سلامم.http://s6.uplod.ir/i/00601/wtqzbyc9bist.png
سیستمو ارتقا دادم حالا وقتی فایلهای مکسمو وامیکنم این ویندو وا میشه چیکار کنم؟ کارم خیلی ضروریه
شما یه آرشیو بگیرید از فایلتون ببینید میتونه متریال هارو جمع کنه.
سلامم.http://s6.uplod.ir/i/00601/wtqzbyc9bist.png
سیستمو ارتقا دادم حالا وقتی فایلهای مکسمو وامیکنم این ویندو وا میشه چیکار کنم؟ کارم خیلی ضروریه
http://s6.uplod.ir/i/00601/wtqzbyc9bist.png
با سلام خدمت شما استاد بزرگ و ارجمندسلامم.
شما یه آرشیو بگیرید از فایلتون ببینید میتونه متریال هارو جمع کنه.
خوب وقتی پارتیشن بندیام عین قبله پس باید مسیرارم بتونه بخونهبا سلام خدمت شما استاد بزرگ و ارجمند
البته ببخشید حمل بر بی احترامی نشه
با اجازه شما دوست عزیز
اگه فایلشون از رو یه سیستم دیگه باشه تا تکسچر ها و متریال های اون فایل نباشن فایل به خوبی نمایش داده نمیشه .باید حتما یه ارشیو از متریال ها و تکسچر ها از روی همون سیستمی که گرفتش داشته باشه.
خوب وقتی پارتیشن بندیام عین قبله پس باید مسیرارم بتونه بخونه
خوب وقتی پارتیشن بندیام عین قبله پس باید مسیرارم بتونه بخونه
سلام دوستان من مدلسازی رو در اتوکد انجام میدم مراحل بعدی رو در تری دی مکس میخواستم ببینم بعد از بردن فایل به تری دی مکس چکار کنم که کیفیت بهتر بشه
سوال بعدیم در مورد شیت بندیه که بهتره فتوشاپ باشه یا اتوکد از لحاظ کیفیت
پیشنهاد منم همون نظر خانم صابریه.فتوشاپ بهترین نرم افزار برای شیت بندیه.حتی من پیشنهاد میکنم مثلا تو نقشه های محوطه درختا و فضای سبز رو تو فتوشاپ انجام بدی و همچنین نشانه گذاری و ...سوال بعدیم در مورد شیت بندیه که بهتره فتوشاپ باشه یا اتوکد از لحاظ کیفیت
من مادلینگ هام رو از آرشیکد میبرم تو مکس.مادلینگتون رو از هر نرم افزاری که ببرید تو مکس،بحث کیفیت خروجی فقط مربوط میشه به خود نرم افزار مکس.سلام دوستان من مدلسازی رو در اتوکد انجام میدم مراحل بعدی رو در تری دی مکس میخواستم ببینم بعد از بردن فایل به تری دی مکس چکار کنم که کیفیت بهتر بشه
سلام دوستان من در نصب وی ری مشکل دارم. بعد از نصب گزینه هایی که تو سر برگ وی ری در مکس باید باشه محدوده و نشون نمی ده مشکل از چی میتونه باشه؟
من برای کرکش هم طبق فیلم آموزشی خود برنامه پیش رفتم. ورژنشم 2015 هست.
احتمالا اون وسط آبجکتی وجود داره که اون وسط باعث کرش میشه دونه دونه hide کن رندر بگیرسلام
من یک صحنه داخلی را مدل کردم و متریال و نور دادم ، موقع رندر گرفتن تو یک سری view های و دوربین ها بدون نقص عالی رندر میگیره ولی تو یک سری دوربین های دیگم تو همون فضا ولی از زوایای دیگه بعد از طی فرایند محاسبه light cache ، یهو صفحه سفید میشه و میگه ببند یا بصورت آنلاین نقص یابی کن . بنظر شما اشکال کار کجاست؟اگه بگیم رم کم میارم باید قبل محاسبه light cache این اتفاق بیوفته ، حالت دینامیک تو قسمت تنظیمات سیستم هم فعال کردم و رو 3800 گذاشتم ولی فایده نداشت(رم ام 4 گیگه)
از مکس 2015 و وی ری 3.00.0.8 استفاده میکنم
سلام یچه ها میشه یکی به من بگه طریقه ی نصب پلاگین افزایش رندر چطوریه؟ممنون پلاگین افزایش سرعت رندر 3ds Max
سلام دوستان ..من میخوام تازه مکس وی ری یاد بگیرم ... بنظرتون اگه وقت بزارم چند وقته میتونم یاد بگیرمش و شماها چه راهکاری پیشنهاد میکنید واسم ...ممنون میشم کمکم کنید..
سلام
اول روی مدلینگ کار کن-نحوه مدل کردن اجسام
دوم روی متریال
سوم روی نور و تنظیمات ویری
آموزش تو نت زیاده مهم نیست کدوم آموزش مهم اینه که خودت میخوای-کتاب ویدیو ویا ......
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 2594 |