salam memar
عضو جدید

یه سوال داشتم
کسی میتونه کمکم کنه و بگه vray mtlرو توی تری دی چجوری میشه فعال کرد؟
عکس خیلی کوچک شده دیده نمیشهسلام دوستان من با یه مشکل تو نصب v-ray مواجه شدم وقتی نصبش میکنم این اروور رو میده هم روی pc هم رو لپ تاپمشاهده پیوست 114699 قبلا درست بود ازش استفاده هم میکردم.بعد دیدم مشکل دار شده چند روز پیش ویندوز عوض کردم الان دوباره مکس رو نصب کردم باز هم این پیغام رو میده گزینه های v-rayهیچ کدوم نیستن!!!
مشکل از کجاست؟
ممنون میشم راهنمایی کنین![]()
سلام.من می خوام با vray متریال mdf براق سفید بسازم اما هر کار می کنم شبیه پلاستیک می شه .میشه یکی واسم توضیح بده!
یه رنگ سفید به متریالت بده بعد برو به قسمت رفلکشن هر چقدر رنگ رفلکشن رو از سیاه به سفید حرکت بدی کارت براق میشه وسفید کامل یعنی آیینه ،برای Mdf اگه هایگلس باشه همین رنگو انقدر جابه جا کن تا به اون کیفیت برسه،اگه میخای کمی هم مات باشه مثل mdf معمولی ref glossiness رو باید از یک کمتر کنی عدد 0.75 تا 0.85 همیشه جواب کارایه منو میده.
عکس خیلی کوچک شده دیده نمیشه
توی کادر بالا نوشته:could not optain a lisence(-200(
من هر کاری کردم نتونستم لایسنسش رو فعال کنم
اینارو ببین به کارت میاد خواستی بیشتر هم دارمنیازدارمvray iesسلام دوستان من یه سری ازفایلهای نورپردازی
ممنون از جواب کاملتون!! دوست عزیز یا جواب ندین یا اگه جواب میدین کامل و حتی المقدور با شکل یا چیزی توضیح بدین.با تشکرریسه شیلنگی میکشی پشت دیفار میشه نور مخفی دیگه قربون شکلت
ممنون.ولی ببخشید،من چون تازه کار هستم،میشه لطفا spiline و snap رو توضیح بدین و بگین در کدوم قسمت وجود دارند؟ممنون از جواب کاملتون!! دوست عزیز یا جواب ندین یا اگه جواب میدین کامل و حتی المقدور با شکل یا چیزی توضیح بدین.با تشکر
و اما دوست خوبم
برای نور مخفی راه زیاد هست.یه راه این هست که با یه spiline و کمک snap دور تا دور خط بکشی
مرحله بعد تیک enable in view port و enable in render رو بزن. شعاع رو تعیین کن و تبدیل به edit poly يا edit mesh بکن.
مرحله بعدی این هست یه vraylight بسازی.type نور رو روی حالت mesh بزاری. پائین گزینه دکمه pick mesh رو بزن و روی خط شلنگی که کشیدی کلیک کن.حالا دیگه شلنگ از جنس نور وی ری شده
موفق باشی
دوستان من قبلا نورiesداخل 3d میزاشتم ولی حالا merge میکنم پیغام خطا میده![]()
سلامدوستان من قبلا نورiesداخل 3d میزاشتم ولی حالا merge میکنم پیغام خطا میده![]()
سلام
من merge میکنم مشکلی نداره!!!
من دو تا احتمال میدم:
1- احتمالا تو اون محیطی که merge اش میکنی نوع رندر فرق میکنه.یعنی قبلا با وی ری بوده حالا ساده است!!
2- آدرس منبع ies رو نمیشناسه.دوباره آدرس بده بهش
اگه اینا نبود پیغام خطا رو بزار تا ببینیم چیه
سلامفهمیدم بچه ها، یعنی فک کنم فهمیدم بهش این مادیفایر رو دادم:uvw map
اما اینطور که تو نت دستم اومد مادیفایر ادیت یو وی قویتره
ولی همین جواب داد به نظرم (آخه اونو باز کردم هیچی نفهمیدم :دی)
سلام
چقدر این تالار پرکاره و جواب کاربران داده میشه !!!
یه سوال :
من تنظیمات وی ری رو روی light cache که میذارم کارم بدون نور کلا نورانیه اونقدر که رندر رو محو میکنه از بس نور داره ! دلیل این چی میتونه باشه و چطور میشه کنترلش کرد ؟
سلام
احتمالا توی تنظیمات رندر قسمت enviromentرا خیلی زیاد گذاشتی منظورم عددشه
سلام
یه سوال :
من تنظیمات وی ری رو روی light cache که میذارم کارم بدون نور کلا نورانیه اونقدر که رندر رو محو میکنه از بس نور داره ! دلیل این چی میتونه باشه و چطور میشه کنترلش کرد ؟
سلام
یه سوال :
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 2594 |