ممنونم مهندس از پاسختون
چطوری میشه توی اتوکد مقیاس رو تنظیم کرد؟؟
چطوری میشه از طریق laout کد مقیاس رو تنظیم کرد... سپاسگذارم
ممنونم مهندس از پاسختون
چطوری میشه توی اتوکد مقیاس رو تنظیم کرد؟؟
چطوری میشه از طریق laout کد مقیاس رو تنظیم کرد... سپاسگذارم
سلام تنظیمات پرینت رو که چجوری تو مقیاس پی دی اف بشه
و دقیقا شیت کل کاغذ رو بگیره میخوام ممنون
و اینگه کپی مانیتور برد چجوری انجام میشه4مرسی
سلام
ممنون که مثل همیشه دقیق و با حوصله به سوالات جواب میدید.
تعداد زیادی از کارهام رو تو رویت مدل کردم ولی تو رویت رندر نگرفتم !!! بردم مکس یا اسکچاپ.
حالا برای کاری باید تو رویت رندر با کیفیت بگیرم!!
میدونم پیش نیازش اینه که طراحی خوب باشه و متریال خوب داده باشم.
تنظیمات رندر رویت رو هم تا ححدودی می دوونم.
اما بنظرم رندر هام کیفیتی رو که میخوام ندارند
اگه لطف کنید لینکی - نکته ای چیزی که کمک کنه رندر با کیفیت بشه بزارید ممنون میشم.
سلام
معذرت میخوام شاید سوالم تکراری باشه (البته جستجو کردم)
من زمانیکه نام Levelها رو تغییر میدم ترتیبشون به هم میریزه تو قسمت Project manager (بر اساس حروف الفبا مرتب میکنه! ) . آیا برای مرتب کردنشون راهی هست ؟ (که بر اساس ترتیب طبقات مرتب شه؟) ممنون
سلام
برای کوچیک کردن مخروط دید دوربین چیکار باید کرد؟
توی یه اتاق دوربین میذارم خیلی میره تو پرسپکتیو ،کاملا اگزجره میشه
رو اون لولی که دوربینو گذاشتید راست کلیک کنید و کمرا رو انتخاب کنید ... تا دوربین تو ویوتون نمایان شه و اونموقع دسترسی دارید با کم و زیاد کردن و دور و نزدیک کردن و تنظیم ارتفاع دوربین و تارگتش یه تصویر قابل قبول رو ایجاد کنید
بهتره همزمان اون ویوی دوربین هم باز باشه تا بتونید با تغییرات دوربین تو لول ویوی ایجاد شده رو ببینید
همه ی اینکارارو میکنم،میدونین اتاق 2.8در 3.5هستش برا همین دوربینو زیاد نمیتونم عقب ببرم،مخروطم خیلی بزرگ میشه یعنی کلیکو درگ میکنم دوربینو ممیذارم بعد میبینم مخروطم خیلی بازه !
سلام دوست عزیز اگه بخواین اسم level ها رو تغییر بدین کافی یه عدد قبل از اسم جدید بزارین مشکلتون حل میشهسلاممعذرت میخوام شاید سوالم تکراری باشه (البته جستجو کردم)من زمانیکه نام Levelها رو تغییر میدم ترتیبشون به هم میریزه تو قسمت Project manager (بر اساس حروف الفبا مرتب میکنه! ) . آیا برای مرتب کردنشون راهی هست ؟ (که بر اساس ترتیب طبقات مرتب شه؟) ممنون
سلام به مهندسین عزیز
من میخام تو رویت یه Conceptual Mass جدید بسازم ولی وقتی پوشه شو باز میکنم فایل نمونه توش ندارم!!!چیکار کنم!!!؟؟؟
هر چی هم سرچ کردم نتونستم دان کنم!!لطفا دوستان راهنمایی کنن!![]()
فایل نمونه منظورتون تمپلیت های خودشه؟
و اینکه شما فمیلی ها و تمپلیت های دیگه رو دارید یا اونها هم نیستن؟
سلام..
مهندس جان فمیلیهای مثل در و پنجره و ستون و ... هستند ولی این یه دونه پوشش خالی و هر چی هم خواستم دان کن و از اینترنت پیدا نکردم..ممنون میشم راهنمایم کنید.
این یعنی اینکه موقع نصب نرم افزار کل تمپلیت ها رو دانلود نکرده و نیمه نصب شده
دو راه بیشتر ندارید ... یا از طریق اد اور ریموو پروگرام و ریپر کانتنت یا رپیر خود رویت بذارید کامل نصب بشه البته فراموش نکنین که باید شیلترشکن روشن باشه و به اینترنت هم وصل باشید ... یا اینکه ورژنی رو که استفاده می کنید بگید اگر مثلا 2014 یا 2015 باشه من می تونم براتون جایی آپلود کنم یا اگر ورژنای دیگه باشه دوستای دیگه ای که اون ورژن رو دارن براتون آپلود می کنن
راستی شما فقط فایل تمپلیت کانسپتچوال مس رو ندارید؟ ممکنه تو اون پوشه کانسپتچوال نباشه و تو پوشه قبلیش که کلی تمپلیت برای کار داره باشه
مهندس مشکل حل شد...از یکی از دوستان سی دی رو گرفتم و تمپلت ها رو کپی زدم...بازم بابت راهنمایتون ممنون
فقط یه سوال از این کنسپتچوال مس برای چه کارای میتونیم استفاده کنیم؟؟!
سلام
میدونم سوالم یه این تاپیک مربوط نمیشه ولی تاپیک مربوط بهشو پیدا نکردم که اونجا مطرحش کنم...
دوستان شما که رویت کار میکنید رندرش رو با چی میگیرد که خوب بشه چون رندرای رویت معمولی اند و اینکه من میخوام لومیون رو یاد بگیرم کسی از دوستان هست که بلد باشه و یکم منو در مورد یادگیریش راهنمایی کنه
ممنونم
سلام
اگر چند دیوار را در امتداد یکدیگر ترسیم کردیم , ویا چند دیوار قوسی شکل به دنبال یکدیگر ترسیم شده باشند و بعد بخواهیم این دیوار ها جوینت شوند و یکی شوند یعنی درواقع با یک کلیک کل دیوار بحالت انتخاب درآید؟ و یک دیوار واحد شود . چگونه این کار انجام پذیر است ؟
ممنون - مهدی
رویت 2014 نصب کردم کرک هم شده اما قسمت level ش فعال نیست ایمپورت هم نداره
چطور درست کنم؟
با سلام خدمت دوستان محترم چه جوری میشه تیر های چوبی گرد و دیواره کج و مایل ایجاد کرد؟؟؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
ن | رفع اشکال مربوط به: ساخت family | Revit | 8 | |
![]() |
اموزش های مربوط به: MASS in revit | Revit | 67 | |
![]() |
دانلود متریال ،تمپلیت و فمیلی مربوط به:REVIT | Revit | 94 | |
![]() |
درخواستهای مربوط به:REVIT | Revit | 210 | |
![]() |
اموزش های مربوط به:REVIT(فیلم,کتاب,سایت) | Revit | 171 |