آؤه اما خب غلط هم بزنیم حیفه خخخخمن رو صفر نیرویی مشکل دارم.......از سوالاییه که 90% یکی ازش میاد حیفه جواب ندیم.....
اغاا اصن بزن حذفش کن خیال همه رو راحت کن![]()
دوست عزیز فکر کنم اشتباه جواب دادی ، اون عضو هایی که به تکیه گاه وصل هستند که اصلا صفر نمیشه !![]()
چون فلزی هستند و پوشش ندارن مقاومتشون در برابر آتش کمه
بچه ها من اینارو پیدا کردم... میشه بقیش رو بگین چرا؟مشاهده پیوست 193454
عاقا من اینارو فقط پیداا کردم
![]()
اما تو کتاب سازه فضا کار گلابچی نوشته بود که وقتی آنش میگیرن همون قسمت تخریب میشه وبه دیگر نقاط سرایت نمیکنه ، پس نسبت به بقیه سازه های مقاوم تر هستند- الان کتاب دم دستم نیست وگرنه صفحه شم میگفتم!![]()
من کارم درسته
صاحابش اومد
الان میگم :دیامشب مورد چی داریم
اینترنت من هی می پره ، فقط اینو بگم که تو عضو صفر پیدا کردن زود خودتونو گم نکنین.یعنی صفر نیرویی همیشه اونجاست ولی نه کشش تحمل می کنه نه فشار ، پس نگین چرا اینا صفر نیرویی شدن.
سلام - دوستان خسته نباشید در این لحظات وقت اضافه : کسی میتونه جواب صحیح این تست رو برام توضیح بده به طور تشریحی : سوال : کدام گزینه از مزایای استفاده از شبکه های فضایی محسوب نمی شود ؟ 1) تقسیم بار ها- اجزای مدولار 2) هندسه منظم - امکان نصب تاسیسات 3)مقاومت در برابر آتش سوزی - هزینه کمتر 4) سهولت نصب - آزادی در انتخاب محل تکیه گاه
با تشکر
یکی از استرسام اینه که عقب افتادن آزمون باعث امنیت سوالات بهم بریزه ،یه عده سوالاتو بفروشن ! یه عده هم بخرن ! اصلا یه فکرای شیطانی میاد به ذهنم ! له لهم ها ! داغون داغون !![]()
عارف سوال منم جواب بده گناه دارم خو ....بچه ها یکی سازه کابلی پیش تنیده به من توضیح بده
3میشه ولی نه به خاطر مقاومت در برابر آتش سوزی ، به خاطر هزینه زیادشون
این نکته هم بگم که هندسه منظم سازه های فضاکار هم جزء محاسن اوناست هم جزو معایبشون (به دلیل محدودیت فرم)
مورد داشتیم کلاغه تو کلیپسه دختره لونه درست کرده بوده , اشتباهی فکر کرده بوده درخته
مـــــــورد هم داشتيم یارو به مامانش گفته اگه مــــــن بميرم چیكار ميكني ؟
مامانه هم گفته يه ختمي ميگيرم كه چشم تمام فاميل درآد
ميگن 4 نفر بودن يه ذره هم خيس نشدن !
مورد داشتیم که ﺑﭽﻪ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺁﻳﭙﺪ ﻣﻴﺨﻮﺍست
اونوقت ﻣﻦ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺁﺭﺯﻭﻡ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺑﺰﺍﺭﻩ ﺩﺳﺘﮕﻴﺮﻩ ﭼﺮﺥ ﺧﻴﺎﻃﻴشو ﻳﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﭽﺮﺧﻮﻧﻢ
مورد ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﻳﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻭل رﻮ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ , ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﻠﻜﻪ ﺯﻳﺮ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺵ ﺩﺭ ﺑﻴﺎﺩ !
![]()
مورد داشتیم که پسره دوست دختر 103 کیلوییش رو جوجو صدا میکنه
مورد داشتیم که رفته خونه دختره ویندوز عوض کرده.دختره گفته اگه میشه مای کامپیوتر رو هم نصب کنید !! اونم گفته اونجوری هزینتون بیشتر میشه ها دختره گفته :چاره ای نیس،نصب کن :|
مورد داشتیم گفتن مـدیـران مـدارس پـسـرانـه اعـلام کـردن روز اول مـهـر سـر صـف ابـروهـا چـک مـیـشـه![]()
عزیزم خب کشش و فشار تحمل نکنه همون که عارف گفتشما که کارت درسته میشه به ما هم توضیح بدی چرا اون موربا صفر شد؟ که ما هم کارمون درست شه!!!![]()
بچه ها میشه این سوال هم جواب بدین؟ببخشین اگه کات نکردم حسش نبودمشاهده پیوست 193461
اینترنت من هی می پره ، فقط اینو بگم که تو عضو صفر پیدا کردن زود خودتونو گم نکنین.یعنی صفر نیرویی همیشه اونجاست ولی نه کشش تحمل می کنه نه فشار ، پس نگین چرا اینا صفر نیرویی شدن.
من خودم اینا رو تو جزوه ارشد عمران دیده بودم و اونجا اکثرا تو خرپاهای وارن توشو حذف می کردن.