با تشکر دوست عزیزroof>roof by footprint>sloped glazing
دادن شیب مورد نظر
ولی میشه بیشتر توضیح بدی؟منظورم نحوه ترسیمشه
ویه سوال دیگه چجور میشه شیت پرزانته درست کرد؟ یه شیت نهایی
با تشکر دوست عزیزroof>roof by footprint>sloped glazing
دادن شیب مورد نظر
با تشکر دوست عزیز
ولی میشه بیشتر توضیح بدی؟منظورم نحوه ترسیمشه
ویه سوال دیگه چجور میشه شیت پرزانته درست کرد؟ یه شیت نهایی
ممنونمسلما شیت پرزانته خوب رو نمیتونید توی رویت انجام بدید...این نرم افزار به صورت کاملا اجرایی شیت میبنده....اما براتون میزارم که به چه صورت شیت اجرایی درست کنید....
در غیر انیثورت شما کارتون رو پی دی اف یا عکس خروجی میگیرید و توی فوتوشاپ شیت میبندید
سلام من تازه کارم تو رویت
میخ.ام یه سقف شیشه ای کج درست کنم ...البته خیلی هم عجله ایه
(یه گوشه از مکعب پخ خورده که می خوام اون قسمت شیشیه ای باشهمشاهده پیوست 213757
سلام
در دید سه بعدی دیوارهامو مخفی کردم و میخوام برشون گردونم ولی گزینه reset temporary hide غیرفعاله راه حلی سراغ دارید ؟
سلام من تو کارم به یه مشکل شاید خیلی ابتدایی اماخیلی اساسی برخوردم خواهش میکنم یکی کمک کنه،میخوام یه پله 2طرفه بکشم که شامل 18تا پله17سانتی باشه یعنی هر طرف 9تا که نهایتا ارتفاع کل بشه306و طبق ضوابط هم چشم پله نداشته باشه،اما نمیدونم چرا هر کار میکنم نمیتونم بکشم خواهش میکنم یکی با عکس بهم نشون بده چجوریboundryو riserبکشم برای این پله که در بیاد ممنون
میشه خواهش کنم یه پله 2طرفه 18تا پله 17سانتی هر طرف9تارو با 2تا عکس نشونم بدین boundry وriserرو چطوری بکشم و چه مشخصاتی رو باید تغییر بدم توشسلام
رویت نرم افزار مهندسیه، برای همین اجازه هر کاری رو که خیلی وقتام اشتباهه و با ضوابط مهندسی درست در نمیاد رو در حالت عادی نمی ده
تو مهندسی ما پله 20 سانتی نداریم، و همچنین پله دارای فرمولیه برا خودش
تو تایپ پراپرتیز گزینه Maximum Riser Height برای تنظیم عمق پله است و minimum Run width هم برای تنظیم پهنای راه پله ها
میشه خواهش کنم یه پله 2طرفه 18تا پله 17سانتی هر طرف9تارو با 2تا عکس نشونم بدین boundry وriserرو چطوری بکشم و چه مشخصاتی رو باید تغییر بدم توش
دوستان، کسی این کتاب رو مطالعه کرده؟
کتاب خوبیه؟
![]()
این کار اشتباهه، دریاچه رو باید با استفاده از توپوسورفیس و دستور اسپلیت (برش) ایجاد کنید و اون قسمت بریده شده رو بهش متریال آب بدید
وقتی متریال ها رو باز می کنید، پایین دست چپ دو تا لایبراری (کتابخونه) متریال داره، یکی اتودسک، یکی ای ای سی، هر کدوم رو انتخاب کنید یه لیستی باز میشه که تو زیرشاخه هاش باید دنبال آب بگردید
وقتی پیداش کردید سمت راست پایین می بینیدش، تو ورژن 2014 کافیه دوبار روش کلیک کنید تا بره تو پنجره بالا، بعد تو پنجره بالا پیداش کنید و استفاده کنید ازش
پ.ن: برای متریال دادن به فلور (کف)، باید برید تو تایپ پراپرتیز، استراکچر رو کلیک کنید تا به تنظیمات ضخامت و متریال و لایه بندی های کف دسترسی پیدا کنید
ممنون از راهنمای هاتون.
من وقتی از کارم رندر میگیرم تو رویت بیشتر متریال ها دیده نمیشه و میشه کفت اکثر اجزا با رنگ خاکستری دیده میشن.چرا؟
یا اکثرشون متریال ندارن و باید بهشون متریال بدید، یا تنظیماتتون اشتباهه
توضیح در مورد تنظیمات رندر خودش یه ساعت فقط وقت میگیره تو آموزشگاه، حالا نمی دونم چطور می شه اینجا مطرحش کرد
منظورتون از تظیمات اشتباه، تنظیمات رندرگیری؟اخه من وقتی تو realistic یا ray trace هم که میرم رنگا به همین صورت!!!!
متریال یا ندارن، یا متریالاشون مناسب نیست باید عوض کنید
اول اینکه 2012 اه و دیگه قدیمی شده
دوم اینکه من خیلی کم دیدم کسی از رو کتاب نرم افزاری رو یاد بگیره
سوم ... وقتی برای شروع جزوه های رایگان تو اینترنت به وفور پیدا میشه که شما رو در حدی میرسونن که بعدشو خودتون ادامه بدین چه نیازی به کتاب هست؟
مطمئنید "Revit "Architecture نصب کردین؟سلام من تازه revit 2014 نصب کردم بعد از نصب Templates یه سری level جدید به اسم T.O.Fnd.Wall و T.O.Footingو T.O.Slab زیر level1 قرار گرفته کسی میدونه اینا چی هستند و اگه پاکشون کنم مشکلی پیش میاد؟
یعنی موقع کار در لیست متریال ها دیده میشه، ولی در رندر نه؟ممنون از راهنمای هاتون.
من وقتی از کارم رندر میگیرم تو رویت بیشتر متریال ها دیده نمیشه و میشه کفت اکثر اجزا با رنگ خاکستری دیده میشن.چرا؟
مطمئنید "Revit "Architecture نصب کردین؟
چون Footing و Slab مربوط به پی و فنداسیون میشه.
اره مطمئنم رویت 2014 اینا رو خودش اضافه نکرده؟
سلام من تازه revit 2014 نصب کردم بعد از نصب Templates یه سری level جدید به اسم T.O.Fnd.Wall و T.O.Footingو T.O.Slab زیر level1 قرار گرفته کسی میدونه اینا چی هستند و اگه پاکشون کنم مشکلی پیش میاد؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |