زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من نمى فهمم اين تشكر تموم شدن چه فيلميه! اى بابا! من پيشاپيش و پساپس از همه مچكرم بچه ها! فك نكنين دارم مى رم بهشتى خودمو گرفته م! :D

:D منم با این موضوع مشکل دارم هیچ وقته خدا تشکر ندارم! سهمیمون آخه کی میدییییییییییییییییییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
شما تا اینجا میتونی از درش نگا کنی دوره و ویژگی هاش کوووووو
ديگه برو خونه تون روتو زياد نكن هنوز مرور نكردم اسلاميو! مى گم بچه ها رات بدن بياى سر بعضى كلاسا! :D

بچه ها ما بريم بخسبيم شب همه تون خوش !

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
L طول خود ستون

E مدول الاستیسیته

I ممان اینرسی

N نداریم که اینجا...:surprised: اون یکیم حرف لاتینشو پیدا نکردم طول موثر ستونه..یعنی طولی که توش یه انحنای کامل به وجود میاد در اثر بار وارده به ستون

حالا این طول موثر ...

در تکیه گاه دوسر مفصلی برابر L

دو سر گیردار 0.5 L

یه سر مفصلی یه سر گیردار 0.7 L

یه سر گیردار 2L
من اینو الان دیدم!چرا n نداریم؟
n داریم خوبشم داریم!
n=1 که به بار اولر معروفه.کمترین مقداریه که ستون را در حالت تعادل خنثی قرار می ده.

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
3 تا مسجد تنبی نام ببرید با دوره ساخت و ویژگی ها ...هر کی جواب داد وسایلشو چمع کنه بی سر و صدا بره دانشگاه تهران

یکیش مسجد جامع یزده..روزه رازی بود نمیدونم یا آذری...اطراف گنبد اصلی به صورت متقارن استفاده شده ....

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
فرق سیستم طره ایی با سیستم معلق چیه؟
از نظر سازه ایی و شکل مقطع(اگه مقطع داده باشن چطوری تشخیص بدیم معلقه یا طره ایی؟؟)

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
از نظر سازه ایی و شکل مقطع(اگه مقطع داده باشن چطوری تشخیص بدیم معلقه یا طره ایی؟؟)
معلق بايد به كابل متكى باشه در نتيجه تو مقطعش هم يه عضو فشارى عمودى هست كه كابل بهش مهار شه هم خود كابل. يا مثلن يه خرپاى گنده بالاشه كه از اون آويزون بشن و اينا. طره اى خودش خود به خود طره شده ، احتياج به يه عنصر عمودى قوى داره كه ازش طره بشه، كابل نداره ديگه.

بعد تو ساختمان بلندا معلقا معمولن بالاهاش قوي ان و پايين پايين يه طبقه نيس! طره ايا نه وسطشون يه هسته برشى كت و كلفت دارن! من اين شكلى ياد گرفتمشون. :D

البته ندا و ex بيشتر بلدن ميان توضيح مى دن اگه من اشتباه گفته باشم.

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
خیلی ساده هر جا کابل وجود داشت و متصل بود به هسته مرکزی اون معلقه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا جواب سوال اولیتو قبول ندارم.این هسته برشیه.دقت کنین 4 تا دیواره دور ی حفره
اگه دیوار برشیه پس بقیه اش کو؟!!
البته من دیدم که گفتن هسته برشیه هااا وگرنه منم اول گفتم دیوار برشی:confused:

عزیزم کجا دیدی نوشته هسته برشی؟
منطقی تر به نظر میاد که دیوار برشی باشه آخه معمولا هسته برشی رو که کنج نمیذارن،پیچش ایجاد میشه....اما دیوار برشی میتونه باشه دقیقا کنج روبروشم دو تا دیوار برشیه

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب ها

2
4
4

این سوال1 اشتباست فکر کنم چون از چهارتا دیوار برشی که یه هسته تشکیل دادن درست شده یعنی بسته شده:redface:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا