ممنون !متاسفانه ربطی به موضوع backwards نداره
یه سوال:
آیا امکانش هست تو اتوکد برای رسم دیوار دوخطه (20 سانتی مثلا) از دستوری استفاده کرد که همزمان دوخط رو ترسیم کنه؟ جای استفاده از آفست؟
چه دستوری و چه جوری؟
ممنون !متاسفانه ربطی به موضوع backwards نداره
سلام
شدیدا به کمک نیاز دارممن میخوام طرحای کدمو برای شیت بندی تبدیل به عکس کنم
اما نمیدونم چطور اینکارو کنم در حالی که کیفیت اصلیشو از دست ندهتوروخدا سریع جواب بدین 5شنبه همین هفته باید پروژمو تحویل بدم
سلام
من تازه تو سایت ثبت نام کردم و دارم اتوکد را یاد میگیرم دو تا سوال داشتم
1:می خواستم تو اتوکد یک خط زاویه دار نسبت به خط زاویه دار قبلی بکشم (هیچ کدوم از این دو تا خط قائم یا افقی نیستن
2: نحوه ویرایش دستورات تو اتوکد چجوریه مثلا ویرایش خط
با تشکر
موقع هچ زدن سیستمم خیلی هنگ میکنه راهی برای حل این مشکل وجود داره؟![]()
سلام بچه ها من باید پروژموفردا تحویل بدم وقتم کمه امکانش هست یه کلیکی یا گزینه ای باشه از اپارتمان چهار طبقه من برش بزنه که ان قسمتو مشخص کنم بقیه قسمتارو دلت کنم پرینت بگیرم فوری؟
سلام
ببخشید من اتوکد 2014 نصب کردم! خیلی خوب کار میکرد... اما الان دیگه نوشته هایی که کنار اشاره گر موس بود رو نمیاره فقط هرچی مینویسم و میگه فقط تو command میاد!
حتی measure رو هم وقتی میزنم اندازه زو زوی خود خط نشون نمیده و فقط تو قسمت command میاره! اصن عادت ندارم... میشه راهنماییم کنید ؟؟ ممنونتونم
دوستمم همین مشکل رو با 2013 داره!
من این سوالتو ندیده بودم یا شایدم جواب دادم نمیدونمولی میگم.. وقتی تو راینو مدلسازی میکنی باید با فرمت sat ذخیره کنی و توی اتوکد import کنی... اما چرا تو همون راینو نمای حجمو بدست نمیاری؟؟ اون که خیلی بهتر از حجمت دوبعدی بیرون میکشه!!
سلام دوستان
من جدیداً کد 2013 نصب کردم پرینت که میگیرم یه نوشته چهارطرف صفحه میاد. آیا کامل نصب نشده یا گزینه ای را باید غیر فعال کنم؟ چه کاری انجام بدم که نوشته نیاد؟ ممنون.
سلام به دوستان عزیز
بچه ها من یه کار تری دی توی رویت انجام دادم بعد بردمش توی کد و میخواستم توی کد از سه بعدی کارم عکس بگیرم که بعد پرینتش کنم روی مقوا
زیاد بلد نبودم که چیکارش کنم؛باید دوربین کار میذاشتم؟
از دستور flatshot هم استفاده کردم اما هیچ فایلی ذخیره نمیشد؟؟ کار flatshot چیه؟؟؟
این دستور برای نماگیری در اتوکد می باشد....
بهتر است برای استفاده ازاین دستور اتوکد در حالت multiple view قرار داده شود تا 3 نما و پرسپکتیو نمایش دهد.
حالا برای هر view که بخواهید نماگیری کنید, کافی است دستور flat shot را اجرا نمایید.
گزینه اول در دستور سبب می شود تا در همان view که شما نماگیری می کنید, تصویر را جا گذاری کند.
همچنین می توانید با گزینه export to a file در پنجره flatshot نمای گرفته شده را در یک فایل جداگانه بصورت مستقل ذخیره نمایید.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |