زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاقا من اینارو فقط پیداا کردم

p.yari

عضو جدید
چون فلزی هستند و پوشش ندارن مقاومتشون در برابر آتش کمه

اما تو کتاب سازه فضا کار گلابچی نوشته بود که وقتی آنش میگیرن همون قسمت تخریب میشه وبه دیگر نقاط سرایت نمیکنه ، پس نسبت به بقیه سازه های مقاوم تر هستند- الان کتاب دم دستم نیست وگرنه صفحه شم میگفتم!:confused:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
اما تو کتاب سازه فضا کار گلابچی نوشته بود که وقتی آنش میگیرن همون قسمت تخریب میشه وبه دیگر نقاط سرایت نمیکنه ، پس نسبت به بقیه سازه های مقاوم تر هستند- الان کتاب دم دستم نیست وگرنه صفحه شم میگفتم!:confused:

خب این درسته دیگه اگه قسمتی ازش خراب بشه بقیه ش سر جاشه......اگه همش آتیش بگیره چی؟؟؟...........کلا در برابر آتش ضعیفه

p.yari

عضو جدید
آیا

آیا

آیا زمان تغییر یافته کنکور معماری میشود جمعه هفته دیگه آیا ؟

چی بخونم تو این هفته ! اه ! از عقب افتادن آزمون کلافه ام حسابی !:wallbash::wallbash::wallbash:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینترنت من هی می پره ، فقط اینو بگم که تو عضو صفر پیدا کردن زود خودتونو گم نکنین.یعنی صفر نیرویی همیشه اونجاست ولی نه کشش تحمل می کنه نه فشار ، پس نگین چرا اینا صفر نیرویی شدن.
من خودم اینا رو تو جزوه ارشد عمران دیده بودم و اونجا اکثرا تو خرپاهای وارن توشو حذف می کردن.

orkide69

عضو جدید
سلام - دوستان خسته نباشید در این لحظات وقت اضافه : کسی میتونه جواب صحیح این تست رو برام توضیح بده به طور تشریحی : سوال : کدام گزینه از مزایای استفاده از شبکه های فضایی محسوب نمی شود ؟ 1) تقسیم بار ها- اجزای مدولار 2) هندسه منظم - امکان نصب تاسیسات 3)مقاومت در برابر آتش سوزی - هزینه کمتر 4) سهولت نصب - آزادی در انتخاب محل تکیه گاه

:)

با تشکر

3میشه ولی نه به خاطر مقاومت در برابر آتش سوزی ، به خاطر هزینه زیادشون
این نکته هم بگم که هندسه منظم سازه های فضاکار هم جزء محاسن اوناست هم جزو معایبشون (به دلیل محدودیت فرم)

p.yari

عضو جدید
یکی از استرسام اینه که عقب افتادن آزمون باعث امنیت سوالات بهم بریزه ،یه عده سوالاتو بفروشن ! یه عده هم بخرن ! اصلا یه فکرای شیطانی میاد به ذهنم ! له لهم ها ! داغون داغون !:Ph34r::Ph34r::Ph34r:

p.yari

عضو جدید
3میشه ولی نه به خاطر مقاومت در برابر آتش سوزی ، به خاطر هزینه زیادشون
این نکته هم بگم که هندسه منظم سازه های فضاکار هم جزء محاسن اوناست هم جزو معایبشون (به دلیل محدودیت فرم)

ممنون عزیزم ولی در کل سوالای آزمون 92 خیلی اعصاب خورد کنه ! ترجیح میدم بهشون زیاد فکر نکنم !
بدتر از همه سوالا معین نامعین سازه ! فکر کن تو سوال 33 من از کجا بفهمم این سیستم قرقره خرپاست !!!!
:confused:

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم کلاغه تو کلیپسه دختره لونه درست کرده بوده , اشتباهی فکر کرده بوده درخته

مـــــــورد هم داشتيم یارو به مامانش گفته اگه مــــــن بميرم چیكار ميكني ؟
مامانه هم گفته يه ختمي ميگيرم كه چشم تمام فاميل درآد

ميگن 4 نفر بودن يه ذره هم خيس نشدن !
مورد داشتیم که ﺑﭽﻪ 6 ﺳﺎﻟﻪ ﺍﺯ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺁﻳﭙﺪ ﻣﻴﺨﻮﺍست
اونوقت ﻣﻦ ﺑﭽﻪ ﺑﻮﺩﻡ ﻧﻬﺎﻳﺖ ﺁﺭﺯﻭﻡ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ ﻛﻪ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺑﺰﺍﺭﻩ ﺩﺳﺘﮕﻴﺮﻩ ﭼﺮﺥ ﺧﻴﺎﻃﻴشو ﻳﻪ ﺩﻭﺭ ﺑﭽﺮﺧﻮﻧﻢ

مورد ﺩﺍﺷﺘﻴﻢ ﭘﺴﺮﻩ ﻳﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﻭل رﻮ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﻣﺪﺭﺳﻪ , ﻣﻮﻧﺪﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﻠﻜﻪ ﺯﻳﺮ ﺍﺑﺮﻭﻫﺎﺵ ﺩﺭ ﺑﻴﺎﺩ !

:w15::w15::w15::w15:

:biggrin::biggrin::biggrin:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
مورد داشتیم که پسره دوست دختر 103 کیلوییش رو جوجو صدا میکنه:w15:

مورد داشتیم که رفته خونه دختره ویندوز عوض کرده.دختره گفته اگه میشه مای کامپیوتر رو هم نصب کنید !! اونم گفته اونجوری هزینتون بیشتر میشه ها دختره گفته :چاره ای نیس،نصب کن :|

مورد داشتیم گفتن مـدیـران مـدارس پـسـرانـه اعـلام کـردن روز اول مـهـر سـر صـف ابـروهـا چـک مـیـشـه:w15::w15:

به دختره میگن مشخصات لپ تاپت چیه؟؟؟؟؟میگه صورتیه:biggrin:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه این سوال هم جواب بدین؟ببخشین اگه کات نکردم حسش نبود:cool:DSC06482.jpg

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینترنت من هی می پره ، فقط اینو بگم که تو عضو صفر پیدا کردن زود خودتونو گم نکنین.یعنی صفر نیرویی همیشه اونجاست ولی نه کشش تحمل می کنه نه فشار ، پس نگین چرا اینا صفر نیرویی شدن.
من خودم اینا رو تو جزوه ارشد عمران دیده بودم و اونجا اکثرا تو خرپاهای وارن توشو حذف می کردن.

چه ربطی به گم شدن و پیدا شدن داشت :D خوب باید چجور ی تشخیص بدیم که صفر نیرویی یا نه ؟! ما سه تا تعریف بلدیم طبق اون چک میکنیم صفر نیرویی هس یا نه ... الان تو این سوالا باید چطور تشخیص بدیم؟؟؟؟؟؟؟

p.yari

عضو جدید
تو جزوه معماری معاصر پارسه نوشته بود یکی از کاربرد های حمام ها در قدیم ایران این بوده که برای پسرانشون همسر انتخاب میکردن !:D
از صبح میرفتن حموم تا عصر !
با خودم گفتم بی خود نبوده این وقت میذاشتن معمارا واسش در کل جای مهمی بوده !:biggrin:
ولی دیگه پارسه نباید این نکته رو میگفت تو جزوش زشته به خدا !:love::love::love::w02:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا