رفع اشکال | درک عمومی و منظر آزمون ارشد معماری

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
٣ در سمت چپش بزرگتره. گفتم در اون شكلى هم آشناستا! نگو مال نعش كشه!
منم فكر كردم توپ فوتباله، ولى جواب درستو زده صندلى!!!! :w20:
واقعا؟؟؟!!!!اشتباه تستی فکر کنم...پاسخ تشریحی بوده یا فقط تو تیک تو گزینه ها زده؟؟!!!آخه صندلی چه ربطی داره...عقل سالمم همینو میگه....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دقیقا سمانه جان هر دو سئوال رو از نظر من درست ج دادند.مگس کش الف میشه و اون 8 صلعیه هم مقاومتره.
مگه دسته مگس کش نباید ارگونومی باشه؟به نطرتون با مقطع دایره بهتر نی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازم هشت ضلعیه رو متوجه نشدم چرا من زدم دایره.....................میشه بگی چرا هشت ضلعی؟؟؟؟؟؟

آمبولاس گزینه 1 و 3 هر دو یه مدله یا من کورم تفاوتشو احساس نمیکنم؟؟؟در هر صورت اگه شبیه همند تست دو گزینه ای میشه...سمانه جان 2 اصلا نمیشه اون مال کسیه ک به ملکوت علی میره...ک میخوان ببرنش خاکش کنند...سئوال اولم ک خوب از کتابهای گلابی میشه فهمید ک گزینه درست 1 هست.
:confused:

و اما این خوب گفته متحمل کشش فشار پیچش...به توپ فوتبال ضربه بزنی هر 3 تا ویژگی توش ایجاد میشه دیگه...چجوری توضیح بدم؟؟:confused:متوجه شدی؟؟
نهههههههه متوجه نشدم.....من فک کردم تابه..توپ فوتبال اونی که میچرخه مثل شوتای کاکرو و به قول معرف کات داره پیچشش میشه؟؟؟؟کشش کدومه

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
جهت معابر در اقلیم گرم شمالی-جنوبی
در اقلیم سرد غربی-شرقی>>>>>قیابکلو
جهت معابر در اقلیم سرد شمال-جنوبی>>>>عسگری
کدوم درسته؟؟:wallbash:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به نطرم مال قیابک درسته.........چون اگه جهت گیری بناهارو در اقلیم سرد شرقی غربی بگیریم برای برخورداری بیشتر از نور جنوب معابرشونم شرقی غربی میشه......

n.b1987

عضو جدید
یه دنیا ممنون خانوم مهندس : من پل رو فک کردم دومی میشه.میشه کسی جواب درست داده بیاد توضیح بده
برای در آمبولانسم فک کنم 2 درست باشه ..فرق بین 3 و 1 رو نفهمیدم هنوز که تفاوتشون در چیه

بچه ها...!! دقت كنين...
سه و يك فرقشون تو دستگيره هاشون سه يه دستگيره داره واسه دوتادر اما يك واسه هركدوم يه دستگيره
كلاهميشع به جايي كه انسان ارتباط برقرار ميكنه با شي توجه كنين توطراحى محصول..

براى پل ٢٨٢-٢٨٣-٢٨٤ساختمان ها عمل ميكنندرو نگا كن

آخرین ویرایش:

n.b1987

عضو جدید
به نطرم مال قیابک درسته.........چون اگه جهت گیری بناهارو در اقلیم سرد شرقی غربی بگیریم برای برخورداری بیشتر از نور جنوب معابرشونم شرقی غربی میشه......

معابرتواقليم سردشمالى جنوبيه تا آفتاب بيشترى داشته باشيم هم براى گرما هم آب شدن برف ها چون اگه شرقي غربي باشه هميشه يه طرف تو سايه است كه سردوتاريك و يخ زده ميشه تو اقليم سرد ولى معابرتو گرم بايد خنك و توسايه باشن كه ميشه شرقي غربى....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
معابرتواقليم سردشمالى جنوبيه تا آفتاب بيشترى داشته باشيم هم براى گرما هم آب شدن برف ها چون اگه شرقي غربي باشه هميشه يه طرف تو سايه است كه سردوتاريك و يخ زده ميشه تو اقليم سرد ولى معابرتو گرم بايد خنك و توسايه باشن كه ميشه شرقي غربى....
من هم تو ساسان مرادی هم عسگری و هم قیابک به این تناقض رسیدم وبه این نتیجه رسدم ببینم کی طراح سواله به حرف اون رجوع کنم..واسه همین یه بار تو تاپیک پرسیدم و تاکیدم کردم منطق میگه وقت برای فکر کردن به این مباحث بعد از آزمون هس فعلا باید هرچی گفتن بگیم چشم

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم میگم شمالی جنوبیه

آفرین!!!!
اما کدوم شمالی -جنوبیه؟اقلیم سرد یا گرم؟؟؟؟
(شَوخی کردم)
اما لطفا نقل قول کنین که مشخص شه
اینجوری پست دادن رفع اشکال محسوب نمیشه که هیچ
تاپیکم شلوغ میکنه
پست الکی و بی سر وته هم زیاد میشه
و همراهی جونمم عصبانی میکنه
(لطفا با نقل قول جواب بدین)
مرسی

payman.shsh

عضو جدید
آفرین!!!!
اما کدوم شمالی -جنوبیه؟اقلیم سرد یا گرم؟؟؟؟
(شَوخی کردم)
اما لطفا نقل قول کنین که مشخص شه
اینجوری پست دادن رفع اشکال محسوب نمیشه که هیچ
تاپیکم شلوغ میکنه
پست الکی و بی سر وته هم زیاد میشه
و همراهی جونمم عصبانی میکنه
(لطفا با نقل قول جواب بدین)
مرسی
.
ببخشید من تازه اومدم ندونستم :razz:.تو اقلیم گرم و خشک معابر شمالی جنوبیه اینجوری سایه بیشتری میفته.تو اقلیم سرد اگه معابر شمالی جنوبی باشه سطح کمتری در رابطه با جنوب قرار میگیره

mitra2470

عضو جدید

پیوست ها

• DSC_0090.jpg
    DSC_0090.jpg
    32 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • 1112.jpg
    1112.jpg
    31.4 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mitra2470

عضو جدید
بچه ها این سواله کتاب گفته میشه گزینه 1 ولی به نظر من میشه گزینه 2،متن جوابشم طبق توضیح خودش احساس میکردم میشه 2:confused::w10:
به نظر شما همون 1 درسته؟
DSC_0100.jpg

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
در معماری باغ ایرانی کدام عرصه عمدتا به کارکرد های خدمات اختصاص می یافته است؟

دروازهای ورودی
جدارهای پیرامونی باغ
کوشک میانی
در محورهای اصلی باغ

shezeh

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
زیبایی شناسی در حکمت اسلامی بر کدام خصوصیت تاکید بیشتری دارد

نیکویی
تناسبات طلایی
تجریدی بودن
وضوح و خوانایی

- در معماری ایرانی ایجاد فضای تهی تعریف کننده چه مرتبه ای از هویت است ؟
فرهنگی
عملکردی
کالبدی
تاریخی

mitra2470

عضو جدید

دروازهای ورودی
جدارهای پیرامونی باغ
کوشک میانی
در محورهای اصلی باغ
من فک کنم میشه جداره های پیرامونی چون محور اصلی و کوشک که نیس قطعا سر در هم محل دیوانه
تو حمام فین کاشان هم جداره کناریشه.فکــــــ کنم تو کتاب عصر کنکتش هم خوندم اینو
اون 2 تا سوال دیگه کلماتش خئلی ترسناکه:surprised:

payman.shsh

عضو جدید
بچه ها این سواله کتاب گفته میشه گزینه 1 ولی به نظر من میشه گزینه 2،متن جوابشم طبق توضیح خودش احساس میکردم میشه 2:confused::w10:
به نظر شما همون 1 درسته؟
مشاهده پیوست 180508
منم اول اینو دیدم 2 زدم

همین کتاب عصر کنکاش عسگری اخرش سوالای 89 تا 92 رو با پاسخ تشریحی گذاشته
چاپ 91 با 92 فرق میکنه؟

دروازهای ورودی
جدارهای پیرامونی باغ
کوشک میانی
در محورهای اصلی باغ
در محورهای اصلی باغ

نیکویی
تناسبات طلایی
تجریدی بودن
وضوح و خوانایی
نیکویی
فرهنگی
عملکردی
کالبدی
تاریخی
اولی نیکویی
عملکردی
اینو از کجا در آوردین؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظر شما همون 1 درسته؟
مشاهده پیوست 180508
به نظر من ١ درسته، طول كتابا عمود بر جهت بافت ميانى مقوا كارتنه و مقاوم تره، يه بار امتحان كن، در جهت عمود به بافت خم كردنش سخته ولى در جهت بافت راحته.

دروازهای ورودی
جدارهای پیرامونی باغ
کوشک میانی
در محورهای اصلی باغ
دروازه؟

نیکویی
تناسبات طلایی
تجریدی بودن
وضوح و خوانایی

فرهنگی
عملکردی
کالبدی
تاریخی
تجريدى بودن / كالبدى( ولى خيلى شك دارم! ) مال كجاس اين سوالا؟

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز

فكر مى كنم به معابر اصلى و فرعى ربط داره، تو اقليم سرد معابر اصلى شرقى غربى باشن، كه در كل جهت گيرى شهر عمود بر جهت باد شمالى سرد باشه كه تونل هوا درست نشه ، ولى معابر فرعى شمالى جنوبى، كه آفتاب گير باشن. تو گرم و خشك برعكس، معابر اصلى كه استخون بندى شهرو مى سازن شمالى جنوبى باشن كه باد جريان پيدا كنه، ولى فرعى ها شرقى غربى كه سايه اندازى باشه تو معبر.

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز

نیکویی
تناسبات طلایی
تجریدی بودن
وضوح و خوانایی

فرهنگی
عملکردی
کالبدی
تاریخی

نیکویی-عملکردی:D

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین ودلایلمم ایناس : اون گزینه های دیگه یه جوری تو زیر مجموعه نیکویی قرار میگیرند
برای دومی هم من یاد حیاط مرکزی افتادم تو معماری ایرانی
کاملا موافقم . جواب سوال دومی که باید عملکردی باشه و اولی رو اگه تو کنکور بدن من نمی زنم! آخه واقعا یعنی چی؟ نیکویی یعنی چی؟سوال درست حسابی بدن نه سوال دین و زندگی.

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم همین ودلایلمم ایناس : اون گزینه های دیگه یه جوری تو زیر مجموعه نیکویی قرار میگیرند
برای دومی هم من یاد حیاط مرکزی افتادم تو معماری ایرانی

کاملا موافقم . جواب سوال دومی که باید عملکردی باشه و اولی رو اگه تو کنکور بدن من نمی زنم! آخه واقعا یعنی چی؟ نیکویی یعنی چی؟سوال درست حسابی بدن نه سوال دین و زندگی.
وااااى! يكى بياد جواب درستو بگه! من جوابمو پس مى گيرم اصن! جفتشم بياد من هيچ كدومو نمى زنم!!!!:cry:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان به نظر شما معماری ایران الان هویت و شخصیت داره یانه ؟؟؟.........................رعایت اقلیم تا چه حد و چه اندازه مهمه ؟؟؟....................آیا در شرایط کنونی برگشت به معماری سنتی ایرانی کار صحیحی است یا خیر ؟؟؟؟ ......و چند تا سوال دیگه که شب میپرسم............
دوستان سلام من هنوز منتظر جوابم هستما .....................من این سوالارو به خاطر غلط یا درست بودن نپرسیدم که من به فکر اینم که کنکور یه بهونه است واسه یادگیریه خیلی از چیزایی که من تازه دارم میبینم اینارو حس کردم به دردتون میخوره در آینده و اینکه میشه سوالایه خیلی سختی میشه از اینا طرح کرد در هر صورت من خودم درک 60 -70 میزنم ولی به این فکر میکنم که یه سری چیزارو از درک که نیتونه رو طرحام تاثیر بزاره .......................

samaneh.mhsn

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان سلام من هنوز منتظر جوابم هستما .....................من این سوالارو به خاطر غلط یا درست بودن نپرسیدم که من به فکر اینم که کنکور یه بهونه است واسه یادگیریه خیلی از چیزایی که من تازه دارم میبینم اینارو حس کردم به دردتون میخوره در آینده و اینکه میشه سوالایه خیلی سختی میشه از اینا طرح کرد در هر صورت من خودم درک 60 -70 میزنم ولی به این فکر میکنم که یه سری چیزارو از درک که نیتونه رو طرحام تاثیر بزاره .......................
اين سوالا رو نمى شه تو يه پست جواب داد، سوالايي هم نيستن كه يه جواب مشخص داشته باشن، احتياج به بحث دارن، و در نهايت هم ، خيلى كه يكى خفن باشه، مى تونه يه مبانى نظرى شخصى براى خودش تبيين كنه، بحثيه كه سال هاست بين معماراى معروف هم هست، يه سرى مثل حجت فكر مى كنن، يه سرى مثل دانشمير، يه سرى هم حتى مثل BIG.
جالبه منم این سوال رو دیدم
اولیو گفتم تجریدی بودن
دومیو گفتم فرهنگی :(
سوالش خيلى يه جوريه! بازى با كلماته بيشتر!!!! ( تقصيرو بندازيم گردن سوال! :D )

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

دروازهای ورودی
جدارهای پیرامونی باغ
کوشک میانی
در محورهای اصلی باغ
والا چندتا موردی که من خودم از نزدیک دیدم یکی فین کاشان که در کنار جداره های پیرامونیه..............

بالا