شما تا اینجا میتونی از درش نگا کنی دوره و ویژگی هاش کووووووزواره. يه تيكه از يزد، محله پادرخت نايين، مسجد جامع ارسن بسطام... بگم بازم؟؟؟؟؟ من رفتم بهشتى تهران مال خودتون! خخخخخخ
شما تا اینجا میتونی از درش نگا کنی دوره و ویژگی هاش کووووووزواره. يه تيكه از يزد، محله پادرخت نايين، مسجد جامع ارسن بسطام... بگم بازم؟؟؟؟؟ من رفتم بهشتى تهران مال خودتون! خخخخخخ
من نمى فهمم اين تشكر تموم شدن چه فيلميه! اى بابا! من پيشاپيش و پساپس از همه مچكرم بچه ها! فك نكنين دارم مى رم بهشتى خودمو گرفته م!![]()
ديگه برو خونه تون روتو زياد نكن هنوز مرور نكردم اسلاميو! مى گم بچه ها رات بدن بياى سر بعضى كلاسا!شما تا اینجا میتونی از درش نگا کنی دوره و ویژگی هاش کوووووو
من اینو الان دیدم!چرا n نداریم؟L طول خود ستون
E مدول الاستیسیته
I ممان اینرسی
N نداریم که اینجا...اون یکیم حرف لاتینشو پیدا نکردم طول موثر ستونه..یعنی طولی که توش یه انحنای کامل به وجود میاد در اثر بار وارده به ستون
حالا این طول موثر ...
در تکیه گاه دوسر مفصلی برابر L
دو سر گیردار 0.5 L
یه سر مفصلی یه سر گیردار 0.7 L
یه سر گیردار 2L
تو چشای من نگاه کن بگو سوال 1 گزینه 1 رو زدی!1
4??
4
تو چشای من نگاه کن بگو سوال 1 گزینه 1 رو زدی!![]()
3 تا مسجد تنبی نام ببرید با دوره ساخت و ویژگی ها ...هر کی جواب داد وسایلشو چمع کنه بی سر و صدا بره دانشگاه تهران
3 / 4 / 4
معلق بايد به كابل متكى باشه در نتيجه تو مقطعش هم يه عضو فشارى عمودى هست كه كابل بهش مهار شه هم خود كابل. يا مثلن يه خرپاى گنده بالاشه كه از اون آويزون بشن و اينا. طره اى خودش خود به خود طره شده ، احتياج به يه عنصر عمودى قوى داره كه ازش طره بشه، كابل نداره ديگه.فرق سیستم طره ایی با سیستم معلق چیه؟
از نظر سازه ایی و شکل مقطع(اگه مقطع داده باشن چطوری تشخیص بدیم معلقه یا طره ایی؟؟)
خیلی ساده هر جا کابل وجود داشت و متصل بود به هسته مرکزی اون معلقهفرق سیستم طره ایی با سیستم معلق چیه؟
از نظر سازه ایی و شکل مقطع(اگه مقطع داده باشن چطوری تشخیص بدیم معلقه یا طره ایی؟؟)
اقا منم شرایطم مثله توعه میخونم تا ساعت قبل کنکور ولی تست یادت نره بزنی16 روز دیگه تا آزمون.من تا شب امتحان میخونم اشتباهه ؟
دقیقا 18 روز از امروز تا معماری.16 روز دیگه تا آزمون.من تا شب امتحان میخونم اشتباهه ؟
آقا جواب سوال اولیتو قبول ندارم.این هسته برشیه.دقت کنین 4 تا دیواره دور ی حفره
آقا جواب سوال اولیتو قبول ندارم.این هسته برشیه.دقت کنین 4 تا دیواره دور ی حفره
اگه دیوار برشیه پس بقیه اش کو؟!!
البته من دیدم که گفتن هسته برشیه هااا وگرنه منم اول گفتم دیوار برشی![]()