mon-@-rchitect
عضو جدید
دوستای گلم عیدتون مبارک

منم فک کنم دیوار باشه

منم فک کنم دیوار باشه

شاهکار مقرنس کاری ایران در کدام بنا میباشد؟
1- مسجدجامع اصفهان
2-تیمچه امین الدوله کاشان
3-بازار قیصیریه اصفهان
4- مدرسه چهارباغ اصفهان
من فك كنم تو فن ديدمش! خخخخخخبچه ها این ساختمان گرانه آراک (لاذفانس ) که تو کنکور 88 اومده بود از کدوم منبع؟ کسی میدونه؟؟
شناخته شده ترین عنصر مصنوع در باغ ایران کدام است؟
1_دیوار
2_حوض
3_ایوان رو به باغ
4_ستاوند
عجب سوالی طرح کردم فقط خدا کنه سازمان سنجش دعوت نامه نفرسته که اصلا حوصله سوال طرح کردن رو ندارم![]()
الان گزينه رو كه اشتباه گفتى كه!!خوب دوستان گلم جواب دیفار میشه
گزینه 4 ..............اینم واسه کسانی که گزینه دوست دارن
من فك كنم تو فن ديدمش! خخخخخخ
به نظر من این یه تست سلیقه ای بود و حوض خیلی بهتره....و حوض جواب میشه ...حوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووض...خوب دوستان گلم جواب دیفار میشه
گزینه 4 ..............اینم واسه کسانی که گزینه دوست دارن
La d'efenseتو تاریخ بود امااصن اسمشم نشنیدم میدونی انگلیسی چجوری مینویسنش که حداقل بسرچیم؟
من چی چی شدم؟؟؟ خخخخLa d'efense
الهام از تاق نصرت رومى يه تاق يادبوده از كاپيتاليسم.
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Défense
بيشتر تو مباحث طراحى شهرى مطرحه، من از همكار قبليم كه طراحى شهرى خونده بود بلدمش.
به نظر من این یه تست سلیقه ای بود و حوض خیلی بهتره....و حوض جواب میشه ...حوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووض...
La d'efense
الهام از تاق نصرت رومى يه تاق يادبوده از كاپيتاليسم.
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Défense
بيشتر تو مباحث طراحى شهرى مطرحه، من از همكار قبليم كه طراحى شهرى خونده بود بلدمش.
ولی واست مثال نقض میارم!خوب دوستان گلم جواب دیفار میشه
گزینه 1 ..............اینم واسه کسانی که گزینه دوست دارن
الهی من بگردم.... بیخیال گلم...... خب؟؟ اعصابتو واسه هرچیزی بهم نریز گلمبعضی ها خیلی فضول هستند تو چیزایی که بهشون ربطی نداره دخالت میکنن اینهمه بچه ها اینجا آزمونای مرکز رو میزارن اونوقت من چند سری سوال گذاشتم مدعی مرکز شده که که چرا سوالهای مرکز رو اینجا میزاری خب من فقط هدفم کمک کردن به بچه های اینجاست میبینم همه دارن یه جوری کمک میکنن گفتم منم کمک کنم وگرنه با سوال گذاشتن و تایپ اون همه نکات مهم که گاهی اوقات وقتم رو میگیره هیچی بهم نمیرسه جز اینکه خوشحال میشم بچه ها از نکاتم استفاده بکنن هیچ هدف دیگه ای ندارم و نیازی هم به تشکر نیست و با اضافه شدن امتیازم هم چیزی بهم نمیرسه( اگه دوست داری تا امتیازات رو بهت دو دستی تقدیم کنم)
من الان خیلی ناراحتم
بعضی ها خیلی فضول هستند تو چیزایی که بهشون ربطی نداره دخالت میکنن اینهمه بچه ها اینجا آزمونای مرکز رو میزارن اونوقت من چند سری سوال گذاشتم مدعی مرکز شده که که چرا سوالهای مرکز رو اینجا میزاری خب من فقط هدفم کمک کردن به بچه های اینجاست میبینم همه دارن یه جوری کمک میکنن گفتم منم کمک کنم وگرنه با سوال گذاشتن و تایپ اون همه نکات مهم که گاهی اوقات وقتم رو میگیره هیچی بهم نمیرسه جز اینکه خوشحال میشم بچه ها از نکاتم استفاده بکنن هیچ هدف دیگه ای ندارم و نیازی هم به تشکر نیست و با اضافه شدن امتیازم هم چیزی بهم نمیرسه( اگه دوست داری تا امتیازات رو بهت دو دستی تقدیم کنم)
من الان خیلی ناراحتم
what?haبچه ها تو این شبا بطرز چشمگیری متحمل تنش برشی شدم..........دورم خاموت بستم..........اعصاب مصاب تعطیل...اصن وایسا دنیا من می خوام پیاده شم
بوزیه جون کجایی ببینی با رهروان پاکبازت چه می کنن به وللّاه اگه جای ما بودی الان می شسّی بفرمایید شام سری جدید می دیدی جای درس و کتاب...خدایا منو هدایت کن
بچه ها تو این شبا بطرز چشمگیری متحمل تنش برشی شدم..........دورم خاموت بستم..........اعصاب مصاب تعطیل...اصن وایسا دنیا من می خوام پیاده شم
بوزیه جون کجایی ببینی با رهروان پاکبازت چه می کنن به وللّاه اگه جای ما بودی الان می شسّی بفرمایید شام سری جدید می دیدی جای درس و کتاب...خدایا منو هدایت کن
این خاموتی که بهت بستن سادست یا عاجدار؟ نمرش چنده!بچه ها تو این شبا بطرز چشمگیری متحمل تنش برشی شدم..........دورم خاموت بستم..........اعصاب مصاب تعطیل...اصن وایسا دنیا من می خوام پیاده شم
می گم می نوشتی: وخداوند عزوجل چنین گفتندی................................که میلگرد ساده ام آرزوست!به فرموده فخر کاینات و نور سماوات میرزا گلاب الممالک تیرونی......... میلگرد عاجدار با ذکر این تبصره که ستبرای ان اقلِّکند 6 میل باشد
مهندس دفاع کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند شدی کجایی از شمال برگشتی .....دوستان بخوانید و بیاشامید امااااااازیاده روی نکنید....به فرموده فخر کاینات و نور سماوات میرزا گلاب الممالک تیرونی......... میلگرد عاجدار با ذکر این تبصره که ستبرای ان اقلِّکند 6 میل باشد
منم پایمدوستان امروز تصمیم گرفتم بترکونمااااااااااااااااااااااااااااا....با ما باشید و از زندگی لذت ببرید تا الان هم 1.30 ساعت خوندم ....................
فک کنم فقط برای ساخت گنبد از ترک استفاده میکنن و بعد اون دیگه نقشی نداره اگه هم داشته باشه برای تزیین یا مرمت هستشسوال:آیا ترک های موجود در گنبد آتشکده نیاسر نقش سازه ای دارد؟
1-بله
2-خیر
3-نمیدانم
4-
![]()