زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

shima 70

عضو جدید
و در نهایت اینم پرسپکتیو
وقت خیلی کم آوردم
مشاهده پیوست 208524
اینقدی که پلان و نما مقظعت خوب بود این نبود در واقع صلا خوب نبود مشکل پلان از نظر من فقط همون تقارنه...ورودی رو خوب مشخص کردی... نما و مقطعتم خوب شده بود..موفق باشی

s.sahba

عضو جدید
بچه ها چطوره این انتخاب رشته رو انجام بدیم بعد من خودم به شخصه در خدمت همگی هستم چه از جنبه نقد و چه از جنبه آپلود کردن کار!!! یکی میتونه یه لیست درست از درجه اعتبار دانشکده های معماری به من بده؟؟؟ یه سوال دیگه مطالعات معماری اسکیس داره؟؟ چه جوریه؟؟ شما انتخاب رشته و شهر انجام دادین؟؟؟

ozra69

عضو جدید
کاربر ممتاز
و در نهایت اینم پرسپکتیو
وقت خیلی کم آوردم
مشاهده پیوست 208524

اول از همه خسته نباشی مهندس ایمدوارم از نظراتم ناراحت ، راستش خیلی زحمت می کشی و تلاش می کنی که یان خیلی خوبه ولی راستش این که پرسپکتیو هات معمولا خط کشی هستش و خالی خوب نیست فک می کنم چون جذابیت نداره ،راستش من یکبار از مهندس هادیان پرسیدم که چرا یان قدر تیو کارت خط میزاری ایشون گفت اسکیس یعنی باید قابل ادیت باشه کار نهایی که نیست ،اگه دقت کرده باشی تیو کار استاد اسکیس معمولا کار شلوغ میکنن و کلی خط می کشن یک جورهایی کار جذاب می کنن ولی خدایش خودت نگاه کن ایا کارت جذابیت داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببیند اگه ما همه اصول هم رعایت کنیم ولی باید علاوه بر فنی بودن توی کارمون یک سری کار هم انجام بدیم برا جذاب شدن چون کار ما مقایسه میشه مطمینا خیلی ها هم هستن که استاد نقاشی و اسکیس و ................ ببیند من اسم کسی را نمیارم ولی خب این کار شما جفت کار من گذاشته میشه حالا اگه من مثلا 5سال خط کشیده باشم حرفه ای باشه و از لحاظ پلان و نما و مقطع دوتا کار توی یک مایه باشن ولی خودت بگو کدوم کار نمره بیشتر میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها چطوره این انتخاب رشته رو انجام بدیم بعد من خودم به شخصه در خدمت همگی هستم چه از جنبه نقد و چه از جنبه آپلود کردن کار!!! یکی میتونه یه لیست درست از درجه اعتبار دانشکده های معماری به من بده؟؟؟ یه سوال دیگه مطالعات معماری اسکیس داره؟؟ چه جوریه؟؟ شما انتخاب رشته و شهر انجام دادین؟؟؟

فایل پیشنهادی ایوانخانه...مشاهده پیوست pishnehadi.pdf
مطالعات آزمون تشریحی داره میری سره جلسه چندتاسوال درمورده تاریخ واین صحبتا داره البته خیلی سخته...تو گوگل سرچ بزن مطالعات معماری سایتشومیاره واست...

shima 70

عضو جدید
منم با تاخیر :redface: حااااضر ...کیمیا منتظرتیماااا
دوستان به نظر من هر کی میاد حاضری میزنه بیاد بگه میخواد چیکار کنه این هم باعث ایجاد انگیزه و رقابت میشه هم اینکه شاید به بقیه هم کمکی بشه و اینکه امکان داره دو نفر تمرینشون یکی بشه که این خیلی برا هر دو نفر عالیه با هم پیش میرن...من برا امروز سه تا کار در نظر دارم...1.تمرین خط 2. روکشی مقطع 3.زدن پرسپکتیو از کار و پلان دیروزم....حالا دیگه به هر کدومش که حسم باشه ...

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
تمامی دوستان فایلی که رعنا جون زحمت کشید را دانلود کنید

برنامه امروز 93/2/25
ساعت شروع : بستگی به خودتون داره از از ساعت10صبح تا 5 عصر ( لطفا هر کس انجام داد بیاد اعلام کنه و اگر خواست کارشا بزاره)

مدت اسکیس :3 ساعت

موضوع اسکیس : موضوع صفحه 16 فایل اکادمی معماری ( فرستاده شده توسط رعنا ) مرکز پژوهشی اداب و سنت عشایر تبریز

مدارک خواسته شده : تحلیل و دیاگرام و فرایند طراحی - پلان 1/100 - مقطع 1/100 - نما 1/100 - پلان و مقطع به تعداد لازم ( بهتر است برای بهبود روند طراحی یک حجم کوچک و کاملا ساده به صورت دیاگرام در کنار کار زده شود بدون جزئیات)

تذکر : لصفا به خاطر خودتون بعد از اتمام زمان اصلا کار نکنید

نقد کارها ساعت 8 شب به بعد

پیش به سوی قبولی;)

نکته ای که حتما رعایت کنید
:
بچه ها اینی که میگم فکر نکنید از خودم من کارهام را نشان یکی از استادام که داور اسکیس هست دادم و این نکته را گفت
شقاقی هم پارسال تو ورکشاپش رو این نکته تاکید داشت

ضخامت دیوارها در پلان و مقطع و سقف و کف در مقطع
بچه ها سعی کنید ضخامت ها را واقعی بکشید نه یه خطر نازک دیوار و سقف که خط نازک نیست اخه
یک نکته دیگه هم ضخامت سقف از دیوار بیشتر این هم رعایت کنید

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم زنده ام!

الان میخوام یه فیلم در مورد مقطع و پلان ببینم بعدشم یه کارای دیگه مثله پرسپکتیو که ضعف درام و کار موضوعی امروزم انجام بدم!

ebram2014

عضو جدید
کاربر ممتاز
فایل پیشنهادی ایوانخانه...مشاهده پیوست 208537
مطالعات آزمون تشریحی داره میری سره جلسه چندتاسوال درمورده تاریخ واین صحبتا داره البته خیلی سخته...تو گوگل سرچ بزن مطالعات معماری سایتشومیاره واست...

این رو اگه اشتباه نکنم واسه پارسال هستش بچه ها هر کی واسه امسال رو داره اپ کنه مرسی!

aytakin69

عضو جدید
من هستم دوباره...ولی ای کاش با هم دیگه موضوع انتخاب کنیم و اینکه روزای اول که انقد ضعیفیم موضوع های روتین و ملموستری کار کنیم تا را بیفتیم...:(

adel1990

عضو جدید
تمامی دوستان فایلی که رعنا جون زحمت کشید را دانلود کنید

برنامه امروز 93/2/25
ساعت شروع : بستگی به خودتون داره از از ساعت10صبح تا 5 عصر ( لطفا هر کس انجام داد بیاد اعلام کنه و اگر خواست کارشا بزاره)

مدت اسکیس :3 ساعت

موضوع اسکیس : موضوع صفحه 16 فایل اکادمی معماری ( فرستاده شده توسط رعنا ) مرکز پژوهشی اداب و سنت عشایر تبریز

مدارک خواسته شده : تحلیل و دیاگرام و فرایند طراحی - پلان 1/100 - مقطع 1/100 - نما 1/100 - پلان و مقطع به تعداد لازم ( بهتر است برای بهبود روند طراحی یک حجم کوچک و کاملا ساده به صورت دیاگرام در کنار کار زده شود بدون جزئیات)

تذکر : لصفا به خاطر خودتون بعد از اتمام زمان اصلا کار نکنید

نقد کارها ساعت 8 شب به بعد

پیش به سوی قبولی;)

نکته ای که حتما رعایت کنید
:
بچه ها اینی که میگم فکر نکنید از خودم من کارهام را نشان یکی از استادام که داور اسکیس هست دادم و این نکته را گفت
شقاقی هم پارسال تو ورکشاپش رو این نکته تاکید داشت

ضخامت دیوارها در پلان و مقطع و سقف و کف در مقطع
بچه ها سعی کنید ضخامت ها را واقعی بکشید نه یه خطر نازک دیوار و سقف که خط نازک نیست اخه
یک نکته دیگه هم ضخامت سقف از دیوار بیشتر این هم رعایت کنید
کیمیا جان من سایتو درست نمیفهمم، ب اون مسجده دید داره یا ن؟ دسترسی و همسایگیش چ جوریه؟

mir e damad

عضو جدید
سلامadel1990. حوض، سردر و کوشک مستقیما از باغ شازده ایده گرفته. شنیدم طرح هایی که اینقدر مستقیم به موضوع اشاره می کنند رد می شن یا امتیاز نمی گیرن.

آخرین ویرایش:

shima 70

عضو جدید
خوب منم همون اول گفتم که موضوع پیشنهاد بدید
فقط رعنا پیشنهاد داد
عزیزم واقعا ممنون که این کارو انجام دادی و من مطمئنم اگه تو نبودی هنوز تاپیک بی روح و انرژی بود...فقط موضوعا ساده تر باشه تا دستمون راه بیوفته بعد بریم سراغ سخت سختا بهتر نیست؟؟اینجوری همه میتونیم با هم جلو بریم ...:) امیدوارم ناراحت نشده باشی ...:smile:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم واقعا ممنون که این کارو انجام دادی و من مطمئنم اگه تو نبودی هنوز تاپیک بی روح و انرژی بود...فقط موضوعا ساده تر باشه تا دستمون راه بیوفته بعد بریم سراغ سخت سختا بهتر نیست؟؟اینجوری همه میتونیم با هم جلو بریم ...:) امیدوارم ناراحت نشده باشی ...:smile:

نه ناراحت نشدم فقط گفتم کاش شما هم موضوع پیشنهاد میدادید
موضوعش هم خیلی سخت نیست اگر از 4 درجه موضوعی داشته باشیم موضوع دیرور 1 بود یعنی اسان موضوع امروز 3 هست
هنوز سخت تر این هم وجود داره

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم پیشنهاد دادم، طراحی ی میدون یا المان یا مقبره...

من موضوع المان و مقبره پیدا نکردم اگر چیزی دارید با موضوع و برنامه فیزیکی و سایت ارئه بدید
ولی فکر نکنم این موضوع را بدن تو اسکیس امسال
چون اسکیس پارسال یه چیزی تو همین مایه ها بود و دو سال پشت هم اسکیس تکراری نمیدن

adel1990

عضو جدید
من موضوع المان و مقبره پیدا نکردم اگر چیزی دارید با موضوع و برنامه فیزیکی و سایت ارئه بدید
ولی فکر نکنم این موضوع را بدن تو اسکیس امسال
چون اسکیس پارسال یه چیزی تو همین مایه ها بود و دو سال پشت هم اسکیس تکراری نمیدن
سایتشو دارم ولی موضوع با برنامه فیزیکی نداره:smile:
ی جوری ب دلم خورده ک امسال مقبره میدن...
موضوع صفحه 5 فرایند طراحی چطوره؟

MaRaL.arch

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلااام
منم حاضر!!!
موضوع امروز همونه ک کیمیا گفت؟
دوستان سخت و آسونش فرقی نمیکنه ک!! شما تلاشتونو میکنید و بعدش میاین اینجا یاد میگیرین!این بنظرم بهتراز ترسیدن و کارای آسونه!!
واسه مقبره و المانم وقت هست:)

hodaara

عضو جدید
زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

زمان بندی کوتاه مدت اسکیس 93(روحیه دهی گروهی)

سلام
براي انتخاب رشته اينا چين؟؟؟ سريال شناسنامه كه تو اين قسمت جا نميشه!!!!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

shima 70

عضو جدید
اینم کاز تا اینجای امروز من ...عکسه کج اقتاده خودشون کج نیستن.نظر بدین و انتقاد کنین به قوول رعنا و مازیار کشنده و خون چکنده :biggrin:
بچه ها از مازیار خبری ندارین ؟کجاست نمیاد؟

پیوست ها

• IMG_5262.jpg
    IMG_5262.jpg
    43.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یک سوال !!!
فرم تو اسکیس ارشد تابع عملکرد هست یا نه؟؟؟
زیبایی تا چه حد مهمه؟؟؟عملکرد تا چه حد
کدام یک اهمیتش بیشتره؟؟؟

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یک سوال !!!
کدام یک اهمیتش بیشتره؟؟؟
رویکرد سوالات درک معماری داشته باش!!! از جعفر خبر داری؟؟؟

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یک سوال !!!
کدام یک اهمیتش بیشتره؟؟؟

پویان تو اسکیس فرم مهم ولی اولویت نداره
تو اگه یه فرم خوب بکشی ولی جزئیات که بهش وارد میکنی کم باشه اصلا مهم نیست ولی یه فرم ضعیف با جزئیات فوقالعاده خیلی مهم و میتونه 100 برابر ارزش بیشتر از اون فرم قوی با جزئیات کم باشه

عملکرد و رابطه فضایی مهم ولی نه در حدی که به ریزترین چیزها گیر بدی
در حدی که روابط کلی را خوب حل کرده باشی و هندسه فضا ها هم مناسب باشه

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم کاز تا اینجای امروز من ...عکسه کج اقتاده خودشون کج نیستن.نظر بدین و انتقاد کنین به قوول رعنا و مازیار کشنده و خون چکنده :biggrin:

شیما جونم درختات ضایعست یادرخت رو خوب بکش یا اصلا نکش میدونم بلد نیستی ولی نکشی بهتره ...
شیبه آمفی تئاترت کشندست من ترجیح میدم اصا نرم تواینجور آمفی تئاتری...:cry:سازه کابلی که گذاشتی خیلی ضایعست...باز اگه میزاری از یه جایی دیتیل بده که معلوم بشه چی به چیه...پله گردتم ضایعست...ارتفاعش یه جوریه...اینا همش دنباله سوتی اند میخان ببین تو خودت فهمیدی چی کردی یا خودتم سر در نیاوردی چی به چی شده...:confused:بعده این همه انتقاده کشنده:biggrin:نخسته خواهر...
خیلی خوب داری پیش میری...دمت گرم:gol::gol::gol:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

شیما نکاتی که رعنا گفت درست ولی این که گفت درختا نکش موافق نیستم حتما هر جور شده درخت بکش چون به جزئیات کارت کمک میکنه و روح گرفتن کار
در مورد سازه کابلی باید پیوستگی داشته باشه
پله هم همین جور که قبلا هم گفتم واقعی بکش با ابعاد درست که ابعادش اصلا درست نیست
کلا همه چیز را خیلی شماتیک کشیدی از ادم و پله و درخت گرفته تا مبلمانت و نرده سعی کن همه چیز را واقعی بکشی
شکل کلی مقطع و خط اسمانت خوبه

shima 70

عضو جدید
شیما جونم درختات ضایعست یادرخت رو خوب بکش یا اصلا نکش میدونم بلد نیستی ولی نکشی بهتره ...
شیبه آمفی تئاترت کشندست من ترجیح میدم اصا نرم تواینجور آمفی تئاتری...:cry:سازه کابلی که گذاشتی خیلی ضایعست...باز اگه میزاری از یه جایی دیتیل بده که معلوم بشه چی به چیه...پله گردتم ضایعست...ارتفاعش یه جوریه...اینا همش دنباله سوتی اند میخان ببین تو خودت فهمیدی چی کردی یا خودتم سر در نیاوردی چی به چی شده...:confused:بعده این همه انتقاده کشنده:biggrin:نخسته خواهر...
خیلی خوب داری پیش میری...دمت گرم:gol::gol::gol:
:biggrin: خظامم که ضایعست اصلا موندم من با چه اعتماد به نفسی اینارو میکشم که هیچ ،فوری هم بدو بدو میام میذارم اینجا در انظار عمومی :biggrin: ولی تو کار بعدی قول که این ایرادارو نخواهی دید...یه مشکلی دارم دوستان...اینکه:خیلی کم حوصلم زود خسته میشم مثلا درختارو تو این کار قبلی بهتر میتونم بکشم یا حتی خطارو میتونم بهتر از این بکشم اما خب حوصلم نمیذاره میخوام سریع بکشم تموم شه !!! چیکار کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا