روابط اجتماعي دختران و پسران

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
فکر نمیکنن ! چنین چیز ی هست
گفتم که در مورد پسرا بیشتر صادقه . یعنی پسر در اسن زمینه بیشتر کنجکاوی و شیطونی میکنه
حالا هر کسی به نوعی ...
چیزی هم که حامد جان میگن یه نوع دوست دختر بودنه دیگه . شما که با پسر همکاری نکردید حامد جان !
و حتما هم به مناسبت این همکاری ، با طرفتون بدلیل شرایط کاری در تماس بودید دائم و حتما هم اگه فرصتش پیش میومد دوست داشتید کارتون رو در محیطی غیر از محل کار مث خونه یکیتون جهت تسریع بخشیدن به آن انجام بدید ...
درسته............ولی قبول کنید که من اگر شخصه مقابل پارامترهای کاری دیگه ای در مورد ارتباط با من رو داشت پیش میومد....ولی وقتی این دوستی اجتماعی چرا باید تخریب شه(البته استثنایی به وجود اومد که بزرگترین لطمه رو خوردم)....فولاد آب دیده شدیم دیگه!

mortazavi

عضو جدید
تا جامعه درست نشه افکار مردم همین طور باقی میمونه

یعنی پوچ و تهی

phalagh

مدیر بازنشسته
ببخشید دست و رو نشسته میپرم وسط بحث. از اول بحث فقط شنونده بودم.
یه سوال.
یکی میشه بگه منظور از رابطه اجتماعی چیه؟؟ یعنی تو این رابطه اجتماعی دو طرف تا چه اندازه به هم نزدیک میشن؟

sara_r

کاربر بیش فعال
میدونی شاید واقعا مشکل از قوانین نباشه، مشکل از مجریاشه که یه سری آدم ... رسیدن به جاهایی که نباید باشن.
بعد هم یه قسمت از این تقصیرها مال خود ما جووناست، اگه ماها آتو دست کسی ندیم که خب نمیتونن گیر بدن.
آقا بعضیها تو خیلبون کم مونده دیگه ....

كسي كه يه نفرو دوس داره چرا ابراز نكنه ؟
مشكل همينه ديگه
ابراز محبت و عشق و بد ميدونيم
چرا؟؟؟؟؟

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان اعتماد ها هم از بین رفته اگر 4 تا پسر و دختر باشد که دوستی شون اجتماعی باشه..20 تا پیدا می شن که عکسش باشه پس نتیجه گیرییش ساده هست که اون چهار تا هم حرفی برای گفتن ندارند!

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال.
یکی میشه بگه منظور از رابطه اجتماعی چیه؟؟ یعنی تو این رابطه اجتماعی دو طرف تا چه اندازه به هم نزدیک میشن؟
به اندازه ای که به هم آسیبی نرسونن

نیما من خودم اینو تجربه کردم
توی دانشگاه هم من از خیلی از پسرا جزوه گرفتم
هم پسرا از من جزوه گرفتن
ولی هیچ کدوم به دوستی جی اف بی اف تبدیل نشد

یعنی تو تا حالا از هیچ دختری جزوه نگرفتی؟
یا از هرکی گرفتی باهاش دوست شدی؟
باور میکنی من نگرفتم تا حالا از کسی ؟
پسرا از من جزوه میگیرن
ولی اگه کسیم بخواد بگیره از دختر بنظر من هدف داره . حالا به نتیجه نمیرسه بحثش جداس
شاید از دست خطش خوشش نمیاد !! :biggrin:

mortazavi

عضو جدید
فلق خانوم تازمانی که قانون بیخودی برداشته بشه

رابطه اجتماعی دختر باپسر درست میشه

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه رابطه ای؟
اگر دختر و پسری با هم رابطه داشته باشن هزارو یک حرف پشت سرشون میزنن. اصلا کاری به چماقدار و بی چماق هم نداریم . خودمون به رابطه یک پسر و دختر همیشه به چشم یک رابطه بد نگاه کردیم .بهتره که جور دیگه به رابطه ها نگاه بشه هر رابطه ای بد نیست.شاید خوب هم باشه. شاید دو طرف از رابطه بین خودشون راضی باشن . نظر شما چیه؟

phalagh

مدیر بازنشسته
به اندازه ای که به هم آسیبی نرسونن
خوب یعنی چی؟
فرضا خود من با دو تا از آقایون تو آزمایشگاه همکارم. تو ازمایشگاه با هم کار میکنیم.حرف میزنیم بحث میکنیم.
خوب این میشه یه نوع رابطه اجتماعی.
حالا اگه من با یکی از اینا برم پارک و کافی شاپ بازم رابطه اجتماعیه؟؟؟ یا خارج محیط آزمایشگاه گل بگیم گل بشنویم رابطه اجتماعیه؟

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اصلا منظورم این نبود، اتفاقا باید بهم بگن که همدیگر را دوست دارن،
من منظورم از آتو کارای جلف و زننده بعضی از ماهاست.
تو خیابون اگه یه دختر راه بره امکان نداره 100 تا ماشین براش بوق نزنن و جلو پاش ترمز نکنن و حرفی بهش نزنن.
من منظورم این بود که اینا باید به حداقل برسه تا اون چماقدارا دیگه زورشون نرسه تا چماقا را بالا سرشون برقصونن.

msi

عضو جدید
سلام به همه بحث خوبیه ولی درموقعیت اجتمائی ما کمی دورازاندیشه های موفقه/////

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال.
فلق جان یعنی این که آقای X و خانوم y برای شروع دوستیشون هدفی داشته باشند (فارق از غریزه) و با در نظر گرفت اهدافی که غیر غریزی هست اونو ادامه بدند....مثل دو هم جنس...ممکنه مسائلی این وسط پیش بیاد و اون موقع بر می گرده به روحیات خوده دو طرف که چه جور می خوان ادامه بدند!

• Like
واکنش ها: msi

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوش به حالت آسمون
فکر نمی کنین اینا اسپم باشه؟:w00:
اتي جان منظورت با منه؟
اگه اره لطف كن به من نگو آسمون..........:(
باور میکنی من نگرفتم تا حالا از کسی ؟
پسرا از من جزوه میگیرن
ولی اگه کسیم بخواد بگیره از دختر بنظر من هدف داره . حالا به نتیجه نمیرسه بحثش جداس
شاید از دست خطش خوشش نمیاد !! :biggrin:
نيما جان
نصف بچه هاي ما از رو جزوه من درس مي خونن هيچكدومم تا حالا از حد همكلاس فراتر نرفتن بحث آتي هم سر جزوه نبود منظور اينه كه اگه كسي از كسي درخواست كمك كنه حتما نظر سو نداره......

انقدر بحث داغه دلم نيومد برم.....:redface:

kavoosrahmani

عضو جدید
کاربر ممتاز
خوب یعنی چی؟
فرضا خود من با دو تا از آقایون تو آزمایشگاه همکارم. تو ازمایشگاه با هم کار میکنیم.حرف میزنیم بحث میکنیم.
خوب این میشه یه نوع رابطه اجتماعی.
حالا اگه من با یکی از اینا برم پارک و کافی شاپ بازم رابطه اجتماعیه؟؟؟ یا خارج محیط آزمایشگاه گل بگیم گل بشنویم رابطه اجتماعیه؟
بستگی داره که تعریف تو از اجتماعی چی باشه، آدم ممکنه بره کافی شاپ و یه بحث علمی انجام بده و شاید یه نفر دیگه بره و ....
میبینی اینا بستگی به طرز تفکر آدمها داره.
ولی تو جامعه ما این یه رابطه اجتماعی تلقی نمیشه.

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چه رابطه ای؟
اگر دختر و پسری با هم رابطه داشته باشن هزارو یک حرف پشت سرشون میزنن. اصلا کاری به چماقدار و بی چماق هم نداریم . خودمون به رابطه یک پسر و دختر همیشه به چشم یک رابطه بد نگاه کردیم .بهتره که جور دیگه به رابطه ها نگاه بشه هر رابطه ای بد نیست.شاید خوب هم باشه. شاید دو طرف از رابطه بین خودشون راضی باشن . نظر شما چیه؟
چشمهارا باید شست..جور دیگر باید دید!

mortazavi

عضو جدید
چه رابطه ای؟

من این حرف شمارو رد میکنم

خدا وند حوا رو برای چی خلق کرد

که انسان تنها نباشه و بتونه راحت زندگی بکنه

ولی الان تو این جامعه که پر از قوانین غلط که هر رو ز یه سازی میزنن

روابط اجتماعی دختر و پسر هیچ معنی نداره

درسته............ولی قبول کنید که من اگر شخصه مقابل پارامترهای کاری دیگه ای در مورد ارتباط با من رو داشت پیش میومد....ولی وقتی این دوستی اجتماعی چرا باید تخریب شه(البته استثنایی به وجود اومد که بزرگترین لطمه رو خوردم)....فولاد آب دیده شدیم دیگه!
پس دیدید که شرایطی پیش اومد که فولاد آب دیده شدید
پس دیگه جوری شده که اتوماتیک پیش میره به همون سمت !

پترو

عضو جدید
کاربر ممتاز
بستگی داره که تعریف تو از اجتماعی چی باشه، آدم ممکنه بره کافی شاپ و یه بحث علمی انجام بده و شاید یه نفر دیگه بره و ....
میبینی اینا بستگی به طرز تفکر آدمها داره.
ولی تو جامعه ما این یه رابطه اجتماعی تلقی نمیشه.
تو جامعه ما آره اما اینهم یک رابطه اجتماعیه در جاهای دیگه دنیا.

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
بدبختانه تو جامعه ما اصلا رابطه اجتماعي مفهوم نداره
اگه من دختر حتي از يه پسر تو خيابون ادرس بپرسم هزارتا حرف پشت سرم مي زنن.....
ديگه چه برسه بخوام حرف بزنم و بحث كنم

atousa_m

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه ما خودمون طرز فکر خوبی نسبت به این روابط داشته باشیم و قلبا به کاری که می کنیم و حرفی که میزنیم اطمینان داشته باشیم دیگه نباید نظر دیگران برامون مهم باشه

پس باید اول خودمون رو درست کنیم