رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

رفع اشکال مربوط به:AUTOCAD

• مشکل اتوکد

رای: 1 100.0%
  • دستور teim

رای: 0 0.0%

• مجموع رای دهندگان
    1

mamali-architect

عضو جدید
سلام
مرسی از راهنماییتون
میشه یه کمی دیگه راهنمایی کنید:( این qiuck select تو قسمت لایه هاست ؟!! پیدانمیکنم!
من یه فایل دارم بعد میخوام رو اون لایه رو delete کنم لایه مورد نظر هم پاک کردمش !!!
حالا چیکار کنم؟!

سلام

quick select در بخش utilities هست،شما میتونین با تایپ qselect بهش دسترسی پیدا کنین

اگه پاک کردین لایه رو و بعد از اون save کردین فایلتونو کارش تمومه،اگه save هم نکردین ببینید با ctrl+Z برمیگرده یا نه!!

موفق باشین

soroush89

متخصص Photoshop
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من قسمت اتوماتیک سیو را در برنامه اتوکد فعال کرده ام
البته از ویندوز سون استفاده می کنم یه پروژه داشتم حدودا یه هفته روش کار کردم متاسفانه لحظه های آخر حذف شد
الان قسمتهای را ازش دارم ولی فرمتش عوض شده و نمیتونم ازش استفاده کنم
واسه سه شنبه باید تحویلش بدم
امیدوارم راه حل مشکلم را بلد باشید
خیلی خیلی ممنون:)

روی فایل پروژتون راست کلیک کنید گزینه Rename رو انتخاب کنید و پسوند رو به DWG تغییر بدید.

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.... من یه فایل اتوکد دارم که وقتی بعضی قسمتاش انتخاب میکنم کلش انتخاب میشه! باید چی کار کنم که اینجوری نشه:(؟

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام.... من یه فایل اتوکد دارم که وقتی بعضی قسمتاش انتخاب میکنم کلش انتخاب میشه! باید چی کار کنم که اینجوری نشه:(؟

mamali-architect

عضو جدید

سلام
اون آبجکتی که میخاین قسمتی از اونو انتخاب کنینو ،انتخاب کنین بعد از کیبرد x یا xplode رو تایپ کنینو اینتر بزنین

اینجوری مشکلتون حل میشه

موفق باشین

artboy

عضو جدید
سلام.
میخواستم بپرسم فرمانی که تو کد میزنیم تا خطوطی رو که روی هم کشیدمو پاک کنه چیه؟ ممنون میشم سریع بهم جواب بدین اخه گیر کردم.مرسی

artboy

عضو جدید
من توی کامند لاین این فرمانو تایپ میکنم اما جواب نمیده.و میگه به help بورو.باشه ممنون که جوابمو دادین

.After The Rain.

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
اون آبجکتی که میخاین قسمتی از اونو انتخاب کنینو ،انتخاب کنین بعد از کیبرد x یا xplode رو تایپ کنینو اینتر بزنین

اینجوری مشکلتون حل میشه

موفق باشین
نه با xplode هم فبلا امتحان کردم ولی درست نمیشه :cry:

Iman MM

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یک صفحه دارم میخوام بهش ضخامت بدم
این صفحه یه صفحه ی تخت نیست که اکسترود کنم یا طور دیگه ای بهش ضخامت بدم... مارپیچیه... چه طور بهش ضخامت میدن؟ یه فرمان خاصه... من یادم رفته... اگه کسی میدونست لطفا بگه به من... مرسی

artboy

عضو جدید
سلام.میتونی نمای صفحه تو بکشب بهو نماشو اکسترود کنی.البته از فرمان sweep هم میتونی استفاده کنی

artboy

عضو جدید
سلام دوست عزیز امیدوارم بتونی جواب سوال من رو زود بدی چون واقعا ضروریه .ببین من با تری دی اتوکد یه صفحه ی منحنی مستطیلی رو کشیدم که چهار ضلعش منحنی هست و در بعد z پیچش خورده .حالا می خوام در واقعیت این رو با همین ابعاد و اندازه و شکل بسازم و نیاز به پلان دو بعدی اون دارم تا بتونم روی پارچه بکشم و برش بدم.حالا هر کاری میکنم نمی تونم اون رو به دوبعد بیارم . میخواستم ببینم شما راه حلی به ذهنتون نمی رسه ؟؟ ااتوکد فرمانی نداره که بتونه اون شکل رو به حالت دو بعدی در بیاره ؟؟ مثل تری دی مکس که یک صفحه رو بایه فرمان تبدیل به پارچه میکردیم و اون پارچه روی قوری می افتاد و فرم میگرفت. اتوکد همچین فرمانی نداره ؟؟؟ آیا برنامه ای هست که بشه این کار رو کرد ؟؟؟ممنون میشم زود جوابم رو بدی من یک شکل هم اینجا می زارم .http://ups.night-skin.com/images/fsse0gx9l9ixubzbblzz.jpg
سلام.با فرمان fshot میتونی پلان دوبعدی از کارت بگیری.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

artboy

عضو جدید
سلام
من یک فایل سه بعدی شده توسط اتوکد رو به مکس بردم و یک سری تغییرات روش انجام دادم
وقتی که دوباره اوردمش تو کد قسمت هایی که با مکس دستکاری شده بود رو دیگه نمیشناخت
یعنی فقط دیده میشد ولی نه میشد پلات گرفت نه میشد اف شات گرفت نه میشد اسلایس زد ونه......
اگه میشه راهنمایی کنید
ممنون
زمانی که کارتو به کد یا بلعکس به مکس میبردی مقیاس های اونارو با هم یکی کردی.یعنی هردو متر باشن یا...
این کارو انجام بده شاید درست شد.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

artboy

عضو جدید
مهندس مملی معمار!!!!
لطفا چیزی رو بلد نیستی الکی اظهار نظر نکن که بدتر گمراه کنی بقیه رو.فرمانی به اسم overkill اصلا تو کو وجوذ نذاره.حالا تو بگو تو کد من هست.اگر زبان بلدب برو به این ادرس خودت ببین.تازه من جواب صحیح رو پیدا کردم.!help>commands>o

mamali-architect

عضو جدید
مهندس مملی معمار!!!!
لطفا چیزی رو بلد نیستی الکی اظهار نظر نکن که بدتر گمراه کنی بقیه رو.فرمانی به اسم overkill اصلا تو کو وجوذ نذاره.حالا تو بگو تو کد من هست.اگر زبان بلدب برو به این ادرس خودت ببین.تازه من جواب صحیح رو پیدا کردم.!help>commands>o

سلام دوست عزیز

یه چیز یادم رفت بهتون بگم که این فرمان زمانی برای شما عمل میکنه که شما در نوار منو هاتون xpress tools داشته باشین این منو امکانات پیشرفته تر و فرمان های بیشتری و در اختیارتون میزاره

لطفا جواب صحیح رو بزارین تا منم یه چیزی یاد بگیرم

لزومی هم نمیبینم بیام بهتون دروغ بگم

به این لینک یه سری بزنید

موفق باشین

آخرین ویرایش:

Javid64

عضو جدید
مهندس مملی معمار!!!!
بچه تو چرا اینقد بی تربیتی؟
overkill دستورش وجود داره و اگر نمیبینیش بخاطر اینه که واست غیر فعال هستش.
redefine رو تایپ کن اینتر رو یه نیمچه فشاریش بده!
بعد تایپ کن overkill
تا واست دستورو فعال کنه.

djmehdi33

عضو جدید
سلام
این صفحه یه صفحه ی تخت نیست که اکسترود کنم یا طور دیگه ای بهش ضخامت بدم... مارپیچیه... چه طور بهش ضخامت میدن؟ یه فرمان خاصه... من یادم رفته... اگه کسی میدونست لطفا بگه به من... مرسی

سلام دوست عزیز
شما میتونین از فرمان استفاده boundary کنی

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
یعنی میخوای مثل رامپ باشه ؟؟؟؟؟هم مارپیچه هم شیب داره !!!!
اگه آره که باید از helix استفاده کنی عزیزم
اگرم نشد پلانشو بذار بیشتر متوجه شم

8331_vida

عضو جدید
من اتوكدو نصب كردم...اما وقتي مي خام اجراش كنم...صفحه register today مياد..next كه مي زنم. ازم country & address & city.... اينا ميخاد!!!!!!!!! چيكار كنم؟؟؟:(

iceman10

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اتوكدو نصب كردم...اما وقتي مي خام اجراش كنم...صفحه register today مياد..next كه مي زنم. ازم country & address & city.... اينا ميخاد!!!!!!!!! چيكار كنم؟؟؟:(
سلام ویدا جووون خوبی؟؟؟یه بار ببند دوباره باز کن بعد صفحه ریجستری میاد که ریجسترش کنی اگه بلد نبودی ریجسترو بم بگو

mamali-architect

عضو جدید

سلام دوست عزیز

همین که iceman گفت رو انجام بده اگه واسه بار دوم رجیسترش اومد اون پایین فکر کنم مثل never remind me یا یه چیزی که همین مفهوم رو داشته باشه هست که مثلا شما نمی خوای ریجسترش کنی،اونم میگه به جهنم و دیگه نمیاد،البته خیلی وقته نصب نکردم ولی من خودم هیچوقت ریجستر نمیکنم

موفق باشی

8331_vida

عضو جدید
سلام دوست عزیز

همین که iceman گفت رو انجام بده اگه واسه بار دوم رجیسترش اومد اون پایین فکر کنم مثل never remind me یا یه چیزی که همین مفهوم رو داشته باشه هست که مثلا شما نمی خوای ریجسترش کنی،اونم میگه به جهنم و دیگه نمیاد،البته خیلی وقته نصب نکردم ولی من خودم هیچوقت ریجستر نمیکنم

موفق باشی

سلام.وقتي گزينه ديگه ايو مي زنم كلا خارج ميشه از اتو كد......

هیراد

کاربر فعال
سلام.
کسی بلده که با چه فرمانی تو کد میشه خطوطی رو که روی هم کشیده شدن رو پاک کرد؟
ممنون میشم جواب بدین.اخه به مشکل خوردم.مرسی
با سلام برو تو منوی اکسپرس گزینه modifyگزینهdelete duplicateobject و سپس نقشه را انتخاب می کنی!

آخرین ویرایش توسط مدیر:

هیراد

کاربر فعال
با سلام برو تو منوی express گزینه modifyوسپس گزینه delete duplicat objecsروانتخاب کن توی خط فرمان می بینی که نوشته overkill افتاد!

artboy

عضو جدید
با سلام.اول از همه از دوستان عزیز اقای (mamali-architecthttp://www.iran-eng.com/member.php/341480-mamali-architect) و (Javid64) به شدت عذر خواهی میکنم بخاطر اینکه اونجوری حرف زدم.بخدا بسکه فشار پروژه ها روم هست اعصابم خورده و واسه همین فک کردم الکی گفتید و ناراحت شدم.من اشتباه کردم و اشتباهم رو قبول دارم.امیدوارم منو ببخشید.خصوصا اقای (mamali-architect) مخصوصا اینجا پیام گذاشتن تا همه ببینن عذرخواهی میکنم.موفق باشید.