alice
عضو جدید
اوکی ممنون
خب درباره بقیش نظرت چیه مهندس کیمیا؟
شیما جان پلانتو که دیدم بنظرم اومد که فضای بسته ات (فضای تقسیم)نسبت به فضای کلاسا وفضای مفیدت بیشتر ، وگرنه تناسب کلاسا و چندمنظوره خوبه

کیمیا جان مرسی که نظر دادی ،ممنون

اوکی ممنون
خب درباره بقیش نظرت چیه مهندس کیمیا؟
سلام . بچه ها یه سری میگن اسکیس احتمال داره اخر خرداد باشه اما به خاطر امتحانای دانشگاه فکر کنم بعید باشه احتمال داره بندازن بعد ماه رمضون؟
سلام . بچه ها یه سری میگن اسکیس احتمال داره اخر خرداد باشه اما به خاطر امتحانای دانشگاه فکر کنم بعید باشه احتمال داره بندازن بعد ماه رمضون؟
برید تاریخ ورکشاپ های شقاقی چک کنید از روی اون معلوم میشه
چون اونا میدونن
خودتون تاریخ ورکشاپا رو نمیدونین؟؟؟
سلام دوستان، اینم کار منه البته خودم میدونم ک خیلی افتضاست، ممنون میشم ایرادای زیادشو بگید
اینم بگم این اولین اسکیس موضوعیه ک میزنم،مشاهده پیوست 208497مشاهده پیوست 208499
کیمیا موضوع فردا چیه؟؟؟؟
کیمیا جون منم اومدم....توکل به خدا رتبه در حد تیم ملی بد اما تلاشمونو میکنیم دیگه ...چاره ای نداریم....البته از هفته بعد...
سلااااام عااارفه خوووبی عزیزم؟خوووش اومدیکیمیا جون منم اومدم....توکل به خدا رتبه در حد تیم ملی بد اما تلاشمونو میکنیم دیگه ...چاره ای نداریم....البته از هفته بعد...
میشه راج به اقامتی منم توضیح بدین فقط اینو نیم ساعت کشیدم مشاهده پیوست 208504
سلااااام عااارفه خوووبی عزیزم؟خوووش اومدیچقد دلم برات تنگ شده بود و چقدر جات خالی بوود
مال من الان تموم شد ولی انقدر ساده است و خطام هم که خوب نیست..دیگه می زارم روحیه بگیرید..شاد شیدمنتظر نظراتون هستم
مشاهده پیوست 208482
خوب میبینم که همه داغونیمهمینش خوبه بقیه هم روشون میشه بزارن!!!
خدایش به قول رعنا خیلی فاز داد!!من کلی با خودم کلنجار رفتم تا اینکه تونستم بشینم این 3 ساعت رو کار کنم دقیق 5:10 دقیقه شروع کردم تا 8 تمام و از این بابت خرسندم که تونستم کار کنم حالا هرچی که هست واسه من که بعد از یکسال دست به قلم شدم اینم زیاده میترسم رو دل کنممشاهده پیوست 208486مشاهده پیوست 208487
رعنا جان خسته نباشی گلمبچه ها اینم کاره من ...خیلی دلم سوخت که نرسیدم کاملش کنم....
ولی خیلی فاز داد
ممنون از کیمیاجون واسه این ایده ی خوبش...مشاهده پیوست 208473مشاهده پیوست 208474
بچه ها میخام نابودش کنیدیعنی دیگه هیچ جای سالم ازش نمونه...![]()
اینم کار منمقطعو باید چی بذارم که پر شه !!؟؟خودم نسبتا از نما و بعدم از پلان راضیم اما مقطع....نظرتان را خریداریم
سلام دوستان، اینم کار منه البته خودم میدونم ک خیلی افتضاست، ممنون میشم ایرادای زیادشو بگید
اینم بگم این اولین اسکیس موضوعیه ک میزنم،مشاهده پیوست 208497مشاهده پیوست 208499
مرسی از توضیحات بسیار خوبت، خیلی مفید بودنمیدونم چرا فقط من نظر میدم
خوب بازم با عرض پوزش
1- برای اولین کار خیلی خوبه
2- فرایند طراحی داشته باش فرایند خیلی مهم
30 پلان که میکشی ضخامت دیوار ها را با ماژیک بکش که قشنگ معلوم باشه
4- ورودی خوبی داری
5- اگر حجمی که زدی به صورت دیاگرام هست نباید پنجره و جزئیات بکشی خیلی کوچک باشه در حدی که ایدت را نشون بده
6-خط زیر مقطع را پر رنگ تر بکش
7- جزئیات بیشتری مقطعت نیاز داره
عززییییییییییییییییییزم...منم خدایی دلم برای همتون تنگ شده بود گلم....ولی این مدت نقل مکان کرده بودم به تاپیک نظام مهندسی...
ولی دیگه کم کم میام اینجا دوباره...تا ایشالله با کمک هم بتونیم از پس این غول اسکیس بر بیایم....
خواهش
کاش شماها هم در مورد کار من نظر میدادید
من در سطحی نیستم ک بتونم نظر بدم ولی ب نظرم مال تو از همه بهتره (البته ب بقیه جسارت نشه ، نظر منه)خواهش
کاش شماها هم در مورد کار من نظر میدادید