این موقع مدل سازی با مسِ
و این بعد اینکه مس ساخته شد
سلام
من نرم افزار رویت رو خریدم ونصب کردم اما انگار کرکش مشکل داره
تو پوشه نصب rac 2012 ندارم
حالا چیکار کنم ؟
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟
چه جوری می تونیم مطمئن شیم مَسی رو که ساختیم محیطش بسته هست؟
سلام سلام به دوستهای عزیزم
اومدم یه تنه همه دوستان رو ساپورت کنم!!!

تا یه وقت اگه ما هم گیر افتادیم یکی باشه ساپورتمون کنه خب!
ReD_CoDE عزیز این خطا از جمله خطاهای قابل چشم پوشی هست , ما 3 جور خطا توی رویت داریم یکیش اینه که شما الان داری به بالای
تیتر خطای پیامت نظر بیفکنی متوجه قضیه میشی. این نوع خطاها برای اطلاع رسانی هستن و در اینجا داره دقیقا به همین کف (و محاسبه حجم و سطح زیر بنا ) اشاره میکنه که شما به این حجم کف نمیتونی بدی چون حجمت صلب نیست و شاید اصلا هم نخوای بدی
به خاطر همین پیام خطا از نوع قابل چشم پوشی هست. اما دیوار و سقف مشکلی نداره. دقیقا تو پیام خطا ذکر کرده. پس خیالت راحت حجمتو بساز و حتی میتونی این خطایی که به کارت نمیاد رو پاک کنی
آهان البته میدونی گفتم شاید یادت رفته باشه برای کف اول باید mass floor رو بزنیا
qasedak گرامی ببین کرک به rac 2012 نمیدونم ربطی ندارنا!!؟! اما اگه در جفتش مشکل داری برای کرک کردن تو دی وی دیت تو هلپش بری ترتیبشو بهت میگه احتمال 99 درصد ترتیبو رعایت نکردی چون یادمه یکی دیگه از دوستان هم اینجا همین مشکل رو داشت
در مورد rac هم میتونی از rac 2011 استفاده کنی که تو سایت اتودسک برا دانلود هست
m@hn@z.d خانم برای اطمینان از بسته بودن محیط کافیه با موس روش بری. اگه کل محیط یه پارچه هایلایت شد, بسته هست و اگر قسمتی بود قسمتی نبود اون گوشه رو یه کنترل بکن مثلا تریم و...
همونطور که گفتم بسته بودن محیط خطوط باعث میشه تا به این خطایی که دوستمون برخورده برنخوریم و حجممون صلب باشه تا بتونیم کف بدیم و همینطور محاسبه حجم و سطح زیر بنا رو داشته باشیم. اما اگر نیازی به کف و اینها نداشتیم میتونیم هر حجم یا سطحی رو بسازیم و به این خطا هم توجهی نباید کرد .