Niima
-
اولا من بحث رو به رابطه جنسی نکشوندم که شما داری اینجوری صحبت میکنیای بابا.شما هر چیزی که دوست داری از بحث برداشت کن.
اما بنده در این تاپیک هیچ ربطی بین رابطه جنسی با رابطه اجتماعی نمیبینم.
شما حتی به خواسته ی بازکننده ی تاپیک هم اهمیت نمیدین چه برسه به حرفای بقیه.
ما داریم در مورد رابطه ی دو تا ادم به دور از جنسیت حرف میزنیممممممممممممم.
چرا باید همیشه یه مانعی این وسط بذارین؟
چرا نمیشه با یه پسر دوست بود و اون رو با دوست دخترت متفاوت ندونی؟
چرا نمیشه با یه دختر دوست بود و اون رو با دوستای پسرت یکی ندونی؟
چه دلیلی برای بیان رابطه جنسی این بین هست؟
دوما من به باز کننده تاپیک بی احترامی نکردم و فقط بحثی که توسط بچه ها به اینجا کشیده شده رو دارم واستون روشن میکنم که یه وقت بقول شادمهر بیمار نشید در آینده!
سوما بحث ما اگه مربوط به رابطه همجنس میشه که باید بگم کجای این رابطه بحث برانگیزه ؟ شما با دوست دخترت و پسرا هم با دوست پسرشون حتما هستند پس این امر بدیهی و روشنه
مهم رابطه بین دو جنس مخالفه که فعلا توی جامعه ما مبهم و تاریکه و کسانی از جمله شما ازش بشدت فراری هستند .
اگه هدف سازنده تاپیک همین رابطه با همجنس بوده که باید بگم تاپیک رو بیخودی باز کرده و بحثاش هم به نتیجه نمیرسه .معمولا واسه عوامل بدیهی کسی قانون تعریف نمیکنه .
یه مورد دیگه هم باید در جواب این جملتون (چرا نمیشه با یه دختر دوست بود و اون رو با دوستای پسرت یکی ندونی؟) بگم خدمتتون و اون اینکه شاید بشه با یه جنس مخالف دوست بود و اونو مث همجنست به حساب آورد ولی بازم جامعه اینو قبول و باور داره ؟
به هر حال توی جامعه امروزی دوست دختر داشتن چه واسه رابطه اجتماعی چه جنسی چه غیره جرمه و جرمشم سنگینه
پس لطفا سر موضوعاتی اینچنینی بحث کنید تا موضوع واسه همه روشن شه !