٥ تاريخ ١٥ درك ٢٤ منظر ٣٠. رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.4ساعت...
همگی خسته نباشید....
بالاخره مبانی سازه تموم شد...![]()
مرسى مرسى!چرا كم نشه؟! ممكنه، نيست؟! يا شايدم ضريب از يك به بالا مى خوره.
بچه ها اونايى كه پارسال كنكور دادن و نيستن توى جدول اگه دوس داشتن بيان بگن درصدا و ايناشونو بشينيم با هم يه تحليلى بكنيم، و اينكه چه سوتيايى داده ن يا چيكار مى كردن بهتر مى شد.هومم؟

مرررررسیییییی! دست گلت درد نکنه.كارنامه هارو كذاشتممن والاااا سال قبل ترم ٧ بودم
همينجوري رفتم سر جلسه. زبان ٧٠ فن ٥ تاريخ ١٥ درك ٢٤ منظر ٣٠. رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.
منم گذاشتم درصدامو! امسالم رتبه هامون مث هم شه چه بامزه می شه!
من هنوز کامل نه ولی می خونم. متدین ۲.بچه هاا جون شما متدین و خووندیییین؟؟؟
سمانه هيييي بهت ميكم مثل هميمشروعشم خودم. بهم نخندینا، همینجوری خجسته رفتم سر جلسه، بعد از دو سال فاصله از دانشگاه و درس که ببینم همینجوری راهم می دن شهید بهشتی یا نه!
زبان 60
فن 15 !!!!
تاریخ 17
درک عمومی 30
درک منظر 30
تاریخ شهر 25
سانحه!! 31 !!
رتبه ها
معماری 2022 -----> مجاز
منظر 1320 -----> مجاز
اسلامی 1600 -----> مجاز
مطالعات 1034 -----> مجاز
بازسازی!!! 740 -----> مجاز
داخلی 2020 -----> غیر مجاز
اسکیسم هوا گرم بود نرفتم!![]()
)))) 
فقط عکساشو میبینی یا متنشم میخونی؟؟؟؟؟
زبان 11
فن 32
درک3
تاریخ 23
منظر 25
رتبه 4900(غیر مجاز)
دلیل عدم موفقیت :تحویل پروژه و 6 زدن(اومدم خونه دیدم اکثر سوالا رو بلت بودم،نمیدونم سر جلسه چرا قاطی کرده بودم.)
مدت مطالعه :3 ماه
محکومیت: 1سال پشت کنکور
وضعیت:نادم![]()
دلیل عدم موفقیت من نخوندن و پررویی! به اضافه غلط زدن! کاش مث هری پاتر که قلم ضد تقلب داشتن، ما هم قلم ضد غلط داشتیم!!! نمی ذاشت غلط بزنیم، حالا درستا رو نگه ها، ولی هر موقع غلط می خواستیم بزنیم نمی ذاشت! 
وااااای آره! سه ساعته دارم می خندم!سمانه هيييي بهت ميكم مثل هميم))))
كارنامه هارو كذاشتم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-(-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-)/images/smilies/smile.gif من والاااا سال قبل ترم ٧ بودم http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/521023-%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%AA%D8%A7%D9%87-%D9%85%D8%AF%D8%AA-%D9%85%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-93-(-%D8%B1%D9%88%D8%AD%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D9%87%DB%8C-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C-)/images/smilies/smile.gif همينجوري رفتم سر جلسه.
زبان ٧٠
فن ٥
تاريخ ١٥
درك ٢٤
منظر ٣٠.
رتبه معماري شد ٢٢٠٠ اسكيس دادم با اسكيس ١٦ در صد رتبه شد ١٥٠٠. خيللللللي بد ولي خب همينجوري رفتمو ترم ٧ بودموه نخونده بودم.

شروعشم خودم. بهم نخندینا، همینجوری خجسته رفتم سر جلسه، بعد از دو سال فاصله از دانشگاه و درس که ببینم همینجوری راهم می دن شهید بهشتی یا نه!
زبان 60
فن 15 !!!!
تاریخ 17
درک عمومی 30
درک منظر 30
تاریخ شهر 25
سانحه!! 31 !!
رتبه ها
معماری 2022 -----> مجاز
منظر 1320 -----> مجاز
اسلامی 1600 -----> مجاز
مطالعات 1034 -----> مجاز
بازسازی!!! 740 -----> مجاز
داخلی 2020 -----> غیر مجاز
اسکیسم هوا گرم بود نرفتم!![]()
چقد شما ها خوبین .!خیلی پراکندس .استرس میگیرم حین خوندنش[/QUOTE]من هنوز کامل نه ولی می خونم. متدین ۲.

خب بمنم بگو زبانو از الان چی میتونم بکنم؟چقد شما ها خوبین .!

زبان 11
فن 32
درک3
تاریخ 23
منظر 25
رتبه 4900(غیر مجاز)
دلیل عدم موفقیت :تحویل پروژه و 6 زدن(اومدم خونه دیدم اکثر سوالا رو بلت بودم،نمیدونم سر جلسه چرا قاطی کرده بودم.)
مدت مطالعه :3 ماه
محکومیت: 1سال پشت کنکور
وضعیت:نادم![]()
واااااااای! واقعنا! چقدددددددد اثر داره! رتبه منظرت چند بود؟؟؟؟ اسکیس منظر که خیلییییی تاثیر داره!منم پارسال دفاع داشتم اما درسم میخوندم...اصلا توقع نداشتم در این حد افتضاح بشه...
زبان:12
فن:28
تاریخ:28
درک:20
منظر:43
رتبه:3603
درصد اسکیس:46.2
رتبه نهایی:674
نتیجه: اهمیت و معجزه اسکیس![]()