رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

nazanin1991

دستیار مدیر تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
یه سوال:
آیا امکانش هست تو اتوکد برای رسم دیوار دوخطه (20 سانتی مثلا) از دستوری استفاده کرد که همزمان دوخط رو ترسیم کنه؟ جای استفاده از آفست؟
چه دستوری و چه جوری؟

ابزار Multiline
با استفاده از این دستور می توانیم دو خطوط موازی با فاصله یکسان رسم کنیم.

طریقه فعال نمودن:
1- با نوشتن Ml یا Mline در خط فرمان
2- انتخاب دستور Multiline از منوی آبشاری Draw

بعد از فعال شدن این دستور باید کارهای زیر را انجام دهیم:
Specify start point or [Justification/Scale/STyle]: ( نقطه شروع را انتخاب کنید)

Justification : با انتخاب این گزینه می توانیم نقطه انتخابی را به روی خط بالا ، خط پایین یا وسط دو خط انتقال دهیم.
Scale : با وارد کردن یک عدد به عنوان فاصله بین دو خط می توانیم فاصله این دو خط را تعیین کنیم.

Specify next point: (نقطه بعدی را انتخاب کنید)

mayor2

کاربر فعال
سلام دوستان. من اتوکد 2013 دارم. و سیستم مختصات اون به سه بعدی تغییر پیدا کرده و سبب شده که همش کدم دچار مشکل بشه و هنگ کنه. کسی می دونه چه جوری می شه سیستم مختصاتش رو دوباره به دو بعدی تبدیل کرد؟

پیوست ها

• 0.jpg
    0.jpg
    16.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

mehdi.sp141

عضو جدید
سلام دوستان. من اتوکد 2013 دارم. و سیستم مختصات اون به سه بعدی تغییر پیدا کرده و سبب شده که همش کدم دچار مشکل بشه و هنگ کنه. کسی می دونه چه جوری می شه سیستم مختصاتش رو دوباره به دو بعدی تبدیل کرد؟

سلام
طبق عکس انجام بدی درست می شه.
Untitled-1.jpg

α.ž.ה.α.$

عضو جدید
سلام
شدیدا به کمک نیاز دارم
من میخوام طرحای کدمو برای شیت بندی تبدیل به عکس کنم
اما نمیدونم چطور اینکارو کنم در حالی که کیفیت اصلیشو از دست نده
توروخدا سریع جواب بدین 5شنبه همین هفته باید پروژمو تحویل بدم

mehdi.sp141

عضو جدید
سلام
شدیدا به کمک نیاز دارم
من میخوام طرحای کدمو برای شیت بندی تبدیل به عکس کنم
اما نمیدونم چطور اینکارو کنم در حالی که کیفیت اصلیشو از دست نده
توروخدا سریع جواب بدین 5شنبه همین هفته باید پروژمو تحویل بدم

سلام .
بهترین راه حل این که کارهاتونو به pdf تبدیل کنید .
برای این کار در پنجره چاپ ،چاپگر pdf انتخاب می کنید.
Untitled-1.jpg

α.ž.ה.α.$

عضو جدید
یه سوال دیگه چطوری تو کد سه بعدی
از چیزی که توی create camera میبینیم پرینت بگیریم؟؟

mollalo

عضو جدید
سلام
من تازه تو سایت ثبت نام کردم و دارم اتوکد را یاد میگیرم دو تا سوال داشتم
1:می خواستم تو اتوکد یک خط زاویه دار نسبت به خط زاویه دار قبلی بکشم (هیچ کدوم از این دو تا خط قائم یا افقی نیستن
2: نحوه ویرایش دستورات تو اتوکد چجوریه مثلا ویرایش خط
با تشکر

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام
من تازه تو سایت ثبت نام کردم و دارم اتوکد را یاد میگیرم دو تا سوال داشتم
1:می خواستم تو اتوکد یک خط زاویه دار نسبت به خط زاویه دار قبلی بکشم (هیچ کدوم از این دو تا خط قائم یا افقی نیستن
2: نحوه ویرایش دستورات تو اتوکد چجوریه مثلا ویرایش خط
با تشکر

1-ابتدا فرمان لاین را با تایپ L فعال میکنیم...

سپس shift+> را زده و زاویه مورد نظر را وارد میکنیم و اینتر میکنیم سپس اندازه خط را وارد کرده و اینتر میکنیم....

2- منظورتون از ویرایشو دقیق نمیدونم چیه ولی برای خط یه راهش اینه که انتخابش کنید و properties رو تایپ کنید و اینتر کنید

در پنجره باز شده یه سری خصوصیات هستن که قابل ویرایشن....

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
موقع هچ زدن سیستمم خیلی هنگ میکنه راهی برای حل این مشکل وجود داره؟:(

nazanin1991

کاربر ممتاز
موقع هچ زدن سیستمم خیلی هنگ میکنه راهی برای حل این مشکل وجود داره؟:(

من خودم همیشه با خط سطحمو به قسمتهای کوچیکتر تقسیم میکنم
که هنگ نکنه....بعد که هچ زدی خطارو پاک کنید...

saraafsoon

عضو جدید
سلام بچه ها من باید پروژموفردا تحویل بدم وقتم کمه امکانش هست یه کلیکی یا گزینه ای باشه از اپارتمان چهار طبقه من برش بزنه که ان قسمتو مشخص کنم بقیه قسمتارو دلت کنم پرینت بگیرم فوری؟

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام بچه ها من باید پروژموفردا تحویل بدم وقتم کمه امکانش هست یه کلیکی یا گزینه ای باشه از اپارتمان چهار طبقه من برش بزنه که ان قسمتو مشخص کنم بقیه قسمتارو دلت کنم پرینت بگیرم فوری؟

سلااام فک میکنم فرمان slice کمکتون کنه.....

sl رو تایپ کنید اینتر کنید... بعد 3 point رو انتخاب کنید......

سه نقطه از حجمتون که در اصل سه نقطه از صفحه ای که میخواهید برش بزنید هست رو انتخاب کنید
اینتر کنید....
بعد اگر گزینه both رو انتخاب کنید هر دو قسمتو نگه میداره و خط برش می زنه....
که میتونید یه قسمت رو پاک کنید.....

comet_1993

عضو جدید
سلام
ببخشید من اتوکد 2014 نصب کردم! خیلی خوب کار میکرد... اما الان دیگه نوشته هایی که کنار اشاره گر موس بود رو نمیاره فقط هرچی مینویسم و میگه فقط تو command میاد!
حتی measure رو هم وقتی میزنم اندازه زو زوی خود خط نشون نمیده و فقط تو قسمت command میاره! اصن عادت ندارم... میشه راهنماییم کنید ؟؟ ممنونتونم :)
دوستمم همین مشکل رو با 2013 داره!

mehdi.sp141

عضو جدید

سلام.
اگه حجم کارتو کامل ساختی یعنی داخلشو هم سه بعدی کردی با دستور section plane می تونی برش دوبعدی ازش خارج کنی.
Untitled-1.jpg

mehdi.sp141

عضو جدید
سلام
ببخشید من اتوکد 2014 نصب کردم! خیلی خوب کار میکرد... اما الان دیگه نوشته هایی که کنار اشاره گر موس بود رو نمیاره فقط هرچی مینویسم و میگه فقط تو command میاد!
حتی measure رو هم وقتی میزنم اندازه زو زوی خود خط نشون نمیده و فقط تو قسمت command میاره! اصن عادت ندارم... میشه راهنماییم کنید ؟؟ ممنونتونم :)
دوستمم همین مشکل رو با 2013 داره!

خوب جواب مشکل شما اینه تایپ می کنی os اینترو می زنی تا پنجره زیر باز بشه، تنظیمات مثل پنجره;)
Untitled-2.jpg

nedashiva

کاربر بیش فعال
سلام من یه مشکل دارم شایدم ابتدایی باشه ولی بدجور گیر انداخته تو کارم

من با line یه مربع میکشم و کلید f8 هم روشنه حالا میام با offest هر خط رو کپی میکنم مثلا واسه دیوار ضخامت 0.3 میدم وواسه اتاقا 4 یا 5 و میدونمم عدد رو درست میدم ولی بعد ک میخوام اندازه بگیرم اون 0.3 رو میاد 0.33 یا 0.28 نشون میده و اون 4 هم 4.2 یا 3.99 نشون میده

خطهایی رو ک با lineمیکشم اندازشو درست نشون میده ولی با offest اینجوریه به دوستامم میگم میگن خودت اشتباه وارد کردی... احساس میکنم یه تنظیماتی باید انجام بدم

ممنون میشم زود جواب بدین

آخرین ویرایش:

nedashiva

کاربر بیش فعال
مرسی از پاسخگویی سریع :دی

خودم جوابشو پیدا کردم فرمان افست رو درست اجرا نمیکردم

ehsanfathabadi

عضو جدید
ببخشید اونوقت که درست اجرا نمیکردید پس چطو دستور عدد رو میفهمیده و خط شما رو به یک فاصله کپی میکرده !!!!!! حالا یا اشتباه یا درست مهم نی
فک کنم اتوکد از نیت کار مطلع بوده و روش نمیشده درست انجامبده. راستش تا حالا برای ما که پیش نیومده. پس خوشحال میشیم اگه بیشتر توضیح بدین تا دفعه بعد ازرهنمود های جنابتان استفاده کنیم.

من این سوالتو ندیده بودم یا شایدم جواب دادم نمیدونم :) ولی میگم.. وقتی تو راینو مدلسازی میکنی باید با فرمت sat ذخیره کنی و توی اتوکد import کنی... اما چرا تو همون راینو نمای حجمو بدست نمیاری؟؟ اون که خیلی بهتر از حجمت دوبعدی بیرون میکشه!!

سلام!
من مدلسازی کارمو با راینو انجام دادم و حالا می خوام پلان و فضاهای داخلی اش رو با کد در بیارم
به نظرتون با همون راینو می شه این کارو انجام داد؟منظورم اینه که دقتش به اندازه کافی هست برای انجام پلان؟
+این که همه ابجکت های مربوط به مبلمان یا برای کده یا برای تری دی مکس، و نمی شه پلانی که با راینو می سازی رو مبله کرد، یا حداقل بیشتر سخته نسبت به کد!

میشه زودی جواب بدید....مرسی واقعا
:گل

saraafsoon

عضو جدید
سلام بچه ها من هر چی مینوسم صفحه کدم متاسفانه کلمه اخر به عنوان مثال بهنام میخوام بنویسم م اخری به صورتی نوشته میشه که انگار بعد م حرف دیگه وجود داره منظورم اینکه بهنامی در نظر بگیرین بدون ی اخری .هرچی تنظیم میکنم درست نمیشه چکارکنم ؟؟

*arch*

عضو جدید
سلام به دوستان عزیز
بچه ها من یه کار تری دی توی رویت انجام دادم بعد بردمش توی کد و میخواستم توی کد از سه بعدی کارم عکس بگیرم که بعد پرینتش کنم روی مقوا
زیاد بلد نبودم که چیکارش کنم؛باید دوربین کار میذاشتم؟
از دستور flatshot هم استفاده کردم اما هیچ فایلی ذخیره نمیشد؟؟ کار flatshot چیه؟؟؟

arame1

عضو جدید
سلام دوستان
من جدیداً کد 2013 نصب کردم پرینت که میگیرم یه نوشته چهارطرف صفحه میاد. آیا کامل نصب نشده یا گزینه ای را باید غیر فعال کنم؟ چه کاری انجام بدم که نوشته نیاد؟ ممنون.

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام دوستان
من جدیداً کد 2013 نصب کردم پرینت که میگیرم یه نوشته چهارطرف صفحه میاد. آیا کامل نصب نشده یا گزینه ای را باید غیر فعال کنم؟ چه کاری انجام بدم که نوشته نیاد؟ ممنون.

با سلاااام

باید فایل کدتونو با فرمت dxf سیو کنید بعد فایل dxfرو دوباره با فرمت dwg سیو کنید....

برنامه کد رو ببنید دوباره باز کنید درست میشه.......

nazanin1991

کاربر ممتاز
سلام به دوستان عزیز
بچه ها من یه کار تری دی توی رویت انجام دادم بعد بردمش توی کد و میخواستم توی کد از سه بعدی کارم عکس بگیرم که بعد پرینتش کنم روی مقوا
زیاد بلد نبودم که چیکارش کنم؛باید دوربین کار میذاشتم؟
از دستور flatshot هم استفاده کردم اما هیچ فایلی ذخیره نمیشد؟؟ کار flatshot چیه؟؟؟

این دستور برای نماگیری در اتوکد می باشد....

بهتر است برای استفاده ازاین دستور اتوکد در حالت multiple view قرار داده شود تا 3 نما و پرسپکتیو نمایش دهد.

حالا برای هر view که بخواهید نماگیری کنید, کافی است دستور flat shot را اجرا نمایید.

گزینه اول در دستور سبب می شود تا در همان view که شما نماگیری می کنید, تصویر را جا گذاری کند.

همچنین می توانید با گزینه export to a file در پنجره flatshot نمای گرفته شده را در یک فایل جداگانه بصورت مستقل ذخیره نمایید.

*arch*

عضو جدید

این دستور برای نماگیری در اتوکد می باشد....

بهتر است برای استفاده ازاین دستور اتوکد در حالت multiple view قرار داده شود تا 3 نما و پرسپکتیو نمایش دهد.

حالا برای هر view که بخواهید نماگیری کنید, کافی است دستور flat shot را اجرا نمایید.

گزینه اول در دستور سبب می شود تا در همان view که شما نماگیری می کنید, تصویر را جا گذاری کند.

همچنین می توانید با گزینه export to a file در پنجره flatshot نمای گرفته شده را در یک فایل جداگانه بصورت مستقل ذخیره نمایید.

سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییتون
اول اینکه دستور multiple view کجا قرار داره که من فعالش کنم؟
2-من وقتی دستور flatshot را برای حجمی که از رویت اوردم میزنم میگه no solid or no surface یعنی به عنوان حجم اون را نمیشناسه؟
3-ما وقتی بخواهیم از نما یا پرسپکتیو تو اتوکد پرینت بگیرم مگه نباید از flatshot استفاده کرد؟من وقتی اون را تو یه فایل دیگه اکسپورت میکنم میره تو یه فایل جدید بعد چه جوری از اون نما یا پرسپکتیو پرینت بگیرم؟