زرنگي يا بي فرهنگي

kakimar

عضو جدید
اخه الا درس خونه واقعي..كسي كه واقعا بخونه بره سر جلسه امتحان به ندرت پيدا ميشه...الان بيشتر افراد با يه ترفندي ميرن جلسه امتحان

آخه خودمونو بكشيم و درس بخونيم كه چي بشه؟
آخرشم بايد بريم دنبال شغل آزاد كه رفتيم.....:mad:

bahar_cve

کاربر فعال تالار هنر ,
کاربر ممتاز
اگه مثله اب خوردن بود...فك نميكنم اين حرفو ميزدي
اصلا بر فرض حق ضايع كردن باشه...يعني تا حالا شما هيچ وقت هيچ جا حق كسيو ضايع نكردين؟؟
تا جایی ک یادم نمیاد ضایع نکردم حق کسیو..اصن ب فرضم که کرده باشم این حرفت آخر بی فرهنگیه که فکر کنیم چون یه کارمون اشتباست پس مجازیم که اونو گسترش بدیم..یا چون بقیه اینکارو میکنن ماهم میتونیم..

در مورد حرف اولت: تو یه امتحان 1سوال داده بود استاد که من جوابشو نمیدونستم ..خیلیم برام مهم بود چون امت قبلیشم سفید داده بودم و استادم از من خیلی انتظار داشت..خلاصه جوابو کامل گرفتم و تا ته نوشتم ولی چون از اول به این کار معتقد نبودم اخر سر همشو پاک کردم و برگمو سفید دادم..از این کارمم پشیون نیستم..

b_xxxxxxeman

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا جایی ک یادم نمیاد ضایع نکردم حق کسیو..اصن ب فرضم که کرده باشم این حرفت آخر بی فرهنگیه که فکر کنیم چون یه کارمون اشتباست پس مجازیم که اونو گسترش بدیم..یا چون بقیه اینکارو میکنن ماهم میتونیم..

در مورد حرف اولت: تو یه امتحان 1سوال داده بود استاد که من جوابشو نمیدونستم ..خیلیم برام مهم بود چون امت قبلیشم سفید داده بودم و استادم از من خیلی انتظار داشت..خلاصه جوابو کامل گرفتم و تا ته نوشتم ولی چون از اول به این کار معتقد نبودم اخر سر همشو پاک کردم و برگمو سفید دادم..از این کارمم پشیون نیستم..

در هر حال من ميگم تقلب زرنگيه
من يه بار تو دبيرستان..همه بچه ها داشتيم تقلب ميكرديم...برگه هامونو عوض ميكرديم...از اونجايي هم كه من هميشه جزو شاگرد زرنگها بودم...همه بچه ها دنبال برگه من بودن تا از روش بنويسن...اما...ميدوني چي شد...جلسه امتحان تموم شد اما برگه من به دستم نرسيد:Dنميدونستم كه دست كيه...از طرفي هيچ برگه اي هم دستم نبود
معلم گفت فلاني برگتو بده...گفتم اقا اجازه اگه پيدا كردين به منم خبر بدين...تو اون امتحان بهم 0 داد

Aghrab Khatoon

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من يه بار تو دبيرستان..همه بچه ها داشتيم تقلب ميكرديم...برگه هامونو عوض ميكرديم...از اونجايي هم كه من هميشه جزو شاگرد زرنگها بودم...همه بچه ها دنبال برگه من بودن تا از روش بنويسن...اما...ميدوني چي شد...جلسه امتحان تموم شد اما برگه من به دستم نرسيد:Dنميدونستم كه دست كيه...از طرفي هيچ برگه اي هم دستم نبود
معلم گفت فلاني برگتو بده...گفتم اقا اجازه اگه پيدا كردين به منم خبر بدين...تو اون امتحان بهم 0 داد

:biggrin:;);)

???zendegi

عضو جدید
همه موارد بی فرهنگیه.ولی تقلب بیشتر از اینکه بی فرهنگی باشه زرنگیه.;)

vahid2007

عضو جدید
کاربر ممتاز
چند نمونه از كارهايي كه بعضيا فكر ميكنن زرنگيه اما.... براي شما ذكر ميكنم.....

به نظر شما زرنگيه يا بي فرهنگي؟!!!!!!

به نظر شما كدوم بدتره؟

1- عبور از چراغ قرمز 2- عبور از لاین مخالف 3- اشتباه در پس گرفتن باقی پول 4- خیانت در روابط

5- کم کاری در محل کار 6- زیر آب زنی در محل کار 7- استفاده غیر مجاز از خدمات بیمه ای دیگران

8- هجوم برای دریافت نذورات 9- تعویض البسه پس از استفاده 10 سبقت از سمت راست 11- تقلب در امتحانات

این هم بی فرهنگی و از نداشتن شعور اجتماعی حاصل میشه

ghazal1991

مدیر تالار مدیریت
مدیر تالار
حقت بودددددددددددد:biggrin:

kakimar

عضو جدید
تقلب چیست؟یک سری اعمال ننگین در صورت این کاره بودن شخص امتحان دهنده آخر عاقبت خوش وخرمی دارد نوع خاصي از هلو برو تو گلو