سلام دوستان
کیمیا جون اسم منم بنویس تو لیست.. من پلان و مقطع 0ام:|
از مهماری خبری دارید؟؟ چی شد؟؟...
از مهماری خبری دارید؟؟ چی شد؟؟...

ابرام جون به نظرم اگه شرایطشا داری حتما برو ورکشاب
مهم نیست ورکشاب کی
من خودم پارسال رفتم ورکشاب شقاقی
از 100 نمره بهش 60 میدم
و بگم دلیل این که پارسال با رتبه 300 قبول نشدم ورکشاب شقاقی بود
چون این قدر گفت ساده بکشید ساده بکشید که من سادهترین طرح عمر معماریم را کشیدم و باعث شد قبول نشم
حالا بگذرم ولی به نظر من چون فرصت اخرت هست تمام توانتا بزار
بودن کسایی که بدون ورکشاب نتایج فوق العاده ای گرفتن ولی همشون یا دستشون از همون اول خیلی قوی بوده یا خودشون 24 ساعت تو خونه کار میکردن
همه جا تحصیل رایگانه و تشویق میکنن جووناشونو ب درس خوندن حالا وضع مملکت مارو ببین...شده محل کسب ی عده آدم ک... کجای این گزینش و این روند صحیحه آخه؟ با این اوضاع چجوری میشه امیدوار بود ک ایرانمون بشه ایران باشکوه و مقتدری ک بود... واقعا متاسفم:|ممنون بابت راهنمایت!
ای کاش این کلاسها نبود! تا دیگه ادم غصه اینکه شاید اگه کلاس میرفتم موفق میشدم رو نمیخورد!
خیلی دوست دارم خونه کار کنم چون واقعا ادم فکر سختیاشو میکنه کلافه میشه یک ماه باید بری خوابگاه که اصلا دوست ندارم و رفت و امد تهران و این حرفا واقعا موندم چیکار کنم شقاقی هم که تجارت خونه باز کرده ماشاالله 500 نفر رو میرزه تو یه سالن اصن یه وضعی میشه پارسال با یکی از بچه ها حساب میکردیم خرج در رفته یه 500 میلیون کاسب بود این اقا حالا دیگه خودتون تا تهشو بخونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
بچه ها یه مشورت ولی انصافا جوانمردانه مشورت بدید!
من رتبه م 600 شده و این اخرین شانس من در کنکور ارشده یعنی به هیچ عنوان دیگه بعد از این فرصتی نخواهم داشت برای کنکور ارشد!!! اسکیسم دست و پا شکسته یه چیزایی بلدم ولی خیلی کار داره تا راه بیفتم حالا دوستانی که کلاس میرید یا رفتن و یا تجربه ای در این زمینه دارن در این فرصت طلایی و این!!! اخرین شانس من عاقلانه ترین راه با من به اشتراک بزارید که اصلا کلاس برم یا نه اگه قرار بشه برم !!!!ورک شاپ شقاقی رو!!!! برم یا عسگری پور!!!! یا سپیده!!!1 یا ورک شاپ مرکز معماری
منتظر یاری سبزتان هستم![]()
ممنون بابت راهنمایت!
ای کاش این کلاسها نبود! تا دیگه ادم غصه اینکه شاید اگه کلاس میرفتم موفق میشدم رو نمیخورد!
خیلی دوست دارم خونه کار کنم چون واقعا ادم فکر سختیاشو میکنه کلافه میشه یک ماه باید بری خوابگاه که اصلا دوست ندارم و رفت و امد تهران و این حرفا واقعا موندم چیکار کنم شقاقی هم که تجارت خونه باز کرده ماشاالله 500 نفر رو میرزه تو یه سالن اصن یه وضعی میشه پارسال با یکی از بچه ها حساب میکردیم خرج در رفته یه 500 میلیون کاسب بود این اقا حالا دیگه خودتون تا تهشو بخونید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
سلام دوستان
از مهماری خبری دارید؟؟ چی شد؟؟...![]()
همه جا تحصیل رایگانه و تشویق میکنن جووناشونو ب درس خوندن حالا وضع مملکت مارو ببین...شده محل کسب ی عده آدم ک... کجای این گزینش و این روند صحیحه آخه؟ با این اوضاع چجوری میشه امیدوار بود ک ایرانمون بشه ایران باشکوه و مقتدری ک بود... واقعا متاسفم:|
زهرا جونممممممم تو چیکا کردی؟؟؟؟ کجا بودی تا الان؟؟
سلام مارال جونم- مسافرت بودم دوروزه -- مجاز نشدم-دیگه ام ادامه نمیدم -- می خوام تغییر رشته بدم توی زندگینامه هام نوشتم که میدونی نازنین دختر
عذرا جونم باهم شرو میکنیم این بار کنار هم.. امسال خودم کنارتم تا خود دانشگاه هنرهای زیباراستش بخوای اقا ابرام ما یک بچه ارشد ی داشتیم تیو دانشگاه مون که دستش و فکرش به حق معرکه بودش ،خودش انرژی می خوند ،بچه ها که زنگ زده بودن و ازش سوال پرسیده بودن گویا گفته بود شقاقی و شاگرداش خوبن و ارزش کلاس رفتن دارن ،ولی همین کلاه مکزیکی خودمون که دستشم خوب بود رفت امسال پیش شقاقی کلاس بعدش امروز که من باهاش حرف میزدم میگفت حیف 900تومن که دادم برا کلاس شقاقی ولی ورکشاپش بهتره میخوام ورکشاپش برم ،بنده خدا گفت چند بار رفته بود کافی نت که بیاد و کارای کلاس شقاقی را بزاره نت ولی گویا سرعت پایین بوده نتونسته ،گفتش اگه فرصتی جورشه بره خونه شون بتونه میزاره کارا رو ،سارا دوستم هم دیروز باهاش حرف زدم اون هم دستش خوب بود همیشه اسکیس های پروژه مشترک می دایدم سارا می کشید برامون دستش قوی بود ذهنش هم خوب بود فقط خط کشیدنش یکم پیشم ضعیف بود که اون هم این مدت باید خوب شده باشه ،ولی دیروز می حرفیدیم برگشتم گفتم عزیزم نگران رتبه نباش تو دستت قویه حتما قبول میشی الان که کلاس هم میری ،دیدم یک ترسی تو وجودش بود ،نیم دونم چرا اون سارایی که من می شناختم همیشه می گفت با یک اسکیس عالی یک جای خوب قبول میشم ،ولی واقعا دیروز موندم ،البته بزار یکم اروم شه دوباره زنگ میزنم چیزی فهمیدم بهت میگم
اره رفیق کاش این کلاس ها نبود کاش این دکان برا خیلی ها باز نمی شد و می شد ادم خودش نتیجه زحمتش ببینه
مارال مهندس نادری باید رتبه اش زیر 50 شه ،خدا کنه اعتراضش جواب بده و درست شه
کیمیا من امیدی به قبولی ندارم ولی دوست دارم با هاتون تمرین کنم که بتونم یک چیز یاد بگیرم شاید سال بعد بشه امتحان داد که بعید می دونم ،نمی دونم برسونم یا نه چون من تیو شرایط خوبی نیستم ،پدربزرگم حالش خرابه مامان امروز با دایی ام برندش دکتر ،خدا یم یدونه که کی برگردن ، و همه کارای خونه مونده روی دوش من ،بتونم تمرین میکنم میزارم ،ولی شرایط ام اصلا خوب نیست
اینجا ایران است عزیزم خودت ناراحت نکن هر کی پارتی داره موفقه ،هر کی هم پول داره و امکانات بازم موفقه .......................تقریبا بقیه ول معطل هستن
ممنون بابت راهنمایت!
آقا میشه منم سال بعد هم اتاقیتون بشم؟عذرا جونم باهم شرو میکنیم این بار کنار هم.. امسال خودم کنارتم تا خود دانشگاه هنرهای زیبا
تو قراره بشی هم اتاقی من تو خوابگاه..
سلام مارال جونم- مسافرت بودم دوروزه -- مجاز نشدم-دیگه ام ادامه نمیدم -- می خوام تغییر رشته بدم توی زندگینامه هام نوشتم که میدونی نازنین دختر
یکی بگه من چه جوری امضا بزارم
عذرا جونم باهم شرو میکنیم این بار کنار هم.. امسال خودم کنارتم تا خود دانشگاه هنرهای زیبا
تو قراره بشی هم اتاقی من تو خوابگاه..
وقتی همه چیز روبراه است که امیدواری معنا ندارد ، امید زمانی ارزشمند است که همه چیز در بدترین شرایط است؛ پس هیچ وقت نا امید نشو ،
بویژه در اوج تاریکی و تنهایی و تلخی ...
آقا میشه منم سال بعد هم اتاقیتون بشم؟![]()
انشا... حال دوتاشون خوب بشه ...ازدواج و کارم ربطی ب ارشد ندارهقربون تو برم مارال ،اما من معلوم نیست دیگه بتونم بخونم ،ولی خوشحال میشم هم اتاقی تو بشم اونجا اگه بزارن درس بخوینم مجدد،به خدمت برسم مارال مامانم خودش حالش همچین جالب نیست ،و پدر بزرگم هم دیروز تا الان حالش خرابه امروز مامان و دایی ام بردنش اهواز ،انشاله این ماجرا که به خیر بگذره ،می رسیم سر این قضیه که من باید ازدواج کنم و ظاهرا نمیشه از زیرش دیگه در رفت ،تازه برا کسب تجربه باید کم کم باید برم یک جایی پیدا کنم کار یاد بگیرم ،حالا خودت حساب کن با این اوصاف میشه هم اتاقی ات بشم دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشا... حال دوتاشون خوب بشه ...ازدواج و کارم ربطی ب ارشد نداره
اینا میتونن همزمان باشن
خیلیا مامان چندتا بچه ان و دانشجو!!! بنظر من فقط خواستن و توکل مهمه بقیه ش بهونه س
دعا میکنم ک بشه و بشی عزیزم...
مرسی مارال جون ولی یادم رفت بگم دادشم هم اضاف کن که خودش برا سکته دادن من بسه ،الان هم دارم پروژه مقررات ملی اش می بندم ،مارال همینم مونده چند تا بچه هم داشته باشم ،خخخخخخخخخخخ سکته میکنم میرم اون دنیا ،ولی سعی می کنم ،خدا خودش بهم رحم کنه که به راستی هیچ وقت توی زندگی ام جز اون کسی را نداشتم
عاقا یه سوال درصد اسکیس ضربدر 5 میشه با میانگینا جمع میشه تقسیم بر 16؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟درسته عایا
خخخخخخخخ
نچ
نخیر
شما امسال میری واسه سال دیگه جا رزرو میکنی بعلههههههه![]()
ابجی زهرا شما دل بزرگی داری برات ارزوی موفقیت میکنم!
قربون تو برم مارال ،اما من معلوم نیست دیگه بتونم بخونم ،ولی خوشحال میشم هم اتاقی تو بشم اونجا اگه بزارن درس بخوینم مجدد،به خدمت برسم مارال مامانم خودش حالش همچین جالب نیست ،و پدر بزرگم هم دیروز تا الان حالش خرابه امروز مامان و دایی ام بردنش اهواز ،انشاله این ماجرا که به خیر بگذره ،می رسیم سر این قضیه که من باید ازدواج کنم و ظاهرا نمیشه از زیرش دیگه در رفت ،تازه برا کسب تجربه باید کم کم باید برم یک جایی پیدا کنم کار یاد بگیرم ،حالا خودت حساب کن با این اوصاف میشه هم اتاقی ات بشم دانشگاه تهران ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟