رفع اشکال | دروس فنی ساختمان آزمون ارشد معماری

Roxana.a

عضو جدید
بابا این تیر اصلا کاربرد ساختمانی نداره و این جا ساده بهش گفتن ،از یه عمران بپرسی یه چیزه دیگه می گه.تو معماری این کتاب ها پره!
هر کی به هر چی یه اسم گذاشته.با اسم تیر ساده حفظ کردن هیچ فایده ای برای شما و هیچ کسی نداره.
همین اتکا کردن رو از یه عمرانی بپرس و بهت می گه بدرد نخوره و میلگرد تقویت کردن بهتر از اونه و میلگرد زیاد گذاشتن بهتره.
اتکل رو واسه پل پیشنهاد می ده.
خب راستش من که عمران نخوندم .ولی بهرحال سوالای کنکور از همینا میاد دیگه.برا همین تیرم یه مفصل پلاستیک گرفته این کتاب. بهرحال مرسی.

Roxana.a

عضو جدید
اقا اینو به من یکی جواب بده

یه سوال اسون دیگه بالاخره درز انقطاع فاصله بین دو ساختمونه یا درز انبساط . کدومش برای چه کاری . تو هرکتابی یه چیزی نوشته ...
هرچی طول لوله بیشتر باشه افت فشار بیشتر و هرچی قطر لوله کمتر باشه چون سرعت آب و اصطکاکش بیشتر میشه بازم افت فشار بیشتر.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
هرچی طول لوله بیشتر باشه افت فشار بیشتر و هرچی قطر لوله کمتر باشه چون سرعت آب و اصطکاکش بیشتر میشه بازم افت فشار بیشتر.

ولی جواب سوال چیزی نیست ک شما گفتید . با یکی نسبت عکس داره با یکی نسبت مستقیم .حالا کدوم نمیدونم

Roxana.a

عضو جدید
ولی جواب سوال چیزی نیست ک شما گفتید . با یکی نسبت عکس داره با یکی نسبت مستقیم .حالا کدوم نمیدونم
چرا دیگه.گفتم طول زیاد =>افت فشار بیشتر= >رابطه مستقیم و قطر زیاد => سرعت کمتر =>اصطکاک کمتر =>افت فشار کمتر => رابطه معکوس

Pedram-viva

کاربر بیش فعال
من این سوال رو متوجه نمی شم چطوری به جواب رسیده.
اگه شما فهمیدین واسه منم یه توضیحی بدین

soal.jpg

sadatt

عضو جدید
سلام کسی میتونه واسه من فیوز سازه ای رو توضیح بده؟؟فیوز سازه ای چیه؟؟

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام کسی میتونه واسه من فیوز سازه ای رو توضیح بده؟؟فیوز سازه ای چیه؟؟
به سیستم ستون قوی و تیر ضعیف می گن فیوز سازه ای.عمدی یه قسمت ها در ضاهر ضعیف می شه ولی در برابر برش تقویت شده.
چون صلب کردن بیش از حد خوب نیست و به شکست سازه ای منجر می شه.
به سیستم تیر قوی و ستون ضعیف هم طبقه نرم می گن.

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

پیوست ها

• Photo1899.jpg
    Photo1899.jpg
    44.3 کیلوبایت · بازدیدها: 0

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو عصر کنکاش اشتباها گفته گزینه ۴ .میشه کسی بگه بهترین گزینه کدومه? ۳ یا ۲

mahi bano

عضو جدید
تو عصر کنکاش اشتباها گفته گزینه ۴ .میشه کسی بگه بهترین گزینه کدومه? ۳ یا ۲

گزیه 4 توضیح عصر کنکاش: همیشه سمت شمالی خیابان شرقی - غربی (ازصبح تا غروب) در آفتاب قرار می گیرد و سمت جنوبی آن درسایه بنابراین این نوع خیابان نه دراقلیم گرم و نه سرد کوهستانی مناسب نمی باشند. در خیابان شمالی و جنوبی آفتاب در طول روز متغیر عمل می کند یعنی صبح سمت غربی خیابان، نیمروز کل خیابان و هنگام غروب سمت شرقی خیابان در آفتاب است. بنابراین همه قسمت های خیابان آفتاب می گیرد و همیشه یک سمت خیابان سایه دارد که برای عبور افراد شرایط مناسبی را ایجاد می کند.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
گزیه 4 توضیح عصر کنکاش: همیشه سمت شمالی خیابان شرقی - غربی (ازصبح تا غروب) در آفتاب قرار می گیرد و سمت جنوبی آن درسایه بنابراین این نوع خیابان نه دراقلیم گرم و نه سرد کوهستانی مناسب نمی باشند. در خیابان شمالی و جنوبی آفتاب در طول روز متغیر عمل می کند یعنی صبح سمت غربی خیابان، نیمروز کل خیابان و هنگام غروب سمت شرقی خیابان در آفتاب است. بنابراین همه قسمت های خیابان آفتاب می گیرد و همیشه یک سمت خیابان سایه دارد که برای عبور افراد شرایط مناسبی را ایجاد می کند.

خوب تو خیابان شرقی غربی هم همیشه یک سمت سایه هستش.این ک همه خیابون باید افتاب بگیره برای اقلیم سرده ک برف ها و یخ ها اب بشن

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شمالی- جنوبی درسته چون خیابان مدت زمان کمتری در معرض تابش خورشید قرار می گیره تو سرد و خشک باید شرقی-غربی باشه تا خیابان زمان بیشتری در معرض تور باشه، مگر روستاهای شیبدار کوهستانی که شمالی-جنوبی خوبه و نور رو به اعماق مسیر ها می رسونه.

نه عزیز. شمالی جنوبی چیه . کل منابع رو بخونی همه جا گفته گرم و خشک شرقی غربی و سرد کوهستانی شمالی جنوبی... حالا سرد و خشک دیگه چیه من نمیدونم

shiva arch

عضو جدید
خوب تو خیابان شرقی غربی هم همیشه یک سمت سایه هستش.این ک همه خیابون باید افتاب بگیره برای اقلیم سرده ک برف ها و یخ ها اب بشن
شمالی- جنوبی درسته چون خیابان مدت زمان کمتری در معرض تابش خورشید قرار می گیره تو سرد و خشک باید شرقی-غربی باشه تا خیابان زمان بیشتری در معرض تور باشه، مگر روستاهای شیبدار کوهستانی که شمالی-جنوبی خوبه و نور رو به اعماق مسیر ها می رسه، مدت زمان تابش مهمه که تو شمالی جنوبی چون ساختمونها سایه اندازی به خیابون دارن فقط چند ساعت تو روز نور می گیرن، اونم وقتی که خورشید وسط آسمونه

p.yari

عضو جدید
جواب تست

جواب تست

سلام - دوستان خسته نباشید در این لحظات وقت اضافه : کسی میتونه جواب صحیح این تست رو برام توضیح بده به طور تشریحی : سوال : کدام گزینه از مزایای استفاده از شبکه های فضایی محسوب نمی شود ؟ 1) تقسیم بار ها- اجزای مدولار 2) هندسه منظم - امکان نصب تاسیسات 3)مقاومت در برابر آتش سوزی - هزینه کمتر 4) سهولت نصب - آزادی در انتخاب محل تکیه گاه با تشکر

mehraz87

عضو جدید
دوستان میشه تعداد معادلات شرط در این قاب را برای من توضیح بدید؟DSC_0010[1].jpg

shiva arch

عضو جدید
نمونه اش همین خیابون های خودمون، من که ساکن منطقه کوهستانی ام، خیابونهای اصلی شرقی غربی ان و فرعی ها که شمالی جنوبی ان همیشه زمستونا یخ بستن به طوری که بعد عید یخ اشون آب می شه.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
قیابکلو که گفته شمالی جنوبی

نمونه اش همین خیابون های خودمون، من که ساکن منطقه کوهستانی ام، خیابونهای اصلی شرقی غربی ان و فرعی ها که شمالی جنوبی ان همیشه زمستونا یخ بستن به طوری که بعد عید یخ اشون آب می شه.

واقعا منم موندم الان سوال به این ساده ای رو تو کنکو چی جواب بدیم. قیابکلو نوشته شمالی جنوبی بهتره برای گرمسیری بیشتر کتابهای دیگه هم گفته شرقی غربی... من ک شرقی غربی میزنم

arash dtb

عضو جدید
میشه لینو یکی برای من توضیح بده کاملا با مقایسه سوال و جواب احساس میکنم گیج شدم

"یعنی هر چه طول لوله بیشتر باشد فشار بیشتر کاهش پیدا می کند وبرعکس با کم شدن طول لوله فشار کمتر کاهش پیدا میکند لذا افت فشار با طول لوله نسبت مستقیم دارد. هر چه قطر لوله بزرگتر باشد جریان ارام تر وافت فشار کمتر است و برعکس هر چه قطر لوله کمتر باشد مایع افت فشار بیشتری دارد لذا افت فشار با قطر لوله نسبت معکوس دارد"

آخرین ویرایش:
بالا