shirin_yalda
عضو جدید
اره یکی از دوستای دانشگاه که کاملا من و میشناسه البته دفه اولش نیست خیلی ناراحتم کرده.کسی بهت چیزی گفته شیرین جان ؟
اره یکی از دوستای دانشگاه که کاملا من و میشناسه البته دفه اولش نیست خیلی ناراحتم کرده.کسی بهت چیزی گفته شیرین جان ؟
نه هنر نیست. خوبه آدم بدونه دور و برش چه خبره.یه وقتایی ادم از تجربه دیگران عبرت میگیره.(البته همچین بیخبر هم نبودم اما دیگه نه تا حدی که دیشب شنیدم.)خوب بنظرت دور موندن از اخبار و دنیای اینجور روابط خیلی هنره ؟
الان شما پاستوریزه هستین بقول خودتون ، یعنی برد کردید یا باختید ؟
اره تا حدودی میشه. من که تونستم ولس نه خیلی بستگی به طرف و ظرفیتش داره ولی دارم روی خانوادم کار می کنممگه میشه علنیش کنی ؟
تا وقتی این روابط پایداره که مخفیه اگه علنی و آشکارا بشه که دیگه روز جداییه!
شاید خونواده های کمی پیدا بشن که با دوست بودن فرزندشون با جنس مخالفش مشکلی نداشته باشن و حتی تشویقشم کنن! ولی خیلی از جوونا واسه بقای رابطشون با جنس مخالف حتما باید مخفی کاری کنن
اگه هم بخوای دیگرون از جمله فامیل و خونوادتون باخبر بشن پس دیگه باید بری تو کار ازدواج که این موضوع در حیطه بحث این تاپیک نیست . بحث در مورد مسایلی است جدا از ازدواج
نه هنر نیست. خوبه آدم بدونه دور و برش چه خبره.یه وقتایی ادم از تجربه دیگران عبرت میگیره.(البته همچین بیخبر هم نبودم اما دیگه نه تا حدی که دیشب شنیدم.)
من گفتم تو خوابگاه پاستوریزه ها بودم نگفتم خودم پاستوریزم. یعنی کم موردترین و شاید بیمورد ترین خوابگاه دانشگاه . اما خوب باز به نظرم همین طوری که بودم برد کردم چون خیلی از اشتباهاتو نکردم.
بازم ببخشید
بحثو منحرف نکنم.
خوب یعنی میخوای به خونوادت بگی من دوست پسر دارم ؟اره تا حدودی میشه. من که تونستم ولس نه خیلی بستگی به طرف و ظرفیتش داره ولی دارم روی خانوادم کار می کنم![]()
خوب یعنی میخوای به خونوادت بگی من دوست پسر دارم ؟
یعنی واسه ازدواجه دیگه ؟ اگه اینجوریه که خوبه ولی همونجوری که گفتم جای این بحث توی این تاپیک فک نکنم باشه
ولی اگه میخوای بگی به خونوادت که دوست پسر داری و احتمال داره که بعدا جدا شین ، باید بگم خدا به مامان بابات صبر عطا کنه![]()
وایییی عزیزم .چلا آخه؟می دونید من وقتی می بینم این قضیه برای هم سن وسالهای من جا نیوفتاده و به من حرفی زد که خیلی من و ناراحت کرد از بقیه چه انتظاری میشه داشت.![]()
می دونید من وقتی می بینم این قضیه برای هم سن وسالهای من جا نیوفتاده و به من حرفی زد که خیلی من و ناراحت کرد از بقیه چه انتظاری میشه داشت.![]()
بچه ها پیشنهاد میدم آسمان جان که در تمامی بحث بودند تا آخر هفته پستهایی رو به عنوان پست منتخب بذارند تا بچه ها آخرش ببینند که به یه نتیجه ای رسیدیم...آخه اگر تاپیکها همینجوری پیش بره که درست نیست...
دوستان شرکت کننده باید متقاعد بشند.!
موافقممن ميگم روز آخر اين بحث هر كي هر نتيجه اي كه خودش از اين بحث گرفته رو بنويسه تا هم استفاده كنن
من كه تا حالا چيزي نفهميدم بهتر نيست كم كم بچه ها نظر و راهكار خودشون رو براي درك بهتر اين موضوع و درست شدن اون تو جامعه بگن؟؟؟بالاخره از يه جايي بايد شروع بشه اگه همين جمع كوچيك ما به يه نتيجه ي درست و منطقي برسه خيلي مفيده حداقل واسه خودمون
ایشالا بقیه مکالمه و دعوا و کتک کاری ها باشه واسه روز ملاقات بچه ها در نمایشگاه کتاب!
تا میتونید حامد رو اونجا بزنید !![]()
اینو منم خیلی دیدم......همین الان هم کلی از خونواده ها نه تنها از دوستی های بچه هاشون باخبرن بلکه اونا رو تشویق هم می کنن!!!البته 99.99% این در مورد آقا پسر ها صدق می کنه و اون 0.01% رو هم من از روی احتمال گفتم که شاید دختر باشن!!
حتی دیدم مادر یا پدر کسی با افتخارمی گه "اینقدر دوست دختر داره که نگو" حالا امکان داره اون دخترا روحشون خبر نداشته باشه که مردم دارن در موردشون چی می گن! و منظورشون از دوستی تنها یک ارتباط مثل همکار یا همکلاسی کمی صمیمی باشه.......
البته خیلی مواقع هم همین پسرها دوستی شون کاملا رسمی یا مثل یک هم جنس هست، اما خداییش پدر و مادرا بدشون نمیاد پسرشون از زندگی لذت ببره، اگرم اتفاقی بیفته می اندازن گردن دختره، بگذریم بحث قراره حول دوستی شبه هم جنس پیش بره!
دوستانی هم که از سو استفاده صحبت می کنن، میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟ منظور از سو استفاده چیه؟
بابا من این وسط چی کاره ام!!!ایشالا بقیه مکالمه و دعوا و کتک کاری ها باشه واسه روز ملاقات بچه ها در نمایشگاه کتاب!
تا میتونید حامد رو اونجا بزنید !![]()
کجا...کی....چرا....کیارو بردن دانشجوها رو....چه جور بردن!؟!؟!؟!؟!خبر مهم، من دانشجوی شمالم، الان جاتون خالی، مامورا دسنشون درد نکنه، یه کامیون!دختر پسر جمع کردن بردن اونم فقط به جرم حرف زدن.
حالا شماها هر چی میخواید بگید، بگید.
اول باید به بعضیها بفهمونیم که باید با یه انسان چطور رفتار کنن ، بعد با کتک بشینومشون پای کامپیوتر تا این صفحات بخونن و هی خجالت بکشن...
چی بگم والااااااااااا.بعد 1 چیز دیگه، تو اون جمعی که گرفتن، هم دانشجو بود، هم کارمند و هم الاف.
سئوال من اینه، ایا شان اجتماعی همه یکسانه که باید مثل ... همرا یه جا جمع کنن و با همشون هم مثل قاتلا رفتار کنن.
خب مشکل ما هم همینه که همیشه ساکت بودیم و چیزی نگفتیم.چه گویم که ناگفتنم بهتر است!!!
خودت می گی بخواهیم....کو صرف فعل خواستن...خب مشکل ما هم همینه که همیشه ساکت بودیم و چیزی نگفتیم.
اگه ما جوونا بخواهیم ، مطمئن باشید که خیلی راحت چوب و چماقا میتونیم از دست این چماقدارا که با مخفی شدن پشت کلمه اسلام ، هر کار بی شرمانه را انجام میدن، بکشیم بیرون و جلو چشمشون خرد کنیم.
آره عزیز
بپا خیز برای ساختن...
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
A | اهمیت روابط زناشویی در دوران سالمندی | گفتگوی آزاد | 0 | |
I | کمک در روابط | گفتگوی آزاد | 11 | |
![]() |
روابط دانشجو با استاد...پسرا .......دخترا | گفتگوی آزاد | 1 | |
![]() |
در روابط بعد از ازدواج آقایان دروغگو ترند یا خانم ها ؟! | گفتگوی آزاد | 0 | |
![]() |
روابط بین دختر و پسر و حدود آن | گفتگوی آزاد | 21 |