سلام مهندسسلام، دوستان من تازه می خوام مکسو v-ray یاد بگیرم الان نصب کردم وقتی رندرو می زنم ارور می ده، اشکال از نصبشه؟!
مکس 2013 - وی ری 3.10 - 64
ممنون
مشاهده پیوست 251510
ممنون من هر چی گشتم کرک درست حسابی برای 3.10 پیدا نکردم به جاش 2.40.12 دانلود کردم، ولی این بار بعد نصب کلا v-ray رو نمی شناسه و کلا پنجره رندر معمولیو میاره! همه مراحل نصبم با این سایت دنبال کردم کردم، تو قسمت پلاگین منیجرم تیک خورده وی ری ... دیگه نمی دونم باید چی کار کنمسلام مهندس
این بخاطر اینکه شما وی ری رو کرک نکردید به صورت دمو نصبش کردید و ورژن دمو هم بیتشر از رزلوشنی که نوشته اجازه نمیده رندر بگیرید
با سلام....ممنون من هر چی گشتم کرک درست حسابی برای 3.10 پیدا نکردم به جاش 2.40.12 دانلود کردم، ولی این بار بعد نصب کلا v-ray رو نمی شناسه و کلا پنجره رندر معمولیو میاره! همه مراحل نصبم با این سایت دنبال کردم کردم، تو قسمت پلاگین منیجرم تیک خورده وی ری ... دیگه نمی دونم باید چی کار کنمشما نظری ندارین؟! نکنه اینم مث رویت اگه بار اول بد کرک شه بعدش دیگه کلا باید ویندوز عوض کنیم؟!!
![]()
خیلی ممنونبا سلام....
مهندس عزیز شما پنجره رندر رو باز کنید و از تب commonو از رولوت assign render سپس از قسمت production موتور رندر وی ری رو انتخاب کنید تو جه کنید موتور رندر روی v-ray adv باشه . برای این که شما هر دفعه که مکسو میبندید مجبور به انتخاب موتور رندر نباشید بر روی گزینه save as defaults... کلیک کرده و موتور پیش فرض وی ری میشه .
مشاهده پیوست 251535اینم فایل کرک وی ری طبق این فایل پیش بروید درست کرک میشه.
ضمنن اگه بد کرک شه نیاز به نصب مجدد ویندوز نداره.
موفق باشی.
سلام مهندسسلام دوستان
چطور میشه مقدار زوم رو تو نرم افزار تنظیم کرد؟
فایلی که دارم باهاش کار میکنم زومش به شدت زیاده و اصلا نمیشه باهاش کار کرد ...
با نگه داشتن Ctrl+alt وکلیک همزمان میشه زوم نرمی داشتسلام دوستان
چطور میشه مقدار زوم رو تو نرم افزار تنظیم کرد؟
فایلی که دارم باهاش کار میکنم زومش به شدت زیاده و اصلا نمیشه باهاش کار کرد ...
مهندس ابزارهای مکس خیلی گسترده هستن حتی در قسمت مدلسازی اگه استادتون از یه سری فرامین چشم پوشی میکنه اغلب واسه این هست که وقت واسه پرداختن به فرامین اصلی رو از دست نده اگه فرامین اصلی رو یادبدوستان میشه پر استفاده ترین اسکریپت ها رو بهم معرفی کنید و بگید از چ سایتی دانلود کنم؟
ممنون
سلام
لطفا راهنمایی کنیذ اگه بخوام متریال ایینه و طلا و سیلور و شیشه بسازم تنظیماتش چطوریه ؟ ممنونم
سلامم.
واسه شیشه اول یه تابع shell با مقدار مناب بدید بعد رفلکت رو 175 و رفرکت رو 175 و f.r رو فعال کنید و f.iqr رو روی 2.5 تنظیم کنید.در قسمت رفرکت iqr روی عدد 1.52 تنظیم کنید.affect shadow رو هم فعال کنید.
تنظیمات شیشه مات و مشجر یکم تفاوت داره.
نقره رو نمیدونم.فکر کنم به استیل نزدیک باشه.
استیل:
dif:70
رفلکت 180-200
r.g:
0.9 تا 0.98
میتونیم خش دارش هم بکنیم.
طلا:
دیفیوز رو مشکی میدیم.و تو قسمت رنگ های آر جی بی ....قرمز رو 188 و سبز رو 144 و آبی رو روی عدد صفر تنظیم میکنیم.
رفلکت 180-200
r.g :
0.9 تا 0.98
واسه اینکه از حالت خامی در بیاد بهش نقش کامپوزیت با نسبت 25 میدیم.
آیینه هم رنگش رو مشکی میدید.رفکت و آر جی رو حداکثر میدید. گزینه f.r رو فعال نکنید آیینه میشه.
برای این موارد از متریال آماده استفاده کنید بهتره.
خواهش میکنم.ممنون
شیشه رو ساختم ولی بقیه مثل خودش نشد منظورتون از متریال اماذه چیه ؟
اگه ممکنه بگید ابجکت هایی که میارم تو مکس چطوری میشه با متریال اوردشون؟
سلامسلام دوستان.تو محیط مکس میشه explode کرد؟؟با چ ابزاری؟میشه معرفی کنید بهم؟
سلام ...دوستان مدل اماده درخت میخوام کسی داره کمکم کنه
سلام بچه ها از ارچ مدل ها که استفاده میکنم لامپا نور ندارن وقتی رندر میگیرم خاموشن. باید بهشون متریال نور بدم؟ یا تنظیماتی داره؟
سلام .دوستان من مکس 2013 دارم چه وی ری روش نصب کنم خوب باشه؟ گفتن مکس 2014 نصب کنید با وی ری 3.2! حالا میخوام ببینم با 2013 هم میشه یا نه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 2594 |