زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

کلیسای جامع پیزا
دومو د پیزا به معنای کلیسای جامع -The Duomo Cathedral- یکی از شاهکارهای معماری شهر پیزاست. این بنا در دوران رنسانس ساخته شده است و طراحی بسیار زیبایی دارد. ناقوس این کلیسا در برج کج پیزا قرار دارد که در نزدیکی آن قرار دارد.
معماری آن نیز به سبک رمانسک در قرن 12 میلادی طراحی شده است.
كليساي جامع دومو :
كليساي جامع دومو كه ساخت آن در سال 1064 ميلادي آغاز شد، در مركز اين محوطه تاريخي قرار دارد. اين كليسا با معماري منحصر به فرد خود، نماد و سمبل سبك معماري روميايي (رومانسك) در شهر پيزا است. نماي اين كليسا از مرمر خاكستري و سنگ سفيد كه با دايره‌هايي از مرمر رنگي تزئين شده، ساخته شده است. اين كليسا دو در عظيم برنزي دارد كه توسط جيوواني دوبولونا، مجسمه‌ساز مشهور قرن شانزدهم ايتاليا ساخته شده است. البته عبور و مرور بازديدكنندگان اين كليسا امروزه از طريق درهاي ديگري در مقابل برج كج صورت مي‌گيرد كه توسط بونانو پيسانو در سال 1180 ساخته شده است و پس از نصب درهاي دوبولونا، به مكان فعلي‌شان منتقل شده‌اند.
داخل اين كليسا با سنگ‌هاي مرمر سياه و سفيد تزئين شده و سقف و گنبد آن پوشيده از طلاكاري و سقف‌نگاره‌هاي رنگارنگ است. ان كليسا پس از آن كه در سال 1595 دچار آتش‌سوزي شد، مورد بازسازي كلي قرار گرفت و بخش اعظم تزئينات و نقاشي‌هاي كليسا آثاري هستند كه پس از آتش‌سوزي خلق شده‌اند.
درباره کلیسای جامع پیزاکلیسای جامع پیزا، نمای مرمرین دارد و به سبک رمانسک طراحی و ساخته شده است.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

کلیسای جامع پیزا
دومو د پیزا به معنای کلیسای جامع -The Duomo Cathedral- یکی از شاهکارهای معماری شهر پیزاست. این بنا در دوران رنسانس ساخته شده است و طراحی بسیار زیبایی دارد. ناقوس این کلیسا در برج کج پیزا قرار دارد که در نزدیکی آن قرار دارد.
معماری آن نیز به سبک رمانسک در قرن 12 میلادی طراحی شده است.
الان با این اطلاعات ، کلیساهای جامع کی معرفی شدند؟
گوتیک یا رمانسک یا رنسانس؟
من که رمانسک می گم.
بچه ها نظر بدین.
یه جا خوندم اوج کلیساهای جامع تو گوتیک و قرن 13 تا 14 بوده.

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
من که رمانسک می گم.
بچه ها نظر بدین.

صفحه 383 ابراهیم زارعی نوشته از زمان گوتیک

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
ی تشکر ویژه ب خاطر نکته ها و سوالاتتون دوستان
اما ی پیشنهاد :
بنظرم ی جورایی دسته بندی کنیم... مثلا امروز تاریخ جهان ... فردا تنظیم شرایط ... پس فرداش مثلا ایران
اینجوری مرتب تر میشن سوالها و ذهنمون قاطی پاتی نمیکنه
البته این نظر منه.. ممکنه ب درد هم نخوره
:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز

من که رمانسک می گم.
بچه ها نظر بدین.
تا جایی ک من میدونم همون گوتیک میشه.... اون رمانسکو ک میگی میشه اوج تجملاتش تو ساخت کلیسا اما اوج خود کلیسا و همینطور کاتدرالها میشه گوتیک
امیدوارم مفهمومو رسونده باشم.. ی کم قاطی پاتیم آخه

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من همین الان یه جا خوندم شروع دو طبقه شدن از ایلخانیه...مثالشم مسجد نایین که دراین زمان دو طبقه شد:confused:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیدونم والا من منبع رو واسه تایید حرفم گفتم حالا خودتون میدونید :w19:
خب آره! دوباره تشکرام تموم شدن!:(
خودت می دونی که ;)

تا جایی ک من میدونم همون گوتیک میشه.... اون رمانسکو ک میگی میشه اوج تجملاتش تو ساخت کلیسا اما اوج خود کلیسا و همینطور کاتدرالها میشه گوتیک
امیدوارم مفهمومو رسونده باشم.. ی کم قاطی پاتیم آخه

گرفتم !
بچه ها من همین الان یه جا خوندم شروع دو طبقه شدن از ایلخانیه...مثالشم مسجد نایین که دراین زمان دو طبقه شد:confused:

خب عارفه یا همون شلاله هم همینو گفت!:biggrin:
گفت تیموریه

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
[h=2]نحوه ساخت بلندترین هتل جهان را در کمتر از 60 ثانیه ببینیم[/h]http://www.aparat.com/v/pXwnL

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر طول سایه عصر هنگام جسمی در اعتدال پاییزی ، دو برابر ارتفاع آن جسم باشد ،چند ساعت به غروب آفتاب باقی مانده است؟
1- 1 ساعت
2-2 ساعت
3-3ساعت
4-کمتر از 1 ساعت
پاسخ تشریحی بدین لطفا:D

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
تیموری شد دیگه!من خودم مسجد نایین رو واسه مثال گفتم ولی مثل اینکه درست نبود.:(
تو یکی از آزمونای مرکز اومده بود... جوابش یادم نیس ... فکر کنم ایلخانی گفته بود اگه اشتباه نکرده باشم
حالا بعدا چک میکنم میگم

ترنج

عضو جدید
ترنج جون خلاصه نکات گرامری
مشاهده پیوست 190131

مررررسی نفییییسه جوووونم:gol:

خب ی جا خیلی مهمه کجا باشه!منم مث عارفه تو جزوه متدین 1خوندم شروع رواق های 2 طبقه!!! از زمان تیموری و مسجد گوهرشاد است!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگر طول سایه عصر هنگام جسمی در اعتدال پاییزی ، دو برابر ارتفاع آن جسم باشد ،چند ساعت به غروب آفتاب باقی مانده است؟
1- 1 ساعت
2-2 ساعت
3-3ساعت
4-کمتر از 1 ساعت

4 احتمالا

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
مررررسی نفییییسه جوووونم:gol:

خب ی جا خیلی مهمه کجا باشه!منم مث عارفه تو جزوه متدین 1خوندم شروع رواق های 2 طبقه!!! از زمان تیموری و مسجد گوهرشاد است!

تو یکی از آزمونای مرکز اومده بود... جوابش یادم نیس ... فکر کنم ایلخانی گفته بود اگه اشتباه نکرده باشم
حالا بعدا چک میکنم میگم

تیموری شد دیگه!من خودم مسجد نایین رو واسه مثال گفتم ولی مثل اینکه درست نبود.:(
تاییدیه خخخخخ....... سوال80 آزمون 3
البته نمیدونم همین بود سوالتون یا نه :D
اما تا جایی ک میدونم دو طبقه شدن از ایلخانی شروع شد.... اگه اشتباه هستش بگید بم حتما.... خب؟؟؟ قول دادینا خخخخ

Capture.jpg

ما ک رفتیم بخسبیم فردا گند نزنیم ب آزمون.... شب بخیییییر دوستان

آخرین ویرایش:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
1- 1 ساعت
2-2 ساعت
3-3ساعت
4-کمتر از 1 ساعت
4 عایا؟؟؟؟
واقعن سوال....(از طرف طراح محترم ) مگه ساعت آفتابی داریم که بگیم ....

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تاییدیه خخخخخ....... سوال80 آزمون 3
البته نمیدونم همین بود سوالتون یا نه :D
اما تا جایی ک میدونم دو طبقه شدن از ایلخانی شروع شد.... اگه اشتباه هستش بگید بم حتما.... خب؟؟؟ قول دادینا خخخخ

مشاهده پیوست 190138

ما ک رفتیم بخسبیم فردا گند نزنیم ب آزمون.... شب بخیییییر دوستان

الهام جان توی ج شما ک نگفته مسجد دو طبقه شروعش ایلخانی گفته مدرسه ...ما منظورمون مسجد بوده...

arefeh

کاربر ممتاز
بچه هاااااا جووون من فردا دارم نماشگاه کتاب میرم...هر کتابی ک توو خونتون دارید در رابطه با معماری ک کتاب خیلی توپی هست و مطالعه اش براتون مفیده به من بگید فردا برم ببینم بخرم....از تاریخ و مبانی نظری گرفته تا همه چی....باشه؟؟؟بگیداااا...

arefeh

کاربر ممتاز
قدیمی ترین معماری و قدیمی ترین شهرسازی مربوط به چه کسانی است؟؟؟

من بعد من سئوالهامو آبی میکنم ک بچه ها راحتتر بتونن پیدا کنند....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کاتدرال ها از چه زمانی وارد معماری شدند؟؟
1 گوتیک
2باروک
3 رنسانس
4رمانسک

..........................بانی مسعود میگه رومانسک................ و به نظرم چون جدیدتره ارجحیت داره.به هر حال ظراحهان سوالم به روز هستند

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سال 90 - سوال 87 درباره شهرک گرین بلت پرسیدن
این همه کتاب خوندم گرین بلت تا حالا ندیدم . میشه بگین از کدوم منبع هستش؟
سال 92 - سوال 90 لویی کان در کجا موقعیت به عمل در آوردن آرمان های شهر سازانه اش را به دست آورد ؟
اینم منبعش میدونین کجاس؟
:gol:
بچه ها سوال دوم جواب بدین خو گناه دارم

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه منبعتو بگی؟؟؟ من تو جزوم نوشتم اردستان الانم که سرچ کردم دیدم بله اردستان میدونن

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میدونم نوعی از کار بندی است...توضیح دقیق تر میخام... نقش سازه ای دارد آیا؟
کاربندی یزدی تو شکل با کاربندی فرق میکنه ( تو تعداد شاپرک ) اوجشم تو مسجد کبود تبریزه.دقیقا همون کارایی کاربندی رو داره.........یاد آوری : در کاربندی 8 ضلعی به یکباره تبدیل به 32 ضلعی میشود و بعد رو آن گریوار میسازند

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا