رفع اشکال مربوط به:3DMAX

تبسم

عضو جدید
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که باید چیکار کرد که رندر تو تمام مانیتورها رنگش یکی باشه ؟من رندر رو لب تاپ میگیرم اوکی هست بعد تو کامپیوتر های دیگه کلا فرق داره...ممنون میشم راهنمایی کنین..

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان میشه راهنمایی کنین که باید چیکار کرد که رندر تو تمام مانیتورها رنگش یکی باشه ؟من رندر رو لب تاپ میگیرم اوکی هست بعد تو کامپیوتر های دیگه کلا فرق داره...ممنون میشم راهنمایی کنین..

سلام
خب ابن طبیعی هست!! کلا کارهای گرافیکیتون رو روی پی سی انجام بدین تا مشکل نداشته باشین پردازش رنگ صفحه نمایش لپ تاپ کمتر از PC هست. در این حالت هم باز روی نوار ابزار پایین فریم بافر وی ری گزینه sRBG داریم . به این مفهوم که شما حین رندر تصویری میبینید که رنگهاش به علت نور صفحه نمایش با رنگ چاپ شده متفاوت هستن و در واقع این امکان رو میده تا شما رنگ واقعی تصویر بدون دخالت نور رو در چاپ ببینید (که طبعا کیفیت پرینتر هم در چاپ موثره رنگی که با پرینتر 4 رنگ در میاد با 6 رنگ متفاوته و تنالیته ها رو خیلی تغییر میده)

آخرین ویرایش:

z_r

عضو جدید
سلام دوستان متریال آماده شیشه رفلکس مشکی و متریال تری دی پنل سفید وی ری میخواستم..میشه لطف کنین برام بذارین ؟

yaldayi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوستان
من تری مکس رو با کلاسهای آزاد گذروندم. اما در نهایت نتونستم یه کار با رندر خوب تحویل بدم (دلیلش لپتاپم بود !)
:(
الان اگر کسی روش رندر گرفتن مناسب،حالا چه از لحاظ تنظیمات،چه متریال و چه نور و دوربین هست تا حدودی به من نکته ای آموزش بده ممنون میشم.
:redface:
البته منظورم اینه بدونم برای رندرخوب به چی باید توجه کرد و چه نکاتی رو رعایت کرد:smile:
و یا یه رندر از مکس بذارید تا ببینم اصلا میشه بدون وی ری هم یه رندر نسبتا مناسب داشت.
:huh:
ممنون میشم:w27:

Mohandes salman

عضو جدید

سلام
یعنی رندرتون مشکی میشه و متریال هاشو نشون نمیده؟؟؟
اگه این جوری هست اون کامپیوتر متریال هایی که ب کارتون رو دادید ندارشون چند تا عکس میزارم طبق عکسا پیش بروید تا هر زمان خواستید فایلتون رو روی هر سیستمی ببرید نمایش بده و رندر بگیره.مشاهده پیوست resource collector.rar

b_arch_5

کاربر بیش فعال
سلام دوستان من تردی مکس 2014 نصب کردم رو سیستمم موقعی که دارم کار میکنم یه سایه ی سیاه رنگ کیفته رو حجمم
خیلی رو اعصابمه:mad:
چجوری میتونم حذفش کنم؟:redface:

memara

عضو جدید
سلام دوستان من تردی مکس 2014 نصب کردم رو سیستمم موقعی که دارم کار میکنم یه سایه ی سیاه رنگ کیفته رو حجمم
خیلی رو اعصابمه:mad:
چجوری میتونم حذفش کنم؟:redface:

سلام دوست خوبم حالت نمایش رو از REAL به SHADED تغییر بده تو تصویر زیر مشخصه تو پتجره VIEW PORT

IMG-20150611-WA0005.jpg

کلیک چپ کنید و SHADED رو انتخاب کنید به همین سادگی

retbatler

عضو جدید
سلام
برای ساختن چمن توی یه فضایی مثل پارک چکار باید کرد به غیر از دستور hair

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام
برای ساختن چمن توی یه فضایی مثل پارک چکار باید کرد به غیر از دستور hair

hair که خیلی دستور سنگینی هست یه راه استفاده از متریال هست به خصوص اگه ویو پرنده رندر میگیرین و به دیتیل احتیاج ندارین راه دوم اگه میخواین ویو نزدیک بگیرین و جزئیات مهمه پلاگین forest pack بهترینه برای این کار و یا پلاگین multiscatter (از خود scatter مکس هم میتونین استفاده کنید اما نسبت با پلاگینش ضعیف هست)

b_arch_5

کاربر بیش فعال
مدل سازی قوس های خاص در تردی مکس

مدل سازی قوس های خاص در تردی مکس

سلام دوستان مدل سازی این برج و میخواستم بدونم چجوری تو تردی مکس انجام میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید:gol:

IMG_35950.jpg

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

به روشهای زیاد! راحت ترینش برای این باکس مدلینگ هست. یعنی یه باکس بکشین به تعداد سگمنت کافی(6تا برای عرض و 4 تا برای ارتفاه در شروع کافی بنظرت میاد در مورد حجمتون کم اومد بعدا با اسلایس اضافه میکنید) ادیت پلی کنیدش ورتکس های بالای رو move کنید تا حجم کلی به دست بیاد برای وسطش هم از اینسرت همون پلیگان ها استفاده کنید

راه ردیگه: به لاین تو فضای سه بعدی بکشین مثل همون بخش طاق مانند حجم و همینطور پروفیلش(مقطعش) رو در فضای دوبعدی مکس و با loft مقطع رو برای اون مسیر لاین اعمال کنید تبدیلش کنید به ادین پلی و با استفاده از bridge بین سگمنهایی که میخواین پل بزنین برای شیشه ش مجدد همین کار رو تکرار کنید.

امیدوارم حدودا متوجه روندش شده باشین.

آخرین ویرایش:

z_r

عضو جدید
سلام دوستان من مدلینگ کارمو با رویت انجام دادم و واسه رندر با وی ری مکس.قبلا چن بار حتی متریال هم دادم و رندر گرفتم مشکلی نداشت اما وقتی حجمو کامل کردم و دوباره بردم تو مکس موقع رندر صفحه صورتی میشه مثه عکس زیر.میشه کمکم کنیدSnap1.jpg

VIP Archi

عضو جدید
سلام.
من دارم ی پیچ مدل میکنم ولی نمیدونم ک چجوری میتونم رزوه های رو پیچ رو بدم؟{فقط فرمان torus میتونم پیچ بدیم(twist داره)ک اینجا کاربرد نداره.}من ی استوانه کشیدم و میخوام پیچش بدم.چجوری؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه هم اینک رو ی پیچ میخام اندازه یbox خالی کنم ک مثلا پیچ دوسو باشه.چجوری میتونم؟؟
ممنونم.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
به روشهای زیاد! راحت ترینش برای این باکس مدلینگ هست. یعنی یه باکس بکشین به تعداد سگمنت کافی(6تا برای عرض و 4 تا برای ارتفاه در شروع کافی بنظرت میاد در مورد حجمتون کم اومد بعدا با اسلایس اضافه میکنید) ادیت پلی کنیدش ورتکس های بالای رو move کنید تا حجم کلی به دست بیاد برای وسطش هم از اینسرت همون پلیگان ها استفاده کنید

راه ردیگه: به لاین تو فضای سه بعدی بکشین مثل همون بخش طاق مانند حجم و همینطور پروفیلش(مقطعش) رو در فضای دوبعدی مکس و با loft مقطع رو برای اون مسیر لاین اعمال کنید تبدیلش کنید به ادین پلی و با استفاده از bridge بین سگمنهایی که میخواین پل بزنین برای شیشه ش مجدد همین کار رو تکرار کنید.

امیدوارم حدودا متوجه روندش شده باشین.
نه متاسفانه متوجه نشدم میشه یه کم دقیق تر توضیح بدید؟:(

ایمان قریشی

عضو جدید
سلام
من یک صحنه داخلی را مدل کردم و متریال و نور دادم ، موقع رندر گرفتن تو یک سری view های و دوربین ها بدون نقص عالی رندر میگیره ولی تو یک سری دوربین های دیگم تو همون فضا ولی از زوایای دیگه بعد از طی فرایند محاسبه light cache ، یهو صفحه سفید میشه و میگه ببند یا بصورت آنلاین نقص یابی کن . بنظر شما اشکال کار کجاست؟اگه بگیم رم کم میارم باید قبل محاسبه light cache این اتفاق بیوفته ، حالت دینامیک تو قسمت تنظیمات سیستم هم فعال کردم و رو 3800 گذاشتم ولی فایده نداشت(رم ام 4 گیگه)
از مکس 2015 و وی ری 3.00.0.8 استفاده میکنم

z_r

عضو جدید
سلام دوستان من به یه مشکلی برخوردم.فایل پروژمو تو دسکتاپ سیو کرده بودم و مدلسازیمو از رویت ایمپورت کرده بودم که اونم تو دسکتاپ سیو بود.حالا هردورو بردم ت یه درایو دیگه موقع رندر گرفتن چن دقیقه اول رندر فایل مدلسازیو آپدیت میکنه و فک کنم به خاطر جابه جا کردن فایل اینجوری شده.چیکار کنم که مثه قبل بشه و هر دفه واسه رندر مدلسازیو آپدیت نکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

VIP Archi

عضو جدید
ببخشید یعنی کسی نیست ک جواب سوالای ما بلد باشه و حوصله داشته باشه جواب بده به ما؟
ی سوال :چجوری میتونم ی حجم رو خالی کنم؟؟مثلا ی باکس رو خالی کنم طوری ک فقط بدنه هاش باقی بمونه؟؟

rahmati8829

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ببخشید یعنی کسی نیست ک جواب سوالای ما بلد باشه و حوصله داشته باشه جواب بده به ما؟
ی سوال :چجوری میتونم ی حجم رو خالی کنم؟؟مثلا ی باکس رو خالی کنم طوری ک فقط بدنه هاش باقی بمونه؟؟

edit poly رو انتخاب کن بعد گزینه پلی گان رو بزن بعدش قسمت هایی رو که میخوایی اتخاب کن بعد دلیت کن. بعدش با فرمان شل به بدنه باکست بعد بده.

Mohandes salman

عضو جدید
سلام.
من دارم ی پیچ مدل میکنم ولی نمیدونم ک چجوری میتونم رزوه های رو پیچ رو بدم؟{فقط فرمان torus میتونم پیچ بدیم(twist داره)ک اینجا کاربرد نداره.}من ی استوانه کشیدم و میخوام پیچش بدم.چجوری؟؟؟؟؟
ی سوال دیگه هم اینک رو ی پیچ میخام اندازه یbox خالی کنم ک مثلا پیچ دوسو باشه.چجوری میتونم؟؟
ممنونم.
با سلام خدمت دوست عزیز
برای خالی کردن جای پیچ دوسو box رو روی پیچ قرار بده و از قسمت پنجره کر کره ای سمت راست مکسcompund objects رو انتخاب کن و گزینه probooleanرو انتخاب کن..
پیچ رو انتخاب و بعد اون گزینه start ppicking رو بزن و روی باکس کلیک کن جای پیج خوراخ میشه و اگه نشد از خود boolean استفاده کن ...
موفق باشی....

metalika777_h_g

عضو جدید
سلام دوستان ، من واسه طرحم لازم دارم توی کار آبشار بسازم ، چه جوری این کار رو توی مکس انجام میدن؟

Mohandes salman

عضو جدید
سلام دوستان ، من واسه طرحم لازم دارم توی کار آبشار بسازم ، چه جوری این کار رو توی مکس انجام میدن؟

باسلام ....
به اینجا سر بزنید http://designerz.ir/2014/10/13/آموزش-استفاده-از-سیستم-particle-در-تری-دی-مکس/امید وارم مشکلتون حل شه
موفق باشی

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟
خواهش میکنم کمکم کنید
من هرچقدر تری دی مکس رو نصب میکنم همش ارور میده و کار نمیکنه دیگه کلافه شدم تورو خدا کمکم کنید :crying2:

saharnaz73

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟
خواهش میکنم کمکم کنید
من هرچقدر تری دی مکس رو نصب میکنم همش ارور میده و کار نمیکنه دیگه کلافه شدم تورو خدا کمکم کنید :crying2:

اینم ارورش وقتی می خوام برنامه رو باز کنم

sahar-architect

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
سلام دوستان خوبید؟
خواهش میکنم کمکم کنید

اول از سالم بودن سی دی برنامه تون مطمئن باشین
دوم فایلی که اسمش اومده توی ارور رو از سی دی پیدا کنید و در پوشه مکس نصب کنید

(پاک کردن و نصب دوباره مکس بدون عوض کردن ویندوز فایده چندانی نخواهد داشت)