سلام ...
چرا وقتی میخوام فایل کد import کنم تو مکس، میگه فرمت فایل نامناسبه (improper file format) ؟
چرا آخه چرا؟
چرا وقتی میخوام فایل کد import کنم تو مکس، میگه فرمت فایل نامناسبه (improper file format) ؟
چرا آخه چرا؟

سلام ...
چرا آخه چرا؟![]()
سلام ...
چرا آخه چرا؟![]()
شایدم ورژن برنامه کدت بالاتر از تری دی مکست هست
یعنی چی تودوصفحه ی جدا؟؟؟!سلام
من دو تا طبقه یه خونرو کشیدم.تو دوتا صحه ی جدا.حالا میخوام یکیشون کنم اما نمی دونم چه جوری.میشه کمکم کنین.
اینم در نظر داشته باشین من زیاد 3D max بلد نیستم.
سلام
من زمانی که نور قرار می دم رنگش رو که عوض می کنم
فقط پرتو نور عوض می شه چطور می تونم منبع نور رو هم عوض کنم
خیلی ممنون
![]()
فکرکنم کلید x روی کیبورد رو بزنید مشکلتون حل بشهسلامون علیکوم!!!آقایان حرفه ای بنده یه سوال داشتم...داشتم رو پروژه کار میکردم وسط کار نمیدونم به چی دست زدم علامت move rotate scale عوض شده و مثل علامت انتخاب معمولی شده و بد تر ازون وقتی میخوای یه ابجکت رو جابجا کنی دیگه تو راستای X یا y حرکت نمیکنه یهنی حرکت میکنه ها ولی به همه جهات در صورتی که من میخوام در یه راستا حرکت کنم..چگونه میتونم این حالت بوجود امده رو درست کنم...ممنون میشم..
شاید مشکل از گرافیکتونه تو پوشه ای که قسمت استارت واسه 3دی مکس ساخته میشه یه چیزی هست به عنوان change graphic mode اونو وض کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا نهسلام
یک سوال داشتم ازتون
من تری دی 2011 دارم که روی ویندوز 7 نصب کردم و ویری نصب کردم ... خیلی وقته دارم باهاش کار میکنم و هیچ مشکلی نداشتم .. امروز یکدفعه دیدم رندر نمیگیره و ارور میده و توی پنجره متریال دایره ها همه سیاه شدن ... چند بار هم ویری هم تری دی رو از اول نصب کردم اما فایده ای نداشت ... نمیدونید مشکل چیه؟
سلام.یک متریال شیشه برای نمای بیرونی میخام که رفلکت بیرونو خوب نشون بده ولی داخلش پیدا نباشه.چون روزه.متریالهی شیشه ی وی ری اکثرشو امتحان کردم ولی به جواب خوبی نرسیدم
سلام
من یه فایل سه بعدی کدی رو میخام ببرم مکس ...
اول اینکه کل فایل باز نمیشه تو مکس ... باید تیکه تیکه ببرم ...
دوم اینکه قسمتهای منحنی کارم شکسته شکسته میشه ...
تو تنظیمات ورودیش
smoth angle: 70
curvet step:1
surf deviotion:.0.1
میدم ... مشکا کار کجاست؟
سلام.
وقتی یه فایل کد که منحنی داره رو میخوای تو مکس وارد کنی، تو فایل کد برو قسمت tools>options سربرگ display سمت راست بالا نوشته display resolution اولین گزینه یعنی arc and circle smoothness رو عددش رو به 20000 تغییر بده.
امیدوارم مشکش همین باشه و حل بشه.![]()
مرسی درست شد ... فدات
یه مشکل دیگه ... متریال میدم رو حجم هام نمیشینه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام بچه ها وی ری من تادیشب کارمیکرد اما امروز که اومدم رندر بگیرم دیدم وی ریم غیر فعال شده.دوباره نصبش کردم اما نشد حالا باید چکارکنم.بنظرتون دلیلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همه
من میخوام کارمو از اسکچاپ ببرم توی 3دی مکس برای رندر. چیکارکنم که متریالش بیاد؟؟
درضمن اگه کسی نحوه رندر گرفتن رو توی مکس بگه ممنون میشم
فقط فوری که 2 روز وقت دارم
حداقل بگید بین دوتا فایل مکس چطوری آبجکت کپی کنم ؟ .... چون cnrl+c کار نمیکنه !
آخه من یه پروژه کامل کشیدم از این پروژه مثلا فقط زمینشو میخوام ... نمیتونم که پروزه به اون سنگینی رو ایمپرت کنم ... توی همه نرم افزاری اتودسک کپی و پیست داره نمیدونم چرا این نداره .
سلام،منم دقيقا امروز با اين مشکل روبرو شدم،گويا لايسنسش تمام شده
فکر کنم بايد يه ورژن ديگه نصب کنيم! يا کرک کنيم... چنين چيزيه انگار!
شما تونستي مشکلتو حل کني؟
سلام نه متاسفانه اون که درست نشد هیچی وی ری 2012 هم همین طور شد.حق باشماست چون واسه چندتا از دوستام هم همین اتفاق افتاده
سان شيد جان،من ورژن بالاتر وي ري ريختم و کرکش کردم درست شد! اقلا تا زمان تحويل پروژه ام هم بمونه خيلي خوبه!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |