چی کار داری؟ پرینتتو بکن برو دیگه همه جارو باید سیخ کنی؟باسلام یه سوال گزینه applytolayout توی منوی پرینت چکار میکنه وبرای چی هست ممنون
باسلام یه سوال گزینه applytolayout توی منوی پرینت چکار میکنه وبرای چی هست ممنون
سلام دوستان.کسی نحوه کاربرد دستور super hatch رو میدونه؟خیلی لازم دارم.مرسی
سلام دوست عزیز
شما میتونی هر چیزی مثل بلاک یا عکس .. رو به صورت hatch در بیاری
به این ترتیب که مثلا شما بعد از انتخاب کردن superhatch و زدن گزینه block از اون بالا اسم بلاکتون رو انتخاب میکنین و بعد ok
حالا اون بلاک رو میزارین تو او قسمتی که میخواین hatch کنین
حالا کد ازتون می مختصات میخواد و این زمانی هست که شما میخاین بلاکتون رو در جهت x یا y بکشین یا فشرده کنین(چی گفتم؟)اگه نمیخاین بلاکتون کش بیاد خالی اینتر بزنین بعدش تو خط فرمان ازتون زاویه چرخش بلاک رو میخاد که اگه بازم نمیخاین بلاکتون بچرخه بازم یه enter بزنید تا حالا شد 3تا اینتر
بعدشم یه yes/no میپریسه که شما همون yes رو اینتر بزن(شد 4تا اینتر)
الان باید یه کادر بنفش دوره بلاکتون ببینین،یه اینتر دیگه بزنین الان که اینتر زدین بلاکتون ناپدید میشه نگران نشید الان باید اون محیطی که میخاین hatch بشه رو توش کلیک کنین تا انتخاب بشه(مثل همون hatch معمولی) وقتی محیط انتخاب شد اینتر بزنید
تموم شد الان باید بلاکتون کله اون سطح انتخابیتونو پر کنه
خیلی ساده گفتم
با این حال اگه سوالی بود در خدمتم
موفق باشین
مرسی از توضیحاتتون اما مشکل من دقیقا از جایی شروع میشه که وقتی میخوام همون اول اسم بلاکوانتخاب کنم دیگه مراحل اونطوری که شما گفتین پیش نمیره یعنی با توجه به اسم انتخابی یه کادری رو تعریف میکنه که هربار یه شکلی داره و نمیتونم از این دستور استفاده کنم!!!!چه کنم؟؟؟؟؟![]()
سلام دوست عزیز کاشکی حداقل عکسی اسکیسی ازش گذاشته بودی یا بیشتر می گفتی ولی اشکالی مثل سقف شیرونی رو از مقطع حجم میدنبا سلام....من چه طوری می تونم یه سطح شکسته دقیق تو اتوکد سه بعدی بسازم....تقریبا مثل یه سقف شیروانی اما پیچیده تر..که ضخامت داشته باشه؟
یه سوال فوری دارم...توروخدا سریع جواب بدید...فایل اتوکدم مثل یه بلاک شده و هرچیم اکسپلود میکنم اجزا از هم جدا نمیشن...میخوام یه خط پاک کنم همش پاک میشه..چه کنم؟؟؟؟
لایه ها رو ببینید قفل نباشه؟یه سوال فوری دارم...توروخدا سریع جواب بدید...فایل اتوکدم مثل یه بلاک شده و هرچیم اکسپلود میکنم اجزا از هم جدا نمیشن...میخوام یه خط پاک کنم همش پاک میشه..چه کنم؟؟؟؟
دیگه عقلم قد نمیده. بقول دوستمون فایلو آپلود کن بذارش اینجا ببینیم چه بلایی سرش آوردی...نه لایه ها قفل نیستن....اصلن نمیشه...حالا چه کار کنم خیلی فوریه کارم((((
دستور saveimg ...دوستان چه طور میشه فایل اتوکد را با بهترین کیفیت آورد تو فتوشاپ؟
ممنون میشم کامل توضیح بدیدٔ قبلا بلد بودم الان دقیق یادم نیست.
ممنون
\دیگه عقلم قد نمیده. بقول دوستمون فایلو آپلود کن بذارش اینجا ببینیم چه بلایی سرش آوردی...
دستور saveimg ...
آقايون سلام .يه نقشه تو كد داريم .مقياس 1:100 هست .چه طور مقياس رو 1:50 بكنيم ؟
يه سوال ديگه .من هر چي پيلوت ميگيرم از اندازه اصلي فايلمو يه كم بزرگتر ميندازه .من چه طوري تغيير مقياس بدم ؟
سلام دوست عزیز
شما مقیاس ترسیمتون چی بوده؟یعنی میخاستین یه دیواره 6متری چی میزدید؟6؟0.6؟
اگه میزنید 6 یعنی 1:1 ترسیم کردید پس فقط کافیه موقع پلات تو قسمت مقیاس اونی نوشه 1 رو بکنید 1000 اون پایینیش رو نسبت به مقیاستون 100 یا 50 بزنید
موفق باشین
مهندس يا خيلي بزرگ ميشه يا خيلي كوچيك ؟!!!!
شما مقیاس ترسیمتون چی بوده؟یعنی میخاستین یه دیواره 6متری بکشین چی میزدید؟6؟0.6؟
دوست عزیز شما جواب سوال اولمو بدین تا بتونم بهتر راهنمایی کنم
آها .شرمنده .هر مثلا يه ديوار 6 متري رو 6 ميزنم .
راستي يه مقياسم پايين گوشه صفحه داره .اون چيه ؟مربوط به اون نميشه ؟
یه روش دیگه داره که بیشتر طوا می کشه.که اون روش و تجربی به دست آوردم.سلام.
کسی بلده که با چه فرمانی تو کد میشه خطوطی رو که روی هم کشیده شدن رو پاک کرد؟
ممنون میشم جواب بدین.اخه به مشکل خوردم.مرسی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
R | دانلود مربوط به:ورژن های مختلف AUTOCAD | Auto CAD | 38 | |
![]() |
اموزش مربوط به: AUTOCAD(فیلم,کتاب,سایت) | Auto CAD | 29 | |
![]() |
ترفند های مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 165 | |
F | دانلود BLOCK مربوط به:AUTOCAD | Auto CAD | 107 | |
![]() |
اموزش مربوط به:3D AUTOCAD | Auto CAD | 345 |