architectae
عضو جدید
سلام.من makefaces را دانلود کردم از این سایتی که گذاشتین و مراحل کپی ان را هم انجام دادم اما وقتی که اسکچاپ و باز کردم تو tools چیزی نیومده بود..ممنون می شم راهنماییم کنید.
اسکچاپ برای مدیریت بهتر فایل.... مثلا راحت انتخاب کردن و .... از دو روش بهره میبره :گروه کردن و کامپوننت کردن. تفاوت گروه ها با کامپوننتا هم اینه که کامپوننتا مثل بلوک اتوکد میمونن یعنی یکیشونو که تغییر بدی بقیه هم تغییر میکنن ولی گروه اینجوری نیست و فقط برای مدیریت بهتر فایل بکار میره.سلام.من وقتی یه یه فایل اسکچ اپو تو new page ایمپرت میکنم،کل اون حجم به صورت یکپارچه ایمپرت میشه و دیگه نمیتونم مثلا قسمتی از اونو انتخاب کنم.در ضمن بدون لایه بندی کار میکنم.راهی هست که بتونم قسمتیشو انخاب کنم؟
اینو وقتی صفحه جدید باز میکنم میتونم متریک کنم اما وقتی کاری که قبلا با اینچ مدل شده رو الان که میخوام متریک کنم اعمال نمیشه..windiow--------perferces---------------template
چجوری میشه کره کشید تو اسکچ اپ
شما میتونید با انتخاب لبه ها و صفحه های مابینشون با استفاده از smooth اونا رو پیوسته و یکپارچه کنید تا متریالتون یه تیکه بشهسلام مهندس.خسته نباشید.یه مشکلی داشتم تو این چند وقت می خواستم بدونم چطور می شه به یه سطحی که منحنی هستش یا شکستگی های زیادی رو اون سطح خست مثل قسمت پشتی یا نشیمنگاه یک مبل یا صندلی که این حالت رو داره متریال بدیم بدون این که اون متریال بریده بریده بشه.مرسی.
لطفا این صفحه رو ببینیدسلام مهندس.خسته نباشید.یه مشکلی داشتم تو این چند وقت می خواستم بدونم چطور می شه به یه سطحی که منحنی هستش یا شکستگی های زیادی رو اون سطح خست مثل قسمت پشتی یا نشیمنگاه یک مبل یا صندلی که این حالت رو داره متریال بدیم بدون این که اون متریال بریده بریده بشه.مرسی.
1- خواستم بدون نحوه ارسال کردن فایل اتوکد به اسکیچاپ چطوریه ؟................... در پنجره ایمپورت که باز شده فرمت های اتوکد رو نداره که بخوای انتخاب بکنی و باز بکنی تو اسکیچاپ .............. فقط عکس و فایل kml رو می تونه باز بکنه ......... ممنون میشم سریع پاسخ بدید.............. و کامل.
2- سوال دوما در خصوص توپوگرافی هست ، خواستم بدونم با این برنامه میشه کارهای توپوگرافی عالی انجام داد یا نه ................ اگه میشه ............چند نمونه کار توپوگرافی بزارید ممنون میشم............
سلام کسی سوال ما رو پاسخ نداد ...............
پاسخ سوال یک رو یافتم............... از نسخه ای بود که استفاده می کردم ........... فکر کنم نسخه اصلی یا کرک شده نبودش از این سایت این ورژن رو دانلود کردم .............. در این برنامه نسخه pro است این مشکل وجود نداره و کرک برنامه هم هستش
دانلود ............. نسخه کاملی هستش ............ این برنامه ها رو هم همراش داره ........Style Builder 2 ............ و laY UOT 3 ............
Google SketchUp Pro v8.0.1515لینک دانلود
این هم فایل تصویری قسمت آپشن.......... قبل از وارد کردن فایل اتوکد به اسکیچاپ ............ در این قسمت ...... اگر در اتوکد با واحد متر کار کردین اینجا هم باید واحد متر رو انتخاب کنید.
مشاهده پیوست 123159
2- سوال دوم رو دوستان زحمتش رو بکشن............ ممنون
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
رفع اشکال مربوط به:VRAY FOR SKETCHUP | Sketch up | 306 | ||
درخواست های مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 24 | ||
A | دانلود متريال و كامپوننت مربوط به:SKETCHUP | Sketch up | 59 | |
دانلود های مربوط به:ورژن های مختلف SKETCHUP | Sketch up | 45 | ||
اموزش های مربوط به:SKETCHUP(فیلم,کتاب,سایت) | Sketch up | 56 |