shima 70
عضو جدید
اینقدی که پلان و نما مقظعت خوب بود این نبود در واقع صلا خوب نبود مشکل پلان از نظر من فقط همون تقارنه...ورودی رو خوب مشخص کردی... نما و مقطعتم خوب شده بود..موفق باشی
اینقدی که پلان و نما مقظعت خوب بود این نبود در واقع صلا خوب نبود مشکل پلان از نظر من فقط همون تقارنه...ورودی رو خوب مشخص کردی... نما و مقطعتم خوب شده بود..موفق باشی
بچه ها چطوره این انتخاب رشته رو انجام بدیم بعد من خودم به شخصه در خدمت همگی هستم چه از جنبه نقد و چه از جنبه آپلود کردن کار!!! یکی میتونه یه لیست درست از درجه اعتبار دانشکده های معماری به من بده؟؟؟ یه سوال دیگه مطالعات معماری اسکیس داره؟؟ چه جوریه؟؟ شما انتخاب رشته و شهر انجام دادین؟؟؟
فایل پیشنهادی ایوانخانه...مشاهده پیوست 208537
مطالعات آزمون تشریحی داره میری سره جلسه چندتاسوال درمورده تاریخ واین صحبتا داره البته خیلی سخته...تو گوگل سرچ بزن مطالعات معماری سایتشومیاره واست...
کیمیا جان من سایتو درست نمیفهمم، ب اون مسجده دید داره یا ن؟ دسترسی و همسایگیش چ جوریه؟تمامی دوستان فایلی که رعنا جون زحمت کشید را دانلود کنید
برنامه امروز 93/2/25
ساعت شروع : بستگی به خودتون داره از از ساعت10صبح تا 5 عصر ( لطفا هر کس انجام داد بیاد اعلام کنه و اگر خواست کارشا بزاره)
مدت اسکیس :3 ساعت
موضوع اسکیس : موضوع صفحه 16 فایل اکادمی معماری ( فرستاده شده توسط رعنا ) مرکز پژوهشی اداب و سنت عشایر تبریز
مدارک خواسته شده : تحلیل و دیاگرام و فرایند طراحی - پلان 1/100 - مقطع 1/100 - نما 1/100 - پلان و مقطع به تعداد لازم ( بهتر است برای بهبود روند طراحی یک حجم کوچک و کاملا ساده به صورت دیاگرام در کنار کار زده شود بدون جزئیات)
تذکر : لصفا به خاطر خودتون بعد از اتمام زمان اصلا کار نکنید
نقد کارها ساعت 8 شب به بعد
پیش به سوی قبولی
نکته ای که حتما رعایت کنید:
بچه ها اینی که میگم فکر نکنید از خودم من کارهام را نشان یکی از استادام که داور اسکیس هست دادم و این نکته را گفت
شقاقی هم پارسال تو ورکشاپش رو این نکته تاکید داشت
ضخامت دیوارها در پلان و مقطع و سقف و کف در مقطع
بچه ها سعی کنید ضخامت ها را واقعی بکشید نه یه خطر نازک دیوار و سقف که خط نازک نیست اخه
یک نکته دیگه هم ضخامت سقف از دیوار بیشتر این هم رعایت کنید
منم موافقم به شدت ...من هستم دوباره...ولی ای کاش با هم دیگه موضوع انتخاب کنیم و اینکه روزای اول که انقد ضعیفیم موضوع های روتین و ملموستری کار کنیم تا را بیفتیم...![]()
کیمیا جان من سایتو درست نمیفهمم، ب اون مسجده دید داره یا ن؟ دسترسی و همسایگیش چ جوریه؟
عزیزم واقعا ممنون که این کارو انجام دادی و من مطمئنم اگه تو نبودی هنوز تاپیک بی روح و انرژی بود...فقط موضوعا ساده تر باشه تا دستمون راه بیوفته بعد بریم سراغ سخت سختا بهتر نیست؟؟اینجوری همه میتونیم با هم جلو بریم ...خوب منم همون اول گفتم که موضوع پیشنهاد بدید
فقط رعنا پیشنهاد داد
منم پیشنهاد دادم، طراحی ی میدون یا المان یا مقبره...خوب منم همون اول گفتم که موضوع پیشنهاد بدید
فقط رعنا پیشنهاد داد
عزیزم واقعا ممنون که این کارو انجام دادی و من مطمئنم اگه تو نبودی هنوز تاپیک بی روح و انرژی بود...فقط موضوعا ساده تر باشه تا دستمون راه بیوفته بعد بریم سراغ سخت سختا بهتر نیست؟؟اینجوری همه میتونیم با هم جلو بریم ...امیدوارم ناراحت نشده باشی ...
![]()
منم پیشنهاد دادم، طراحی ی میدون یا المان یا مقبره...
سایتشو دارم ولی موضوع با برنامه فیزیکی ندارهمن موضوع المان و مقبره پیدا نکردم اگر چیزی دارید با موضوع و برنامه فیزیکی و سایت ارئه بدید
ولی فکر نکنم این موضوع را بدن تو اسکیس امسال
چون اسکیس پارسال یه چیزی تو همین مایه ها بود و دو سال پشت هم اسکیس تکراری نمیدن
رویکرد سوالات درک معماری داشته باش!!! از جعفر خبر داری؟؟؟دوستان یک سوال !!!
فرم تو اسکیس ارشد تابع عملکرد هست یا نه؟؟؟
زیبایی تا چه حد مهمه؟؟؟عملکرد تا چه حد
کدام یک اهمیتش بیشتره؟؟؟
دوستان یک سوال !!!
فرم تو اسکیس ارشد تابع عملکرد هست یا نه؟؟؟
زیبایی تا چه حد مهمه؟؟؟عملکرد تا چه حد
کدام یک اهمیتش بیشتره؟؟؟
اینم کاز تا اینجای امروز من ...عکسه کج اقتاده خودشون کج نیستن.نظر بدین و انتقاد کنین به قوول رعنا و مازیار کشنده و خون چکنده
بچه ها از مازیار خبری ندارین ؟کجاست نمیاد؟
اینم کاز تا اینجای امروز من ...عکسه کج اقتاده خودشون کج نیستن.نظر بدین و انتقاد کنین به قوول رعنا و مازیار کشنده و خون چکنده
بچه ها از مازیار خبری ندارین ؟کجاست نمیاد؟
شیما جونم درختات ضایعست یادرخت رو خوب بکش یا اصلا نکش میدونم بلد نیستی ولی نکشی بهتره ...
شیبه آمفی تئاترت کشندست من ترجیح میدم اصا نرم تواینجور آمفی تئاتری...سازه کابلی که گذاشتی خیلی ضایعست...باز اگه میزاری از یه جایی دیتیل بده که معلوم بشه چی به چیه...پله گردتم ضایعست...ارتفاعش یه جوریه...اینا همش دنباله سوتی اند میخان ببین تو خودت فهمیدی چی کردی یا خودتم سر در نیاوردی چی به چی شده...
بعده این همه انتقاده کشنده
نخسته خواهر...
خیلی خوب داری پیش میری...دمت گرم![]()