منم بهترین خاطراتم مربوط به سالهایی هست که بابام بود، پارک میرفتیم ،با هم ورزش میکردیم ،بازی میکردیم و...
ترو خدا قدر خونوادتون رو بدونین، فکر نکنین این روزا همیشگیه ،دلخوریارو بذارین کنار ...
دوستم فوت کرده کارای که باهم کردیم یادمه افسوس دارم الان
منم بهترین خاطراتم مربوط به سالهایی هست که بابام بود، پارک میرفتیم ،با هم ورزش میکردیم ،بازی میکردیم و...
ترو خدا قدر خونوادتون رو بدونین، فکر نکنین این روزا همیشگیه ،دلخوریارو بذارین کنار ...
خدا بیامرزدشون آقا محمد...دوستم فوت کرده کارای که باهم کردیم یادمه افسوس دارم الان
میفهمم ...
الان بزرگترین آرزوم اینه واسه چند لحظه به اون روزا برگردم...
اوهوم اگه قدر روزاشونو ندونن بعد حسرت میخورن...
خدا بیامرزدشون آقا محمد...
بله وقتی رفتید متوجه شدم..فکر کردی چرا دیشه انجور رفتار کردم ب خاطر همین قضیه بودش
تو حال خودم نبودم دیشب معذرت میخوامبله وقتی رفتید متوجه شدم..
ولی خوب نباید اینجوری برخورد میکردید.. بچه هاناراحت شدن..
بخاطرناراحتی خودتون نباید تولد محدثه رو خراب میکردید..
مرگ دست خداس هممون یروز میمیریم...
mohammad sarbaz; خدا رحمت کنه دوستتونو..جاش همیشه سبز باشه..منم میخواسم از روزای خوبی که با آجیم داشتم بگم(خواهر عزیزو دوسداشتنیم.همه چیزم بود.همه وجودم بود)[/QUOTE گفت:تاموقعی که داریم قدرشو نمیدونیم وقتی از دستش میدیم تازه میفهمیم چه چیز گران بهارو از دست دادیم
عب نداره...تو حال خودم نبودم دیشب معذرت میخوام
خیلی دوسدارم در اینمورد صحبت کنم .حرف بزنم که چه روزایی رو داشتم...ولی نمیتونم.بغض میکنم.کلمات یادم میره...نمیخوام توام یاد عزیزت بندازم...فقط ی چیزی بهت میگم حتما انجام بده ****باهاش حرف بزن.براش از خودت بگو .بگو از وقی رفته چه اتفاقایی افتاده.بگو تو چه کارایی کردی.بهش عشق بورز.حرف بزن تا آروم شی.همینطوری که حرف میزنی براش, بغضت میترکه.بعدش ی حالو هوا و ی حس خیلی خوبی داری.سبک میشی.انگار بهش نزدیکتر شدی***
چنوقته به رحمت خدا رفته؟24سال باهم بودیم باهم همسایه همجا باهم تفریح شادی همه چیز![]()
چنوقته به رحمت خدا رفته؟
زوده که بخوای الان آرو م بگیری.گریه کن.خودتو خالی کن.احساسی که بهش داری درونت پنهونش نکن .همشو بریز بیرون...ی آهنگ ملایم گوش کن تا راحتتر خودتو تخلیه کنی.الان تموم احساسی که به دوستت داری و داشتی ,همش جم شده تو وجودت ...الان باید بریزی بیرون تا سبک بشیپریروز تصادف تو اتاق عمل از دنیا زفته
پریروز تصادف تو اتاق عمل از دنیا زفته
هر کسی به یه چیز خوشه.....روزای خوشم دوران راهنماییم بود
هر روز مهمون مدیر بودم
کلاس نمیرفتم که... هر زنگ 5 دقیقه سر کلاس بودم بعدش حنانه برو دفتر مدیر کارت داره
سال سوم راهنمایی خیلی خوب بود...
مدیر قسم خورد انضباطمو میده 10ولی20 شدم..
بچه خوبی بودما.. اصنم شیطون نبودم فقط یروز مهتابیو شکستم ک کلاس تشکیل نشه
یروز تو زمستون کپسول خالی کردم رو بخاری
هر روز با معلما کل کل میکردم و حرصشون میدادم
یبار تخته سیاهو با روغن پاک کردم ک ریاضی تشکیل نشه
در کل خیلی خوب بود...
مخصوصا اینکه معلما حرص میخوردن...
و درآخر هم خیلی خوب بود که بخاطر اینکه بابام آشنای مودیر بود بیچاره ها روشون نشد انضباطمو کم بدن
.
.
.
.
.
.
پ.ن:اینا 1 هزارمه کارام بود...
مهمترین بخشش حرص دادن معلمای عزیز بود..
البته همشون منو دوس میداشتن بعله!![]()
هر کسی به یه چیز خوشه.....
ماهم به وجود شما.....
روز خوش بابا بیخیال روز خوش کجا بود.سلام به همه دوستا خوبم.....
بیاید برگردیم به روزای خوب زندگیمون......
مختصری از خاطرات خوبمون که باعث میشه برای چند دقیقه هم دل خودمون هم دل دوستامون شاد بشه.....
منتظر پستای زیباتون هستم.....
میدونم......چیزی نگفتم که.....خوب اون زمان بچه بودم.. اینا جزء خوشیام بود:|
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
حسادت در زندگی مشترک | آئین همسرداری | 2 | |
![]() |
شَک در زندگی مشترک | آئین همسرداری | 1 | |
![]() |
چگونه چالشهای زندگی مشترک را برطرف کنیم؟ | آئین همسرداری | 0 | |
![]() |
تعارضات خانوادگی چیست؟ با تعارضات زندگی زناشویی چه میکنید؟ | آئین همسرداری | 0 | |
![]() |
اهمیت سال اول و دوم زندگی مشترک | آئین همسرداری | 0 |