زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
شناخته شده ترین عنصر مصنوع در باغ ایران کدام است؟

1_دیوار

2_حوض

3_ایوان رو به باغ

4_ستاوند

عجب سوالی طرح کردم فقط خدا کنه سازمان سنجش دعوت نامه نفرسته که اصلا حوصله سوال طرح کردن رو ندارم:)

خوب دوستان گلم جواب دیفار میشه;)

گزینه 1 ..............اینم واسه کسانی که گزینه دوست دارن

آخرین ویرایش:

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب دوستان گلم جواب دیفار میشه;)

گزینه 4 ..............اینم واسه کسانی که گزینه دوست دارن
به نظر من این یه تست سلیقه ای بود و حوض خیلی بهتره....و حوض جواب میشه ...حوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووض...

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
تو تاریخ بود اما:) اصن اسمشم نشنیدم میدونی انگلیسی چجوری مینویسنش که حداقل بسرچیم؟
La d'efense

الهام از تاق نصرت رومى يه تاق يادبوده از كاپيتاليسم.
http://en.wikipedia.org/wiki/La_Défense

بيشتر تو مباحث طراحى شهرى مطرحه، من از همكار قبليم كه طراحى شهرى خونده بود بلدمش.

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
La d'efense

بيشتر تو مباحث طراحى شهرى مطرحه، من از همكار قبليم كه طراحى شهرى خونده بود بلدمش.
من چی چی شدم؟؟؟ خخخخ
سلام...خوبید همگی؟؟؟
عاقا جاتون خااالی علوووووسی بودم اووووووووووف خخخخخخخخ
ایشالا عروسیه هممون خخخخخ
خب بریم سر بحث شیرین خر خووووونی :|

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من این یه تست سلیقه ای بود و حوض خیلی بهتره....و حوض جواب میشه ...حوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووض...

ازمون 1 مرکز معماری بخش منظر رو یه نگاه بنداز تو پاسخنامه تشریحی این این عبارت رو اورده سلیقه ای کجا بود :surprised:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
La d'efense

مرسی عزیزم.....
منم اینو دیده بودممممممممممم، خیلی هم دیدم........اما عجیبه که اسمش اصلن یادم نبود!!!!

عاقاااا من هی تشکرام تموم میشه ...آخه این چه وضعشه مگه بنزینه سهمیه بندی میکنن :razz:

باران طلایی

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی ها خیلی فضول هستند تو چیزایی که بهشون ربطی نداره دخالت میکنن اینهمه بچه ها اینجا آزمونای مرکز رو میزارن اونوقت من چند سری سوال گذاشتم مدعی مرکز شده که که چرا سوالهای مرکز رو اینجا میزاری خب من فقط هدفم کمک کردن به بچه های اینجاست میبینم همه دارن یه جوری کمک میکنن گفتم منم کمک کنم وگرنه با سوال گذاشتن و تایپ اون همه نکات مهم که گاهی اوقات وقتم رو میگیره هیچی بهم نمیرسه جز اینکه خوشحال میشم بچه ها از نکاتم استفاده بکنن هیچ هدف دیگه ای ندارم و نیازی هم به تشکر نیست و با اضافه شدن امتیازم هم چیزی بهم نمیرسه( اگه دوست داری تا امتیازات رو بهت دو دستی تقدیم کنم:biggrin: )
من الان خیلی ناراحتم:cry::crying::crying2:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیوست ها

• Eslahieh Azmoon 07.pdf
    118.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعضی ها خیلی فضول هستند تو چیزایی که بهشون ربطی نداره دخالت میکنن اینهمه بچه ها اینجا آزمونای مرکز رو میزارن اونوقت من چند سری سوال گذاشتم مدعی مرکز شده که که چرا سوالهای مرکز رو اینجا میزاری خب من فقط هدفم کمک کردن به بچه های اینجاست میبینم همه دارن یه جوری کمک میکنن گفتم منم کمک کنم وگرنه با سوال گذاشتن و تایپ اون همه نکات مهم که گاهی اوقات وقتم رو میگیره هیچی بهم نمیرسه جز اینکه خوشحال میشم بچه ها از نکاتم استفاده بکنن هیچ هدف دیگه ای ندارم و نیازی هم به تشکر نیست و با اضافه شدن امتیازم هم چیزی بهم نمیرسه( اگه دوست داری تا امتیازات رو بهت دو دستی تقدیم کنم:biggrin: )

الهی من بگردم.... بیخیال گلم...... خب؟؟ اعصابتو واسه هرچیزی بهم نریز گلم
اصلاااااااااااا توجه نکن

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم واسه سجی بسیجی که امروز نبود!
اینو الان تو جزوه سروش نیا دیدم.سازه مشبک رو میگم.
همونطور که گفته بودم ، سقف سازه مشبک توانایی تحمل پیچش رو نداره .
اگه عضو مورب داشه باشه می شه فشاری - کششی.
اگه ویرندلی باشه هم کششی و فشار و در نتیجه خمش و برش هم تحمل می شه!
من یه پا سروش نیا و گلابچیم واسه خودم البته!:D

cna12

عضو جدید
بچه ها تو این شبا بطرز چشمگیری متحمل تنش برشی شدم..........دورم خاموت بستم..........اعصاب مصاب تعطیل...اصن وایسا دنیا من می خوام پیاده شم

بوزیه جون کجایی ببینی با رهروان پاکبازت چه می کنن به وللّاه اگه جای ما بودی الان می شسّی بفرمایید شام سری جدید می دیدی جای درس و کتاب...خدایا منو هدایت کن

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

من بشخصه خیلی از مطالب مفیدت استفاده میکنم و خواستم بگم یه سری قدر وقت و زحمتی رو که برای اپ کردن این مطالب میزاری میدونن:gol: و از اینکه اطلاعاتت رو با دوستان به اشتراک میزاری سپاسگذارم

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها تو این شبا بطرز چشمگیری متحمل تنش برشی شدم..........دورم خاموت بستم..........اعصاب مصاب تعطیل...اصن وایسا دنیا من می خوام پیاده شم

بوزیه جون کجایی ببینی با رهروان پاکبازت چه می کنن به وللّاه اگه جای ما بودی الان می شسّی بفرمایید شام سری جدید می دیدی جای درس و کتاب...خدایا منو هدایت کن
what?ha
my name is babii and i dont get it!yeap

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز

بیخیال داش همیشه بفکر سبز بودن باش:gol: نزن از این حرفا دل ادم میگیره

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

این خاموتی که بهت بستن سادست یا عاجدار؟ نمرش چنده!
یه چیز خنده دار،دلت گرفته باید دلت رو باز کرد!پویان انبر من کو؟
یه چیزی که اونروز دیدم و منو متعجب کرد این بود که دختره رفته پیج سهراب سپهری ،کامنت زده از شعراتون خیلی خوشم میاد و .....
بعد چند روز زیرش reply زده چرا جوابمو نمی دین آقای سهراب سپهری!
من:eek:
سهراب:surprised:
زاکربرگ:cool:
همراهی:w42:

cna12

عضو جدید
به فرموده فخر کاینات و نور سماوات میرزا گلاب الممالک تیرونی......... میلگرد عاجدار با ذکر این تبصره که ستبرای ان اقلِّکند 6 میل باشد

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
به فرموده فخر کاینات و نور سماوات میرزا گلاب الممالک تیرونی......... میلگرد عاجدار با ذکر این تبصره که ستبرای ان اقلِّکند 6 میل باشد
می گم می نوشتی: وخداوند عزوجل چنین گفتندی................................که میلگرد ساده ام آرزوست!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
مهندس دفاع کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟چند شدی کجایی از شمال برگشتی .....دوستان بخوانید و بیاشامید امااااااازیاده روی نکنید....

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان امروز تصمیم گرفتم بترکونمااااااااااااااااااااااااااااا....با ما باشید و از زندگی لذت ببرید تا الان هم 1.30 ساعت خوندم ....................

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان امروز تصمیم گرفتم بترکونمااااااااااااااااااااااااااااا....با ما باشید و از زندگی لذت ببرید تا الان هم 1.30 ساعت خوندم ....................
منم پایم
.پویان جان همه میگن درکتون خوبه میشه ماها رو هم راهنمایی خیر بکنین

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال:آیا ترک های موجود در گنبد آتشکده نیاسر نقش سازه ای دارد؟
1-بله
2-خیر
3-نمیدانم
4-:confused:

:D
فک کنم فقط برای ساخت گنبد از ترک استفاده میکنن و بعد اون دیگه نقشی نداره اگه هم داشته باشه برای تزیین یا مرمت هستش
گزینه 4
:D

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال قبلیه منو که جز بیتا جون:gol: کسی جواب نداد:razz:

یه سوال دیگه ....رده بتن چیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا