روابط اجتماعي دختران و پسران

ای بابا.شما هر چیزی که دوست داری از بحث برداشت کن.
اما بنده در این تاپیک هیچ ربطی بین رابطه جنسی با رابطه اجتماعی نمیبینم.
شما حتی به خواسته ی بازکننده ی تاپیک هم اهمیت نمیدین چه برسه به حرفای بقیه.
ما داریم در مورد رابطه ی دو تا ادم به دور از جنسیت حرف میزنیممممممممممممم.
چرا باید همیشه یه مانعی این وسط بذارین؟
چرا نمیشه با یه پسر دوست بود و اون رو با دوست دخترت متفاوت ندونی؟
چرا نمیشه با یه دختر دوست بود و اون رو با دوستای پسرت یکی ندونی؟
چه دلیلی برای بیان رابطه جنسی این بین هست؟
اولا من بحث رو به رابطه جنسی نکشوندم که شما داری اینجوری صحبت میکنی
دوما من به باز کننده تاپیک بی احترامی نکردم و فقط بحثی که توسط بچه ها به اینجا کشیده شده رو دارم واستون روشن میکنم که یه وقت بقول شادمهر بیمار نشید در آینده!
سوما بحث ما اگه مربوط به رابطه همجنس میشه که باید بگم کجای این رابطه بحث برانگیزه ؟ شما با دوست دخترت و پسرا هم با دوست پسرشون حتما هستند پس این امر بدیهی و روشنه
مهم رابطه بین دو جنس مخالفه که فعلا توی جامعه ما مبهم و تاریکه و کسانی از جمله شما ازش بشدت فراری هستند .
اگه هدف سازنده تاپیک همین رابطه با همجنس بوده که باید بگم تاپیک رو بیخودی باز کرده و بحثاش هم به نتیجه نمیرسه .معمولا واسه عوامل بدیهی کسی قانون تعریف نمیکنه .
یه مورد دیگه هم باید در جواب این جملتون (چرا نمیشه با یه دختر دوست بود و اون رو با دوستای پسرت یکی ندونی؟) بگم خدمتتون و اون اینکه شاید بشه با یه جنس مخالف دوست بود و اونو مث همجنست به حساب آورد ولی بازم جامعه اینو قبول و باور داره ؟
به هر حال توی جامعه امروزی دوست دختر داشتن چه واسه رابطه اجتماعی چه جنسی چه غیره جرمه و جرمشم سنگینه
پس لطفا سر موضوعاتی اینچنینی بحث کنید تا موضوع واسه همه روشن شه !

* فریبا *

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان عزيز
به دليل اينكه خيلي از بچه ها از روند بحث ناراضي هستند لازم ديدم چند نكته اي رو يادآور بشم......البته با اجازه...
انسانها نياز دارند با هم ارتباط داشته باشند. و گرايش به سمت جنس مقابل يك نياز و غريزه ست در وجود هر انساني وجود داره...
حالا بحث اينه كه هر فرد به صرف انسان بودنش نبايد به همه نيازهاش پاسخ مثبت بده....
بحث ما اگر دومين پست همين تاپيك رو خونده باشيد يه بحث فرهنگيه و حتما بايد توجه كنيد كه هدف فرهنگ سازي در روابط بين دختر و پسر به عنوان دو انسان هست......
اگر قبل از اينكه به جنسيتتون فكر كنيد به اين مسئله ايمان بياريد كه يك انسان هستيد اونوقت براي طرفتون ارزش قايل خواهيد شد.....
پس لطفا از منحرف كردن بحث جلوگيري كنيد بياييم به اين مسئله بپردازيم كه اصلا چرا بعضيا فكر مي كنن كه دوستي سالم اجتماعي در جامعه ما ممكن نيست...
آيا اين به ما اموزش داده نشده يا خودمون نمي خوايم قبول كنيم ه دوستي غير مغرضانه هم مي تونه وجود داشته باشه؟؟
ببنین به نظر من امکان پذیره مگه جامعه ی ما شاخ و دم داره که نتونیم توش رابطه ی اجتماعی برقرار کنیم؟ نمیگم که ضعف وجود نداره اما اگه به این باور برسیم که میتونیم پس میتونیم.مگه جامعه چیه یا کیه ؟؟؟؟؟این ماییم که جامعه رو تشکیل دادیم .به خدا شعار نیست .درسته که یکم سختی داره و شاید مجبور شیم چیزهایی رو فدا کنیم .اما نتیجه بسیار دلنشین خواهد بود.

mahtabi

مدیر بازنشسته
اولا من بحث رو به رابطه جنسی نکشوندم که شما داری اینجوری صحبت میکنی
دوما من به باز کننده تاپیک بی احترامی نکردم و فقط بحثی که توسط بچه ها به اینجا کشیده شده رو دارم واستون روشن میکنم که یه وقت بقول شادمهر بیمار نشید در آینده!
سوما بحث ما اگه مربوط به رابطه همجنس میشه که باید بگم کجای این رابطه بحث برانگیزه ؟ شما با دوست دخترت و پسرا هم با دوست پسرشون حتما هستند پس این امر بدیهی و روشنه
مهم رابطه بین دو جنس مخالفه که فعلا توی جامعه ما مبهم و تاریکه و کسانی از جمله شما ازش بشدت فراری هستند .

جانم؟من؟
ببخشین شما از کجا تشخیص دادین؟
من خودم همیشه دوست دارم با پسر دوست باشم (دو دوست واقعی،بی هیچ حرفی)
ولی حد و حدودی رو مشخص کردم.

اگه هدف سازنده تاپیک همین رابطه با همجنس بوده که باید بگم تاپیک رو بیخودی باز کرده و بحثاش هم به نتیجه نمیرسه .معمولا واسه عوامل بدیهی کسی قانون تعریف نمیکنه .
یه مورد دیگه هم باید در جواب این جملتون (چرا نمیشه با یه دختر دوست بود و اون رو با دوستای پسرت یکی ندونی؟) بگم خدمتتون و اون اینکه شاید بشه با یه جنس مخالف دوست بود و اونو مث همجنست به حساب آورد ولی بازم جامعه اینو قبول و باور داره ؟
به هر حال توی جامعه امروزی دوست دختر داشتن چه واسه رابطه اجتماعی چه جنسی چه غیره جرمه و جرمشم سنگینه

اول یهمعذرت شاید منظورم رو بد گفتم.
نه نه نیما جان اشتباه نکن.
من نگفتم ارتباط با همجنس چون این رابطه همینجوریشم هست.
منم دقیقا بحثم سر اینه که با یه غیر همجنس ارتباط سخته.
اما باید قبول کرد که نمیشه ارتباط نداشت و حالا اینکه مردم چه حرفی میزنن پشت سر ادم باید اهمیتی نداشته باشه چرا که دید افراد در یک سطح نیست.
و مسلما این دید شما هستش که یه رابطه رو براتون تعریف میکنه.
وقتی توی جایی هستی که همش میخوان دختر پسر از هم جدا باشن باید برای رسیدن به ارتباط خیلی چیزا رو تحمل کرد .

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من همه اينا تقصير خودمونه بلد نيست واسه هر كاري از چه راهي وارد بشيم!!!همش كارا رو باهم قاطي مي كنيم عاقبتش ميشه اينكه هر پسري با هر دختري حرف بزنه ميگن عاشق هم شدن!!!

مي دونم تو ايران ما جرمه اينكار نيما راست ميگه روابط اجتماعي با جنس مخالف هم مجاز نيست تو كشور ما ولي آيا تو دانشگاه كه اين روابط آزادتره ما تونستيم از عهدش بر بيايم؟؟؟
تونستيم از بين اين همه دختر هم كلاسي حداقل يه رابطه ي اجتماعي سالم برقرار كنيم؟؟مشكل از ماست چون ميگيم نبايد بين پسر و دختر فرق باشه اعتراض مي كنيم چرا پسر و دختر تو اسلام تفاوت دارن ولي خودمون تفاوت زيادي بينشون قائليم من گاهي به اين نتيجه ميرسم كه ما ايراني ها جنبه ي آزادي نداريم اين باعث تاسفه

k.m.r.c

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
توی صفحات اولیه تاپیک هم گفتم که بعضی از واژگان توی لغت نامه ی ذهن هر فرد یه جوری معنا میشه...پس تفسیر دوستی برای هر کس یه جور خاصه..
خوب چون بحث هم عمومیه درصفحات اول ما تعاریفمونو ارائه دایدم...حالا باید دنبال این باشیم که چه جور میشه این رابطرو توی عوام فرهنگ سازی کرد...

فکر کنم اگر بحث به این سمت بره بهتره!

امیر Amir

کاربر حرفه ای
دوستی خوبه..ارتباط خوبه...ولی چرا همیشه چرا ما ایرانی ها وقتی اسم دختر پسر و رابطه دوستی بین اون ها پیش میاد سریع فکر ناجور میکنیم....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این یعنی هنوز به خودمون اطمینان نداریم....

اول یهمعذرت شاید منظورم رو بد گفتم.
نه نه نیما جان اشتباه نکن.
من نگفتم ارتباط با همجنس چون این رابطه همینجوریشم هست.
منم دقیقا بحثم سر اینه که با یه غیر همجنس ارتباط سخته.
اما باید قبول کرد که نمیشه ارتباط نداشت و حالا اینکه مردم چه حرفی میزنن پشت سر ادم باید اهمیتی نداشته باشه چرا که دید افراد در یک سطح نیست.
و مسلما این دید شما هستش که یه رابطه رو براتون تعریف میکنه.
وقتی توی جایی هستی که همش میخوان دختر پسر از هم جدا باشن باید برای رسیدن به ارتباط خیلی چیزا رو تحمل کرد .
منم دارم میگم که رابطه اجتماعی با یه جنس مخالف به همین راحتیا که فکرشو میکنید نیست
اگه شما هم توی ذهن خودتون این مسئله رو حل شده بدونید ولی جامعه ما متاسفانه باهاش مشکل داره .
پس رابطه اجتماعی بین دو جنس مخالف بنظر من بی معنیه تا حدی !
نمونش توی دانشگاه هاست دیگه
همین دانشگاه خودمون توی بوفه بین دخترا و پسرا پرده کشیدن ! خوب این یعنی چی ؟
کسی که قرار نیست اونجا همدیگرو بوس کنه یا ....
پس یعنی حتی صحبت مستقیم و یا نگاه مستقیم دو جنس مخالف حتی بصورت سالم غیر مجازه!!!
گرچه هنوزم بچه ها قرو قاطی میشینن ولی مهم نیت اونا بود که میخواستن مخالف برقراری رابطه اجتماعی بشن !!

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای گلم من ترجیح میدم دیگه تو بحث شرکت نکنم چون نمیتونم آسته برم آسته بیام تا گربه شاخم نزنه !

4 روز از گذاشتن این تاپیک میگذره اون وقت تازه دوستمون میگه بیایید در مورد سر فصل تاپیک صحبت کنیم!

نازنین

عضو جدید
کاربر ممتاز
توی صفحات اولیه تاپیک هم گفتم که بعضی از واژگان توی لغت نامه ی ذهن هر فرد یه جوری معنا میشه...پس تفسیر دوستی برای هر کس یه جور خاصه..
خوب چون بحث هم عمومیه درصفحات اول ما تعاریفمونو ارائه دایدم...حالا باید دنبال این باشیم که چه جور میشه این رابطرو توی عوام فرهنگ سازی کرد...

فکر کنم اگر بحث به این سمت بره بهتره!

دقیقا موافقم!
هر چی می کشیم از مهم بودن برداشت دیگران از خودمونه!
ما موجودات اجتماعی هستیم و نیازمندیم که از جانب هم تایید بشیم;) به خاطر همین جو جامعه خیلی روی رفتارمون تاثیر می ذاره ........
نمونه اش خود من چند بار به خاطر زمزمه های اطرافیان که کاملا بی معنی و بیخود و بی اساس حرف می زدن از خیلی از افراد که فکر می کردم می تونیم دوستای خوبی برای هم باشیم دوری کردم ، حتی سر سنگین رفتار کردم:(
اگه تو این بحث بتونیم یه دیدگاه توافقی کلی در باره ی روابط اجتماعی دختر و پسر پیدا کنیم ( با توجیه همدیگه!!!) کار بسیار بزرگی انجام دادیم:) هر چند غیر ممکن به نظر می رسه:confused:

mahtabi

مدیر بازنشسته
خوب منم میدونم در این جامعه سخته اما محال نیست و شاید شاید اگه تا اون روز زنده بودم ...
دیدگاه ها یکم باز شدن و ما هم بتونیم مثل تمامی این ادما تو این کره با هم مثل دو موجود برتر برخورد داشته باشیم و نیازی به قایم شدن نباشه..
شاید اگه یک کم خودمون ثابت کنیم که میشه این رابطه ها وجود داشته باشه این دیدگاه ها هم عوض شه
چون واقعا من یکی که از این بسته بودن محیط دلم میگیره.
آخه چرا اینقدر ما باید فقر فکری داشته باشیم؟:cry:

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر می کنم منظور از فرهنگ سازی برای رابطه همین هستش که ما چطور باید برخورد کنیم که این مسئله تو جامعه جا بیفته.
باید بگم نیما جان شما دقیقا اصل مطلبو گفتی اینکه در بسیاری جهات و پیش خیلی از خانواده ها روابط حالا به هر اسمی کاملا ممنوع هست دیگه چه برسه یه جامه
حالا حساب کن طرف تو یه شهر کوچیکم زندگی کنه......
پس چیکار می شه کرد؟

pooneh12345

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا و چگونه

چرا و چگونه

خب اصولا دخترا و پسرا بنا به غریزه ای که دارن ناخودآگاه به سمت هم کشیده میشن چون چه از نظر جسمی و چه از نظر روحی هردو به هم محتاجن
گاهی اوقات چه پسرا و چه ئخترا به دلیل اینکه احتیاجاتشون درست و بجا رفع نمیشه توی رابطشون با جنس مخالف یا حتی با همجنس خودشون دچار ابتذال می شن به نظر من بهترین نوع روابط انسانی دختر و پسر تو ایران توی محیط دانشگاه ولی متاسفانه خیلی وقتا توی دانشگاه هم که یه محیط فرهنگیه هردو جنس از هم سواستفاده می کنم

گل پسر

عضو جدید
سلام دوستان منم آمدم .
خوب من از یه جایی باید شروع کنم.
مثل بقیه نظر خودم رو راجب این موضوع مطرح می کنم
رابطه دختر و پسر یک مسئله معمولی وکاملا عادیه اما به علت شرم و حیا (که علت این حالت انسانی ریشه در قدیم وسنن و قدیم ما ایرانیان دارد که تحت تاثیر دین قرار گرفت ) باعث مخفیانه شدن این رابطه از خانواده ها خود این موضوع باعث مورد سواستفاده قرار گرفتن جنس مخالف می شود .
چی گفتم :biggrin:
اما در آخر بگم شخصی که طرف مقابل خود رو مورد سواستفاده قرار می ده دمبال جبران کمبودهای خودش
هست.

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
من فکر می کنم منظور از فرهنگ سازی برای رابطه همین هستش که ما چطور باید برخورد کنیم که این مسئله تو جامعه جا بیفته.
باید بگم نیما جان شما دقیقا اصل مطلبو گفتی اینکه در بسیاری جهات و پیش خیلی از خانواده ها روابط حالا به هر اسمی کاملا ممنوع هست دیگه چه برسه یه جامه
حالا حساب کن طرف تو یه شهر کوچیکم زندگی کنه......
پس چیکار می شه کرد؟
به نظر من با گذشت زمان وبا بالا رفتی سطح فرهنگ جامعه این مشکل حل میشه
مثلا تا 10 سال پیش جلوی این روابط خیلی بیشتر از الان گرفته میشد ولی الان یه کم ازادتر شده.....البته این خود ما هستیم که باید سطح فرهنگ جامعه رو بالا ببریم....

گل پسر

عضو جدید
به نظر من با گذشت زمان وبا بالا رفتی سطح فرهنگ جامعه این مشکل حل میشه
مثلا تا 10 سال پیش جلوی این روابط خیلی بیشتر از الان گرفته میشد ولی الان یه کم ازادتر شده.....البته این خود ما هستیم که باید سطح فرهنگ جامعه رو بالا ببریم....

که چی مثلا حالا که این محدودیت کمتر شده رابطه ها بهتر شده این رابطه ها کثیف تر شده
تا زمانی که آدمه بی جنبه وجود داره رابطه رودر روی دختر وپسر با مشکل همراه هست
مدیت نیز باعث خراب تر شدن این رابطه می شه .

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله من موافقم که روابطی که الان هست همشون روابط سالمی نیست....
اما هستن کسانی که هدفشون از این دوستی ها سو استفاده نیست....اما به خاطر وجود همین ادمای بی جنبه که شما میگین نمیتونستن از این دوستی بهره ببرن....به هر حال مطمئنا اگه جلوی این دوستی ها گرفته بشه جور خیلی بد تر از این که هست میشه

گل پسر

عضو جدید
من با این دوستی ها مخالف نیستم موافقم ولی مخیانه بودن و انجام گرفت اون به صورت
نا آگاهانه باعث انحراف افراد می شه
البته این دوستی ها باعث از بین رفتن نگرش غلط نیز می شه

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر من هم گل پسر راست ميگه مخفيانه بودن اين روابط حالا به هر دليلي باعث به ابتذال كشيده شدن اونا ميشه خب خانواده هاي ما اين شكلي هستن مثلا يه دختر نمي تونه بره به باباش بگه بابا اين آقا پسر يه دوست اجتماعي هست و نه بيشتر يعني كسي تو جامعه ي ما باور نمي كنه!!

arghavan.z

عضو جدید
کاربر ممتاز
دقیقا مشکل همین جاست که خانواده ها این دوستی هارو به رسمیت نمیشناسن و یکی از دلا یلش هم وجود همین ادمای بی جنبه ایه که گل پسر گفت

Aseman Etemaad

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
چرا هیچی؟
ما داریم اینهمه حرف می زنیم که به این نتیجهبرسیم که چکار باید کرد تا خانواده ها و در مقیاس بزرگ جامعه این روابط (البته سالم و بی غرضش رو)به رسمیت بشناسن....

shirin_yalda

عضو جدید
می دونید من وقتی می بینم این قضیه برای هم سن وسالهای من جا نیوفتاده و به من حرفی زد که خیلی من و ناراحت کرد از بقیه چه انتظاری میشه داشت.:cry:

afshin_ss

عضو جدید
کاربر ممتاز
شيرين راست ميگه اين قضيه واسه خيلي از بچه هاي هم سن خودمون هم خيلي كار بد و خطرناكيه و يه انحراف به حساب مياد وقتي يه جوون اين تفكر رو داشته باشه از خانواده ها كه حداقل يه نسل قبل هستن چه انتظاري ميره؟؟؟

من خيلي جاها ديدم شنيدم كه فلاني پسره و اگه با دخترا حرف بزنه و دوست بشه عيبي نداره ضرري بهش نميرسه ولي دختر نه زمين به آسمون مياد اگه با پسر دوست بشه و حرف بزنه!!!!!!!!!:eek:

به اين جمله دقت كنين ين تفكر چقدر مضحك و خنده داره؟؟؟

phalagh

مدیر بازنشسته
سلام.من دور روز نبودم خسته شدم تا این صفحاتو خوندم.
اما خوب با اجازه حضار یه چیز بیربط بگم.
من تو این 4سال همیشه توی یه خوابگاه کوچیک 50 نفری بودم. که همه بچه هاش پاستوریزه بودنو خوابگاه زبانزد مسئولین دانشگاه. دانشکده هم که میرفتم تا کلاسم تموم میشد خوابگاه بودم.اینه که دامنه ارتباطاتم کم بوده.و زیاد از اتفاقاتی که بین دانشجوها می افتاد اطلاع نداشتمو فکر میکردم همه مثل بچه های خوابگاه خودمون خوبن.
دیشب خونه یکی از دوستام بودم که 2سال اول دوره دانشجوییش رو تو خوابگاه 800 نفری دانشگاهمون بود.
وااااااای چشتون روز بدنبینه تا صبح نشستیم به حرف زدن.آقا چیزایی از روابط بین دانشجوها و اتفاقاتی که افتاده بود شنیدم که سرم سوت کشیدو دو تا شاخ گنده در آوردم.
چه فجایعی که اتفاق نیافتاده بود.
چه دخترایی که به خاطر روابطشون کارشون به افسردگیو مشروطی نکشیده بود.
چه پسرایی که آبروی دخترای بیچاره رو الکی الکی نریختن.:w09:
از شکایت دختر از پسر به حراست و شکایت همزمان همون پسر از اون دختر به حراست.
از سرکاریها و پیچوندنا.
من هنوز تو کف چیزایی هستم که شنیدم.:confused:
(یه وقت فک نکنین غیبت کردیما.خوشبختانه همونطور که گفتم من فقط رفتم دانشگاهو اومدم خوابگاه. اینه که هیچ کدومو نمیشناختم.)
ببخشید اسپم کردم. به بحثتون ادامه بدین. قصد انحراف بحث رو نداشتم.

من با این دوستی ها مخالف نیستم موافقم ولی مخیانه بودن و انجام گرفت اون به صورت
نا آگاهانه باعث انحراف افراد می شه
البته این دوستی ها باعث از بین رفتن نگرش غلط نیز می شه
مگه میشه علنیش کنی ؟
تا وقتی این روابط پایداره که مخفیه اگه علنی و آشکارا بشه که دیگه روز جداییه!
شاید خونواده های کمی پیدا بشن که با دوست بودن فرزندشون با جنس مخالفش مشکلی نداشته باشن و حتی تشویقشم کنن! ولی خیلی از جوونا واسه بقای رابطشون با جنس مخالف حتما باید مخفی کاری کنن
اگه هم بخوای دیگرون از جمله فامیل و خونوادتون باخبر بشن پس دیگه باید بری تو کار ازدواج که این موضوع در حیطه بحث این تاپیک نیست . بحث در مورد مسایلی است جدا از ازدواج

سلام.من دور روز نبودم خسته شدم تا این صفحاتو خوندم.
اما خوب با اجازه حضار یه چیز بیربط بگم.
من تو این 4سال همیشه توی یه خوابگاه کوچیک 50 نفری بودم. که همه بچه هاش پاستوریزه بودنو خوابگاه زبانزد مسئولین دانشگاه. دانشکده هم که میرفتم تا کلاسم تموم میشد خوابگاه بودم.اینه که دامنه ارتباطاتم کم بوده.و زیاد از اتفاقاتی که بین دانشجوها می افتاد اطلاع نداشتمو فکر میکردم همه مثل بچه های خوابگاه خودمون خوبن.
دیشب خونه یکی از دوستام بودم که 2سال اول دوره دانشجوییش رو تو خوابگاه 800 نفری دانشگاهمون بود.
وااااااای چشتون روز بدنبینه تا صبح نشستیم به حرف زدن.آقا چیزایی از روابط بین دانشجوها و اتفاقاتی که افتاده بود شنیدم که سرم سوت کشیدو دو تا شاخ گنده در آوردم.
چه فجایعی که اتفاق نیافتاده بود.
چه دخترایی که به خاطر روابطشون کارشون به افسردگیو مشروطی نکشیده بود.
چه پسرایی که آبروی دخترای بیچاره رو الکی الکی نریختن.:w09:
از شکایت دختر از پسر به حراست و شکایت همزمان همون پسر از اون دختر به حراست.
از سرکاریها و پیچوندنا.
من هنوز تو کف چیزایی هستم که شنیدم.:confused:
(یه وقت فک نکنین غیبت کردیما.خوشبختانه همونطور که گفتم من فقط رفتم دانشگاهو اومدم خوابگاه. اینه که هیچ کدومو نمیشناختم.)
ببخشید اسپم کردم. به بحثتون ادامه بدین. قصد انحراف بحث رو نداشتم.
خوب بنظرت دور موندن از اخبار و دنیای اینجور روابط خیلی هنره ؟
الان شما پاستوریزه هستین بقول خودتون ، یعنی برد کردید یا باختید ؟