رفع اشکال مربوط به:اموزش قدم به قدم REVIT

vdi

کاربر فعال
سلام من دارم رویت رو از روی کتاب یاد می گیرم.الان رسیدم به قسمت تعیین طبقات پروژه levelبرای انجام این کار گفته باید بریم تو یکی از نما ها اما صفحه هایی رو که من باز میکنم تو قسمت درخت طرایproject browser لیست مربوط به نما ها elvation و 3d viewرو نداره ؟مشکل کجاست آیا صفحه ای که من باز میکنم دو بعدی هست ؟چطور سه بعداش کنم ؟ با تشکر

qasedak_20

عضو جدید
سلام دوستان
چطوری یه پله ترسیم کنم که مقطعش بصورت پله پله نباشه و تا سطح زمین برسه ؟؟؟!!!!

اگه سوالم خیلی گنگه تص.یری بپرسم!!!:razz:

qasedak_20

عضو جدید
نکته دیگه اینکه ایا میتوان در رویت پله دو طرفه ترسیم کرد؟؟
یعنی از سمت راست مثلا بالا بره از سمت چپ پایین بیاد ؟؟
!!:razz:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام دوستان
چطوری یه پله ترسیم کنم که مقطعش بصورت پله پله نباشه و تا سطح زمین برسه ؟؟؟!!!!
اگه سوالم خیلی گنگه تص.یری بپرسم!!!:razz:

معمولا ساده ترین راهش اینه که دور پله دیوار بکشی و از دستور اتچ استفاده کنی تا دیوار و پله بچسبن بهم، باید دیوار زیر گوشه داخلی یا خارجی پله بیافته
راه دوم و سخت و اصولی و گاهی هم اعصاب خوردکن اینه که از امکاناتی که داخل خود تنظیمات پله هست استفاده کنی
برای اینکار برو تو تایپ پراپرتیز، قبل از هر چیز یه داپلیکیت ازش بگیر ... بعد با استفاده از ساپورت ها می تونی ساپورت های چپ و راست و در مواقعی که پله از نوع خاصی و تنظیمات خاصی باشه وسطی رو فعال کنی، و بعد از طریق ساپورت تایپ چپ و راست ضخامت و طولی که باید در جهت قائم امتداد پیدا کنن و میزان بیرون زدگیشون از گوشه های پله ها رو می تونی تنظیم کنی
حتی یه راه ساده تر اینه که تو ادیت تایپ بخس کانستراکشن، ران تایپ و لندینگ تایپ، ضخامتاشون رو تو استراگچرال دپس بالا بذاری در حدی که داخل زمین بشن

نکته دیگه اینکه ایا میتوان در رویت پله دو طرفه ترسیم کرد؟؟
یعنی از سمت راست مثلا بالا بره از سمت چپ پایین بیاد ؟؟
!!:razz:

بله تو رویت هر جور پله ای میشه تنظیم کرد برای یه همچین پله ای هم باید کار کردن با ترسیم پله با استفاده از دستور استیر بای اسکچ رو بلد باشی ... باز امتحان کن و اینترنت رو بگرد آموزش هست اگر نبود وقت کنم بیشتر کمکت می کنم

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام من دارم رویت رو از روی کتاب یاد می گیرم.الان رسیدم به قسمت تعیین طبقات پروژه levelبرای انجام این کار گفته باید بریم تو یکی از نما ها اما صفحه هایی رو که من باز میکنم تو قسمت درخت طرایproject browser لیست مربوط به نما ها elvation و 3d viewرو نداره ؟مشکل کجاست آیا صفحه ای که من باز میکنم دو بعدی هست ؟چطور سه بعداش کنم ؟ با تشکر

احتمالا مشکل همیشگی خیلی از دوستانه، موقع نصب به اینترنت وصل نبودید و کانتنت ها نصب نشدن .... تو پیام خصوصی بیشتر توضیح دادم براتون، موفق باشید

rasool.civil

مدیر بازنشسته
سلام
بله می شه ... متریالایی که میسازید از نوع منتال ری هستن و باید با مفاهیمش آشنا باشید
کافیه تو محیط متریال گزینه new material رو بزنید و بعد عکس موردنظر رو تو بهش اضافه کنید و تنظیمات مربوط به اون رو انجام بدید ... اگر با متریال سازی تو مکس آشنا باشید یا حتی همون اسکچاپ گزینه ها شبیه هم هستن و به راحتی می تونید کار کنید ...... در صورت مشکل لطفا بگید تا بیشتر راهنماییتون کنم

آقا مشکلم با عوض کردن عکسش بود که فهمیدم جریانش چطوریه
ممنون

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
در نوار view control bar __________shadow
رویت ی که دارم 2014 هست. تو این گزینه فقط خاموش روشن میشه و پنجره ش باز نمی شه. چطور به گزینه زیر دسترسی پیدا کنم با این وجود؟
graphic display option...

s.alikhani

عضو جدید
سلام! من ی حجم تو مکس کشیدم اما میخوام ببرمش توی رویت!برای اینکه مشکلی تو حجمم پیش نیاد اول بردمش تو اتوکد بعد به رویت! البته آوردمش توی محیط conseptual mass رویت!اما یه قسمت از صفحه های حجمم نمیاد تو رویت!!!! باید چیکارکنم؟:confused:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سلام
در نوار view control bar __________shadow
رویت ی که دارم 2014 هست. تو این گزینه فقط خاموش روشن میشه و پنجره ش باز نمی شه. چطور به گزینه زیر دسترسی پیدا کنم با این وجود؟
graphic display option...

شما جاهاشون رو فراموش کردید .... گرافیک دیسپلی آپشن تو بخشیه که حالت های نمایش رو تنظیم می کنید، یعنی اونجایی که میذارید رو وایرفرم یا ریلاستیک

qasedak_20

عضو جدید
سلام مجدد و با تشکر از دوستان

یه سوال اینکه متریال هایی که تو رویت میدیم از نوع منتال ری هست
یعنی تو مکس با وی ری نمیشه رندر گرفت ؟؟
مبلمان و ... که تو رویت گذاشتیم تو وی ری رندر میشه یا باید ابجکتای خود وی ری باشه ؟؟؟

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
شما جاهاشون رو فراموش کردید .... گرافیک دیسپلی آپشن تو بخشیه که حالت های نمایش رو تنظیم می کنید، یعنی اونجایی که میذارید رو وایرفرم یا ریلاستیک

اشتباه نوشتم. من دنبال prewiew solar study هستم. اینو از کجا پیدا کنم؟؟ برای دیدن حرکت سایه
(اگه که تنظیمات سایه باز شه این گزینهgraphic display option. رو هم داره.
خاموش-روشن -
graphic display option.- prewiew solar study تو ورژن 11 که این طور بود.)

آخرین ویرایش:

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز

اشتباه نوشتم. من دنبال prewiew solar study هستم. اینو از کجا پیدا کنم؟؟ برای دیدن حرکت سایه
(اگه که تنظیمات سایه باز شه این گزینهgraphic display option. رو هم داره.
خاموش-روشن -
graphic display option.- prewiew solar study تو ورژن 11 که این طور بود.)

تنظیمات سایه رو که تو بخش پیش گفتم و کافیه فقط تو ویوی سه بعدی رو علامتش کلیک کنین تا روشن شه
کنارش تنظیمات خوذشید هست که امیدوارم با سان ستینگ آشنا باشید
و اما گزینه سولار استادی: R --> Export ---> Images and Animations ---> Solar study
موفق باشید

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تنظیمات سایه رو که تو بخش پیش گفتم و کافیه فقط تو ویوی سه بعدی رو علامتش کلیک کنین تا روشن شه
کنارش تنظیمات خوذشید هست که امیدوارم با سان ستینگ آشنا باشید
و اما گزینه سولار استادی: R --> Export ---> Images and Animations ---> Solar study
موفق باشید

ممنون.
تنظیمات خورشید و خروجی فیلم گرفتن از سایه رو بلدم. دنبال این گزینه
prewiew بودم که قبل از خروجی گرفتن بتونم ببینم.

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
ممنون.
تنظیمات خورشید و خروجی فیلم گرفتن از سایه رو بلدم. دنبال این گزینه
prewiew بودم که قبل از خروجی گرفتن بتونم ببینم.

تا اونجا که من یادمه تو 2010 و 2011 هم چنین چیزی نداشتیم که قبل از فیلم گرفتن ببینیم پیش نمایشی
در هر صورت اگر چنین چیزی بود و روزی پیدا کردید برای دوستان بذارید استفاده کنن

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
تا اونجا که من یادمه تو 2010 و 2011 هم چنین چیزی نداشتیم که قبل از فیلم گرفتن ببینیم پیش نمایشی

با زهم ممنون که وقت گذاشتید
دوشنبه جایی هستم که رویت ش این رو داره.قبلا هم که 11 داشتم این توش بود. دوشنبه از صفحه اش عکس میگیرم میزارم. :))

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز

اینم رویت 11 - دنبال این 4 تا گزینه هستم. آخریش همون پیش نمایش هست.

[URL="http://upload7.ir/viewer.php?file=88829776497988943933.jpg"][IMG]http://upload7.ir/imgs/2014-11/88829776497988943933_thumb.jpg[/URL][/IMG]

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
سلام بچه ها، من حجم سازی با رویتو یاد گرفتم تا یه حدودی، مشکلی که الان دارم اینه که بعد رندر کارام بی نهایت کارتونی از آب درمیان، یکی شو به عنوان نمونه می فرستم، به نظرتون مشکل از متریاله یا نورپردازی؟ به نظرتون باید از کجا شروع کنم برا تمرین خوب رندر گرفتن؟! :redface:

پیوست ها

• 3D View 4.jpg
    3D View 4.jpg
    21.5 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arc.majid

عضو جدید
سلام بچه ها، من حجم سازی با رویتو یاد گرفتم تا یه حدودی، مشکلی که الان دارم اینه که بعد رندر کارام بی نهایت کارتونی از آب درمیان، یکی شو به عنوان نمونه می فرستم، به نظرتون مشکل از متریاله یا نورپردازی؟ به نظرتون باید از کجا شروع کنم برا تمرین خوب رندر گرفتن؟! :redface:
سلام
یه چند تا عیب تو کاراتون هست که خیلی معلومه!!(صد البت که من هم در حد و اندازه های شما از رویت بلدم)ولی یه چندتا پیشنهاد دارم:
:gol::gol:
1-زاویه دوربینی که انتخاب کردید!خیلی بده!
:)
2-چرا به دیوار حتی یه متریال ساده مثل آجر ندادید؟(که خیلی تو ذوق میزنه!)
:razz:
3-کف سازی بدون دادن متریال رها شده!!
:surprised:
4-اون رنگین کمونا!!!روی دیوار چی هستن؟؟؟
:que::eek:
5-هر چند تمرین اول هستشو خوبه
;) ولی برای محوطه سازی یه کم تو انتخاب درختچه ها!!!و درختها دقت کنید.میتوند با انتخاب یه پرسوناژ و یه نیمکت یه مقدار به محوطه سازیتون شکل بهتری بدید!!!
6-تو تنظیمات رندر یه چند بار موارد مختلف مثل نوردهی,اسمون, رو امتحان کنید تا بهترین حالتو پیدا کنید.
البت همه ی اینا پیشنهاداتی بود برای بهتر شدن کاراتون(موفق باشید)

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلام
یه چند تا عیب تو کاراتون هست که خیلی معلومه!!(صد البت که من هم در حد و اندازه های شما از رویت بلدم)ولی یه چندتا پیشنهاد دارم:
:gol::gol:
1-زاویه دوربینی که انتخاب کردید!خیلی بده!
2-چرا به دیوار حتی یه متریال ساده مثل آجر ندادید؟(که خیلی تو ذوق میزنه!)
:razz:
3-کف سازی بدون دادن متریال رها شده!!
:surprised:
4-اون رنگین کمونا!!!روی دیوار چی هستن؟؟؟
:que::eek:
5-هر چند تمرین اول هستشو خوبه
;) ولی برای محوطه سازی یه کم تو انتخاب درختچه ها!!!و درختها دقت کنید.میتوند با انتخاب یه پرسوناژ و یه نیمکت یه مقدار به محوطه سازیتون شکل بهتری بدید!!!
6-تو تنظیمات رندر یه چند بار موارد مختلف مثل نوردهی,اسمون, رو امتحان کنید تا بهترین حالتو پیدا کنید.
البت همه ی اینا پیشنهاداتی بود برای بهتر شدن کاراتون(موفق باشید)

سلام...ممنون بابت راهنمایی ها... دقیقا مشکل من اینه که خیلی از این مواردی که گفتینو نمی دونم چه جوری باید حلش کنم، چون تقریبا همه چی رو با آزمون و خطا یاد گرفتم، حالا تو این موارد هنگ کردم :confused:

- یکی از مشکلاتم، همین انتخاب متریال هاست، مثلا دیوارو می خواستم مث نماهای بتن سفید که تو عکسا می بینم -یه نمونه شو ضمیمه می کنم- انتخاب کنم، یا اون رنگین کمونا قرار بود تیغه های چوبی رنگی باشن -نمونه ی اونم ضمیمه می کنم- ولی اصلا اون طور که باید نشدن....

یا برای کف خیلی سعی کردم یه متریال خوب (مناسب محیط مهدکودک) انتخاب کنم -که آخرشم باز شد بتن رنگی -حلال مشکلات بتن!!!:whistle:- که اونم باز مث دیوارام کارتونی شد :| انگار متریالا یه سری ترفندایی دارن برای طبیعی به نظر رسیدن که من بلد نیستم، یا همین جوری باید انقد با تون و انعکاس و ... رنگای مربوط به هر متریال کار کنم که دستم بیاد مثلا چه جور رنگی انتخاب کنم شبیه بتن از آب درمیاد؟!

- مشکل دیگه ای هم که دارم در مورد تنظیمات نوردهی و ... ست که گفتین ولی نمی دونم دقیقا باید چی کار کنم، مخصوصا نور مصنوعی که اصلا بلد نیستم چه طور باید درست کنم :redface:

در مورد درختا و اجزای محوطه کاملا حق با شماست البته با اونا دیگه مشکل خاصی ندارم -بگو بیا و اینم بلد نباش- فقط اینجا فرصت نداشتم کم کاری کردم ...

:w27:

پیوست ها

• 1306277397-1.jpg
    1306277397-1.jpg
    48.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1297185673-oz-0021.jpg
    1297185673-oz-0021.jpg
    44.2 کیلوبایت · بازدیدها: 0

arc.majid

عضو جدید
سلاممم.....خواهش میشه
در مورد نور مصنوعی که شما میتونید از بخش:
rac-->-libraries---->us Metric---->lighting
که انواع نور های مصنوعی رو استفاده کنید هم تو محوطه بیرونی و هم تو دکوراسیون داخلی
1-حتما" الزام دارید برای دیوارها بتن سفید استفاده کنید؟؟؟به نظر من حداقل برای اینکه یه نما خوب برای رندر داشته باشید یه نمای دیگه انتخاب کنید.
2-متریال کف هم میتونید از بلاک های مناسب(برای کف سازی مناسب مهد کودک)استفاده کنید.(ضمیمه پایین) البت اینا یه نمونه از نمونه های فراوانیه که هستش.
*در مورد تیغه های چوبی نمیدونم چی بگم!!!:redface:
-در مورد درختها و اجزای محوطه که حل شد!!!خخخخخ

آخرین ویرایش:

farzaneh*memary

کاربر ممتاز
سلاممم.....خواهش میشه
در مورد نور مصنوعی که شما میتونید از بخش:
rac-->-libraries---->us Metric---->lighting
که انواع نور های مصنوعی رو استفاده کنید هم تو محوطه بیرونی و هم تو دکوراسیون داخلی
1-حتما" الزام دارید برای دیوارها بتن سفید استفاده کنید؟؟؟به نظر من حداقل برای اینکه یه نما خوب برای رندر داشته باشید یه نمای دیگه انتخاب کنید.
2-متریال کف هم میتونید از بلاک های مناسب(برای کف سازی مناسب مهد کودک)استفاده کنید.(ضمیمه پایین) البت اینا یه نمونه از نمونه های فراوانیه که هستش.
*در مورد تیغه های چوبی نمیدونم چی بگم!!!:redface:
-در مورد درختها و اجزای محوطه که حل شد!!!خخخخخ
ممنون، فقط متوجه بلاک ها نشدم، ضمیمه نشده فک کنم

arc.majid

عضو جدید
ممنون، فقط متوجه بلاک ها نشدم، ضمیمه نشده فک کنم

خواهش میکنم----یادم رفت اصلا
البت اینا نمونه هستش(بهتر از اون کف بتنی!!!!)
البت برای یادگیری سریع و بهتر رویت پیشنهاد میکنم از جزوه ها و کتاب های اموزشی استفاده کنید.چون با ازمون و خطا هم وقت از دست میدید.هم موضوعات تو هم میپیچه!!!اگه بتونید کلاس هم برید که بهتر!

arc.majid

عضو جدید
سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا رویت 2011 کار میکردم. تازگی رویت 2013 نصب کردم ولی یه مشکلی برام پیش اومده که فلشهای نماها(Elevation) نشون داده نمیشه!!!!
باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
کمک کمک کمک

تو بخش نرم افزار رویت که کسی جواب نداد!!!!!!!!!

تو یه تایپیک دیگه جواب دادم اونم به خودم!!!!
ولی گفتم شاید اونو ندیده باشه کسی!!!!
سلام --ما که مشکل خودمونو پیدا کردیم!!!
از این باشگاه مهندسانم برای ما ابی گرم نمیشه!!!

دوستانی که این مشکل رو دارن از قسمت options به ردیف چهارم file location مراجعه کنن و گزینه مثبت سبز رنک رو بزنن و این مسیر رو بدن :
C:\ProgramData\autodesk\rac2013\Templates\US Metric\DefaultMetric.rte

و در داخل کادر گزینه default path for user files:
مسیر: C:\ProgramData\autodesk\rac2013\Templates\US Metric

کادر گزینه2 - default path for family template files:
مسیر: C:\ProgramData\autodesk\rac2013\Templates

کادر گزینه3 - root path for point clouds:
مسیر: C:\ProgramData\autodesk\rac2013\Libraries\US Metric

البت این تنظیمات اولیه رویت هستش که اگه مثل من بهمش زده باشید سرگردون میشید!!!!

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
اینم رویت 11 - دنبال این 4 تا گزینه هستم. آخریش همون پیش نمایش هست.

[URL="http://upload7.ir/viewer.php?file=88829776497988943933.jpg"][IMG]http://upload7.ir/imgs/2014-11/88829776497988943933_thumb.jpg[/URL][/IMG]

خب تنها فرقی که کرده اینه که تو 2011 تو بخش سایه بوده الان تو خورشیده :biggrin:

art-s

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
خب تنها فرقی که کرده اینه که تو 2011 تو بخش سایه بوده الان تو خورشیده :biggrin:

خوب الان سوال من این هست. چراتو 2014 این previow solar study نیست. حداقل تو ورژنی که من و جندتا از دوستام داریم نیست.

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
خوب الان سوال من این هست. چراتو 2014 این previow solar study نیست. حداقل تو ورژنی که من و جندتا از دوستام داریم نیست.

هست، وقتی فعال می شه که شما تو تنظیمات خورشید گزینه مولتی دی یا سینگل دی رو تنظیم کنید، شما روی حالت still دارید دنبالش میگردید

Sahar Gh

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااام ..آقا من یه سوال دارم .
من رویت 2013 نصب کردم بعد پاکش کردم بنا به دلایلی ، حالا دوباره می خوام نصب کنم میگه نصبه رو سیستمم. بعدش "your uninstaller" رو دانلود کردم ..پاک کردم همه فایلاشو بازم میگه نصبه هنوز .دیگه نمی دونم باید چیکار کنم واقعا....کیست مرا یاری کند

arc.majid

عضو جدید
من رویت 2013 نصب کردم بعد پاکش کردم بنا به دلایلی ، حالا دوباره می خوام نصب کنم میگه نصبه رو سیستمم. بعدش "your uninstaller" رو دانلود کردم ..پاک کردم همه فایلاشو بازم میگه نصبه هنوز .دیگه نمی دونم باید چیکار کنم واقعا....کیست مرا یاری کند
سلامممم
من خودممم همین مشکل شما رو داشتم که رویت رو که نصب میکردم و بعد انیستال میکردم و مجددا میخاستم نصب کنم ارور میداد!!
یکی از دلایلش اینه که شما یه سری فایل hidden تو درایو اتودسک برنامه رویت دارید که بعد از آنیستال کردن پاک نشدن!!!که باید اونا رو از پوشه program data تو درایو C پاک کنید و بعدش نرم افزار رویت رو مجددا" نصب کنید.اینو چک کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یکی از دلایلش هم اینه که انتی ویروس شما آپدیت نیست و تو درایو C ویروس دارید!!(که این احتمالش نسبت به مورد اولی کمتره!!)(((البت این دوتا مورد برای خودم پیش اومده بود)))
حالا این دو تا موردو بررسی کنید ایشالا اکی بشه!
اگر اینا رو بررسی کردید و اگه جواب نگرفتید بازم هستم....

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز

باید تو بخش Regedit سرچ بزنید Autodesk و هر چی مربوط به رویته رو پاک کنید ........ بعضی از فایلای رجیستری هنوز تو حافظه ویندوز موندن ..... تو اینترنتم سرچ بزنید در مورد رج ادیت مطالب هست

arc.majid

عضو جدید
باید تو بخش Regedit سرچ بزنید Autodesk و هر چی مربوط به رویته رو پاک کنید ........ بعضی از فایلای رجیستری هنوز تو حافظه ویندوز موندن ..... تو اینترنتم سرچ بزنید در مورد رج ادیت مطالب هست
سلام مهندس
یعنی این مشکلی که من داشتم و هر دوبار که توضیح دادم رو میشد با این برنامه رج ادیت حل کرد؟؟؟یا نه مشکل من با همون دوتا راه حلی که داشتم حل میشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟