طرحشو فهمیدم با دیواید سورفیس..ولی دو طرف کره طرحش قرینه در نمیاد چیکار کنم؟دوستان من این گنبدو با مس بلدم درس کنم ولی اون طرح روشو بلد نیستم چطور باید اون طرحو ایجاد کرد؟مشاهده پیوست 184231
طرحشو فهمیدم با دیواید سورفیس..ولی دو طرف کره طرحش قرینه در نمیاد چیکار کنم؟دوستان من این گنبدو با مس بلدم درس کنم ولی اون طرح روشو بلد نیستم چطور باید اون طرحو ایجاد کرد؟مشاهده پیوست 184231
دوست عزیز جوابتون فک کنم نیومده
من این نیم کره رو توی conseptul mass ترسیم کردم وبا divide surface بهش پترن دادمدوست عزیز جوابتون فک کنم نیومده
بله ترسیم کره رو بلدم و پترن دادنشم میتونم..ولی دو طرف کره پترنش قرینه در نمیاد... چیکار کنم درس شهمن این نیم کره رو توی conseptul mass ترسیم کردم وبا divide surface بهش پترن دادم
احتمالا اون دیوار به یک سقف یا کف attach یا join شده روی دیوار کلیک کن و بالا سمت چپ دستور dettach رو بزن و بعد روی اون سطح که دیوار بهش گیر کرده کلیک کن آزادش میکنه.با سلام
دوستان من هراز گاهی دچار این مشکل میشم که ارتفاع دیوارام هنگ میکنه!!
مثلا اومدم دیواری که از لول 1 تا لول 2 بوده کردم تا لول 3...وقتی روی دیوار کلیک میکنم تا لول 3 هست ولی توی نما یا پرسپکتویش تا لول 2 مونده..!!!نمیدونم مشکلش چیه!!!
فک کنم باید یه خورده حساب کتاب ریاضی هندسی بکنی تا درست قرینه دربیاد. محیط خط تقاطع نیم کره با زمین رو حساب کن پترن divide surface رو با اون محیط ست کن تا نقاط ابتدا و انتهای پترن حول محیط دقیقا روی هم مچ بشه... راه دیگه ای پیدا کردی به ما هم بگو.بله ترسیم کره رو بلدم و پترن دادنشم میتونم..ولی دو طرف کره پترنش قرینه در نمیاد... چیکار کنم درس شه
واقعا راه دیگه ندارههههه؟فک کنم باید یه خورده حساب کتاب ریاضی هندسی بکنی تا درست قرینه دربیاد. محیط خط تقاطع نیم کره با زمین رو حساب کن پترن divide surface رو با اون محیط ست کن تا نقاط ابتدا و انتهای پترن حول محیط دقیقا روی هم مچ بشه... راه دیگه ای پیدا کردی به ما هم بگو.
احتمالا اون دیوار به یک سقف یا کف attach یا join شده روی دیوار کلیک کن و بالا سمت چپ دستور dettach رو بزن و بعد روی اون سطح که دیوار بهش گیر کرده کلیک کن آزادش میکنه.
دوستان این تکسچر آجر یا سنگ؟؟مشاهده پیوست 185107
تکسچر آجر خوشگل واسه یه تیکه از نمای تجاریم لازم دارم.شما چیزی ندارین؟کاملا مشخصه این سنگه (آجر قدیمیه)
تکسچر آجر خوشگل واسه یه تیکه از نمای تجاریم لازم دارم.شما چیزی ندارین؟
رویت من 2011..فک نکنم داشته باشه..تکسچرشو میذلرین برام؟یه آجر قهوه ای-قرمز هست توی رویت 2013هست که اسمش brick modularهست..چیز جالبیه..سوراخ سوراخ داره
رویت من 2011..فک نکنم داشته باشه..تکسچرشو میذلرین برام؟
نمیدونم از کجا میتونم کپیش کنم واستون..؟
فک کنم تو قسمت متریال render appearance تکسچرش باشه ..نیست؟نمیدونم از کجا میتونم کپیش کنم واستون..؟
شاید مشکل به خاطر نحوه ترسیم نیم کره هستش ، چه جوری ترسیم کردین؟بله ترسیم کره رو بلدم و پترن دادنشم میتونم..ولی دو طرف کره پترنش قرینه در نمیاد... چیکار کنم درس شه
فک کنم تو قسمت متریال render appearance تکسچرش باشه ..نیست؟
دوستان اگه کسی میتونه این متریالی که دوستمون معرفی کردنو تکسچرشو بذاره ممنون میشم..تکسچر سرامیک بژ یا کرم واسه کف تجاری هم لازم دارم
آخه تو نت اصن هیچی به درد بخور سرامیک نیست
اینا آجره؟مرسی دوستم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |