sara_r
کاربر بیش فعال
تو هنوز نرفتي؟؟؟؟ببين مي خواستم ببينم كي هوامو داره ها......
به اين مي گن دوست خوب .....ببين نيما خان چقدر هوامو داره...
تو هنوز نرفتي؟؟؟؟ببين مي خواستم ببينم كي هوامو داره ها......
درسته............ولی قبول کنید که من اگر شخصه مقابل پارامترهای کاری دیگه ای در مورد ارتباط با من رو داشت پیش میومد....ولی وقتی این دوستی اجتماعی چرا باید تخریب شه(البته استثنایی به وجود اومد که بزرگترین لطمه رو خوردم)....فولاد آب دیده شدیم دیگه!فکر نمیکنن ! چنین چیز ی هست
گفتم که در مورد پسرا بیشتر صادقه . یعنی پسر در اسن زمینه بیشتر کنجکاوی و شیطونی میکنه
حالا هر کسی به نوعی ...
چیزی هم که حامد جان میگن یه نوع دوست دختر بودنه دیگه . شما که با پسر همکاری نکردید حامد جان !
و حتما هم به مناسبت این همکاری ، با طرفتون بدلیل شرایط کاری در تماس بودید دائم و حتما هم اگه فرصتش پیش میومد دوست داشتید کارتون رو در محیطی غیر از محل کار مث خونه یکیتون جهت تسریع بخشیدن به آن انجام بدید ...
ببين مي خواستم ببينم كي هوامو داره ها......
میدونی شاید واقعا مشکل از قوانین نباشه، مشکل از مجریاشه که یه سری آدم ... رسیدن به جاهایی که نباید باشن.
بعد هم یه قسمت از این تقصیرها مال خود ما جووناست، اگه ماها آتو دست کسی ندیم که خب نمیتونن گیر بدن.
آقا بعضیها تو خیلبون کم مونده دیگه ....
به اندازه ای که به هم آسیبی نرسوننببخشید دست و رو نشسته میپرم وسط بحث. از اول بحث فقط شنونده بودم.
یه سوال.
یکی میشه بگه منظور از رابطه اجتماعی چیه؟؟ یعنی تو این رابطه اجتماعی دو طرف تا چه اندازه به هم نزدیک میشن؟
من منظورتا خیلی خوب نفهمیدم؟تا جامعه درست نشه افکار مردم همین طور باقی میمونه
یعنی پوچ و تهی
باور میکنی من نگرفتم تا حالا از کسی ؟نیما من خودم اینو تجربه کردم
توی دانشگاه هم من از خیلی از پسرا جزوه گرفتم
هم پسرا از من جزوه گرفتن
ولی هیچ کدوم به دوستی جی اف بی اف تبدیل نشد
یعنی تو تا حالا از هیچ دختری جزوه نگرفتی؟
یا از هرکی گرفتی باهاش دوست شدی؟
به اندازه ای که به هم آسیبی نرسونن
خوب یعنی چی؟به اندازه ای که به هم آسیبی نرسونن
فلق جان یعنی این که آقای X و خانوم y برای شروع دوستیشون هدفی داشته باشند (فارق از غریزه) و با در نظر گرفت اهدافی که غیر غریزی هست اونو ادامه بدند....مثل دو هم جنس...ممکنه مسائلی این وسط پیش بیاد و اون موقع بر می گرده به روحیات خوده دو طرف که چه جور می خوان ادامه بدند!ببخشید دست و رو نشسته میپرم وسط بحث. از اول بحث فقط شنونده بودم.
یه سوال.
یکی میشه بگه منظور از رابطه اجتماعی چیه؟؟ یعنی تو این رابطه اجتماعی دو طرف تا چه اندازه به هم نزدیک میشن؟
اتي جان منظورت با منه؟خوش به حالت آسمون
فکر نمی کنین اینا اسپم باشه؟![]()
نيما جانباور میکنی من نگرفتم تا حالا از کسی ؟
پسرا از من جزوه میگیرن
ولی اگه کسیم بخواد بگیره از دختر بنظر من هدف داره . حالا به نتیجه نمیرسه بحثش جداس
شاید از دست خطش خوشش نمیاد !!![]()
هر دوتاشمنظورتون چه آسیبی ؟
جسمی یا روحی؟
شما متغیر قانونو بزار کنار ، اول بحثهای بنیادینو پیش ببریم!فلق خانوم تازمانی که قانون بیخودی برداشته بشه
رابطه اجتماعی دختر باپسر درست میشه
بستگی داره که تعریف تو از اجتماعی چی باشه، آدم ممکنه بره کافی شاپ و یه بحث علمی انجام بده و شاید یه نفر دیگه بره و ....خوب یعنی چی؟
فرضا خود من با دو تا از آقایون تو آزمایشگاه همکارم. تو ازمایشگاه با هم کار میکنیم.حرف میزنیم بحث میکنیم.
خوب این میشه یه نوع رابطه اجتماعی.
حالا اگه من با یکی از اینا برم پارک و کافی شاپ بازم رابطه اجتماعیه؟؟؟ یا خارج محیط آزمایشگاه گل بگیم گل بشنویم رابطه اجتماعیه؟
به نظر من هر دو تاش میتونه باشه.منظورتون چه آسیبی ؟
جسمی یا روحی؟
چشمهارا باید شست..جور دیگر باید دید!چه رابطه ای؟
اگر دختر و پسری با هم رابطه داشته باشن هزارو یک حرف پشت سرشون میزنن. اصلا کاری به چماقدار و بی چماق هم نداریم . خودمون به رابطه یک پسر و دختر همیشه به چشم یک رابطه بد نگاه کردیم .بهتره که جور دیگه به رابطه ها نگاه بشه هر رابطه ای بد نیست.شاید خوب هم باشه. شاید دو طرف از رابطه بین خودشون راضی باشن . نظر شما چیه؟
چه رابطه ای؟
اگر دختر و پسری با هم رابطه داشته باشن هزارو یک حرف پشت سرشون میزنن. اصلا کاری به چماقدار و بی چماق هم نداریم . خودمون به رابطه یک پسر و دختر همیشه به چشم یک رابطه بد نگاه کردیم .بهتره که جور دیگه به رابطه ها نگاه بشه هر رابطه ای بد نیست.شاید خوب هم باشه. شاید دو طرف از رابطه بین خودشون راضی باشن . نظر شما چیه؟
پس دیدید که شرایطی پیش اومد که فولاد آب دیده شدیددرسته............ولی قبول کنید که من اگر شخصه مقابل پارامترهای کاری دیگه ای در مورد ارتباط با من رو داشت پیش میومد....ولی وقتی این دوستی اجتماعی چرا باید تخریب شه(البته استثنایی به وجود اومد که بزرگترین لطمه رو خوردم)....فولاد آب دیده شدیم دیگه!
تو جامعه ما آره اما اینهم یک رابطه اجتماعیه در جاهای دیگه دنیا.بستگی داره که تعریف تو از اجتماعی چی باشه، آدم ممکنه بره کافی شاپ و یه بحث علمی انجام بده و شاید یه نفر دیگه بره و ....
میبینی اینا بستگی به طرز تفکر آدمها داره.
ولی تو جامعه ما این یه رابطه اجتماعی تلقی نمیشه.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | اهمیت روابط زناشویی در دوران سالمندی | گفتگوی آزاد | 0 | |
I | کمک در روابط | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
روابط دانشجو با استاد...پسرا .......دخترا | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
در روابط بعد از ازدواج آقایان دروغگو ترند یا خانم ها ؟! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
روابط بین دختر و پسر و حدود آن | گفتگوی آزاد | 21 |