با سلام
ممنون میشم توضیح بدین فایل revit رو چطوری با مکس میتونم باز کنم![]()
سلام اکسپورت بگیرید با فرمت fbx
با سلام
ممنون میشم توضیح بدین فایل revit رو چطوری با مکس میتونم باز کنم![]()
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که باید چیکار کرد که رندر تو تمام مانیتورها رنگش یکی باشه ؟من رندر رو لب تاپ میگیرم اوکی هست بعد تو کامپیوتر های دیگه کلا فرق داره...ممنون میشم راهنمایی کنین..
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که باید چیکار کرد که رندر تو تمام مانیتورها رنگش یکی باشه ؟من رندر رو لب تاپ میگیرم اوکی هست بعد تو کامپیوتر های دیگه کلا فرق داره...ممنون میشم راهنمایی کنین..
سلام دوست خوبم حالت نمایش رو از REAL به SHADED تغییر بده تو تصویر زیر مشخصه تو پتجره VIEW PORT
مشاهده پیوست 243023
کلیک چپ کنید و SHADED رو انتخاب کنید به همین سادگی
سلام
برای ساختن چمن توی یه فضایی مثل پارک چکار باید کرد به غیر از دستور hair
سلام دوستان مدل سازی این برج و میخواستم بدونم چجوری تو تردی مکس انجام میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
مشاهده پیوست 244993
نه متاسفانه متوجه نشدم میشه یه کم دقیق تر توضیح بدید؟به روشهای زیاد! راحت ترینش برای این باکس مدلینگ هست. یعنی یه باکس بکشین به تعداد سگمنت کافی(6تا برای عرض و 4 تا برای ارتفاه در شروع کافی بنظرت میاد در مورد حجمتون کم اومد بعدا با اسلایس اضافه میکنید) ادیت پلی کنیدش ورتکس های بالای رو move کنید تا حجم کلی به دست بیاد برای وسطش هم از اینسرت همون پلیگان ها استفاده کنید
راه ردیگه: به لاین تو فضای سه بعدی بکشین مثل همون بخش طاق مانند حجم و همینطور پروفیلش(مقطعش) رو در فضای دوبعدی مکس و با loft مقطع رو برای اون مسیر لاین اعمال کنید تبدیلش کنید به ادین پلی و با استفاده از bridge بین سگمنهایی که میخواین پل بزنین برای شیشه ش مجدد همین کار رو تکرار کنید.
امیدوارم حدودا متوجه روندش شده باشین.
ببخشید یعنی کسی نیست ک جواب سوالای ما بلد باشه و حوصله داشته باشه جواب بده به ما؟
ی سوال :چجوری میتونم ی حجم رو خالی کنم؟؟مثلا ی باکس رو خالی کنم طوری ک فقط بدنه هاش باقی بمونه؟؟
با سلام خدمت دوست عزیزسلام.
من دارم ی پیچ مدل میکنم ولی نمیدونم ک چجوری میتونم رزوه های رو پیچ رو بدم؟{فقط فرمان torus میتونم پیچ بدیم(twist داره)ک اینجا کاربرد نداره.}من ی استوانه کشیدم و میخوام پیچش بدم.چجوری؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه هم اینک رو ی پیچ میخام اندازه یbox خالی کنم ک مثلا پیچ دوسو باشه.چجوری میتونم؟؟
ممنونم.
سلام دوستان ، من واسه طرحم لازم دارم توی کار آبشار بسازم ، چه جوری این کار رو توی مکس انجام میدن؟
سلام دوستان خوبید؟
خواهش میکنم کمکم کنید
من هرچقدر تری دی مکس رو نصب میکنم همش ارور میده و کار نمیکنه دیگه کلافه شدم تورو خدا کمکم کنید![]()
سلام دوستان خوبید؟
خواهش میکنم کمکم کنید
من هرچقدر تری دی مکس رو نصب میکنم همش ارور میده و کار نمیکنه دیگه کلافه شدم تورو خدا کمکم کنید![]()
انقدر برنامه رو حذف و نصب کردم گیج شدم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
رفع اشکال مریوط به:VRAY FOR 3DMAX | 3dMAX | 532 | |
![]() |
آموزش مربوط به :کتاب جامع VRAY | 3dMAX | 8 | |
R | دانلود پلاگین و اسکریپت مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 37 | |
م | دانلود و اموزش مربوط به:HDRI | 3dMAX | 22 | |
![]() |
دانلود متریال های مربوط به:3DMAX | 3dMAX | 101 |