سلام دوستان .. من عکسو وارو فتوشاپ کردم حالا میخوام کادر دور عکسو پاک کنم ولی magic میزنم روی کادر کلید میکنم delet میزنم پاک نمیشه؟؟؟
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
احتمالا لایه عکس شما لایه BACKGROUND هست ... و چون این لایه به صورت پیش فرض قفله شما نمی تونید دلیت کنیدسلام دوستان .. من عکسو وارو فتوشاپ کردم حالا میخوام کادر دور عکسو پاک کنم ولی magic میزنم روی کادر کلید میکنم delet میزنم پاک نمیشه؟؟؟
کسی میتونه کمکم کنه؟؟؟؟
سلام ...
من میخوام چند تا شیت ۵۰*۷۰ با فتوشاپ ببندم.ومیخوام این شیت ها بهترین کیفیت ممکن رو داشته باشن.حالا سایز صفخه ای که توی فتوشاپ باز میکنم و پیکسلش باید چقد باشه؟چه عامل دیگه ای تو کیفیتش تاثیر داره؟
خوب کافیه گزینه new رو بزنی و به جای پیکسل اندازه شیت رو بر حسب سانتیمتر وارد کنی و رزولوشن تصویر رو بالا ببری مثلا 300 که زیاده شاید سیستمت نکشه 150 یا 96 هم خوبه و color mode رو روی cmyk color تنظیم کن تصویر زیر رو ببین و به حجم دقت کن!! بعد اتمام بهتره تصویر با فرمت png یه tif سیو کنی.با این دو فرمت کیفیت حفظ میشه و بهتر از فرمتهای دیگه هستن
![]()
سلام دوستان
فایل کدی پی دی اف شده رو که وارد فوتوشاپ میکنم خط ها خیلی کمرنگ هستن.... البته نقشه های سری قبل که وارد کردم اینجور نبود و ضخامتشون خوب بود
چه کار میتونم بکنم که هم پر رنگ تر بشن و هم کیفیت خط ها کم نشه
ممنون
ممنونم از پاسختونسلااامم
وقتی به jpg تبدیل کنین معمولا درست میشه...
ولی اگه میخواین کیفیت عوض نشه بهترینن کار اینه که توی خود برنامه کد هنگام تبدیل به pdf ضخامتارو افزایش بدین...
ممنونم از پاسختون
ولی اخه 1سری از نقشه ها با همون ویژگی ها ضخامتشون بیشتره
اگر لایه نقشه رو تو فوتوشاپ استروک(strike) کنم کیفیتش کم میشه؟
ممنونم از پاسختون
ولی اخه 1سری از نقشه ها با همون ویژگی ها ضخامتشون بیشتره
اگر لایه نقشه رو تو فوتوشاپ استروک(strike) کنم کیفیتش کم میشه؟
سلام
یه سوال فوری
نمیدونم چرا وقتی عکس رو باز میکنم تو قسمت هیستوری بک گراند قفل شده نیست اپن مینویسه
یه سری فعالیتاش هم درست انجام نمیده
ممنون راهنمایم کنید
http://upload7.ir/imgs/2014-02/98464005420448361992.jpg
مشاهده پیوست 195978
سلام
یه سوال فوری
نمیدونم چرا وقتی عکس رو باز میکنم تو قسمت هیستوری بک گراند قفل شده نیست اپن مینویسه
یه سری فعالیتاش هم درست انجام نمیده
ممنون راهنمایم کنید
http://upload7.ir/imgs/2014-02/98464005420448361992.jpg
مشاهده پیوست 195978
و کاغذ سفیده اگه میشه لطفا راهنماییم کنیدمشکل من اینه که وقتی می خوام از کارم فایل jpg یا pdf ذخیره کنم تو حالت preview هیچ تصویری دیده نمی شه
سلام آقای مهندس و کاغذ سفیده اگه میشه لطفا راهنماییم کنید
ممنون
سلام خسته نباشید من یه مشکل دارم تو شیت بندی ... !!!
تو فتوشاپ یک شیت 50*70 درست میکنم با رزولیشن 300 پیکسل بر سانتیمتر بعد فایلی که از کد خروجی گرفتم (با فرمت eps با همون رزولشن شیت 50*70 وارد فتوشاپ میکنم به نقشم بک گراند سفیدم میدم قشنگ نقشه دیده میشه ولی وقتی درگش میکنم میندازم رو شیت چیزی دیده نمیشه ... باید چیکار کنم!!!
خیلیییییییییییی ممنون درست شد ولی حالا اگه بخوام رزولوشن بخاطر کیفیت بالا باشه نمیشه؟؟؟؟؟درود
احتمال داره مشکلتون ناشی از رزولوشنتون باشه. یعنی رزولوشن بالایی که انتخاب کردید، باعث میشه که نقشه براتون خیلی کوچیک باشه. رزولوشن رو روی 72 بذارید و مجدداً درگ کنید فایل رو ببینید این بار دیده میشه؟
خیلیییییییییییی ممنون درست شد ولی حالا اگه بخوام رزولوشن بخاطر کیفیت بالا باشه نمیشه؟؟؟؟؟
سلام
دوستان در حال حاضر به فتوشاپ دسترسی ندارم میخواستم یه شیت A3 ببندم تو paint میشه ابعاد a3 داد چه جوری؟ ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام
یه مشکل: وقتی یه عکس رو توی فتوشاپ باز میکنم عکس وارد محیط فتوشاپ میشه ولی دیده نمیشه یعنی فقط یه صفحه ی خاکستری دیده میشه ، حتی وقتی یه پنجره ی جدید باز میکنم هم همینطوره
ممنون اگه راهنماییم کنین
اینم عکسش:
مشاهده پیوست 214767
پسوند عکستون چیه؟
پسوند عکس jpg
کلا فتوشاپم هیچ عکسی رو نشون نمیده ؛ حتی پنجره ی جدید رو هم که توی فتوشاپ باز میکنم!
مثلا این عکس رو نشون نمیده:
مشاهده پیوست 214869
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
آموزش های مربوط به پست پروداکشن | Photo Shop & Photography | 11 | |
![]() |
نمونه شیت بندی مربوط به:PHOTOSHOP | Photo Shop & Photography | 60 | |
![]() |
اموزش مربوط به:شیت بندی در PHOTOSHOP | Photo Shop & Photography | 26 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:PHOTOSHOP | Photo Shop & Photography | 76 |