زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aytakin69

عضو جدید
:cry:اینه ک کاشکی 1 ماه بیشتر وقت داشتم...اینکه چرا زودتر مرخصی نگرفته بودم...اینکه چرا امروز تمرکزمو از دست دادم و کل روزم نابود شد...
اینکه به این کنکور لعنتی نزدیک میشیم و من هنوز هم فکر میکنم اون آمادگیه لازم رو ندارم....اییییی خداااا...تووو این مدت تنهام نزار...بهم انرژی بده ...خیلی افسرده شدم امروز...:cry:
عزیزم این افسردگی ماه آخر عادیه واسه خیلیا پیش میاد من الان 2 هفتس که رسما وقت تلف میکنم..:cry: ولی یادت باشه کسی برندس که از این روزا بهترین استفادرو بکنه

atrali

کارشناس ارشد مدیریت پروژه
کاربر ممتاز
http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=189811&d=1389708696

گزینه 4 درسته سجاد جان
در این ساختمان دو سری کابل استفاده شده.سری اول بین دو دکل و سری دوم بین کابل اصلی و دیواره بتنی منحنی است که رانش نیروی کابل ها بوسیله دیواره منحنی بتنی دفع میشود

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
من تنهات نزارم؟؟؟؟ببین من فعلا قصد ازدواج ندارم خانوم:D
عزیز من الان همه این حس و حالو دارن...........خیلی ریلکس باش.........5 دقیقه فکر همه چی رو درست میکنه...اینکه تلاشتو کردی.....الانم با خیال راحت کتابهای اصلی رو مرور کن......من حتی چند تا رو شاید نرسم مرور کنم که اونایین که میدونم کمتر ازشون سوال میاد...
خدا هیچ وقت تنهات نمیزاره.....................و بدون اینجا دوستانی داری که دوست دارن و کنارتن....................و برات دعا میکنن
یعنی من به کوزه گر بگم ...شروع کنه به کوزه ساختن؟؟؟؟به سبزی فروش و تره بارم بگم وسبله بزاره برم کنار؟؟؟:(
میدونم مرورت چقدر زمان میبره؟؟؟من امروز خیلی وقتم رفت سر مرور دزک رفتار...بخش سازه های فضاکار و ژیئودزیک و تیر و ستون و دال بتنی و قاب...؟؟چیزی حدود 3 ساعت....:cry:
امروز کلی برنامه ریخته بودم...کتابخونه هم به لحظه شلوغ شد...کلا نابود شدم...به مسئولش میگم میگه از دست ما کاری بر نمیاد به دخترها تذکر ک میدم 40 تا میزارن روش میرن به مدیر کل میگن...ما مجیوریم مدارا کنیم....اوووووف ک همه فسقلی ها میان...اونهایی ک میان برا درس همشون ارشد هستن...بقیه بچه دبیرستانیهای لووووس و بچه ننه میان....اه اه اه:mad:
عزیزم این افسردگی ماه آخر عادیه واسه خیلیا پیش میاد من الان 2 هفتس که رسما وقت تلف میکنم..:cry: ولی یادت باشه کسی برندس که از این روزا بهترین استفادرو بکنه

عزیزم...واسه همینه ک میخوام حالم خوب بشه...:(باید امشب خودمو خوب کنم ک فردامم خراب نشه....

arefeh

کاربر ممتاز
بچه هااااا جوووون میشه مثل دیشب تست بزارید؟؟؟البته تست تالیفی...مال کنکورها نباشه...آخه اونها رو میخوام بدون اینکه تکرار شده باشه بزنم..ک هیچ اطلاعی از تست نداشته باشم...
ممنون میشماااا....
من گناه دارم به خداااا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
منحنی کابل در پل معلق کدام است؟
1-سهمی
2-زنجیرواره
3-بین سهمی و زنجیرواره
4-گزینه 1 و 2
چه چیزی از لوزی شدن قاب خمشی جلوگبری میکند؟
1-مهاربندی شایدم 3؟؟؟
2-اتصالات مفصلی
3-اتصالات صلب
4-ضخیم بودن تیر و ستون
سوال اول1.فصل 17سلختمانها گفته شده
سوال2مهاربندی فک کنم

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از دوستان بابت پاسخ به سوالات سری چهارم

پاسخ سوالات تو تاپیک نکات مهم من ( این دفعه تشریحی )

اینم نمرات دوستانی که به سوالات پاسخ دادن :

سجی (غلط 7) (درست 3) (بی پاسخ 0)
puyan khan (غلط 5) (درست 4) (بی پاسخ 1)
architect2020 (غلط 6) (درست 4) (بی پاسخ 0)

arefeh

کاربر ممتاز
ممنون از دوستان بابت پاسخ به سوالات سری چهارم

پاسخ سوالات تو تاپیک نکات مهم من ( این دفعه تشریحی )

اینم نمرات دوستانی که به سوالات پاسخ دادن :

سجی (غلط 7) (درست 3) (بی پاسخ 0)
puyan khan (غلط 5) (درست 4) (بی پاسخ 1)
architect2020 (غلط 6) (درست 4) (بی پاسخ 0)

سری اول پس چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات سری پنجم

1- وجود حفره در تير لانه زنبوري تير را در مقابل چه تنش هايي ضعيف ميكند؟

1) كششي 2) خمشي 3) پيچشي 4) برشي

2- ديواري است كه در امتداد ديگري با ديوار ساز هاي تلاقي م ينمايد و ضخامت آن حداقل 20 سانتی متر و باعث پايداري ديوار مي شود؟
1) پشت بند 2) وال پست 3) شناژ 4) گوشواره

3- مطابق مقررات ملي مبحث سوم، در كدام مورد درهاي واقع در راه خروج بايد موافق راه خروج باز شوند؟
1) درهاي واقع در دوربندهاي خروج 2) درهاي واقع در فضاهاي پرمخاطره
3) در اتاقهاي با تراكم 50 نفر و بيشتر 4) همه موارد

4 - رده بتني كه م يتوان آن را با دست مخلوط كرد و حداكثر حجم بتن براي هر بار ساخت كدام است؟
به پايين - 300 ليتر C به پايين - 200 ليتر 2) رده 15 C 1) رده 10
به پايين - 500 ليتر C به پايين - 400 ليتر 4) رده 16 C 3) رده 6

5 - ضخامت سقف زير يك رديف پله را ...................... مي نامند.
1) پيشاني پله 2) حجم پله 3) چشم پله 4) فضاي پله

6- كدام عبارت صحيح نمي باشد؟
نرمال است. I ،INP ( است. 2 IPE بيشتر از INP 1) وزن 1 متر طول
ماهيچه وجود ندارد. IPE بيشتر است. 4) در اتصال بال به جان در INP از IPE 3) اساس مقطع

7- در اتصال تير لانه زنبوري سقف كامپوزيت به تير اصلي از دو عدد نبشي تودلي جان استفاده شده و به كدام علت اين نوع
وصله انتخاب شده است؟
1) وصله مفصلي تا برش تير فرعي به اصلي منتقل نشود.
2) وصله صلب تا خمش تير فرعي به اصلي منتقل شود.
3) وصله مفصلي تا خمش تير فرعي موجب پيچش تير اصلي نشود.
4) وصله صلب تا برش تير فرعي كشش و فشار قطري در تير اصلي ايجاد نكند.

8- به كدام علت در محل بادبندي شده در تير روبرو، پليت عمود بر جان قرار گرفته است؟
1) بمنظور افزايش مقاومت برشي
2) بمنظور مهار كشش و فشار قطري
3) بمنظور افزايش مقاومت در برابر مؤلفه قائم در محل بادبندي
4) همه موارد

9- بر اساس مشخصات فني عمومي حداقل ارتفاع در، چند سانتيمتر است؟
195cm (4 210cm (3 205cm (2 200cm (1

-10 شاخك چارچوب بايد حدود 20 تا 30 سانتي متر پايين تر از بالاي چارچوب باشد، علت اين مشخصه كدام است؟
1) تا در موقع كندن محل شاخك زير نع لدرگاه خالي نشود. 2) ايجاد مقاومت و تكيه گاه بهتر
3) سهولت در كندن و جا گذاشتن ديوار و شاخك 4) سهولت در شاغولي كردن چارچوب

آخرین ویرایش:
  • Like
واکنش ها: imah

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات سری پنجم

20 و باعث پايداري ديوار مي شود؟ cm 2- ديواري است كه در امتداد ديگري با ديوار ساز هاي تلاقي م ينمايد و ضخامت آن حداقل

3- مطابق مقررات ملي مبحث سوم، در كدام مورد درهاي واقع در راه خروج بايد موافق راه خروج باز شوند؟

4 - رده بتني كه م يتوان آن را با دست مخلوط كرد و حداكثر حجم بتن براي هر بار ساخت كدام است؟

6- كدام عبارت صحيح نمي باشد؟
ماهيچه وجود ندارد. IPE بيشتر است. 4) در اتصال بال به جان در INP از IPE 3) اساس مقطع

7- در اتصال تير لانه زنبوري سقف كامپوزيت به تير اصلي از دو عدد نبشي تودلي جان استفاده شده و به كدام علت اين نوع
وصله انتخاب شده است؟

8- به كدام علت در محل بادبندي شده در تير روبرو، پليت عمود بر جان قرار گرفته است؟
4) همه موارد

-10 شاخك چارچوب بايد حدود 20 تا 30 سانتي متر پايين تر از بالاي چارچوب باشد، علت اين مشخصه كدام است؟
1) تا در موقع كندن محل شاخك زير نع لدرگاه خالي نشود. 2) ايجاد مقاومت و تكيه گاه بهتر
غر و غاطی شده! من که خیلی هاشو نتونستم بخونم!

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات سری پنجم

20 و باعث پايداري ديوار مي شود؟ cm 2- ديواري است كه در امتداد ديگري با ديوار ساز هاي تلاقي م ينمايد و ضخامت آن حداقل

6- كدام عبارت صحيح نمي باشد؟ جوابا قاطی شدن

وصله انتخاب شده است؟

8- به كدام علت در محل بادبندي شده در تير روبرو، پليت عمود بر جان قرار گرفته است؟کدوم تیر؟؟:surprised:
4) همه موارد

:confused:
ممنون بابت سوالا

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوالات سری پنجم

4 - رده بتني كه م يتوان آن را با دست مخلوط كرد و حداكثر حجم بتن براي هر بار ساخت كدام است؟?????????????????????????????

6- كدام عبارت صحيح نمي باشد؟???????????????????????????????????????????????

وصله انتخاب شده است؟

4) همه موارد

arefeh

کاربر ممتاز
بچه ها جووون یه سئوااال...
میشه یکی در مورد این فاصله دو ساختمان اون یک صدم ارتفاع و 1 دویستم ارتفاع یه توضیح بده...ارتفاع از کجا تا مجا حساب میشه کی از فرمول اول استفاده میکنیم گی از فرمول 2؟؟
اگه اختلاف ارتفاع داشته باشند ساختمانها یا حتی یکی زیرزمین داشته باشه یکی نداشته باشه...
کلا همه چی در مورد این دو فرمولها؟؟؟:(

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
میشه یکی در مورد این فاصله دو ساختمان اون یک صدم ارتفاع و 1 دویستم ارتفاع یه توضیح بده...ارتفاع از کجا تا مجا حساب میشه کی از فرمول اول استفاده میکنیم گی از فرمول 2؟؟
اگه اختلاف ارتفاع داشته باشند ساختمانها یا حتی یکی زیرزمین داشته باشه یکی نداشته باشه...
من فقط میدونم که کارم درز انقطاع داشتم استادم گفت .01 بیشترین ارتفاع درز میخاد

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

درز انقطاع: براي جلوگيري از خسارت و کاهش خرابي ناشي از ضربه ساختمانهاي مجاور به يکديگر ، بويژه در زمان وقوع زلزله ، ساختمانهايي که داراي ارتفاع بيش از 12 متر يا داراي بيش از 4 طبقه هستند ، بايد به وسيله درز انقطاع از ساختمانهاي مجاور جدا شوند ؛ همچنين حداقل درز انقطاع در تراز هر طبقه برابر 100/1 ارتفاع آن تراز از روي شالوده است . اين فاصله را مي توان در محلهاي لازم با مصالح کم مقاومت که در هنگام زلزله در اثر برخورد دو ساختمان به آساني مصالح مزبور خرد مي شوند ، پر کرددر مورد درز انقطاع شما بايد حتمآ مقدار 1 درصد ارتفاع ساختمان را رعايت کنيد. البته اين يک درصد در هر تراز با توجه به ارتفاع همان تراز بايد رعايت گردد. با توجه به آنکه معمولآ ستونها در طبقات بالاتر باريکتر از ستون در طبقات پايينتر است، پس عملآ در طبقات بالا که به درز اتقطاع بيشتري نياز است فضاي بيشتري نيز موجود است و عملآ با رعايت درز انقطاع در طبقات پايين در طبقات بالاتر نيز درز انقطاع نيز رعايت ميگرددحداقل عرض درز انقطاع در تراز هر طبقه برابر 100/1 ارتفاع آن تراز از روي شالوده مي‏باشد . اين فاصله را مي‏توان در محلهاي لازم با مصالح کم مقاومت که در هنگام زلزله در اثر برخورد دو ساختمان به آساني خرد مي‏شوند پر نمود

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
؟

؟

دوستان میشه امپرسیونیسم و اکسپرسیونیسم در حد یه جمله یا یه کلمه معنی کنین مرسی:gol:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هااااا جوووون میشه مثل دیشب تست بزارید؟؟؟البته تست تالیفی...مال کنکورها نباشه...آخه اونها رو میخوام بدون اینکه تکرار شده باشه بزنم..ک هیچ اطلاعی از تست نداشته باشم...
ممنون میشماااا....
من گناه دارم به خداااا

اینم روحیت!
.

.
.
.
درگذشت امپراطور سلسله هان را به دیوان و کاخ هوایون تسلیت عرض می کنم!

.
.
.
دوستان میشه امپرسیونیسم و اکسپرسیونیسم در حد یه جمله یا یه کلمه معنی کنین مرسی:gol:
impressionism
expressionism:D

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
بجه ها کاخ نسا و الحضرا چند ایوانی هستند؟؟
کاخ نسا 3ایوانی
کا خ الحضرا 1ایوانی امروز جزوه نسیم عسگری مرور کردم
بچه ها تیر لانه زنبوری برای افزایش مقاومت خمشی و حفره هاش باعث تضعیف نیروی برشی میشه؟؟?؟؟؟؟؟!
میشه جواب بدید قاطی کردم

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز

فکر کنم این یکم بهت کمک کنه arefeh

بابت فاصله لازم برای درز انقطاع بین دو ساختمان

1.jpg

2.jpg

آخرین ویرایش:

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز

اکسپرسیونیسم:بیان اغراق آمیز از یک موضوع واقعی(کاریکاتور)72.JPG

امپرسیونیسم:هنرمند آن‌چه را که در یک لحظه خاص از واقعیت احساس می‌کند و یا به تعبیری آن را می‌یابد، به تصویر می‌کشد

لذا می‌توان گفت که مهم‌ترین ویژگی‌های سبک امپرسیونیسم عبارت است از:
1- دریافت آنی و مستقیم از طبیعت که احساس برانگیز باشد؛
2- الگوی لحظه‌ای نور و بازی نور خورشید؛
3- ادراک مستقیم بصری و تحریک بصری به وسیله نور؛
4- تصویر عالم واقعیت بر اساس گزینش و نگرش به آن، از منظر انسانی؛
5- طرد رنگ‌های تیره و استفاده از رنگ‌های روشن؛
6- ثبت عالم واقعیت در لحظه‌ای گذرا، آنی و ناپایدار؛ و
7- تأثیرگذاری، گزینش‌گری و حضور هنرمند در ترسیم عالم واقعیت

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
کاخ نسا 3ایوانی
کا خ الحضرا 1ایوانی امروز جزوه نسیم عسگری مرور کردم
بچه ها تیر لانه زنبوری برای افزایش مقاومت خمشی و حفره هاش باعث تضعیف نیروی برشی میشه؟؟?؟؟؟؟؟!
میشه جواب بدید قاطی کردم

بله لانه زنبوری باعث افزایش ارتفاع تیر و بالا رفتن مقاومت خمشی تیر میشه و برای افزایش مقاومت برش در جاهای حداکثر ورق جوش میدهند

memare iran

عضو جدید
سلام دوستان بعد از 1 ماه دوری از درس و الافی سر پایان نامه برگشتم که باهم بترکونیم کنکورو و این که دیروز دفاع کردم و نمرم 18/02 شد از دیروز هم مهندس شدم و خوشحال :):w18:

به به پس به جمع ما مهندسین که تا چندماه دیگه ایشا ا... دوباره میشیم دانشجو خوش اومدی
امیدوارم یه مهندس حرفه ای موفق بشی

mitra2470

عضو جدید
دمت گرم داش فرزاد تا روی پی دیگه؟؟؟اون 5 پایینی تصویر سمت چپ چیه اونوقت؟؟؟ یه 5 داره با یه 10
اون 5 خاک کوبیده شده است.10 هم فاصله خاک کوبیده تا سطح زمینه
ارتفاع خاک کوبیده کلا درنظر گرفته نمیشه گویا

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
من خیلی نا امیدم.فک میکنم تموم تلاشام بیهوده بوده
بیتا جون عکس خودته؟؟؟عاشق اونطور خونه هام ک پله اونجوری دارن !!!درضمن ناامید نباش من تازه فهمیدم هرچقد ب کنکور نزدیکتر میشم بهتر میفهمم حححح تصورشم نکن قبول نشی خدا یزرگه
من امروز9.30مطالعه کردم اما مثل عارف (پسر)ک تو ی روز 20تاکتاب میخونه ن اوووم من فصل 17ساختملنها چگونه عمل میکنند با درسنامه ارشد راهیان برادرک و تست زدم بعدش لغت زبان حفظ کردم بادرک
بعد تارخ ساسانی اشکلنی دوفصل منظر مرور کردم همین
بده اره؟؟؟میخاستم روزی سه نوبت تست درک بزنم نشد اصلا وقت کم میارم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا