سلام
اگه دی وی دی ه رو هارد کپی کن بعد نصب کن
اگه نه،احتمالا فایل نصبی ایراد داره
QUOTE=سحرصابری2;8437240]سلام
میخوام رندر بگیرم, دکمه رندر رو که میزنم ارور رو میده.
سلام دوستان.
وقتی Edge های دو طرف یه شکل که خط های دو طرف برابر نیستن رو میگیرم و از فرمان connect یک خط بین اونها ایجاد می کنم مثل شکل کج در میاد. (به دلیل بلند و کوتاه بودن خط ها دو طرف)
یادم هست یک فرمان بود که قبل از اجرا کانکت اون فرمان رو اجرا میکردی و این مشکل بر طرف میشد. حالا هرچی بهش فکر می کنم یادم نمیاد.
کسی هست بتونه کمک کنه؟
مشاهده پیوست 255226
سلام دوستان من به کمک فوریتون نیاز دارم
وقتی می خوام رندر بگیرم هیچی خروجی نداره و فقط یه صفحه خاکستریه که با تنظیم نور فقط روشنو تاریک می شه همه تنظیمات رندر و دوربینم درسته حتی وقتی با دوربین مکس رندر میگیرم اینطوری میشه .دیگه نمیدونم چیکارکنم لطفا کمک کنین...
سلام دوستان من واسه اختصاص دادن متریال وی ری یه مشکلی دارم..با اینکه uvw map میدم اما متریال تکسچرش تیکه تیکس و یه دست و طبیعی نمیشه..چیکار باید کرد؟مثلا کاغذ دیواری تیکه تیکه میشه رو دیوار طبیعی نیس
ویری ورژن 3.2.02 هست (2015)بعد نصب چه پلاگینی این مشکل رخ داده؟دوربین رو در نظر نگیر بدون دوربین رندر بگیر ببین بازم همین مشکل هست
ورژن وی ری؟ کرک شده؟
سلام. دوستان یه مشکلی برای من پیش امده وقتی تومکس با منتال ری daylight ایجاد میکنم درسته اما وقتی با وی ری ایجاد می کنم کل تصویر سیاه میشه و اون ابجکت سفید . هم 2012 هم 2016 امتحان کردم.ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.بهتره شما اینا رو از بالا یعنی از پلان با لاین بکشی و اکسترود کنی. این راحتترین راهه فکرکنم. بهد دونه دونه ها رو چشمی کنار و روی هم بچینی که شبیه عکست بشه.سلام دوستان
من میخوام این میز رو مدل کنم. اما نمیدونم چطور اینکارو تو مکس انجام بدم.لطفا راهنمایی کنید.بهش خیلی نیاز دارممشاهده پیوست 260234مشاهده پیوست 260235
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید
ویندوز لب تابم 10 هستش ... انتیویروس هم نصب کردم واسم بعد که خواستم ویی رو نصب کنم فایل کرک ویری رو ویروس میشناخت، غیر فعال کردم انتی ویروس رو ولی نشد .منم مجبور شد انتی ویروس رو پاک کردم
ویری اوکی شد اما استادم گفت که اگه دوباره انتی ویروست رو نصب کنی ویری مشکل پیدا میکنه
چکار کنم؟ ویندوز 10 نیازی به انتی ویروس نداره؟ یا داره؟
میشه بگین مشه هم انتی ویروس داشت هم ویری قسمت متریال هاش بهم نخوره
سلام دوستان عزیز
من یه مشکلی دارم ممنون میشم کمکم کنید
ویندوز لب تابم 10 هستش ... انتیویروس هم نصب کردم واسم بعد که خواستم ویی رو نصب کنم فایل کرک ویری رو ویروس میشناخت، غیر فعال کردم انتی ویروس رو ولی نشد .منم مجبور شد انتی ویروس رو پاک کردم
ویری اوکی شد اما استادم گفت که اگه دوباره انتی ویروست رو نصب کنی ویری مشکل پیدا میکنه
چکار کنم؟ ویندوز 10 نیازی به انتی ویروس نداره؟ یا داره؟
میشه بگین مشه هم انتی ویروس داشت هم ویری قسمت متریال هاش بهم نخوره
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 2594 |