زمان بندی کوتاه مدت مطالعه گروهی ارشد 93 ( روحیه دهی گروهی )

وضعیت
موضوع بسته شده است.

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
1-كدام گزينه در مورد باغ ايراني درست نيست؟
1) در باغ اقليم مركزي ايران، آب عنصري اصلي است. 2) در باغ هاي اقليم شمال ايران، آب عنصر اصلي است.
3) كوشك در نقطه مركزي باغ برپا م يشود. 4) كوشك در تقاطع راه هاي باغ برپا مي شود.

2 - كدام يك از نظام هاي زير، زيرمجموعه هر سه نظام شكل دهنده كالبد باغ ايراني (نظام استقرار، نظام كاشت، نظام آب) قرار مي گيرد؟
1) نظام سايه 2) نظام آواها 3) نظام منظر 4) نظام چشايي

3- نخستين باغ هاي عمومي (پارك) در كجا و در چه دوره احداث شد؟
1) رم - آغاز مسيحيت 2) يونان - قبل از ميلاد مسيح 3) فرانسه - دوران باروك 4) ايتاليا - دوران رنسانس

4 - كدام عامل تأثير بيشتري در شكل گيري كالبد و طرح و نقش شهر طبس داشته است؟
1) شيب طبيعي 2) زاويه تابش خورشيد 3) چشمه هاي آب 4) جهت وزش باد

5 - نقش آب در محور اصلي در كدام يك از گزينه هاي زير صحيح است؟
1) آبياري 2) حركت و آبياري 3) منظر 4) منظر و حركت

6- آرامگاه فعلي حافظ توسط كدام معمار طراحي و در كدام دوره ساخته شد؟
1) محمد فروغي – پهلوي دوم 2) آندره گدار – پهلوي اول
3) اندره گدار – پهلوي دوم 4) محمد فروغي – پهلوي اول

7- در مجموعه باغ هاي صفوي در اصفهان و ساير شهرها همواره كدام باغ وجود داشته است؟
1) باغ چهلستون 2) باغ چشمه 3) باغ تپه 4) باغ خلوت?????????????

8- در كدام شيوه باغ سازي براي نخستين بار هنر هرس كردن گياهان و شكل دادن به آنها رونق پيدا كرد؟
1) يونان 2) بابل 3) مصر 4) رم

9- خلوت كريمخاني بخشي از كدام باغ زير است؟
1) باغ دوشان تپه 2) باغ گلشن طبس 3) باغ فين كاشان 4) باغ نظر شيراز

10- نقش اصلي عمارت عالي قاپو اصفهان در دوران صفوي چه بوده است؟
1) اندروني شاه عباس كه امكان استفاده زنان دربار از مسجد را فراهم م يكرد.
2) مدخل ورودي و عمارت سردر باغ هاي سلطنتي
3) كوشك اصلي مجموعه باغ هاي سلطنتي كه عظمت دربار را به نمايش م يگذارد.
4) نقش كاركردي نداشته و تنها در جواب مسجد شيخ لطف الله ساخته شده و نقش عمده آن بصري بوده است.[/QUOTE]

architect2020

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هایی ک تستای درک عمومی راهیان ارشد جواب دادن ب نظرشون خوبه منم تا کنکور این تستارو جواب بدم اخه جواب تشریحی هم داره برعکس عسگری ک نداره ممنون میسم حتما جواب بدبوید

به نظر من تست های راهیان ارشد رو بزنین تو هر مبحثی مشکل داشتین رو اون قسمت کار کنین مثلا سایه یا رنگ و........تستای عسگری رو هم حتما جواب بدین......

ترنج

عضو جدید
پاسخ سری دوم تاپیک نکات مهم من

سوالات سری سوم

1) در باغ اقليم مركزي ايران، آب عنصري اصلي است. 2) در باغ هاي اقليم شمال ايران، آب عنصر اصلي است.
3) كوشك در نقطه مركزي باغ برپا م يشود. 4) كوشك در تقاطع راه هاي باغ برپا مي شود.

2 - كدام يك از نظام هاي زير، زيرمجموعه هر سه نظام شكل دهنده كالبد باغ ايراني (نظام استقرار، نظام كاشت، نظام آب) قرار مي گيرد؟

1) رم - آغاز مسيحيت 2) يونان - قبل از ميلاد مسيح 3) فرانسه - دوران باروك 4) ايتاليا - دوران رنسانس

3) اندره گدار – پهلوي دوم؟؟؟؟ 4) محمد فروغي – پهلوي اول

7- در مجموعه باغ هاي صفوي در اصفهان و ساير شهرها همواره كدام باغ وجود داشته است؟
1) باغ چهلستون ؟؟؟2) باغ چشمه 3) باغ تپه 4) باغ خلوت

8- در كدام شيوه باغ سازي براي نخستين بار هنر هرس كردن گياهان و شكل دادن به آنها رونق پيدا كرد؟

1) باغ دوشان تپه 2) باغ گلشن طبس 3) باغ فين كاشان؟؟؟ 4) باغ نظر شيراز

4) نقش كاركردي نداشته و تنها در جواب مسجد شيخ لطف الله ساخته شده و نقش عمده آن بصري بوده است.

مررررسی به خاطر سوالا.اگه میشه سوالای درکم بذار

سجاد دست درد نکنه به خاطر سوالای درک دیشب!صبی خوندم کلی اطلاعاتم رف بالا!اگه میشه توام چنتا بذار ج بدیم بعد جوابای درستو بگو.مررررسی

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها راجبه ایوان... ی چیزی ذهنمو درگیر کرده برجور
میگیم ک اولین بار در دوره ی اشکانی و در کل میگیم یادگاریست از اشکانیان
خب؟
اما ... نقشه های تخت جمشیدو ببینید... کاخ ها همه ایوان دارن... حتی پاسارگاد.. ایوان دارن رو ب باغ.. منتهی اون ایوانها ستوندار هستن (ستاوند)
اونارو نمیشه ب عنوان اولین محسوب کرد؟ یا من قاطی کردم الان؟

ایوان شمالی آپادانا

ایوان شمالی 1500 مترمربع (60×25) وسعت دارد و3 متر بالاتر از سطح حیاط آپادانا است. یک جفت پلکان توأمان دو طرفه، یکی بر روی مهتابی یا پیش‌بستی به طول 81 متر، و دیگری که جلوتر است بر روی پیش‌بستی دیگر، به طول 27 متر، از حیاط بدان می‌رسد. سقف ایوان متکی بوده است بر دو ردیف شش‌تایی ستون ،هر یک به بلندی بیش از 19 متر، بازیر ستون زنگوله‌ای شیاردار، ساقه استوانه‌ای قاشقی‌دار، گل ستون آراسته به برگ‌های طوماری و پیچکی نخل وسر ستونی به شکل گاو دوسر، که روی گاوان به جهت شرق وغرب بوده است. دو درگاه بزرگ در دیوار جنوبی رواق تعبیه کرده بودند که به درون تالار مرکزی باز می‌شده و خود دیوار خشتی به ستبری 32/5 متر بوده است. در دو جانب غرب و شرق رواق، دو برج بلند (متعلق به گوشه‌های شمال غربی و شمال شرقی آپادانا) وجود داشته است.

مهتابی بزرگ (داخلی) که 81 متر طول دارد نیز به شکل یک ذوزنقه متساوی‌الساقین است که ساقه‌هایش را دو پلکان جنبی تشکیل می‌دهند. مهتابی دومی که از مرکز اولی بیرون زده، این یکی را به سه قسمت، هر یک به طول 27 متر، تقسیم می‌کند که قسمت میانی را پیش‌بست دوم و پلکان‌هایش کاملاً پوشانیده است. دو قسمت دیگر، در شرق و غرب، هر یک به شکل لوزی درازی است که پلکان‌های چهارگانه دو مهتابی ساقه‌های کوتاه آن را تشکیل می‌دهد. نمای لوزی غربی، منقوش است به مجالسی که بیست‌‌ وسه گروه از نمایندگان ملل گوناگون تابع هخامنشیان را در حال آوردن پیشکش‌های ناب به پیشگاه شاه هخامنشی نشان می‌دهد. هر مجلسی را درخت سروی و حاشیه‌ای از گل‌های یاس دوازده برگ از مجلس پهلویی جدا کرده است، و هر گروهی را یک پرده‌ دار (حاجب) در لباس مشهور به «پارسی» و یا «مادی» هدایت می‌کند. در گوشه غربی لوزی، یعنی بر نمای دیوار پلکان غربی، نقش شیر گاوشکن و درختان نخل تکرار شده است. در سمت راست این صفحه، سنگ نبشته‌ای است از خشیارشا به زبان پارسی باستان و به خط میخی و در سی سطر،‌ که مفادش با مضمون کتیبه‌های فارسی باستان و عیلامی و بابلی منقور بر دیوار پلکان رواق شرقی آپادانا یکی است.

:w22::w22::w22:
این آپادانا بود.. پاسارگاد هم ک سبک شناسی قشنگ اسم ایوان رو اورده ... چون تو باغ بوده . بوسیله ی اون ایوانها کاخهای جزئی از باغ میشدن
اگه کسی مطمئنه و با مطلبی میتونه رد کنه تورو خدا بگه مطمئن شیم

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
مررررسی به خاطر سوالا.اگه میشه سوالای درکم بذار

سجاد دست درد نکنه به خاطر سوالای درک دیشب!صبی خوندم کلی اطلاعاتم رف بالا!اگه میشه توام چنتا بذار ج بدیم بعد جوابای درستو بگو.مررررسی
منم موافقم و ممنون بابت سوالات
بچه ها برای اینکه درک بین30و35زدن لازمه همه تستای راهیان وعسگری بزنم؟؟؟

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ایوان شمالی آپادانا

ایوان شمالی 1500 مترمربع (60×25) وسعت دارد و3 متر بالاتر از سطح حیاط آپادانا است. یک جفت پلکان توأمان دو طرفه، یکی بر روی مهتابی یا پیش‌بستی به طول 81 متر، و دیگری که جلوتر است بر روی پیش‌بستی دیگر، به طول 27 متر، از حیاط بدان می‌رسد. سقف ایوان متکی بوده است بر دو ردیف شش‌تایی ستون ،هر یک به بلندی بیش از 19 متر، بازیر ستون زنگوله‌ای شیاردار، ساقه استوانه‌ای قاشقی‌دار، گل ستون آراسته به برگ‌های طوماری و پیچکی نخل وسر ستونی به شکل گاو دوسر، که روی گاوان به جهت شرق وغرب بوده است. دو درگاه بزرگ در دیوار جنوبی رواق تعبیه کرده بودند که به درون تالار مرکزی باز می‌شده و خود دیوار خشتی به ستبری 32/5 متر بوده است. در دو جانب غرب و شرق رواق، دو برج بلند (متعلق به گوشه‌های شمال غربی و شمال شرقی آپادانا) وجود داشته است.

مهتابی بزرگ (داخلی) که 81 متر طول دارد نیز به شکل یک ذوزنقه متساوی‌الساقین است که ساقه‌هایش را دو پلکان جنبی تشکیل می‌دهند. مهتابی دومی که از مرکز اولی بیرون زده، این یکی را به سه قسمت، هر یک به طول 27 متر، تقسیم می‌کند که قسمت میانی را پیش‌بست دوم و پلکان‌هایش کاملاً پوشانیده است. دو قسمت دیگر، در شرق و غرب، هر یک به شکل لوزی درازی است که پلکان‌های چهارگانه دو مهتابی ساقه‌های کوتاه آن را تشکیل می‌دهد. نمای لوزی غربی، منقوش است به مجالسی که بیست‌‌ وسه گروه از نمایندگان ملل گوناگون تابع هخامنشیان را در حال آوردن پیشکش‌های ناب به پیشگاه شاه هخامنشی نشان می‌دهد. هر مجلسی را درخت سروی و حاشیه‌ای از گل‌های یاس دوازده برگ از مجلس پهلویی جدا کرده است، و هر گروهی را یک پرده‌ دار (حاجب) در لباس مشهور به «پارسی» و یا «مادی» هدایت می‌کند. در گوشه غربی لوزی، یعنی بر نمای دیوار پلکان غربی، نقش شیر گاوشکن و درختان نخل تکرار شده است. در سمت راست این صفحه، سنگ نبشته‌ای است از خشیارشا به زبان پارسی باستان و به خط میخی و در سی سطر،‌ که مفادش با مضمون کتیبه‌های فارسی باستان و عیلامی و بابلی منقور بر دیوار پلکان رواق شرقی آپادانا یکی است.

این آپادانا بود.. پاسارگاد هم ک سبک شناسی قشنگ اسم ایوان رو اورده ... چون تو باغ بوده . بوسیله ی اون ایوانها کاخهای جزئی از باغ میشدن

منم باهات موافقم الهام جون....الان یه سرچی کردم تو گوگل اکثر جاها گفته رواج ایوان در دوره اشکانی بوده ...و بعد در دوره ساسانی و اسلام استفاده شده...شاید چون ایوان دوره اشکانی رو به حیاط مرکزی باز میشه و طاق داره با چیزی که تو کاخهای پاسارگاد و تخت جمشید هست که کوشک برونگرا هستن فرق داره...نمیدوونم....:w22::w22::w22:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه هایی ک تستای درک عمومی راهیان ارشد جواب دادن ب نظرشون خوبه منم تا کنکور این تستارو جواب بدم اخه جواب تشریحی هم داره برعکس عسگری ک نداره ممنون میسم حتما جواب بدبوید
بعله من فقط همونا رو زدم خیلی تاثیر داشت میخوام یه بار دیگم مرورشون کنم.قول میدم خوب دقت کنی درک زیر 40 نمیزنی

ایوان شمالی آپادانا

خودتو چرا گیج میکنی دختر به قول مارمولک به اندازه موهای سرت راه هست
فعلا موقع تجزیه و تحلیل کردن و رد کردن نظریه نیست بعدا میتونی برا خودت مقاله بنویسی......تو همه سوالا چه کاردانی چه کارشناسی چه ارشد همیشه ایوان رو مال پارتها دونستن.حالا شما میخوای به عنوان اعتراض بگو مال هخامنشیانه
البته hanimemar درست میگه شاید تعریف دقیقتر ایوان عنصری Uشکل که یار بریش توسط سه عنصره و سه ظرف بسته یک ظرف باز با پوشش تاق باشه (میدونیم هخامنشیان تاق استفاده نکردن یا اگه هم کردن مثلا در زیر زمیناشون حدافل برای این ایوانی که میگی آسمانه شون تخت بوده

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعله من فقط همونا رو زدم خیلی تاثیر داشت میخوام یه بار دیگم مرورشون کنم.قول میدم خوب دقت کنی درک زیر 40 نمیزنی

خودتو چرا گیج میکنی دختر به قول مارمولک به اندازه موهای سرت راه هست
فعلا موقع تجزیه و تحلیل کردن و رد کردن نظریه نیست بعدا میتونی برا خودت مقاله بنویسی......تو همه سوالا چه کاردانی چه کارشناسی چه ارشد همیشه ایوان رو مال پارتها دونستن.حالا شما میخوای به عنوان اعتراض بگو مال هخامنشیانه
البته hanimemar درست میگه شاید تعریف دقیقتر ایوان عنصری Uشکل که یار بریش توسط سه عنصره و سه ظرف بسته یک ظرف باز با پوشش تاق باشه (میدونیم هخامنشیان تاق استفاده نکردن یا اگه هم کردن مثلا در زیر زمیناشون حدافل برای این ایوانی که میگی آسمانه شون تخت بوده
خب پسر خوب منم ک همون اول گفتم ک شکل اولیشو فکر کنم ماله هخامنشی باشه :|

اعتراض چی چیه!!!
میخوام غلط یاد نگیرم... من از اون آدما نیستم ک هرچی بم دادن حفظ کنم چون واقعا نمیتونم . حفظیاتم داغونه ... تا دلیل ندونم یاد نمیگیرم چیزیو
اما خب ....
میخوای دگ چیزی نمیگم ک شما ب اشتباه نیفتید

آخرین ویرایش:

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
اعتراض چی چیه!!!
میخوام غلط یاد نگیرم
خب منم هی می گم ، اون سجی میاد می گه نه!:eek:
ایوان رو هخامنشی ها آوردن.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

سوالات سری سوم

1) باغ چهلستون 2) باغ چشمه 3) باغ تپه 4) باغ خلوت

4) نقش كاركردي نداشته و تنها در جواب مسجد شيخ لطف الله ساخته شده و نقش عمده آن بصري بوده است.
من هنوز منظر رو تموم نکردم و تسلط کافی ندارم.:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من باز تشکر ندارم عارف جان :|
بیخیال
اینم شد مثه قضیه ی محراب ک من هی گفتم نره بقیه گفتن بدوش
منتهی اینبار تو هم همنظر من هستی خخخخ
این تشکرای من قفل شده و نمیاره!قضیه اش چیه؟ سهمیه بندیش کردن؟:surprised:

• Like
واکنش ها: imah

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
اعتراض چی چیه!!!
میخوام غلط یاد نگیرم... من از اون آدما نیستم ک هرچی بم دادن حفظ کنم چون واقعا نمیتونم . حفظیاتم داغونه ... تا دلیل ندونم یاد نمیگیرم چیزیو
اما خب ....
باشه... از این ب بعد حرفی رو اینجا مطرح نمیکنم ک ب اشتباه نیفتید :|

یه چیز می گم دعوا نکنیا :D
ستاوند و ایوان و مهتابی و ... شبیه هم هستند به خاطر همین لفظی ممکنه همه رو ایوان که معمول تره بگیم ولی بخوایم وارد جزئیات بشیم هر کدوم دنیای خودش رو داره
اگه تو سبک شناسی نوشته ایوان، منظورش ایوان به معنای واقعی تعریف ایوان نبوده، منظورش ستاوند بوده،
منظورم اینکه شاید 20 سال پیش که استاد پیرنیا می خواسته مجله اثر رو چاپ کنه یا اطلاعات این کتاب رو جمع آوری کنه به همه اینا می گفته ایوان، همونجوزی هم نوشته شده
ولی الان که علم و اطلاعات پیشرفت کرده همه اینا جدا جدا بررسی می شه
ایوان هم در تعریف الانش مربوط به دوره اشکانی می شه و در حال حاضر به ایوان های هخامنشی می گن ستاوند (هرچند که شاید قبلا می گفتن ایوان)
ببخشید وسط بحثتون اومدم :w05:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه چیز می گم دعوا نکنیا :D
ستاوند و ایوان و مهتابی و ... شبیه هم هستند به خاطر همین لفظی ممکنه همه رو ایوان که معمول تره بگیم ولی بخوایم وارد جزئیات بشیم هر کدوم دنیای خودش رو داره
اگه تو سبک شناسی نوشته ایوان، منظورش ایوان به معنای واقعی تعریف ایوان نبوده، منظورش ستاوند بوده،
منظورم اینکه شاید 20 سال پیش که استاد پیرنیا می خواسته مجله اثر رو چاپ کنه یا اطلاعات این کتاب رو جمع آوری کنه به همه اینا می گفته ایوان، همونجوزی هم نوشته شده
ولی الان که علم و اطلاعات پیشرفت کرده همه اینا جدا جدا بررسی می شه
ایوان هم در تعریف الانش مربوط به دوره اشکانی می شه و در حال حاضر به ایوان های هخامنشی می گن ستاوند (هرچند که شاید قبلا می گفتن ایوان)
ببخشید وسط بحثتون اومدم :w05:
منتظر بودم بیای عزیزم خخخخخ دعوا چیه گلم خخخخخخ ..
میگم ک منم عزیزم.. همون پستای قبل منم اینو گفتم..
بچه ها راجبه ایوان... ی چیزی ذهنمو درگیر کرده برجور
میگیم ک اولین بار در دوره ی اشکانی و در کل میگیم یادگاریست از اشکانیان
خب؟
اما ... نقشه های تخت جمشیدو ببینید... کاخ ها همه ایوان دارن... حتی پاسارگاد.. ایوان دارن رو ب باغ.. منتهی اون ایوانها ستوندار هستن (ستاوند)
اونارو نمیشه ب عنوان اولین محسوب کرد؟ یا من قاطی کردم الان
؟
بعد ک دیدم اینجوری نوشته سبک شناسی .. ب شک افتادم ک ستاوندو ایوانو اینارو چرا قاطی کرده و ی سری از تستهای منظر همش درمورد ایوانهای پاسارگاد بود ب شک افتادم بدجور
وگرنه از روی زیادی خوندن یا توهم حرفی نزدم.. حالا سبک شناسیو خودم حواسم ب اشکالاتش بود همونجور ک گفتی مریم جونم اما وقتی تستهارو دیدم دگ قاط زدم ک نکنه من اشتباه کردم
همین بووخووودا
من کی کسیو دعوا کردم آخه
:cry:
اصن میرم بمیرم
:crying2:

آخرین ویرایش:

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز
سجی جان ن ن 683تا تست با ی240تای دیگه بنظرت تموم میکنم تاکنکور،؟؟؟؟؟؟؟؟میدونی استرس گرفتم نمیدونم مرور کنم یا تست بزنم از اول بهمن ک انشالاه یاید تستای،کنکورای،پیشو شروع کنم درستامه درک راهیان بهتر بود بنظرم !!!ممنون

aytakin69

عضو جدید
من چک کردم اتفاقا تو آزمون اخر سنجشم سوال بود که اوج استفاده از رنگ مال کدوم دوره بوده که جواب صفویه . اینکه اصلا تو گزینه ها تیموری نداشت..و ساخت ساختمونای جسیم و بزرگم مال ایلخانی حالا شما چه جوری تحلیل کردین نمیدونم...

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
من چک کردم اتفاقا تو آزمون اخر سنجشم سوال بود که اوج استفاده از رنگ مال کدوم دوره بوده که جواب صفویه . اینکه اصلا تو گزینه ها تیموری نداشت..و ساخت ساختمونای جسیم و بزرگم مال ایلخانی حالا شما چه جوری تحلیل کردین نمیدونم...
بفرما عزیزم

758

عضو جدید

سوالات سری سوم

1) باغ چهلستون 2) باغ چشمه 3) باغ تپه 4) باغ خلوت

:smile:

ne.arch

عضو جدید
کاربر ممتاز

خب عزیزم شاید به خاطر این تیموری تو گزینه ها نبود چون اونوقت 2 تا گزینه درست میشد!:Dخب بد بخت تیموری ها هم رنگ استفاده میکردن اما رنگای سرد تومتدین گفته...
ساختمونای ایلخانی تاریک نیستن اینو دیگه مطمئنم

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون از دوستان بابت پاسخ به سوالات سری سوم

پاسخ سوالات تو تاپیک نکات مهم من

اینم نمرات دوستانی که به سوالات پاسخ دادن :

ne.arch (غلط 4) (درست 4) (بی پاسخ 2) ( نمره کل 26.67)
architect2020 (غلط 2) (درست 8) (بی پاسخ 0) ( نمره کل 73.33)
ترنج (غلط 2) (درست 8) (بی پاسخ 0) ( نمره کل 73.33)
ex5*ser (غلط 6) (درست 4) (بی پاسخ 0) ( نمره کل 20)
758 (غلط 5) (درست 5) (بی پاسخ 0) ( نمره کل 33.33)

آخرین ویرایش:

Maryam.PZ

کارشناس ارشد مرمت ابنیه
کاربر ممتاز
منتظر بودم بیای عزیزم خخخخخ دعوا چیه گلم خخخخخخ ..
میگم ک منم عزیزم.. همون پستای قبل منم اینو گفتم..

بعد ک دیدم اینجوری نوشته سبک شناسی .. ب شک افتادم ک ستاوندو ایوانو اینارو چرا قاطی کرده و ی سری از تستهای منظر همش درمورد ایوانهای پاسارگاد بود ب شک افتادم بدجور
وگرنه از روی زیادی خوندن یا توهم حرفی نزدم.. حالا سبک شناسیو خودم حواسم ب اشکالاتش بود همونجور ک گفتی مریم جونم اما وقتی تستهارو دیدم دگ قاط زدم ک نکنه من اشتباه کردم
همین بووخووودا
من کی کسیو دعوا کردم آخه
:cry:
اصن میرم بمیرم
:crying2:

نه عزیزم گفتم هفته های آخره، همه یه جوری استرس دارن، استرستون رو زیاد نکنم
کجا بری؟ این حرفا چیه ؟ شما تاج سر مایی :D:w30:
آره دیگه منم در جواب اون پست و پستای دیگه منظورم بود
به اون نمی گیم ایوان رو به باغ می گیم ستاوند رو باغ (اشتباه لفظی بوده)
ولی اگه تو تست اومد بگو اشکانی
دیگه هم از این میرما نگیا ! :heart::love:

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمله های خاله یاسمن ツ

جمله های خاله یاسمن ツ

- " اگر در ابتدای یک سفر دراز همه مشکلات مشخص باشد، هیچوقت به آن سفر نخواهیم رفت. دان راتر

- به جای آن که زمان زیادی را به این موضوع اختصاص دهم که چگونه از وقتم استفاده کنم ، دست به کار می شوم و به بهترین شکل آن را به کار می گیریم.به جای آن که وقتم را صرف حسرت خوردن به روزهای گذشته کنم ، آن را در جهت لذت بردن از اکنون و ساختن آینده ام به کار می بندم

-
به بدیها در حدی فکر کن تا برایت احتیاط به وجود آورد ولی به خوبیها انقدر فکر کن تا به وجود آید.

بچه ها بوووخووودا من اینجووری نیستم :

من اینجوریم ب جون خودم :

آخرین ویرایش:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه عزیزم گفتم هفته ی آخره، همه یه جوری استرس دارن، استرستون رو زیاد نکنم
کجا بری؟ این حرفا چیه ؟ شما تاج سر مایی :D:w30:
آره دیگه منم در جواب اون پست و پستای دیگه منظورم بود
به اون نمی گیم ایوان رو به باغ می گیم ستاوند رو باغ (اشتباه لفظی بوده)
ولی اگه تو تست اومد بگو اشکانی
دیگه هم از این میرما نگیا ! :heart::love:
مریم جونم هفته ی آخر نیست ک ...قلبم افتاد کف پام خخخخ
چشم عزیزم
اصن ب ما چ کی چی کار کرده
مثه قضیه ی جبهه ی غربی ک همه ی بدیهارو بهش نسبت میدن اینم میگیم اشکانی خخخخخخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا